Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"A látnokokhoz" - Adamus közreműködésével 2.rész

Az e2012 SOROZAT:

 

3. SHOUD: „A látnokokhoz” – Adamus közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában

2. rész

Elhangzott a Bíbor Körben,

2011. november 5-én
 
 
 
 

A bolygó
 
Következő. Ahogy megnézed a látomásodat, megnézed mit is teszel itt, vedd fontolóra ezeket a dolgokat, amik olyan külömlegessé teszik ezt a bolygót. A szeretetet már említettem. A szeretet már kijutott a más birodalmakba, de még mindig ez az a hely, ahol ezt úgy lehet megélni, mint sehol máshol. Szeresd most már magad! Szeresd magad!
 
Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy nem léteznek olyan bolygók, ahol magasan fejlett, intellekutálisan, spirituálisan megvilágosodott lények élnének. Nincs ilyen. Mindez itt van. Talán ez a rossz hír, de ez itt van. Még mindig él bennetek a hajlam, hogy azt higgyétek, hogy az odakint található. Pedig pontosan itt van, ebben a pillanatban – a legmagasabban fejlett bolygó vagy dimenzió mind közül. A legfejlettebb.
 
Ahogy már más megbeszéléseink során említettem, léteznek ugyan intellektuálisan fejlettebb bolygók, de azokból hiányzik a szeretet, és az érzéki tapasztalás.Mit jelent az intelligencia összessége, amivel csak rendelkezhetsz? Mi az? Hát semmi. Egy zsákutca. Érzés nélkül, enélkül a nagyon bámulatos tapasztalás nélkül, ebben a nagyon sűrű, nagyon valóságos, nagyon érezhető valóságban, amiben vagytok, mit ér az összes intelligencia? Semmit nem ér.
 
Tehát drága barátaim, valóban ez a legmegvilágosodottabb bolygó az összes közül. Ez az egyetlen olyan bolygó, ami összekombinálja az állati birodalmat a növényivel és az emberivel – ez az egyetlen ilyen hely. Sehol sem bukkantok még egy ilyen bolygóra, ami rendelkezik ezekkel a sajátosságokkal.
 
Ez az egyetlen olyan bolygó, ahol teljesen elveszhettek – amibe abszolút beleveszhettek – egy nagyon fizikai, és nagyon valódi módon, és nem tudtok emlékezni arra, hogyan tudnátok innen kikerülni. Máshol léteznek olyan dimenziók, ahol eljátszhatod azt a játékot, hogy úgy teszel, mintha elvesznél, mintha belevesznél a játékba, de igazából nem veszel bele. Ez itt az a hely, ahol, ha el akarsz teljesen tévedni, ha ebbe teljesen bele akarsz veszni, akkor megteheted, hogy annyira belevessz a játékba, hogy újra meg kell, hogy találd önmagad. (ebben a pillanatban egy kisgyerek megtalálja a villanykapcsolót, és fel-le kapcsolgatja-nevetés) Abszolút.
 
És ez az egyetlen olyan bolygó, ahol Gaia vetette, ültette el a magokat, ez az egyetlen. Nem rohant az összes többi bolygóra, hogy ott is elültesse a magokat. Csak a Földön tette ezt. Ez néhány bámulatos, lenyűgöző tapasztaláshoz vezet.
 
 Ez az egyetlen egy olyan bolygó, ahol létezik az inkarnáció, ahogy ezt ismeritek. Más bolygókon minden ismétlődik, egyfajta megújuló életerő van, de ez az egyetlen egy olyan bolygó, ahol igazi halál és reinkarnáció van. Rengeteg sok olyan dolog van itt – és remélem hamarosan erről egy könyvet is írok – ami annyira csodálatossá teszi ezt a bolygót.
 
Akkor lépjünk át a következő témára, és ha megtennéd…(átadja Lindának a filctollat)
 
LINDA: Igen uram!
 
ADAMUS….hogy írsz egy kicsit a táblára.
 
Akkor most beszéljünk azokról a dolgokról…hogy is nevezzük ezeket, ne problémáknak, amikkel most néz szembe a bolygó, hanem fogalmazzunk úgy, hogy egy változó bolygó állapotai. Egy változó bolygó állapotai.

