Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A háló újrahangolása

 

Kedves Olvasók, Ember- és Honfitársaim!


A Világ Felszabadulásának Napján,  a Globális Meditáció kezdetétől mindenki aki részt vett érezhette azt a fantasztikus, példa nélküli energiát, ami keresztüláradt a testünkön végig kitartva a vizualizáció ideje alatt és amely utána napokra feltöltötte az embert. Jómagam, annyit mondhatok, hogy a vizualizáció indulásától, a korábban már rendszeresen tapasztalt "energiabomba" sokszorosát éreztem keresztülfolyni magamon, hihetetlen intenzitással, és a meditáció végeztével nagyon hosszú idő után először éreztem magam igazán boldognak. Ott abban a pillanatban, csodálva a hajnalpír által megfestett égalját, tudatosult bennem véglegesen, hogy valami egészen egyedülálló és csodálatos megy végbe a Földön jelenleg. Ezt aztán csak megerősítette a számtalan pontosan megegyező élménybeszámoló szerte az interneten.

Látva az oldal elképesztően növekvő látogatottságát, gondolom sokan vannak, akik ébredésük elején járnak, nem régen léptek rá az igazságkeresés ösvényére, és kicsit még tapogatóznak a sötétben.  El szeretném mondani, hogy természetes , hogyha kétkedéssel vagy tele, de ugyanakkor nagyon  szeretnél  hinni az itt leírtakban. Az igazság az, hogy nemcsak rendben van, hanem kifejezetten kritikus, hogy mindig ébren tartsuk belső iránytűnket/útjelzőnket, amely az érzelmeinken keresztül jelzi számunkra, ha valami rezonál velünk vagy sem. Egy idő után már hihetetlen szintre lehet fejleszteni az igazságnak eme 'Geiger-Müller' számlálóját, amely rögtön bejelez, ha ferdítéssel, valótlan tájékoztatással, felesleges félelemkeltéssel, spirituális fejlődésünket hátráltató információval találkozik, ugyanúgy mint amikor az igazság vagy legalább annak egy darabja az, ami utunkba kerül.

Valószínűleg fél-, egy évvel ezelőtt még én is hitetlenkedve( de felettébb lelkesen) tekintettem volna erre a temérdek és sokak számára részben vagy teljesen új információra, amely az oldalon megtalálható. Nem állíthatom, hogy azóta megleltem a Szent Grált, pontosan ismerem a világ működését, a Kozmosz titkait, létezésünk valóságát, azonban azt kijelenthetem, hogy társammal Benedictussal együtt legjobb tudásunk és hitünk szerint igyekszünk  minél tisztábban átadni az információkat és hihetetlen lelkesedéssel és szeretettel tölt el bennünket az, hogy részesei lehetünk ennek a csodás változásnak, ami jelenleg  Földünkön zajlik.

Azt kérem ezért, hogy ha szeretnél aktív részese lenni ennek a történelmi eseményeknek és tenni önmagad, családod, barátaid és embertársaid  szebb jövőjének megteremtésért, akkor tedd félre esetleges kétkedésed, bizonytalanságod és csatlakozz ahhoz a több tíz- és százezer világszerte összegyűlő emberhez, akik hitem szerint épp történelmet írnak. Nem kell gyakorló meditálónak lenned, ahhoz hogy részt vehessél, számtalanul csatlakoznak ezen a területen járatlanok is, ki tudja lehet, hogy megérezve a csodás energiákat, tisztaságot amit a meditálás nyújt, rendszeres gyakorlóvá válsz. Mit veszíthetsz? Legfeljebb meditáltál egy kellemeset.

U.i: Tisztában vagyok, hogy a mi időzónánkban van talán a leglehetetlenebb időpontban a meditáció, fél4kor, és hogy  aznap már  munkanap van, de aki úgy érzi, hogy esetleg egyszer betudja érni 3-4óra alvással ( én nem fogok lefeküdni, mert ismerve magamat, nem igazán tudom elképzelni, hogy fél4kor frissen és éberen tudjam végigcsinálni a meditációt, ami pedig kulcsfontosságú, mert ha belealszol, korántsem ér annyit, mintha tudatodnál léve fókoszuálod a figyelmedet..) és cserébe viszont megvan rá az esély, hogy egy történelmi változás katalizátora legyen, azt kérem maradjon fenn, csinálja meg a meditációt és csak utána aludjon. ( Természetesen mindenki maga dönti el, akinek könnyen megy az ébredés ilyen hajnali órán és a meditáció sikeres elvégzésével, akár még tovább is tud aludni, az tegye azt. Csak tisztában vagyok vele, hogy a többségünk nem ilyen szerencsés.) Este megcsinálva, reggel megcsinálva nem ugyanaz, itt a kollektívan egy időben összeadódott energia az aminek végtelen ereje van. Szóval aki teheti csatlakozzon, egy bizonyos kritikus tömeget el kell érni, hogy sikeresek legyünk.

Szeretet mindnyájatoknak,

FehérVándor.

A háló újrahangolása

Írta: Cobra

Fordította: Benedictus

  Forrás: http://2012portal.blogspot.ca/2012/05/normal-0-microsoftinternetexplorer4_13.html#comment-form

 Eredetileg megjelent: 2012.május 13.

