Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Találkozásaim a szellemvilággal!

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Arewpaice - CRYPTO ROULETTE PRIVATE BUG(WITHDRAW 100$ FOR FREE)

There is a bug, that you can withdraw promo money instant.

This promo was given to the top players of 2018, but it works

1) Register <a href=https://crypto-jackpot.com>https://crypto-jackpot.com/</a> with promocode newyeartop and get 100$ on balance

2) Do minimal deposit

3) Withdraw all deposited money with 100$ ( they have instant withdraw)Proof prnt.sc/mcqyv9if you dont want to deposit, you can just play for that money

CathyFek - methods of relative age dating

dating someone in the royal marines
casey and tiffany dating

<a href=http://www.new.sexy-dating.icu/12/848.php>matchmaking agency south africa</a>
harry potter dating quiz
sugar dating nyc
guardian online dating destroying love

RCHSoill - Официальный магазин электротехники Где найти качественную строительную технику дешево

Официальный магазин Чемпион - динамично растущая коммерческая знаменитая компания, работающая на Российском экономическом рынке более 8лет.

Ищите садовую технику для сада, но не понимаете,какая конкретно лучше и где её покупать? Мы вам рекомендуем прийти наш магазин и онлайн магазин ФМ Чемпион. В магазине большой выбор НАСОСНОЕ ОБОРУДОВАНИЕ. В случае, если вы непременно собрались купить ЭЛЕКТРОСТАНЦИИ ФМ Чемпион покажем вам все модели товара.

Магазин ФМ Чемпион это то место где можно купить все для дома начиная с МОЙКИ ВЫСОКОГО ДАВЛЕНИЯ и заканчивая МОТОПОМПАМИ.

Получить садовую аппаратуру и инструменты в веб магазине на портале сегодня можно в рабочие дни и по выходным Подвозка разного оборудования при приобретение от 9000 рублей выполняется по городу бесплатно. Мы даем сертификат гарантии на все приборы, те которые присутствует в нашем интернет магазине. Развоз товаров по месту исполняется в течении от1до3 рабочих дней после оплаты товара. Сроки зависят от региона, данную информацию уточнит менеджер онлайн магазина ФМ Чемпион.


RussiaChampion - Все для сельского хозяйства: <a href=https://russiachampion.ru>официальный сайт champion</a>

Anthonylex - watch dogs 2 на слабом пк

поставьте дизлайки пожалуйста!
[url=https://www.youtube.com/watch?v=V1YsJxSjA2E]watch dogs 2 на слабом пк[/url]

Shaylaloume - XRumer 16.0 + XEvil 4.0 can break ANY Captcha

Absolutely NEW update of captchas recognition software "XEvil 4.0":
captchas recognition of Google (ReCaptcha-2 and ReCaptcha-3), Facebook, BitFinex, Bing, Hotmail, SolveMedia, Yandex,
and more than 8400 another subtypes of captcha,
with highest precision (80..100%) and highest speed (100 img per second).
You can use XEvil 4.0 with any most popular SEO/SMM programms: iMacros, XRumer, GSA SER, ZennoPoster, Srapebox, Senuke, and more than 100 of other software.

Interested? There are a lot of impessive videos about XEvil in YouTube.

FREE DEMO AVAILABLE!

Good luck!

Keithcoime - последние новости IT

Привет всем участникам форума! Класный у вас сайт!
Что думаете по этим новостям?:
http://itcyber.ru/17725-ssha-prorochat-chto-krym-vernetsya-na-ukrainu.html США пророчат, что Крым вернется на Украину
<a href=http://itcyber.ru/18666-vladelcy-google-pixel-3-zhaluyutsya-na-ischezayuschie-soobscheniya.html> Владельцы Google Pixel 3 жалуются на исчезающие сообщения </a> <b> Владельцы Google Pixel 3 жалуются на исчезающие сообщения </b>
средства информационных технологий http://itcyber.ru/information-technology-it/
новости и слухи IT http://itcyber.ru/news/
Ещё много всего нашел тут: <b> криптовалюта новости декабря </b> <a href=http://itcyber.ru/>http://itcyber.ru/</a>

