Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012 Fényerejének és Nagyszerűségének tükröződés a Bölcsesség Szemein keresztül

Sainte Germaine és Metatron közös közveítése /Tyberronon keresztül

540336_312330458846111_281316038614220_743526_1997764449_n.jpg„Mi a Felemelkedett Mesterek és a Kristályos Tanács tagjai örökké veletek vagyunk és egyre nyitottabban a síkotokon és egyre közelebb az OM-hullám ünnepségéhez (2012. június 19-25 Shasta Hegy). Ez valóban az öröm ideje.”

Üdvözlet Emberi Angyalok! Én Vagyok Az, Aki Vagyok. Én Vagyok az Ibolya Láng Őrzője, Sainte Germaine és szeretettel köszöntelek bennetek!

Számomra hatalmas öröm és megtiszteltetés, hogy veletek lehetek ezekben a pillanatokban, a 2012-es évetekben. Most ezen a téren belül fogadom Metatron NagyÚr Jelenlétét és felajánlom legmélyebb hálámat meghívásáért, hogy beszélhessetek veletek. Így a Kristályos Fény Családjának Felemelkedett Mestereivel együtt türelmesen várjuk az OM hullámának megjelenését. Ez a hullám lesz az, amely irányt szab majd nekünk a június 25.-ei Shasta Hegyi elvonulásunkhoz. Bátorítunk és hívunk bennetek, bárhol is vagytok, hogy hangolódjatok erre, mert ez a Szeretet Ünnepének egy nagy ajándéka, egy újratöltődés és újra egyensúlyozódás visszaállításának ideje. Hiszen valójában az OM teljes felhangzása, egy olyan kódolt hangot hoz létre, amely egyensúlyt teremt Létezésetek minden árnyalataiban. Fizikai testetek minden atomját megújítja és egyesíti, egységbe hozza azt a tudatosság-mezőtökkel.

Akkor most becsomagoljuk az éterikus bőröndjeinket. Olyan nagy izgalommal vagyunk, hogy hamarosan fel fogunk szállni a Szeretet vonatára! Így sok mindent meg fogunk osztani veletek. Hatalmas öröm van a levegőben!

A Bölcsesség Szemei a tiétek drága barátaim és ezekben a csodálatos időkben a bölcsesség megérkezik, mert már a Tiétek, megszereztétek azt. Már olyan messzire jutottatok, és a Valódi Otthonotok fénye felragyog.

A következő üzenete Metatron Úrtól és Tőlem, egyfajta kellemes melanzs, és tartalmas információkat szeretnénk megosztani veletek.

Egy csodálatos év van kibontakozóban. Annyi csodálatos esemény szikrája ragyogott fel, és Ti már készen vagytok mindezekre, készen vagytok a Felemelkedésre és az Emberi Angyalok kívül és belül is rengeteg változást fognak tapasztalni és meglátni ebben az időben. Tisztán látszik, hogy nyertetek!, Az is egészen biztos, hogy nagyon sok erőfeszítést tettetek érte, de minden nemes törekvéseteket, szándékotokat már megvalósítottátok.

2012-es év elkezdte kihúzni a szőnyeget alólatok, azok alól a rejtett és megrögzült hiedelmeitek alól, amelyek már annyira rátok nehezültek, vagy annyira elrejtőztek, hogy eddig nehéz volt felfedezni azokat. Ismerve az akadályokat, nem mindegyiket tudtátok befolyásolni, de most minden elmegy, ami szétválasztott bennetek. Az emberiség hamar újra elkezdi felfedezni fényének ragyogását, amely előfeltétele a teljes tudatosságába kerülésének, és mindezek előtt elkezdheti eltávolítani magatokból a félelmeitek és a cinizmus energiáit. Legyetek hajlandóak arra, hogy átutazzatok a belsőtökben lévő meggyőződésetekbe, a meneküléseitek terein, amelyek tele vannak a régi energiák romjaival és olyan fárasztó akadályokkal, amelyek már nem szolgálnak bennetek. Ez a célja a 2012-es évnek sokak számára, elengedni a zavaros vízzel telt tartályuk tartalmát, és egy kicsit még mélyebbre ásni, ahogy szükséges az, ahhoz hogy az igazi bölcsességetek tiszta vízéhez elérjetek.

