Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI 2011. JÚNIUS Mihály Arkangyal üzenete Celia Fenn által

AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI 2011. JÚNIUS Mihály Arkangyal üzenete Celia Fenn által PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Celia Fenn/Mihály Ark   
2011. június 10. péntek, 07:26

 

 

AZ ÚJ FÖLD ENERGIÁI 2011. JÚNIUS

Mihály Arkangyal üzenete Celia Fenn által

2011. Június 15. – Teljes Holdfogyatkozás

2011. Június 21. Nyári Napforduló – A Stonehengei SzuperGalaktikus Portál Aktiválása – A Föld Szent Helyeinek energetikai újraindítása – A Kígyótartó Szíve kiárad felénk

 

kivonat

 

közreadja:www.foldicsillagok.hu

 

Már néhány hónapja, amióta beindult a maja naptár 9. hulláma (2011. márciusában), Mihály Arkangyal egyre többször említette velünk kapcsolatban, hogy az IDŐ GAZDÁIVÁ (Master of Time: vagy Idő Vezérlő, Idő Mester, Időt Uraló, Idő Tanító stb...) kell, hogy váljunk.

Ez azért is kell, hogy megtörténjen, mert az Új Valóságunk Multi-Dimenzionális Tudatosságában, már nem engedhetjük meg magunknak, hogy egy naptár, vagy bármiféle időmérési mód rendelkezzen időbeosztásával rajtunk. Már számtalan módon dolgozhatunk az idő kozmikus ciklusaival és áramlásaival és azzal a hatalmas energiaáradással, amely a Galaktikus Központból árad felénk, és amely mozgatóereje a Tudatosságunk Galaktikus és Bolygószintű Evolúciónknak.

 

Most a leghatásosabb energiák a Június 15.- Teljes Holdfogyatkozás és a Június 21.-i Nyári Napforduló alatt érnek el bennünket. Ez a két jelzőoszlop az emberi tudatosság új szintjére való lépésének.

 

Az IDŐÁRAMLÁS PROGRAM egyik fontos esemény az ASZTRONOMOLÓGIA (Asztrológia és Asztronómia eggyéolvadása). Az Asztronomológia, mint az emberi tudatosság Új Valóságának Tudományaként jelenik meg. Ez az új tudomány, egy új mód arra nézve, hogy a Föld és az Emberiség az Evolúcióját a Csillagos égbolt csillagképein keresztül értelmezi, és amely magába foglalja a Napút mind a 13 házát, a korábban ismert 12 helyett.

A 13. ház neve a Kígyótartó, amely a Skorpió vége és a Nyilas csillagkép eleje között található. Az Ophiuchus, azt jelenti: Aki a kígyót tartja, és így ezt a csillagképet nem véletlenül a gyógyulással és a gyógyítással kapcsolatos mesteri energiákkal azonosították. A Kígyótartó archetípusos energiáit: Aeslepius, Imopthep és a Kígyó Istennő foglalja magába.

 

A Kígyótartóra elsősorban a Gyógyulás és a Teljeskörű Gyógyítás energiája jellemző, egy olyan energia, amely támogatja, fenntartja, gyógyítja az emberiséget.

Imothepet, mint egy mester építészt tartjuk nyilván, aki tervezte és kivitelezte a Nagy Piramist. Most azért is érdekes ez számunkra, hiszen a Teljes Holdfogyatkozás (2011. június 15.) és a Napfordulós Összehangolódás (június 21.) idejében a Kígyótartó fogja aktiválni, megnyitni a Stonhengei SzuperGalaktikus Portált, vagyis újraindítja a Stonhenge Szent Helyének Óráját, amely összerendezi a Földet a Galaktikus Központtal, és ez az összerendezés újra indítja a Föld összes Szent Helyének, a galaktikával és a Földdel kapcsolatos harmonizáló energiákat. A Szent Helyek úgy fognak működni, mint ennek a Szuperszámítógépnek a csomópontjai, beleértve a gizai Nagy Piramist is. Ez a kozmikus esemény azt fogja biztosítani számunkra, hogy a Föld tökéletesen igazodjon a 2012 felé vezető útján a Fény Új Korszakába, másképp Felemelkedésébe.

 

És ez egy nagyon is ünneplésre méltó csodálatos esemény életünkben. Míg a világunk legnagyobb részében a Sötétség és a Végzet burkol be mindent, és a világvégét várják, mi egészen tisztán, világosan láthatjuk, érezhetjük azt, hogy a Fény új Korszakába haladunk együtt, a Galaktikus és Bolygószintű újjászületésünkkel, és ez beteljesül majd 2012. decemberi Napforduló idejében. Ezért is rendkívül fontos számunkra az, hogy a Kígyótartó összerendezi a gyógyulás és gyógyítás energiáit a Galaktikus Frekvenciákkal.