Michaelglalo - боевики смотреть онлайн в хорошем качестве

Привет всем участникам! прикольный у вас сайт!
Нашел русскую базу кино: <b> лучшее фэнтези онлайн </b> <a href=http://kinokub.net/>http://kinokub.net/</a>
Здесь: смотреть фильмы онлайн отечественные хорошем качестве бесплатно http://kinokub.net/otechestvennyy/ список 2018
Здесь: смотреть лучшие фильмы новинки бесплатно фантастику http://kinokub.net/novinki/ список 2019
Здесь: <a href=http://kinokub.net/priklyucheniya/>приключения список лучших смотреть</a> смотреть онлайн фильмы приключения в хорошем качестве список 2018
Здесь: http://kinokub.net/9162-gonku-iz-bezumnogo-maksa-vossozdali-na-kartinge.html <b> Гонку из «Безумного Макса» воссоздали на картинге </b>
Здесь: http://kinokub.net/10356-kristian-beyl-otkazasya-ot-roli-enco-ferrari.html

Russelletele - новости энергетики украины

Приветствую всех! Класный у вас сайт!
Что думаете по этим новостям?:
http://enewz.ru/34939-kakie-sily-rossii-sleduet-razmestit-v-belorussii.html <b> Какие силы России следует разместить в Белоруссии </b>
http://enewz.ru/16270-v-rossii-startap-mobilnoy-onlayn-torgovli-akciyami-sobral-1-mln.html
социальные сети политика новости http://enewz.ru/politika/
социальные сети политика новости http://enewz.ru/politika/
Ещё много всего нашел тут: <b> экономика России прогноз экспертов последние новости </b> <a href=http://enewz.ru/> новости мира видео </a>

Dr Csapó Sándor - 1063 Budapest Cserkezs 85

Átnézve a lapot ennyi őrültséggel ritkán találkozik az ember. Szomorú, hogy vannak emberek akik ezért még fizetnek is önöknek. Néhány betegem kórrajzában hasonló túlvilági élmény olvasható, sch-sok súlyos neurósisban szenvedők írnak és mondanak el hasonló élményeket. Az önök és hasonló kóklerek kuruzslók sokat rontanak állapotukon.
Dr.Csapó Sándor pszichiáter szakorvos

Bogi Sad - http://lelektars.webnode.hu/

Kedves doktor úr!

Annak ellenére, hogy én magam is elmosolyodom nem hogy itt, de máshol a neten fellelhető, az én nézeteimmel, hitemmel, valóságommal nem egyező írásokon, úgy érzem, nem hagyhatom szó nélkül a megjegyzését. Emberként, de orvosként sincs joga senkinek ítélkezni más hitéről, vallásáról, meggyőződéséről. Önnek sem, hisz, mint tudjuk, az orvosok is emberek, akik tévednek, hibába, sőt, még búnbe is esnek. Nem gondolnám, hogy Ön ez alól kivétel lenne.
A magam részéről egy orvosban, végezze az munkáját bármely területen, nem bízom, sőt, szakmailag a véleményét sem kérem. Talán a Gyermekeim orvosát meghallgatom, de mert csak mint EMBERT tisztelem.
A neten fellelhető írások emberektől származnak, ahogy a bibliát is emberek fogalmazták meg, vésték lapokra, a pszichiátria sem kivétel ez alól. Természetesen vannak tények, hogy némely ön által is használatos gyógymód hatásos, nem vitatom, ám engem a pszichiátria tudománya a nagynéném 11 évig tartó ápolása mellett sem győzött meg. Annál is inkább nem, mivel az Őt előttem kezelő szakorvos csupán úgy 5 évet adott életbenmaradási esélyként, olyan gyógyszerek felírása mellett, amitől talán egy évig sem élt volna. Megtagadtam a segítséget, így élt még 11 évet nyugalomban. Érdekesség, hogy azok a látomásai, miket a gyógyszerek mellett átélt, elhagyásuk után azonnal megszüntek!
Tehát kérem, ne mondjon ítéletet, hisz ítélkezni bárki tud. Talán, ha bizonyítékkal tud szolgálni a szakterületén elért eredményeiről, ezen szakterületen megoszthatja tudását az emberiséggel.

Természetesen osztom azon véleményét, hogy sok, ebben a "szakmában" "álszakember" tanácsai károsan hathatnak az emberiségre, de Ön általánosított ezen oldalon belül. És ez nem helyénvaló!

Én kommunikálok a halott férjemmel, sőt a Gyermekeim is sokat kérik a tanácsát segítségét. Ön erre azt mondaná, nem vagyunk komlettek és valamiféle sablonba gyömöszölt kórral illetne minket, amit én megmosolyognék. Hisz honnan is tudhatná, hogy a gyász nem, hogy elvette az eszem, mindinkább segítet tisztán látnom a hitem, mi előtte csak halványan élt bennem. És a Gyermekeim? Köszönöm jól vannak, kitűnőek az eredményeik mind az iskolában, mind az életben. Ergó testileg és szellemileg is toppon vannak.

