Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Meditáció 2012-05-20

 
TÖLTSÜK ÚJRA AZ ENERGIAHÁLÓT 2012. MÁJUS 20-ÁN/– 21-ÉN
(infó: Cobra)
KÉRLEK, ADD TOVÁBB EZT A FELHÍVÁST!


meditacio.pngVilág Vizualizáció & Meditáció a Világ-Felszabadulás Napjának nagy sikere után, a bolygó felszabadításáért tett erőfeszítéseink folytatódnak. Ezúttal nagy, és kis csoportokba fogunk szerveződni, egyénenként, és páronként a napfogyatkozás pontos idejére, május 20-ára.

Tömegek gyűlnek össze, és képzelik el [vizualizálják] bolygónk a zsarnokság, és az összes testetlen negatív lény [entitás] alól való felszabadulását, mert mint szabad fénylényeknek, a Földön a történelmünk során először van meg az esélyünk, hogy társ-teremtői legyünk saját szellemi sorsunknak, és hogy akadálytalanul kapcsolódhassunk a Forráshoz.

A kívánt hatás elérése érdekében szükséges, hogy meglegyen az a 144 000 ember, aki összpontosítottan [koncentráltan] elvégzi ezt a vizualizációt. Május 20-án egy gyűrűs napfogyatkozás lesz látható, amikor is a Hold eltakarja a Napot a Fiastyúk [Plejádok] csillaghalmaza előtt. A Galaktikus Központi Napból egy erőteljes Fénysugár fog érkezni, egyenesen a Fiastyúkon keresztül ereszkedik le a Föld felé, és a totalitás [a teljes együttállás, elsötétedés pillanata] útvonalán keresztül földelődik le. Ez a Fénysugár átéget minden akadályt éteri, és asztrál síkon, és megerősíti kapcsolatunkat a Forrással. Átéget minden negatív testetlen entitástól származó félelemkeltést (programot), és újratölti a bolygó körüli energiahálót pontosan abban a pillanatban, amikor a Hold árnyéka érinti a Shasta-hegy csúcsát (meg.: Fehér-hegy, Kaliforniában).

A feltöltés után képesek leszünk szellemi sorsunk társ-teremtőivé válni a Fény segítségével. Mi mindannyian egy vizualizációs gyakorlatot végzünk ugyanabban az időben, a napfogyatkozás újratöltődés pillanatában, mely Május 20-án, és 21-én fog bekövetkezni.
 
A fordító megjegyzése: 
Magyarországon ez az égi jelenség május 21-re (hétfő) hajnali 3:30-ra esik!
A többi időzónába eső időpontokat lásd a következők szerint:
Május 20. d.u. 3:30 HAST (Hawaii)
Május 20. d.u. 5:30 AKDT (Alaszka)
Május 20. este 6:30 PDT (Los Angeles)
Május 20. este 7:30 MDT (Denver)
Május 20. este 8:30 CDT (Houston)
Május 20. este 9.30 EDT (New York)
Május 21. hajnali 2:30 BST (London)
Május 21. hajnali 3:30 CEST (Párizs, Budapest)
Május 21. hajnali 3:30 SAST (Dél-Afrika)
Május 21. hajnali 4:30 EEST (Bulgária)
Május 21. hajnali 5:30 MSK (Moszkva)
Május 21. d.e. 7:00 IST (India)
Május 21. d.e. 9:30 CST (Peking)
Május 21. d.e. 10:30 JST (Tokió)
Május 21. d.e. 11:30 AEST (Sydney)

 

Itt láthatók az időzónák: http://24timezones.com/

 

Instrukciók:

 

1. Néhány percre lazítsd el elmédet, és testedet, miközben figyelsz a légzésedre.

 

2. Képzelj el egy acélkék Fényoszlopot, mely a Galaktikus Központi Napból árad, áthatol a testeden, egyenesen a Föld középpontjához. Tartsd meg aktívan ezt a Fényoszlopot néhány percig. Utána képzeld azt, hogy a Föld körül lévő minden negatív entitás, velük együtt pedig minden negatív szellemi technikájuk, mágikus eszközeik eltűnnek az éteri, illetve az asztrál síkokról, és ezek az entitások a Fény testetlen szabadságharcosai által vissza lesznek kísérve a Fénybe.

 

Képzeld azt, hogy ez a folyamat békésen, és zökkenőmentesen zajlik le világszerte. Képzeld azt, hogy végül a világ felszabadul a lelki [spirituális] rabszolgaság alól, megszabadul minden gonosz arkhóntól, reptiliántól, démontól, elementáltól, és egyéb negatív testetlen lénytől. Képzeld el, ahogyan az éteri, asztrál síkok rezgése [vibrációja] egyre fényesebbé, és ragyogóbbá válik, ahogyan a sötét lények eltávoznak, és végül csak a Fény marad.

 

3. Képzelj egy ragyogó, új szellemi jövőt az emberiség számára, angyalokkal, tündérekkel, delfinekkel, unikornisokkal, lelki [spirituális] vezetőkkel, és egyéb Fénylénnyel, akik az éteri és asztrál világ lakói. Képzeld el, ahogyan az emberiség valamennyi sebe meggyógyul, és minden emberi létező ösztönözött, így segíteni fog minden olyan ember, aki közvetlen kapcsolatban van saját Lelkével, és a Forrással.

 

Kérlek, hogy a fenti leírás szerint végezd ezt a képzeletedben a megjelenítést [vizualizációt], és ne változtasd meg, máskülönben nem lesz meg a kívánt hatása.

 

Még több információt a negatív testetlen entitásokról, és arról, hogyan távolíthatod el őket életedből, itt olvashatsz: http://americankabuki.blogspot.com/2012/05/portal-2012-clarification-about-state.html#comment-form

 

Friss hírek a Háló Újratöltésével kapcsolatosan: http://2012portal.blogspot.com/ Információ: © Cobra

 

Forrás: http://soundofheart.org/galacticfreepress

 

Translated by / magyar nyelvre fordította: Elinor

 

Fényvilág Press

 

http://fenyvilag.blogspot.com/

 

A jelenségről szóló videót lásd: http://www.youtube.com/watch?v=28yf54_Ps40&feature=relmfu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.