2012-ben a belsőtökben lévő Önvalótok kibomlik az új Mer-Ka-Na-ba és gyorsan mozgásba lendül. Minden egyes Napkitörés (koronális tömegkilövellés) a Napból és asztrológiai gravitáció egy-egy új lüktető rezgést/frekvenciát nyit meg. Ezeket a szélsőségesen is erős elektro-kristályos mezők potenciáit, 2012-ben úgy fogjátok megérezni, mint aki egy lépést tesz hátra, majd kettőt előre, de haladtok. Értsétek meg ezt egy nagyobb szempontból, amikor a felfelé váltó lépésetek nehéz szakaszaiban így rezonálnak. Ezeken a jelenségeken belül, egyedülálló és különleges nyílásokat fedezhettek majd fel, melyek majd megteremtik az Új Föld Új Emberiségét. Ahogy az árnyékból minden a felszínre kerül, szabadjára bocsáthatjátok engedélyetekkel azt, ami nem szükséges. A Triád energiája (május 20., június 4+6, és június 20) elősegíti az ilyen egyértelmű megtisztulást, a Tűz Gyűrűje Napfogyatkozás, a Holdfogyatkozás és a júniusi Napforduló idején.

Az OM hulláma

Az OM hulláma meghozza a Plejádi megnyitást és elkezdődik ekkor a megvilágosodás. A dimenzionalitás el fog tolódni. Elérkezik a tudatlanság vége és ez a harmadik dimenzió végét is jelenti (számotokra), az ártatlanság (bűntelenség) kezdetét is. De nemcsak a harmadik dimenzió végét jelenti, hanem a hozzáférés lehetőségét az Új Föld dimenziójának határterületeihez. Az első három dimenzió azonban nem fog eltűnni, hogyan is tűnhet el, hanem inkább újraformálódik, amely a 4-12 dimenziókon alapszik majd.

Tekintsétek ezeket a szavakat, úgy, mint egy gyengéd noszogatást a Szellem részéről. Mélyüljetek el magatokban és a környezetetekben, mert ez lehetővé teszi azt, hogy a gondolataitok, és a szívetek a szeretet egy helyét képezze. Az Együttérzést és az egymás megértését tükrözzétek az életetekben, és mérjétek fel milyen messzire értetek el velük. Már találkoztatok ezekkel az oly távoli utazásotok során, de ezek akkor nehéz próbák voltak, és azután mindig azon a helyen találtátok magatokat, ahonnan elindultatok.

A Felemelkedési Tünetek

Ahogy azt mondtuk, a 2012-es év energiái rendkívül intenzívek. Mostantól, minden héten és minden hónapban és 12-12-12 és 12-12-21 között az energiák egy olyan eltolódással vannak felhatalmazva, amelyek túlterheltté tehetnek bennetek. 2012 exponenciálisabban kedvezőbb, mint 2011., mert a 2012 triád energiáinak hatására az történik, hogy a nem-fizikai tudatosságotoknak  hatalmas és még hatalmasabb kiteljesedése lesz, a tudatosság Mer-Ka-Na teljes 33 csakrájába. Maradjatok földeltek és lényeges, hogy tartsátok tisztán, épen az aurátokat. De ti tudjátok, meg van a tudásotok arra, hogy hogyan fogadjátok az új rezgéseket. A régi energia mítosza az volt, hogy az összes tudásotok és észlelésetek, a fizikai testetek érzékelésén kellett, hogy átjöjjenek, de ez már egy idejét múlt dolog, és éppen ezért kell összerendezni az energiák beáramlásakor, mind a 33 csakrátokat, és ti már mindezt tudjátok, hogy hogyan.

A teremtéseitek, így sokkal gyorsabban fognak megtörténni. A hitetek megnyilvánulásai exponenciálisan fognak felgyorsulni, felerősödni. Éppen ezért a 12-12-12 előtt még van arra időtök, hogy kifejezetten a magatok vizsgálatára és programozására használjátok fel. Legyetek óvatosak, mert van egy régi mondás: „Vigyázz, hogy mit kívánsz, mert megkapod”, azaz a valóságoddá válik. Ahogy azt már korábban mondtam ezelőtt: MOST MEGKAPHATJÁTOK AZ ISTENEK AJÁNDÉKÁT. A hitetek, a meggyőződésetek fog valóságotokká válni. Amit és ahogyan hisztek az lesz az alapja a megtapasztalható valóságotoknak, és nincs olyan életterületetek, amelyre ezt nem lehetne alkalmazni, különösen a 2012-es évetek 33-as csakramezejében van erre lehetőség.