 

Egy változó bolygó állapotai

  

Ahogy ezzel ti is tisztában vagytok, sok minden zajlik manapság. Érzitek azt. Érzitek a testetekben, az elmétekben. Sok minden folyik odakint. Sok az aggodalom annak kapcsán, hogy mi fog történni ezen a bolygón, sok dráma épül fel most, ahogy közeledünk 2012-höz. Most szó szerint, nem a naptár szerinti 2012-ben, hanem az energetikai 2012-ben vagyunk. Van ennek értelme? (A közönség válasza: - igen) Jó. Jó.
 
Más szóval, az, hogy mit mutat a naptár, az nem sokat jelent. Egy csomó változás máris zajlik, és a mögötte lévő energiák azok, amiket a hírekben láthattok. De akkor most beszéljünk egy változó bolygó állapotairól vagy kihívásairól.
 
 

Népesség
 
Akkor rögtön kezdetnek beszéljünk a népességről! Ma korábban már említésre került, hogy a népesség száma hét milliárd. Hét milliárdan élnek ezen a bolygón. Ez a bolygó alapvetően 10 milliárd embert képes befogadni, mielőtt elérnétek a századik majom dolgot, ahol az egész elkezdene szétesni. Szóval mihez fog kezdeni ez a bolygó? Mikor fogjátok elérni a 10 milliárdot? Nem túl sok évre vagytok tőle, ahogy a dolgok most zajlanak.
 
Ez egy óriási probléma, amivel jelenleg szembe néz a bolygó. Azt mondanám, hogy komoly oka van annak, hogy erről beszélünk elsőként. Minél több ember él a bolygón, annál több rendszerre és struktúra van szükségetek, és annál több szabállyal is kell rendelkeznetek, és annál kevesebb szuverenitás van megengedve, mert egyre kevesebb és kevesebb forrás áll rendelkezésre. Tehát mi történik? Miért növekszik ekkora ütemben a népesség? Azon kívül, hogy az emberek, tudjátok „azt” csinálják. (nevetés) Miért? Miért?
 
JOSHUA: Túl sok angyal akar idejönni.
 
ADAMUS: Mindenki ide akar jönni, és ettől egyre izgatottabbak az emberek, és akkor megteszik azt a dolgot, és egyre több csecsemő születik. De igen, abszolút. Egyre több és több létező akar idejönni. Szóval van egyféle nyomás a népesség szaporulat kapcsán is – a létezők nyomása, akik ide akarnak születni. És tudjátok, a szerelmi aktus kellős közepén elég, valaki elfelejti a megelőző dolgot magára tenni, mert tudjátok az egyfajta ködként működik az energia kapcsán, és elködösíti a dolgot azok elől, akik be akarnak ide jutni. Aztán meg: - Jaj, elfelejtettem…és nézd most mi történt. Ez egy nem várt gyerek. – De igen, abszolút.
 
Szóval ez a helyzet, és hogyan lehetne ezt megoldani? Az Új Földekkel. Nem csak eggyel, hanem többel. Erről már hosszasan beszéltünk, hogy ezek felállításával az angyalok rendelkezhetnek Földi tapasztalatokkal más bolygókon is. Ezek nem fizikaiak, de mégis nagyon valóságosak.
 
Az Új Föld mintáit ti magatok állítottátok elő. Azt mondjátok: - Hát egyáltalán nem emlékszem arra, hogy bármi ilyet is tettem volna. A szart, még a saját szobámat sem tudom kitakarítani! Hogyan is építhetnék fel egy Új Földet?” (nevetés) Kinyitná valaki kicsit az ajtót? Valakinek kezd melege lenni – meleg van itt bent. Oké. Köszönöm.
 
Tehát a népesség. Új Földek. Ez az egyik dolog, amit tesztek. Segítetek kifejleszteni ezeket az új helyeket az új angyalok számára. Nem csak ezt teszitek, hanem tanítotok is. Ott tanítotok.
 