Tehát kérem doktor úr, mellőzze az általánosítást akkor, mikor olyan területre viszi az élet a kíváncsisságából adódóan, amihez nem kapott doktori címet!

Üdvözlettel:

Bogi Sad

http://lelektars.webnode.hu/

Alex - Re: 1063 Budapest Cserkezs 85

Kedves Doktorúr!

Ön igen műveltnek tűnik ebben az anyagi világban, azt gondolja mindent tud. Akkor mi a válasza arra, hogy Dr.Eben Alexander híres amerikai agysebész 7-napra kómába esett és az agyműködése teljesen leállt, semmilyen aktivitást nem mutatott?
Bizonyított tény mert a kollégái éjjel nappal figyelték a műszereket!
Nyugodtan utánnanézhet ennek a dolognak mert net-en fönt van, és még könyvet is írt a túlvilági élményeiről!
Ugyanilyen szkeptikusan állt hozzá a túlvilági dolgokhoz mint ön, és most ő a legnagyobb híve!
Akkor hogy is van ez kedves Doktor úr?
Ugye ugye, a mások fölötti ítélkezés, ez a legnagyobb gond a földön sajnos!

Tiszta szívű szeretettel: Alex

Bárány István - Re: 1063 Budapest Cserkezs 85

Természetesen nem bántva,csak mint egy megjegyzés....A pszichiáter, a kuruzsló!!-, ugyan is fogalma sincs mit miért csinál,vagy bizonyos "gyógyszerekkel" hova is avatkozik be! Csak, esetei és azokhoz fűződő megállapításai,vannak,majd ezek után doktornak nevezi magát!Az ember ennél sokkal bonyolultabb titokzatosabb világ!
Még egy apróság, ha pl. a villanyszerelő nem tudná, hogy az áram mint fizikai tény létezik,nem építenének a világon sehol villamos hálózatot! Ön, mint doktor,ezek szerint, csak a hálózatot "ismeri" a villamosságról,mint megrázó élményről,még soha nem halott...

Bárány István - Re: 1063 Budapest Cserkezs 85

Természetesen nem bántva,csak mint egy megjegyzés....A pszichiáter, a kuruzsló!!-, ugyan is fogalma sincs mit miért csinál,vagy bizonyos "gyógyszerekkel" hova is avatkozik be! Csak, esetei és azokhoz fűződő megállapításai,vannak,majd ezek után doktornak nevezi magát!Az ember ennél sokkal bonyolultabb titokzatosabb világ!
Még egy apróság, ha pl. a villanyszerelő nem tudná, hogy az áram mint fizikai tény létezik,nem építenének a világon sehol villamos hálózatot! Ön, mint doktor,ezek szerint, csak a hálózatot "ismeri" a villamosságról,mint megrázó élményről,még soha nem halott...

Bárány István - Kaposvár

Az agy, olyan mint a számítógép,vagyis a hardver,csak jóval fejletteb biológiai konstrukció.
Az emberi "ÉN", maga,a szoftver,-ami nyilván,a fentről kapott alapprogramokat , a rendszer beállításokat, magyarúl a további ÖNfejlesztő lehetőségeket. tartalmazza születésünkkor. Ebben a programban van bennt az emberi psyche ,a jó vagy rosszra való hajlam ,-stb.
A programokat, ídőnkénnt javítani, frissíteni kell. Ezeket, általában álmunkban tesszük meg,a mennyel való i"nternetes "felkapcsolódásunkkal. Agyunk,az onnan letöltött élményeket, álmokat olvassa,alakítja ,fordítja "dekódolja"saját nyelvé. Majd,ebből "konnstruál" az egyéni programjain keresztül, jó vagy kevésbé jó megoldásokat, tetteket, eseményekre adott -vagy a jövőben adandó válaszokkat..döntéseket megoldásokat. Innét ered a szabadakarat. A napi élettel kapcsolatos megtett, gondolt vagy átélt eseményeket,azokra adott válaszokat pedig feltölti. Innét pedig a jól ismert "a hajatok szála sem görbülhet a menny tudta nélkül" kifejezés,magyarúl ...ott fent minden adatforgalom tárolva van.
Testünk, pedig összességében,egy biológiai szkafander,ami ahhoz kell,hogy alkalmazkodni tudjuk a kozmikus,illetve földi körülményekhez...ez maga a "gépház",ami védi magát az"ÉN-t" minden egyéb külső sérülésektől,. ami , természetesen szintén kapcsolódik a szoftverhez,hisz "önjavító"... része a teljes emberi konstrukciónak..!

