Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012 június 21-22-23 – Fordul a kozmikus kerék

2012. június 21-22-23 Matariki-je és a napforduló igazodása

Sződd a hálót!

2012. június 17.

Matariki and the Solstice Alignment of June 21, 22 and 23rd

Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Azt mondták, hogy 2012 egy olyan időt jelent, amikor a szent gyűrűk egyesülnek és a Szivárvány törzsből valók összegyűlnek. Megtalálják majd egymást ismét, és emlékeznek arra, kik ők, és miért érkeztek. Ősi szertartásokat fognak véghezvinni, és megindítják az ének vonalakat, a lélek és sárkány pályákat. Ez fogja fénybe borítani a Földet, és felébreszteni a még mindig alvókat. Minden nemzet és törzs Vénjei elküldték felhívásukat a földön sétálóknak, a bölcsesség őrzőinek és a Szivárvány Törzsből valóknak, hogy gyűljenek össze egy szertartás miatt a háromnapos időszak során, mely a nyári napforduló lesz az északi féltekén, és a téli napforduló a déli féltekén. Ez szintén egy nagyon szent idő a maorik és más őshonos törzsek számára a déli féltekén.

Új-Zéland maori lakosai a csillagok mozgását számos okból figyelték meg a történelem során mindvégig, ahogyan azt minden őshonos nép tette. A csillagok vizsgálata a történelem, tudás és kultúra megőrzésének, valamint a föld-vallás ősi gyakorlatainak fenntartásának egy módja volt. A Matariki ideje egy ünnep, és családi és baráti összejövetel volt. Az ősi időkben egy olyan időszakként alkalmazták, amikor megosztották egymással jártasságukat, vívmányaikat és történelmüket a történetmesélésen, az éneken és táncon keresztül, a faragáson és szövésen, és az ősi szertartásokon, valamint a tudás és történelem átadásán keresztül. A Matarikit emlékezéssel, új fák és magok elültetésével ünnepelték – jelezvén az új kezdeteket. A Matariki volt az eszményi idő az új aratásra, és ünnepséget tartottak a jó termést biztosítandó az elkövetkező évre.

Ezt egy tökéletes időnek is látták, hogy tiszteljék a földet, melyből élünk, és hogy emlékezzünk whakapapa-ra, az elődök létére, kik eltávoztak erről a világból a következőbe, és az örökségre, melyet hátrahagytak.

A Matariki egy különösen fontos csillagnyaláb a maorik számára, és egy kulcs navigációs világítótorony az óceán utazóinak. Fiastyúkként, a Hét Nővérként [Plejádokként] is ismert, és szent az összes őshonos nép és földi sétáló számára. Június 21-én a Matariki csillagnyaláb felemelkedik az égre a déli féltekén, és elhozza az új kezdet ígéretét. Ez egy új év kezdetét képviseli. Ezt egy új álom kezdeteként látom, ahogy a Földet megtöltjük a szeretet vénuszi energiáival.

A Nagyanya Pók évében, a mondák azt említik, hogy a Nagyanya Pók elkezdte az első álmot szőni, és megteremtette a Hét Testvért, a Fiastyúkot [Plejádokot], hogy segítse a Földet. Utána elkezdett álmodni hegyeket, folyókat, fa lényeket, virágokat, a faunát, állat szövetségeseket és végül az embert. Ahogy az emberről álmodott, megálmodott egy lehetőséget minden léleknek, aki belép a földi élménybe, összeszőve mindnyájunkat a fény gyönyörű aranyhálójával. A hálóba először a Fiastyúkot szőtte, hiszen tudta, hogy az emberek lebuknak a káprázatba [illúzióba], és elválasztva érzik majd magukat a hálótól. A csillaglények ott lesznek, hogy fénybe borítsák az ösvényt, ahogy rátalálunk a hazavezető utunkra. Ahogy a vénuszi energiák a hathatós Vénusz tranzitból átáramolnak rajtunk, lenyűgöző lehetőségünk van egy új álom újrateremtésére, és hogy összegyűljünk egy szertartáshoz, hogy beleszőjük a hálóba az összhangot, szépséget és egységet.