 
Pénzügyek
 
Második dolog a pénzügyek. A pénzügyek. Micsoda zűrzavar, micsoda örömteli zűrzavar uralja a bolygót ezzel kapcsolatosan! A pénzügyi rendszeretek körülbelül 500 éves. Már egy ideje szétesett. Nem számít mi fog történni Görögországban, Olaszországban, vagy bármelyik másik országban. A Földön uralkodó pénzügyi rendszer már rég megérett egy renoválásra. Már nagyon régen. Alapvetően már össze is omlott. És mégis mindannyian itt vagyunk. Még mindig tudtok enni, tankolni, és az összes ehhez hasonló dolgot meg tudjátok tenni. Ki tudtok fizetni hatalmas összegeket azért, hogy itt ülhessetek ezekben a székekben, annak ellenére, hogy ez…(nevetés, valaki kommentálja) Igen, meg kellene kapnia. Igen. Ennyi az egész. Ennyi az egész. Ma könnyed vagyok. (nevetés) Te nevetsz, én ajándékot adok.
 
 
Tehát ennek az egésznek már sok szempontból be kellett következnie. Hiszen egyensúlytalanság jellemezte, továbbá pedig téves, rossz elosztás. És ez nem valami nagy összeesküvés elmélet, ez csak….az a képesség, hogy a pénzügyi energia továbbra is áramolni tudjon, hogy mindig áramolni tudjon, ez zökkent ki az egyensúlyból.  
 
Most pedig az történik, hogy bizonyos ember csoportok felfedezik a saját pénzügyi összeomlásukat, csődjüket. És ezek ti vagytok, srácok! (nevetés) Megélik a saját frusztrációjukat a pénzügyekkel, a bőséggel, hiszen ez történik veletek. Mindezt egy meglehetősen érdekes és csodálatos módon teszitek, keresztül mentek ezen a személyes életetekben annak érdekében, hogy felfedezhessetek egyféle új szituációt. Leblokkoltátok azt a pénzügyi energiát a saját életetekben, és ebben tényleg remek munkát végeztetek. A pénzügyi hibás működésért Adamus Díjat érdemeltek! (nevetés)
 
Mi a következő dolog? (valaki megemlíti Steve Jobs-ot) Ó, igen, „Steven-nek” igaza van. Kissé befolyásolja a mai beszélgetésünket.
 
Mi a következő? Mi a következő? Nos, meg fogjátok tanulni, hogy újra mozgásba, áramlásba kell hoznotok azokat az energiákat. Mozgásba kell őket hoznotok. Önmagadon belül kell azt újra-elosztanod, elsősorban azzal, hogy elfogadod, hogy rendelkezhetsz vele, és hogy az nem rossz. Ez nem fog téged újabb 20 létidőre a Földhöz kötni. Sőt, segíteni fog abban, hogy élvezd jelenlegi életed hátrelévő részét! Abszolút!
 
 
Sok megrökönyödésen és megdöbbentő problémákon mentetek keresztül, és minden máson is annak érdekében, hogy segítsétek az általános tudatosságot, de mindezt személyes szinteken éltétek meg. Akkor most mihez is kezdetek? Csak ültök és vártok a lottó főnyereményre? Vagy a pénz tündérre? Vagy rám? Mit tesztek? Mihez kezdtek? (sokféle vélemény a közönség soraiból, David azt mondja: - Teremtünk) Teremtesz! Abszolút! Köszönöm David! És ezért kapnod kellene….nos valószínűleg már legalább ezer Adamus Díjad van, de abszolút, teremts! Ha hideg van, akkor nyugodtan becsukhatod az ajtót…..magad mögött.(nevetés)
 
Tudjátok, el kell, hogy áruljam, hogy bajban vagyok. Bajban vagyok. Komoly bajban vagyok ma. Azt hittem, kedves és figyelmes dolog részemről, ha megosztom a színpadot valaki mással. De most már az egészet maguknak követelik! (nevetés) Talán egy csatornázót keres. (Adamus és a közönség nevet)
 
Szóval, hol is tartottunk? Ó, a pénzügyeknél. A saját pénzügyeteknél, a saját pénz problémáitoknál – mindezen keresztül mentetek, és most elkezditek csak egyszerűen megteremteni. Mindössze ennyit kell tennetek! Teremteni! Ennyi az egész! Tényleg. Nincsenek erről tanfolyamok, amikre elmehetnétek, kivéve….én is fogok erről egyet tartani, de azon sem szükséges részt vennetek. (nevetés)
 
SART: És mennyibe fog az kerülni?
 