Ahogy a tudatosságunk változik a Napút szerinti gyógyulással, gyógyítással kapcsolatban, úgy tudjuk majd ezeket az energiákat munkára fogni gyógyításainkban, fenntartásunkban és változásaink során.

 

Ezek azok az energiák, melyekre már annyira de annyira vártunk, amit olyan régóta kerestünk, hogy támogasson és segítsenek bennünket utazásunk következő szakaszában.

 

Itt az ideje, hogy megünnepeljük mindezt!!!

 

Júniusban, e két csodálatos esemény középpontjában Stonhenge áll, hogy beteljesítse az Új Idő Korszakkal való összerendeződésünket, mellyel beindítja a Föld összes Szent Helyének energiáit az ÚJ Föld Hálójába, beleértve az egyiptomi piramisokat is. Ez lesz a Föld legerőteljesebb újrakódolása az Új Föld Kozmikus utazása felé. A Föld Időutazása, lehetővé teszi számunkra, hogy összekapcsolódjunk magasabb és még csodálatosabb gyógyulásaink frekvenciájával.

 

Szeretettel és Nyitott Szívvel várnak bennünket, ebbe az újrahitelesedésünkbe, amely egyben egy személyes újjászületésünk, ami a Kígyótartó gyógyító, fenntartó archetípusos energiáin keresztül érkeznek meg.

 

Június 15.-e idejében, Stonhenge a Teljes Holdfogyatkozásba emelkedik fel. A Hold csak 3 fokra lesz a Galaktikus Központtól, majdnem teljes együttállásban, és ekkor az erőteljes Hold és Galaktikus energiák újrahitelesítik számunkra a Kígyó Istennő, az Isteni Női energiát és a Szent Shekina (Kozmikus Istenanya, IstenAsszony) Platina Sugarának energiát a Stonhengei Idő Kód Frekvenciális ciklusába. A Nagy Kozmikus Anya, Ma’at energiái, Stonhenget egyensúlyba hozza, és mint egy hatalmas kozmikus pályaudvar, készen lesz arra, hogy bárkit is be tudjon fogadni kozmikus utazóként.

 

A június 21.-i Napfordulón a Kígyótartó csillagképé lesz ismét a főszerep. A Kígyó képviseli a pszichikai, lelki erőnket és energiáinkat, és a Kígyótartó az, aki képes fenntartani, megtartani számunkra ezeket a kozmikusan összehangolt energiáinkat, hogy tudjuk a saját magunk számára és a bolygó javára használni.

 

A Kozmikus Tervezők a magasabb dimenziókban kívül esnek az Időn. Hamarosan Stonhengen keresztül egyidejűleg, elérhető lesz, az Új Kozmikus Frekvencia, azoknak, akik nyitottak és készen állnak erre, és élhetnek ezzel a lehetőséggel, hogy megkaphassák a Kígyó Erő energiáit a legmélyebb szinteken a személyes és bolygószintű gyógyulásunkra, gyógyításokra.

 

Ahogy június 21.-én a Kígyótartó Szíve felemelkedik Stonhenge felett, mindannyian meghívást kapunk (bárhol is vagyunk), hogy kitárt szívünkkel, eggyé válhassunk a Kígyótartóval, és ekkor képesek lehetünk, az általa fenntartott erejének használatával, a mélyszintű, teljes körű gyógyulásunkra.

 

Azok, akik készek az Idő Gazdáivá válni, ünnepelni fogják ezt az újrahitelesítést, és képesek lesznek a kozmikus energia hullámait meglovagolni, amely a Harmonikus Fény Mestereivé teszi a nyitott szívű embereket.

 

Az Idő Uralói és a Harmonikus Fény Mesteri együtt lesznek bennük és ekkor a a kozmosz olyan polgáraivá válunk, akik tisztába vannak az Égi Szuperszámítógép mozgásával beáradó fény hullámaival és akik meg is tudják ezeket lovagolni.

 

Épp, ezért június 15. és június 21. napjaival kapcsolatban, azt javasoljuk, hogy vegyünk részt szertartásokon vagy meditációkon, közösségekben, hogy fogadni tudhassuk ezeket a beérkező energiákat, mert ekkor horgonyozhatjuk le az Új Fénykódokat a Kozmikus Szívünkbe és a Bolygó Kozmikus Szívébe.

 

 

Forrás:

The New Earth Energies June 2011 a message from Archangel Michael channeled by Celia Fenn Tuesday, 7 June, 2011  at South Africa

 

http://spiritlibrary.com/starchild-global/the-new-earth-energies-june-2011

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3175685
Hónap: 37005
Nap: 605