Én Uluru-ban leszek, melyet Ayres Rock-ként ismernek, a vörös sivatagban, és Ausztrália szívében, ahol a Szivárvány Kígyó Vonalát majd teljesen működésbe hozzák [aktiválják] a kozmikus kerék megfordításával a napforduló idején. Elhozom a Spider Rock and Canyon de Chellys [Pók Szikla és Szurdok] szent földjét az őshonos amerikai tájakról, ahová elvezettek, hogy elutazzunk tavaly a napéjegyenlőség idején. Ez a háromnapos időszak – június 21-22-23 – egy nagyon hathatós lehetőség mindnyájunk számára, hogy összegyűljünk megünnepelni az egyesített Gaia új álmának megszületését, és egy lenyűgöző lehetőséget, hogy helyreállítsuk a szövetséget az emberi világ és a látatlan világ között. Ez döntő a háló meggyógyításához a 12:12:12 és a sokat megjövendölt 12:12:21 galaktikus igazodást megelőzően.

Akár csatlakoztok másokhoz, akár megalkotjátok saját szent tereteket, készítsetek egy oltárt kagylóhéjakkal.

Ha egy fésűkagyló héját az oltárra tudtok helyezni, ez a vénuszi energiák rezgését hordozza. Ez azt jelképezi, hogy mindenki ugyanabból a forrásból érkezik, azonban más ösvényeket választottunk önmagunk kifejezésére ez alkalommal testi templomainkban. A fésűkagyló héja szent jelkép volt, melyet Botticelli megfestett, amely megjeleníti Vénusz, vagy Aphrodité születését.

Gyakran látják delfinekkel övezve, a mennyei csillag lényekkel, akik óvják a szent vízi utakat és világunkat összeszövik a csillagrendszerekkel. Helyezzetek egy tál vizet az oltárra. Azok, akiknek van andara kristályuk, rakják a feltétel nélküli szeretet e kövét a vízbe. Helyezzetek egy fehér gyertyát és egy kis tál mézet az oltárra. Azt mondják, hogy a méh egy olyan állat szövetséges, mely a Vénuszról érkezett, hogy édességet hozzon, valamint az utazás szépségének emlékezetére indítsa az emberiséget. Azok, akiknek nincs andara kristályuk, helyezhetnek rózsakvarcot, holdkövet, vagy ametiszt kő lényt a vízbe. 21-e reggelén, gyújtsátok meg a gyertyát, és képzeljétek el a vénuszi szeretet, összhang és szépség ajándékainak küldését a földi rácsba. Lássátok, hogy a méz folyékony aranyfénnyé válik, mely meggyógyítja a szent gyűrűt. E háromnapos időszak alatt, minden nap találjatok arra időt, hogy csendben leüljetek, és befogadjátok a szeretet gyógyító energiáit, melyeket azon andara kristályokból küldenek, melyek a világ körül helyezkednek el, valamint amelyeket a föld rácsának az új álommal való feltöltésének végrehajtásra tartandó szertartások ezreiből küldenek. Ha van szerettetek, akinek támogatásra és gyógyulásra van szüksége, helyezd el fényképét vagy nevét a mézcsupor alá, és kérd meg, hogy a földi séta édessége visszatérjen [hozzá]. 21-e reggelén csoportunk összegyűlik majd, hogy üdvözölje a felkelő napot, ahogy lehorgonyozzuk a szeretet energiáit a föld rácsába, hogy működésbe hozzuk [aktiváljuk] az ének és lélek vonalait a Szivárvány Kígyó forrásával.

Mindegyikőnk azt a fényt hordozza, mely szükséges ez alkalommal. Fényetek nagyon fontos, senki sem kevesebb, mint a másik, és senki sem nagyobb, hiszen mi mind egyenlők vagyunk. Imádságaitokat az éneken és a lélek fényen keresztül átviszik, működésbe hozva újra az aranyhálót. Felébredt lelkek milliói, ki-ki egy briliáns fényt hordozva, mind egyesül, és a Föld fénybe fog borulni egy ragyogó fénygömbként odakinn, a világegyetemben.

Mindegyikőtöket tisztellek, és hálát adok annak, hogy megosztjuk egymással ezt az utazást, és szőjük a szivárvány törzset felébresztő új álmot. Boldog napfordulót!

Szeretet, szivárványok és csillagfény: Robbyne

 

Robbyne

Fehér Farkas Utazásai

White Wolf Journeys

http://www.whitewolfjourneys.com/

Copyright © 2012 Robbyne. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]

Translated by / magyar nyelvű fordítás: Clarissa

Fényvilág Press

http://fenyvilag.blogspot.com/


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3175685
Hónap: 37004
Nap: 604