ADAMUS: Sokba. Rengetegbe. (nevetés) Igen! Garanciát kapsz arra, hogy bőségben fogsz élni, vagy ha mégsem, akkor életed végén visszakapod a pénzedet! (nagy nevetés)
 
Egyetlen egyszerű dolog – teremtés. Ez kell nektek, és ez kell a Földnek is – a teremtés.
 
Steven Jobs egy csodálatos teremtő volt – bámulatos teremtő volt, rengeteg ötlettel, sok-sok látomással – a probléma csak az volt, ahogy ezt ti is ismeritek – hogyan lehet ezt kivitelezni ebben a valóságban? Hogyan állítod elő? Az egy dolog, hogy gondolkozol rajta. De hogyan állítod elő? Nos, ez úgy történik meg, hogy a jó emberekkel, és az energia hatékony rendszerekkel hozod magad összhangba. És az egyik dolog, amiről Steven hírhedt volt, hogy nem tűrte el a a minőség hiányát, nem tűrte el a szenvedély nélküliséget! Más szóval: Ne tűrd ezt el saját magadban! Ne futamodj meg saját magadon belül! Ne akarj semmiben sem a második legjobb lenni!
 
És pontosan ezt teszitek. Egy páran meg fogjátok ezt tagadni, pedig abszolút ezt teszitek – „Nos, elég jó ez így is.” – Nem! Nem az! Nem, Nem az! Tényleg ezt érdemled, hogy a második legjobb legyél? Már úgy értem közted és saját magad között, saját magadban a második legjobb akarsz lenni? Egyáltalán nem! Ezért ne tedd ezt! Ne tűrd ezt el!
 
Ahogy ezt már évekkel ezelőtt elmondtam nektek, én soha nem alkudozok, nem tárgyalok másokkal. Nektek is így kellene tennetek! Ne köss alkut a minőség hiányával! Mindannyian minőséggel kezdtétek ezt az életeteket – szeretettel, és csodálatos érzéki természettel, majd mások kedvéért alkut kötöttetek, és megalkudtatok ezek hiányával. Lecseréltétek mindezt. Ne tegyétek! Ne tegyétek! Egyáltalán ne! És ismételten, engem nem érdekel, hogy 25, 50 vagy 80 éves vagy. Soha nem túl késő! Soha nem túl késő!
 
 
Élelmiszer
 
A következő dolog a listánkon – pénzügyek. Következő. Akkor ez lesz az élelmiszer. Ez a mezőgazdaság, de nevezzük élelmiszernek! Ez a bolygó jelenleg nem élelmiszer problémával néz szembe, és egyetlen egy éhező embernek sem lenne szabad élnie ezen a bolygón, egyáltalán nem – mert itt is elosztási problémákról van szó. Itt ebben a teremben is tudnátok élelmet termeszteni – csodás élelmet, ami tele van tápanyaggal. Nem olyan élelemről beszélek, amiből kiszedték a tápanyagot, hanem olyanról, ami tápláló és egyben ízletes is. Lehet olyan íze, mint egy chips-nek, és közben magas tápanyagértékkel bír. Tényleg. Ez tényleg lehetséges.
 
 
 
De ehelyett mi történik? Leginkább a politikai struktúrák következtében, az elosztás el lett vágva. Ezért élhetnek éhező emberek a bolygón. Miért? Mert sokkal könnyebb olyan embereket kontrollálni, irányítani, akik az éhhalál küszöbén vannak. Mert amikor tele van a hasuk, akkor hirtelen okosak lesznek. Hirtelen olyan dolgokat akarnak, mint a szabadság, a szuverenitás és a Macintosh számítógépek. Tehát…(nevetés) Ez már a második volt Steve. Ez már a második volt. Három esélyed van mára. Ennyiért fizettél. (nevetés)
 
Élelmiszer és elosztás. Ahogy közelítünk a 10 milliárd népesség számhoz a bolygón, a probléma még szörnyűbb lesz, hacsak nem távolítjuk el a kormány kontrollokat, ha csak nem romboljuk le a sorompókat, és nem fizetünk többé azért, hogy ne ültessenek vetőmagokat!
 