Szaladjatok át az akadályokon, mielőtt a következő hónapokba juttok át. A Felemelkedési tünetetek az életetekben azért vannak ott, hogy csiszoljanak arra, hogy fel tudjatok készülni a nagy záróvizsgátokra.

2012 intenzitása, valóságos, de az ezzel járó nyomás, és nehézségek, a jóindulatú céljaitok végett vannak ott. Ne csüggedjetek el a Felemelkedés közel van.

Drága Emberi Angyalok! Nem szabad a kétségbeesés energiáiba visszakerülnötök, főleg azért mert éppen az ellenkezője fog bekövetkezni az Om hullámának megjelenésekor.

Valójában ti mindannyiótok, segítséget, támogatást kaptok az energia beáramlás során, a feltöltődésre, bátorításra és a megoldásaitokhoz. Amikor eltávolítjátok az emberi maszkjaitokat a jelenlét tisztaságának pillanatában a Tűz Gyűrű Napfogyatkozásnak nevezett OM hullám idejében, akkor képesek lesztek megérezni az Új Fényt, a Tiszta Kristályos Fényt, és az megérint bennetek és feltölt az új energiával a 2012 hátra lévő idejének felkészülése céljából. Ez egy végső átalakulás, és akkor valóban messzebb értek, juttok el. Tisztelünk bennetek, és azt mondjuk: Megtettétek, Jól Sikerült!, és haladjatok továbbra is előre folyamatosan. Egyre közelebb a kvantumugrás, egy csodálatos átalakulás, amit ti valósítottatok meg. Egyre közelebb.

A Hit, a meggyőződésetek megváltoztatja a paradigmát

Mesterek! Ebben az összefüggésben, az átalakító munkátok forrása, a személyes hitetetek összefüggésein, alapszanak. És ez az újfajta hitrendszer, teszi majd lehetővé majd a Jólétet, és a Jólét megnyitja az ajtót a boldogsághoz.

2012 asztrológiai mintáit is így, erre tervezték meg hogy lehetővé tegye a végső átalakulásotokat. A finomabb változások már megtörténtek, ami még megmaradt az mélyebb átalakítást igényel majd. Ezért ebben az évben azzal találkozhattok, hogy minden kellemetlen (negatív) hiedelem, mint egy üres látszat kerül fel a felszínetek csúcsára, azért hogy foglalkozzatok vele.

Ezért is arra szenteljük fenntartani ezt a csatornát, olyan fontosnak, hogy vizsgáljátok meg magatokat, valamint annak is, hogy legyetek Mesterei a gondolataitoknak. Sokan közületek, 2012 intenzitását kétségbeesésként, aggodalmaskodásként és depresszióként tapasztalhattátok meg, úgy érezhettétek meg, eddig. De ezeket lehet kezelni és valójában létezésetek érdekében el kell engednetek mindezeket.

Azt mondjuk nektek, hogy az emberi érzelmeitek a legnagyobb mértékben rendeződhetnek a személyes hitetek, meggyőződésetek által, ha tisztában vagytok azzal, hogy az életetekben minden a hitrendszereiteken alapszanak és ezeket felismerve, azt hogy amit eddig láttatok, ami eddig valaha is hatással volt rátok, amit tudtatok, azok mind a meggyőződésteke szerint alakultak így, és ezeknek a felismerésében egy új világot tudtok kialakítani. És pontosan szólva ezért vagytok itt, hogy meg is tegyétek azokat.

Ebben, a számotokra összeállított triád energiában, már tudatosan és szándékotok által kell megválasztanotok azt az irányt, hogy hogyan szeretnétek élni. Ha csak az evilági (földi/fizikai) világotokat terjesztitek ki magatokból, és a hiányt a tudatlanságotok szerinti érzésetekkel fogjátok fel, akkor nincs átalakulás, és minden úgy marad, mint eddig. Meg kell látnátok azt is, hogy nem mindenki fogja elfogadni a Felemelkedés lehetőségét, de az olyanok mint ti, akik az Élenjárók vagytok, nektek muszáj hogy ragyogjon a fényetek. Ne riadjatok meg, vagy ne zuhanjatok össze, 2012 erőteljes energiáiban.

