Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyertyamágia

2012.03.20
 
 
Ha színes gyertyákat használunk, azok égetésével különböző vágyaink, kéréseink beteljesülését segíthetjük. 
 


Gyertyamágia

Ha színes gyertyákat használunk, azok égetésével különböző vágyaink, kéréseink beteljesülését segíthetjük.

A fekete gyertyával kötéseket, gyászt (elhunyt hozzátartozónk elengedését), korlátozást, illetve ellenségünk jó irányba befolyásolását érhetjük el.

Az ezüst gyertya a kártékony hatásokat semlegesíti, a magány megszüntetője, pénzügyek előremozdítója, lelki egyensúly helyreállítója.

A fehér gyertya a tisztasághoz, megtisztuláshoz, újrakezdéshez ad segítséget, az alkotó folyamatok motiválója.

A kék gyertya a gyógyítás alapszíne a gyertyamágiánál, a béke, a családi összetartás, baráti kapcsolatok, szervezett élet támogatója.

A bíbor gyertyával bölcsességet, erőt, függetlenséget kérhetünk.

A zöld gyertya segítségével a fejlődést, a jólétet, a sikert, a megújulást, a gyűlölet csillapítását érhetjük el, illetve ha kiskertünk, gazdaságunk van, a növények egészséges fejlődését tudjuk biztosítani.

A rózsaszín gyertya a boldogság, a szerelem, a fiatalság, a szépség megőrzésére, a vonzerő erősítésére, bármely pozitív érzelem kiváltására szolgál.

A piros gyertya a szexualitáshoz kötődik, tehát mindenfajta intim probléma, illetve vágy ezzel teljesíthető be. Életerőt és energiát ad.

A barna gyertya a föld színével hat mindenfajta természettel kapcsolatos kérés esetén, beteg állatunk, növényünk gyógyítását segíti elő, elveszett tárgyak felkutatásánál égetendő, vagy megfontoltságot, gyakorlatiasságot ad.

A sárga gyertya tudatunk tisztítását, gondolataink, összerendezését támogatja, a féltékenység elhárításában fontos segédeszköz, illetve új otthonunk kiválasztásában, költözésnél is segít.

A narancsszínű gyertya az utazások szerencsés kimenetelét biztosítja, pénzünk gyarapodását kérhetjük vele, és életkedvünk növelésénél is hasznos. 
 
 
 
 

http://www.angyalforras.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.