Engem nem érdekel, hogy milyen törvényeket vagy más szóval falakat alkotnak az országok és a kormányok között, de az összes élelmiszer szabályozást és élelmiszer tarifát, importot és megszorításokat el kell távolítani! Nem lenne szabad éhezésnek lennie ezen a bolygón! És ha mégis van, akkor az a vezetők hibája. A vezetők hibája.
 
Bárhol termelhetsz élelmet – a szekrényedben, az alagsorban, a verandádon – bárhol. És ahogy ezek az energetikai megszorítások eltűnnek, a cégek egyre inkább a vetőmagok fejlesztésébe fognak befektetni – azokba a vetőmagokba, amikből több tápanyaggal bíró termés fakad, és amihez kevesebb víz, öntözés szükségeltetik, és nincs szükség semmiféle műtrágyázásra, mert ezek már alapvetően ellenállóak lesznek a kártevőkre, és energetikailag ellenállóak lesznek a baktériumokra és gombákra. És ez már itt van, barátaim. Már itt van.
 
És létezik a látnokoknak egy csoportja, akik nem kötnek kompromisszumot, akik nem alkudnak meg, és akik nem néznek vissza, hanem azt mondják: - Először ezt saját magunknak fogjuk elképzelni – a látomásunk először saját magunkról szól. Abbahagyjuk ezeket az ostoba étrendeket. – Az önmagában élelmiszer elosztás probléma, amikor elkezded ezeket az ostoba étrendeket, diétákat követni. Igen, mindannyian, akik ezekkel próbálkoztok, pont ugyanazt az ostoba hülye dolgot teszitek, amit a kormányok is tesznek, és amivel lekorlátozzák, megszorítják az energia megfelelő elosztását az élelmiszeren keresztül. Igen! Ó! Add ide….(megragadja a kardot, és elkezd vele hadonászni) csak….Á! (nevetés) Ó!
 
Tehát amikor azt képzeled el saját magad számára, hogy az ételből származó tápanyagok bejutnak a testedbe, és táplálják a TudatTestet egy hatékony módon, mindenféle őrült megszorítások nélkül, amikkel eddig bírtál, és amikor megengeded, hogy a tested úgy dolgozza fel a táplálékot, ahogy azt kell, és amit a tested nagyon is jól el tud végezni, amikor lehetővé teszed ezt a természetes áramlást, akkor ezt létrehozod önmagadon belül, és akkor az megosztásra kerül a tömegtudattal. És akkor mindezek a fent felsorolt dolgok eltávolításra kerülnek.
 
 
Vallás
 
A következő dolog a listán. Ó, le kell írni. Vallás. Vallás. Én nem vagyok vallás ellenes. (nevetés) De, pontosan ugyanaz itt is a helyzet, mint a pénzügyeknél, ez sem változott semmit már nagyon hosszú ideje. Olyan vallási hitrendszer, vallási tudatosság uralkodik ezen a bolygón, ami legalább hat, hétezer éves, ha nem több. És szinte semmit sem változott azóta sem. Tényleg nem. A csoportok nevei megváltoztak, a vezetők változtak, de a lényeg semmit sem változott.
 
A vallások mentálisak, emberek alkották őket, és olyan messzire mennék, hogy azt állítom, hogy a vallásoknak nagyon, de nagyon kevés közük van Istenhez. Nagyon kevés. (valaki beszól: - Hurrá!) Nagyon….igen, hurrá! (vannak akik tapsolnak és éljeneznek) Add ide nekem azt a kardot! (Adamus újra meglengeti a kardot, a közönség nevet) Nagyon kevés. És….(visszaadja a kardot David-nek) Köszönöm David. Te vagy ma a kard őrzője.
 
Azért beszélek erről, mint a változó bolygó legfontosabb állapotainak egyikéről, mert ennek is változnia kell. Sok fontos dolog van, és ti ezt tudjátok és érzitek, mert ti magatok is keresztül mentetek ezen.
 
