Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


10milliószoros napok 2011.

2011.05.06

10milliószoros napok 2011.


Február 4. péntek
Május 17. kedd
Július 5. kedd
November 17. csütörtök

Ezeken a napokon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat. A telihold és újhold napjai pedig 100-szorosak!

Minden nap legyetek tudatosak, ezeken a napokon még tudatosabbak. Nagyon fontos, hogy ezeken a napokon sokkal tudatosabbak legyetek, mint máskor. Használjátok ki ezeket a napokat! Fontos, hogy arra gondoljatok, amit teremteni szeretnétek az életetekben. Teremtsetek harmóniát, békét lelketekben, engedjétek, hogy a Szeretet járja át és ragyogja be jeleneteket. Ha ezt elértétek terjesszétek ki Szereteteteket a Föld, annak minden élőlénye és embertársaitok felé. Teremtsetek Békét Alázattal és Megbocsájtással, az Anyai (női) minőség - mint vezérlő elv - Elfogadásával fejezzétek ki Hálátokat a Bennünket segítő Mennyei Világ felé.

Ha negatív érzelmeitek, gondolataitok merülnek fel, nyilvánítsátok ki, hogy elengeditek őket gondolataitokat alakítsátok át pozitívra. Nagy terheitek feloldását is érdemes ezekre a napokra időzíteni.

Küldjetek fényt a Földnek és az emberiségnek! Képzeljétek el a Földet egészségesnek, a rajta élő embereket pedig békésnek, szeretettelinek. Lássátok a Világbékét ünnepelni!

Tegyetek meg mindent, amit szeretnétek 10 milliószoros erővel hatni!

Szóljatok minél több embernek, hogy ők is tudatosak lehessenek ezeken a napokon!