Szükséges Emlékeztetők a Megállapodásaitokra

Engedjétek meg, hogy hetekkel a triád energiája előtt, megérintsük a vállaitokat, hogy figyelmeztessünk bennetek, bizonyos megállapodásaitokra.

Sokan közületek, az emberek közül, a boldogságuk elérése egy bizonyos célon, vagy bizonyos dolgokon alapszanak. Mégis amikor egy ilyen cél elérésére igazodtok, akkor gyakran egy olyan idővonalon találjátok magatokat, amikor rájöttök arra, hogy ezek a dolgok, amit ott tapasztaltok, csak átmenetiek és hamarosan eltűnnek, és mégis úgy érzitek, valami hiányzik, valami nagyon is hibádzik belőle, és nem találtok örömöt benne. Sok ember érzi úgy, hogy csak akkor sikeres az élete, ha megkapja mindazt, amit akar. De számos élettervetekben, szándékosan kívülre helyeztétek a komfort zónátokat, annak érdekében, hogy így fejlődjetek. Az ilyen életszerződéseteket, vagy tervezéseket, a Felsőbb Énetek választotta ki és nem szeretné azt, ha mindezeket a megállapodásaitokat, figyelmen kívül helyeznétek. Ezért is fontos hogy szembenézzetek a választott helyzetekkel, melyek létrehozzák azt, hogy felelősséget kell vállalnotok értük. Amikor ez megtörténik, csak akkor tudtok túlkerülni rajtuk. Nincs olyan helyzet, melyet nem választottatok, vagy nem teremtettetek meg volna. Mondhatnátok azt, vagy tagadhatjátok azt, hogy az ilyen fajta igazság nem szolgál bennetek, de mi nem azt mondjuk, hogy szálljatok ezekkel szembe, inkább azt, hogy nézzetek velük szembe.

A Boldogság Látszólagos Ellentmondása (Paradoxonja)

Tehát itt van a Boldogság Látszólagos Ellentmondása. Élhettek-e öröm nélkül, amíg kihívásokkal találkoztok az életetekben? Mesterek, az Öröm a Létezés Pillanatának Teljességében van, és a Jelenben az Öröm a Teljesség részét képezi és egészében elfogadja a kihívásokat, mielőtt a Mostba kerülnétek. Ez egy hatalmas igazság! A Boldogságot tágabb értelembe három szempont szerint lehet értelmezni. Ezek: az Öröm, az Elkötelezettség és az Egyszerűség. Az Öröm az, amikor jól-érzitek magatokat, ez a boldogság egyik része. Ez vonatkozik az olyan elfoglaltságaitokra, amikor harmonikus jó életet éltek, egyensúllyal, a munkátokkal, a családotokkal, a barátaitokkal és a kedvteléseitekben és ezek mind kölcsönösen egymásra hatással vannak. Az Egyszerűség azt jelenti, hogy erőfeszítést tesztek azért, hogy hozzájáruljatok a magasabb lelki és emberbaráti célokhoz. Ne feledjétek azt, hogy ezek együtt hárman, az Öröm, az Elkötelezettség és az Egyszerűség, különböző módon segítenek megélni egy boldogsággal teli életet. Azt is hozzátehetjük, aki az életében a (spirituális) szolgálatot választotta a lelki fejlődésének középpontjába, a boldogság eléréséhez, egyszerűen szólva ez azt jelenti, hogy az életét a Mesterlét elérésének szenteli.

Az igazi Boldogság egy választás eredménye. Egy lelkiállapot, amely egy lelkileg kiegyensúlyozott élettel szerezhető meg. Ez nem a minden alapot nélkülöző irracionális érzék kielégítések örömvágyó kívánságlistájáról szól. Az igazi Boldogság állapota nincs ellentétben az örömmel, az örömben nincs büntetés vagy bűntudat, és  a jól-lét a békességben és megértésben tapasztalható meg.

Nagyon gyakran történik az, hogy egy fejlett lélek képtelen érzékelni a jólét és a boldogság élményét, mégha feddhetetlen életmódot is él meg, mert az előző életének sebétől vérzik. Nem a mindig szerető Önvaló végzi el az életidők programozásában azt a téves nézetet, hogy Eredendően Bűn Van! Ezt, kezelni lehet és foglalkozni kell vele a Mer-ka-Na-ban (a Metatroni tanítások egyik kulcsa), mégpedig a múlt (lenyomatainak) megváltoztatásával. Az Eredendő Bűn, rendszerint egy érzés, amely az alacsony szintű önértékelésről szól, amikor képtelenek vagytok Szeretni az Önvalótokat.