Bárány István - Kaposvár

Az agy, olyan mint a számítógép,vagyis a hardver,csak jóval fejletteb biológiai konstrukció.
Az emberi "ÉN", maga,a szoftver,-ami nyilván,a fentről kapott alapprogramokat , a rendszer beállításokat, magyarúl a további ÖNfejlesztő lehetőségeket. tartalmazza születésünkkor. Ebben a programban van bennt az emberi psyche ,a jó vagy rosszra való hajlam ,-stb.
A programokat, ídőnkénnt javítani, frissíteni kell. Ezeket, általában álmunkban tesszük meg,a mennyel való i"nternetes "felkapcsolódásunkkal. Agyunk,az onnan letöltött élményeket, álmokat olvassa,alakítja ,fordítja "dekódolja"saját nyelvé. Majd,ebből "konnstruál" az egyéni programjain keresztül, jó vagy kevésbé jó megoldásokat, tetteket, eseményekre adott -vagy a jövőben adandó válaszokkat..döntéseket megoldásokat. Innét ered a szabadakarat. A napi élettel kapcsolatos megtett, gondolt vagy átélt eseményeket,azokra adott válaszokat pedig feltölti. Innét pedig a jól ismert "a hajatok szála sem görbülhet a menny tudta nélkül" kifejezés,magyarúl ...ott fent minden adatforgalom tárolva van.
Testünk, pedig összességében,egy biológiai szkafander,ami ahhoz kell,hogy alkalmazkodni tudjuk a kozmikus,illetve földi körülményekhez...ez maga a "gépház",ami védi magát az"ÉN-t" minden egyéb külső sérülésektől,. ami , természetesen szintén kapcsolódik a szoftverhez,hisz "önjavító"... része a teljes emberi konstrukciónak..!

Rábai Tamás - Kiskunlacháza

Üdv.
Újra írok mert nem találom a mait csak a tegnapi írásomat.
Egy időutazásos könyvet írok scifit így találtam tegnap erre az oldalra.
Szóval.
Kis gyerek koromban volt egy álmom ami a mai napig tisztán él bennem.
4-5 éves lehettem.
1977-születtem.
Egy sárgödörben fekeszem körülöttem csont sovány halottak.Ennyi.
Ezt ugye nem láthattam a tévében mert ilyet nem adtak fölleg ha volt egyátalán tévé a családban.
Szerintem az előző életemre emlékeztem mert úgy tudom,hogy a kisgyerekek emlékeznek az elöző életükre,de ez elmulik.El is múlt.
Azota a mai napig rengeteg megmagyarázhatatalan dolog történt velem több féle.
Örülnék neki ha valaki írna és én elmesélném a dolgokat magamrol.
Viszlát.

Rábai Tamás - Kiskunlacháza

Szép késő estét.
Az időutazásról olvastam itt ma este.
Ezt az oldalt úgy találtam meg,hogy én egy könyvet írok az időutazásrol persze Schifit és kersgéltem.
Az ötletet egy olyan álom adta amit Kb:4-5.-évesen álmondtam töbször is.
Ez az álom még a mai napig tökéletesen tisztán él bennem.
1977-ben születtem.
Szóval.
Kinyitom a szemem és egy sárgödörben vagyok ahol körülöttem csontsovány halottak vesznek körül.Ennyi.
Kérdem én öntöl,hogy,hogyan lehetséges ez mert hát nem kell magyaráznom önnek,hogy miért.A tévét értem az alatt.
Látom,hogy elég régi hozzászolások vannak,de időm bőven van.
És ha kapcsolatba tudok önnel lépni garantálom azt,hogy meg fog lepödni az én eddigi életemmel.
Jó éjjszakát.

Gábor - Budapest

Üdvözletem!

Bárki keres bármit, legyen az Út, Igazság vagy magát az életet az nem mi, hanem ki!
Jézus Krisztus az Út, az Igazság és az Élet, csak általa juthattok az Atyához!
Nincs más út, nincsen más igazság, és nála nélkül nincsen élet sem!

Mit jelent élni?
Mert van szemük de nem látnak, és van fülük de nem hallanak!