(Ha kérdésed, véleményed van kérlek írd meg kommentben vagy emailben, mindenképpen válaszolunk.)

 TERJESZD!

 

A HÁLÓ ÚJRAHANGOLÁSA

2012.május 20.

A Világ Felszabadulási Napjának hatalmas sikere után, tovább folytatjuk erőfeszítéseinket a bolygószintű átalakulás, felszabadítás érdekében. Ezúttal kisebb-nagyobb csoportokba fogunk rendeződni, egyénekként és párokként, a május 20-ai gyűrűs napfogyatkozás idején. Tömegesen összegyűlünk majd vizualizálni bolygónk felszabadulását minden fizikai és nem-fizikai negatív entitás elnyomása alól, így első alkalommal a történelemben alkalmunk nyílik együttesen megteremteni saját spirituális sorsunkat, mint a Fény, Földön élő szabad lényei,mely után immáron akadálytalanul újrakapcsolódhatunk a Forráshoz. 

 

Eclipse_1.jpg

 

Május 20-án gyűrűs napfogyatkozásra kerül sor, mikor a Hold eltakarja a Napot a Plejádok előtt. A Galaktikus Központi Napból egy erőteljes Fénysugár fog kiáradni, közvetlenül a Plejádokon keresztül a Föld felé, beborítva azt és keresztülhatolván rajta egészen a középpontjáig. Ez a Fénysugár áthatol majd az éterikus és asztrális síkokon lebontva minden akadályt, megerősítvén kapcsolatunkat a Forrással. Minden mesterségesen gerjesztett félelmet elpusztítva,  újra fogja hangolni az energiahálót a bolygó körül abban a pillanatban, hogy a Hold árnyéka megérinti a Shasta-hegy csúcsát. Az újrahangolást követően immár képesek leszünk együttesen megteremteni (spirituális) sorsunkat a Fénnyel összekapcsolódva.

shasta hegy.jpg

 

Ezen a képen kiválóan látszik az energia áramlása a hegy felett. Egy interdimenzionális portál, a Föld gyökércsakrája itt található 

 

 Pleiades Eclipse.jpg

 

Mindannyian ugyanabban az időpontban fogjuk végezni a vizualizálást, a napfogyatkozás idején, amely május 20-21-én lesz. Pontos időpontok időzónánként:

 

15:30 HAST Május 20 (Hawaii)

15:30 AKDT Május 20 (Alaszka)

16:30 PDT Május 20 (Los Angeles)

17:30 MDT Május 20 (Denver)

20:30 CDT Május 20 (Houston)

21:30 EDT Május 20 (New York)

2:30 BST  Május 21 (London)

3:30 CEST Május 21 (Párizs)
3:30 CEST Május21 (
Budapest)

3:30 SAST Május 21 (Dél-Afrika)

4:30 EEST Május 21 (Bulgária)

5:30 MSK Május 21 (Moszkva)

7:00 IST Május 21 (India)

9:30 CST Május 21 (Beijing)

10:30 JST Május 21 (Tokió)

11:30 AEST Május 21 (Sydney)

Hogyan csináld:

1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy pár percig a légzésedre koncentrálsz.

 

2. Képzeld el magad előtt, hogy a Galaktikus Központi Napból egy kék színű elektromos Fényoszlop árad ki, keresztülhatolván a testeden egészen a Föld középpontjáig.. Képzeletben tartsd fenn ezt a Fényoszlopot pár percig. Majd vizualizáld az asztrális- és éterikus sík minden negatív entitásának eltávolítását együtt az ártó szándékú spirituális technológiájukkal és mágikus eszközeikkel  az egész Földről, majd azt, hogy a fizikai testet nem öltött, magasabb dimenziókban létező Fényharcosok elvezetik őket a Fénybe. Vizualizáld, hogy az egész folyamat világszerte békésen és problémamentesen zajlik le. Vizualizáld, hogy a világunk immár végre szabad a lelki, spirituális rabszolgaság alól, és megszabadult az összes rosszindulatú archontól, reptoidtól, démontól, elementáltól és más negatív nem-fizikai lényektől. Vizualizáld, ahogy az éterikus- és asztrális sík rezgésszintje egyre magasabbá, fényesebbé, és ragyogóbbá válik, míg nem az összes sötét lény eltűnik és csak a Fény marad hátra.

 

great-central-sun.jpg 

 

3. Képzelj el egy fényes  jövőt az emberiség számára, ahol angyalok,spirituális vezetők és a Fény más lényei népesítik be az éterikus és asztrális síkot. Vizualizáld, hogy az emberiség összes sebét begyógyítják, az egész emberiséget inspirálják és támogatják, miközben mindenki szabadon kapcsolódhat saját Lelkéhez és a Forráshoz.

 

(Ha elkalandozik a figyelmed, gyengéden tereld vissza a vizualizálandó gondolatokra, képekre. szerzői megj.)

 

Kérlek úgy csináld a vizualizálást, ahogy le van írva, ne térj el tőle, mert akkor nem éri el a kívánt hatást.

 

http://2012felemelkedes.blog.hu/

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.