A Boldogság Gyakorlat

Amikor ezek a (bűntudatról szóló) érzések jönnek, akkor dolgoznotok kell rajtuk, hogy megváltozhassanak. Az egyik ilyen feladat az amikor megváltoztatjátok az életetekről alkotott látásmódot és elkezditek az életeteket úgy élni, ahogy egy színész, amikor főszerepet játszik egy olyan színdarabban, amit életnek neveznek. Az olyan szerepet, amelyet magabiztosan, boldogan, és adni és kapni képesen úgy játszotok el, amikor szeretettel vagytok a bennetek lévő Istenséggel. Ezekkel a tulajdonságaitokat működtetve így képesek lesztek megtanulni magatokhoz vonzani a hasonló regéseket. És ez így működik minden esetben, amikor a negatív gondolatok helyett pozitivat használtok. A pozitiv energiáknak egyik frekvenciája a boldogság és vonzani fogja az azt követő rezgéseket is. De akkor fogtok eredményt elérni ezzel a gyakorlattal, ha valóban megteremtitek azt, hogy Szeretitek Önmagatokat, és akkor egy ilyen gyakorlat segít a korábbi vagy jelenlegi életben szerzett téves hiedelmek, meggyőződések újraprogramozását. Értitek?

Az élet egyre gördülékenyebb lesz, amikor úgy döntetek, hogy elfogadjátok azokat a kihívásokat melyek előttetek állnak, mert tulajdonképpen azzal néztek szemben ami a tiétek, azzal, amit ti választottatok, ahogy megteremtettétek. Lépjetek tovább, és válasszátok azt, hogy békességben és a boldogság felismerésével néztek szemben mindazokkal, ahogy ezt bemutattuk nektek, itt a Most-ban. Ez egy erőteljes, átalakító igazság, amely lehetővé teszi, hogy megtanuljátok az átalakulás forgatókönyvét bármely rejtély megoldására.

A Mesterré válás nem azt jelenti, hogy nem néztek szembe a kihívásokkal, hanem ez egyszerűen egy olyan elhatározást és bölcsességet jelent, amellyel a kihívások okozta helyzeteket megoldjátok. Ez a folyamat viszont tovább fog folytatódnia Földi tapasztaláson túl is, bár már más formában majd. Erről szól a tudatosság kiterjesztése az életetekben.

Kedveseim, a Szeretet az egy rezgés és gyönyörű tudomány és az isteni összefüggések megnyilvánítása. Ez egy olyan megnyílás, amely lehetővé teszi azt, hogy a Legfőbb Tudat Kozmikus Ősformája szerinti életet éljetek, a Most pillanatában éljétek az életeteket.

Nos az igazság maga, nem található meg a Most-tól eltérő más állapotba helyezkedésetekkel, vagy annak kikerülésével, sőt akár egy másfajta helyzetbe vagy környezetbe kerüléssel. Az átalakulás pillanatában ott van a választás jelenléte, és így ezekkel új lehetőségek érzékelései jelennek meg. Az új lehetőségek megjelenésének felismerése során mégis a a cselekvés adja meg az igazi szabadságot, egy cselekvés, egy tett megszületését, amely egyedül a bátorságon alapuló elfogadáson nyugszik.

Bár ezeket már korábban is megosztottuk veletek, hallgassátok nyitott füllel, de fontos volt erre emlékezteti a mostani időkben, amikor az Új Föld Teremtésének tetőpontjára kerültetek., és az Új Föld számos újdonságot tartogat számotokra.

Kedveseim!

A Felemelkedést, Ti Emberek együtt, közösen teremtettétek meg, bár olyan sokszor nem hitettek benne. Ezért is fontos, hogy emlékeztesselek erre bennetek, hogy megerősítsétek magatokban ezt az igazságot, és arra is hogy ezzel kapcsolatosan sok még a tennivalótok. A Bölcsességetekre és a teremtéseitekre most sokkal jobban szükségünk van, mint valaha bármikor.

A depresszió elkerülése

Kedves Emberek! Nem szabad csüggednetek, haladjatok folyamatosan előre. Amikor úgy tűnik, hogy az érzelmeitek minden ok nélkül eluralkodnak, vagy átrohannak rajtatok, azért történnek meg így, mert nem hallgatjátok meg azokat az érzelmeket, hogy mire akarnak felébreszteni bennetek.