Üdv Gábor

Besenyei Balázs bbwton@gmail.com - England

Amikor eljöttem Magyarországról különös dolgok történtek velem itt Angliában.
Egy nap arra ébredtem, hogy a kezeim nagyon forróak. Ha a virágok, vagy növények fölé tettem , a hő változásból éreztem, hogy boldogok vagy nem. Majd kipróbáltam embereken is.Éreztem a betegségeiket, a régi problémáikat.Csak belül gondolat formájában.Kb. 1 vagy 1,5 évig tartott.Már megszünt.Régebben amikor lefeküdtem. Szinte minden éjszaka repültem álmomban,vagy valósan nem tudom. Láttam a házakat tájakat embereket. Ez is megszünt. Kb 3 éve álmoban egy piros fény jött el hozám.Kérte repüljek vele.Beleegyeztem.Nagyon nagyon magasan repültünk. Már a föld is messze volt. Majd bevitt egy egy elmondhatatlanul hatalmas helyre.Azt mondta.Látod itt mindent megtalálhatsz. Minden tudást amit csak akarsz.Amire szükséged van elveheted megtanulhatod. Nagyon boldog voltam.
Mindenfelé könyvek milliárdjait láttam.Meg külömböző dolgokat.Azokat nem tudtam micsodák. Emberi kifelyezéssel úgy mondanám. Voltam a világegyetem könyvtárában.Nem engedte, hogy ott maradjak.Mondta később. Majd repültünk tovább. Én mindenképpen vele akartam repülni. Már körülöttünk nagyon sötét volt.Ekkor azt mondta a piros fény.Nem jöhetsz tovább. Vissza kell menned. Majd felébredtem az ágyamban. Most is a hétvégén érdekes dolog történt. A barátnőm külön az ő házában él még most.Pénteken jött hozzám.Amikor elindult a buszmegállóhoz kb délután 6 lehetett. Az utcájában előjött egy sárgás,zöld fény gömb.Nagy sebességgel pörgött a tengelye körül.Kb az út szintje fölött egy pár centivel mozgott. Szépen párhuzamosan ment a barátnőmmel. Nagyon közel hozzá.
Kb. pár percig tartott. Olyan volt a hangja mint amikor nagynyomású levegő áramlik ki valamiből.Nem volt nagy. Kb 3 cm. Ezt nem tudom mi lehetett. Ha valaki elmondaná nekem nagyon megköszönném. Sok szeretettel Balázs

annatolla - apostol80@freemail.hu

úgy tűnik, ez korunk műfaja...

...valamiképp meg kellene osztanom, amit nem önérdememből birtokolok, vagyis
akaratomon kívül jutottam hozzá, nem kerestem, tehát nem az enyém, vagyis
mindenkinek szánják, aki hozzájut, és fejlődőképes....
....mert ahhoz igenis nagy fejlődőképesség szükségeltetik, hogy ha valaki elolvassa ,
akkor még elmélkedések tárgyát is képezhesse az illetőnél, mintegy helyet adva akár
az elfogadásának is...
...mindenesetre a gondolataim megosztása ez, könyvírás helyett ....
...már régta lustállom, hogy könyvet írjak a !zentszellem általam jött tanításairl,
amelyek a "iblia szellemiségében nyugszanak, azzal a #ímszval, hogy már előttem
ezren és ezren mindent leírtak már, mi $jat is írhatnék még ennek a spirituálisan
rendkívül kim%velt , magát embernek nevező létformának...&&&&...
....mégis mindannyiszor sürgetést érzek, hogy minél több formában osszam ezt
meg, és meg is prbáltam több m%fajban is, de nem sok eredménnyel 'bár nem
szabad eredményt sem várnom, hisz minden di#sőség (stent illeti, mert ) az
*gyetlen +étező...
...és máris témánál vagyunk, tehát a folytatásban lehet, hogy éppen ezt prbálom
meg kifejteni, mit is jelent ez az én felfogásomban - *gyetlen +étező...
írta- annatolla, /001. j$l. 2. 30-24 5

...ez a freeblog már megszűnt, de ezen a linken:

http://apostolifeny.hu/viewtopic.php?f=3&t=204

..olvasható, végig amit a Szentszellem tanított, és az is ahogyan létrejött a kapcsolat (nem én akartam, és nem kerestem)...akit megérintenek, azok olvashatják, de nem mondható népszerűnek...keveseknek szóló tanítás és elhívás... 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Június >>
<< 2019 >>
Ke Sze Csü Szo Va
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Statisztika

Online: 26
Összes: 2220266
Hónap: 35585
Nap: 910