A depressziót kiváltó érzések fő oka az a meggyőződés, tágabb értelembe véve az, hogy lekicsinylitek magatokat és azt hiszitek, hogy képtelenek vagytok változtatni a körülményeiteken, vagy nem mertek szembenézni a mindent elsöprő érzések hullámainak mélyére. Ez erőfeszítésbe kerül, és éleslátást igényel. De ha bármilyen kihívással is szembe kerültök, és nem kerülitek meg, akkor olyan eszközöket kaptok, hogy meg tudjátok változtatni őket. Megváltoztatva a szemléletmódotokat, túlléphettek minden helyzeten és akkor a kegyelem törvénye alá estek majd.

Az ilyen helyzetekhez való hozzáállás

Mint már többször is mondtam, amikor bármilyen negatív gondolattal vagytok, akkor ezek ugyanolyan negatív gondolatokat vonzanak magukhoz, mert a negatív megrögződések kiterjednek.

Ez a Vonzás Törvénye és ahogy mondtuk már nektek ez egy megcáfolhatatlan igazság. A megrögződéseiteket, ti teremtetitek meg magatoknak és nem tudtok elmenekülni előlük. Nem tudjátok kikerülni őket, bármerre is léptek el előlük, mert a megrögződésetek teremtései hozzák létre azt a környezetet, amit láttok körülöttetek. De végül is, előbb, vagy utóbb majd meg tudjátok változtatni őket. A Földi tapasztalásban azt kell meglátnotok, amit megteremtettetek, nincs más szabály. És ti azért vagytok itt, hogy megtanuljátok azt, hogyan kell Mesteri úton, felelősségvállalással teremteni. A tapasztalataitok tájképe, az érzelmeitek látóhatára, mind a meggyőződésetek kivetüléseinek megnyilvánulása és az érzelmi megrögződésetek a testiségetekben nyilvánulnak meg.

Mesterek, a gondolataitokat egy egységes frekvencián kell tartanotok. Ezek a gondolatrezgések, ahogy megszokás szinten gondoljátok őket, felszívódnak a tudatalatti elmébe. A tudatalatti viszont generálja, gerjeszti a valóságotokat és létrehozza mindazt, amivel ellát benneteket, bizonyos időszakaszokban. A tudatalatti elme székhelye az érzelmeknek, valamint egy számítógépszerű program. Amikor egy elképzeléssel a tudatalatti elme beprogramozódik, akkor az a meggyőződéseitekké válik, és pontosan azt kezdi el generálni, és végrehajtja a megnyilvánítását. Így működik ez! Bármit éreztek és azokat teljes igaznak is hiszitek, akkor azok lesznek az igazságaitok és a tudatalattid így fogadja el és így hozza elő a megtapasztalásotokra.

Ennek megfelelően a negatív hozzáállásotokkal akadályozni fogjátok a mesteri ösvényetekre való kerülést. De vannak számokra viszont olyan eljárások, amikkel megvédhetitek magatokat a saját negatív hibáitoktól és gondolataitoktól, valamint az ezekhez hasonlóktól.

Meg kell tanulnotok, tudni törölni a negatív gondolataitokat vagy képeiteket, vagy felcserélni őket az ellenkezőjükre. Ezután már tudatosan el tudjátok távolítani azt, ami többé nem szolgál bennetek. Tehát amikor azt érzitek, hogy ellepnek bennetek a negatív érzések, kellemetlen gondolatok és érzelmek, akkor tegyetek erőfeszítéseket arra, hogy beazonosítsátok a forrásukat. Az erre adott válaszokkal, sokkal könnyebben fel fogjátok ismerni őket, mint ahogy azt gondolnátok. Tegyétek meg tehát ezeket az erőfeszítéseket és vállaljatok felelősséget a saját érzéseitekért és próbáljátok megérteni, hogy honnan is származnak. Akkor és csak akkor távolítsátok el őket és cseréljétek fel magasabb rezgésűekre.

Azt mondjuk nektek, hogy a tudatalattitoknak hatalmas ereje van. Ez egy egyetemes igazság. Bármilyen benyomás is éri a tudatalatti elméteket, azok mind kifejeződnek a tér és idő képernyőjén és olyan helyzetbe hozzák a tapasztalatokat és az eseményeket.

A gondolataitokkal kezdődik a cselekvés, a visszahatás és válasz a tudatalatti elmétekből érkezik, amely megegyezik a gondolataitok természetével. Ahogy a tudatalatti elmétekben vettek, úgy fogtok aratni a testetekben és a környezetetekben.

Tisztánlátás

Mesterek! a Guru ideje lejárt. Fel kell fedeznetek a saját igazságotokat és azt követni! Istenek Vagytok, és ne adjátok át a hatalmatokat, nem dönthet senki, egy másik a hatalmatokról csatornázáson keresztül se, akár egy csatorna, akár egy útmutató vagy tanító.

A tisztánlátás végett, a saját szavaitokkal élve, ha valami nem rezonál veletek, akkor ne fogadjátok el azokat.

Nincsen, nem lehet olyan ember, aki hatalmasabb vagy bölcsebb lenne a tapasztalásaitoknál. A bölcsességetekhez csak a tapasztalataitokon keresztül juttok el és nem lehet azt megvásárolni vagy lerövidíteni az útját. A Bölcsesség elérése, a tanulótól a mesteri szintig nem bakugrásokon keresztül történik, egy ugrással. Valójában, amit már megtanultatok, az a maga idejében összegyűlik és mindig a Mostban a magatok hasznára tudjátok fordítani. Edgar Cayce aki az ősi Egyiptomban, mint hatalmas Ra-Ta-ként tapasztalta meg a Felemelkedett Mesterlétet, később Edgar Cayce előtti életében, egy elhibázott életet élt, mint egy vadnyugati szerencsejátékos és szélhámos Amerikában.

Tehát tegyetek erőfeszítést a bölcsességért, de mindig a Mostban és ne Mester Jesua ben Josep éveken át tartó tanulmányozására szenteljétek drága időtöket, hogy felkészültek legyetek.

A világon sosem volt hiány prófétákból. Az igaz tanárok messze távolban és kevesen vannak, de nincs hiány a sarlatánok hangzatos állításaiból. A New Age, amit így neveztek, futótűzszerűen kitermelte a maga tanárait és tanításait. Sokan bevásároltak, hogy hamis oklevelekkel olyan hangzatos és nagyszerű kijelentéseket tegyenek a bölcsességről, ami nem a saját maguké volt. Vannak mások, akik meg azt állítják, hogy tanító nélkül nem lehet megalapozni a szükséges tudást. Nekik a Guruságon keresztül a más munkájából táplálkozó nyereség a céljuk, és mint sajátjukat adják el mások bölcsességét a követőiknek. A becsületesség, a tisztesség elengedhetetlen és ez mindig is így volt. A Bölcsesség és az Erény nem az illúziókból születik meg, mint a téveszmék és az ego-alapú egyensúlytalanság, vagy a személyes meggazdagodás.

Drága barátaim, mielőtt befejeznénk, kérlek bennetek, engedjétek meg, hogy újra emlékeztesselek bennetek arra a hihetetlen és kiegyensúlyozó munkára, amit eddig örömmel és jó szándékkal tettek meg. Ne sajnáljátok arra az időtöket, hogy a virágok illatát megérezzétek és azt, hogy felismerjétek a körülöttetek látható szépséget.

Emlékeztetlek bennetek az Én vagyok energiájára, ez egy meleg, kedves és tápláló energia, ez a Feltétel nélküli Szeretet és ez az amit mi a Bölcsesség Szemének nevezünk.

Köszönöm, hogy időt szakítottatok rám, és Metatron NagyÚrnak azért, hogy olyan nagyvonalúan és erőteljesen megnyitotta nekünk ezt a mezőt.

Mi a Felemelkedett Mesterek és a Kristályos Tanács tagjai örökké veletek vagyunk és egyre nyitottabban a síkotokon és egyre közelebb az OM-hullám ünnepségéhez (2012. június 19-25 Shasta Hegy). Ez valóban az öröm ideje.

Vagyok Aki Vagyok!

Átölellek bennetek az Ibolya Lángommal

Én Vagyok Sainte Germaine

 

forrás:

Message from St. Germaine and AA Lord Metatron: The Eyes of Wisdom Within the Intensities of 2012 4/21/12

As channeled by James Tyberonn

http://www.earth-keeper.com/EKnews_71.htm

http://www.foldicsillagok.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3175685
Hónap: 37004
Nap: 604