Először is a vallások nem létezhetnek ekkora egyensúlytalansággal, mint manapság – drámai, hatalmas egyensúlytalanság ez – a maszkulin és a feminin energia között. Ez képtelenség. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy tudták egyáltalán felállítani ezeket az állapotokat a vallások. Pontosan úgy, ahogy nem létezhet olyan vallás, ami csak a femininre épül – csak Íziszre épül. Ízisz egyébként sem tenne ilyet, de ti sem. Ez a maszkulin és a feminin egyensúlyáról szól, mert a kettő együttesen jelenti, teszi ki Istent, az Én Vagyok-ot. Nem lehet az egyiket kizárni.
 
Az egyházak visszatartják azt, aminek ki kellene pattannia a tudatosságból, a sok-sok szónoklatuk, a rengeteg szabályuk és az egyensúlytalanságuk miatt.
 
A másik dolog pedig az, hogy a vallások azért is szerepelnek ezen a listán, mert közvetítőként járnak el közted és Isten között. Isten pontosan itt van. Úgy értem, pontosan….(a mellkasára mutat) …pontosan itt. Nincs szükséged egy közbenjáróra ahhoz, hogy innen (a fejedből) ide (a szívedbe) gyere. (nevetés) Ehhez mindössze egy jókora mély lélegzetet kell venned, és ki kell lépned a fejedből! De ha ott van neked ez a közvetítő, és így teljesen kerülő úton kell menned, akkor el kell fogadnod rengeteg szabályt, imádkozást, szabályozást, meg a szenvedést, meg minden más egyebet is, és ez teljesen el fog téged terelni, és teljesen levesz téged az ösvényedről. És ebből bizony elég nehéz kiszállni, mert tele van pakolva egy csomó hipnózissal és szexuális energiával. Ez így van. Meg van terhelve rengeteg sok félelemmel és régi hitrendszerrel.
 
Mi történik itt, egy ilyen szituáció esetén, amikor a tudatosság készen áll a kivirágzásra – hát az, hogy itt vannak ezek a dolgok, amik mindezt visszafogják a vallás miatt. És ez miképpen is vonatkozik rátok? Lényegében egész jó munkát végeztetek abban, hogy kiléptetek a saját szabályaitok és a saját szónoklataitok bűvköréből. Néhányatokban még mindig fellelhetőek makyo-s szálak, ami a te spirituális lószarod, de elég jó beszélgetéseink vannak, négyszemközt és néha csoportosan is arról, hogy mikor merülsz el abban a makyo-ban. Elkezditek felismerni, hogy ez az egész csak egy rakás szemét. Tényleg az.
 
A spiritualitás olyan egyszerű. Nem kell hozzá semmit sem tanulnod. Nem kell befizetned tanfolyamokra. Nem kell gurukat követned. A guru minden bizonnyal nem olyan megvilágosodott, mint te, de mágikus hatalma van feletted – mert – ó, Steve azt mondja, hogy az idiótaságod miatt – képes elszedni a pénzedet, a hatalmadat és képes elnyerni a guru imádók csodálatát, hajbókolását.
 
Annak ellenére, amit Steve mondott én amondó vagyok, hogy mindez azért van, mert a legtöbb ember – nem ti – de a legtöbb ember még nem teljesen áll készen arra, hogy felvállalja a felelősséget magáért. Ezért is járkálnak el a templomokba. Ti lényegében kitűnő, csodálatos munkát végeztetek abban, hogy túlléptetek ezen.
 
A következő dolog a listán – ezek az állapotok. És 5 órakor állítsatok le. Nem akarom tovább folytatni…(nevetés)
 
 
Energia
 
Energia. Energia. Ez hatalmas problémát jelent a bolygón. Óriásit. Talán ennek kellene az első számúnak lennie a listán, de nem lehet minden dolog az első számú. Energia.
 
Lyukakat fúrtok a Föld mélyébe, és a Föld nem kifejezetten fog ezzel törődni. Az egyik nap felmerült a kérdés, hogy amikor a Föld mélyére fúrtok, és utána bekövetkezik egy földrengés, még ha jelentéktelen méretű is – akkor a kettő között található-e valamiféle összefüggés? - Steve? – Nem kell, hogy kimaradj a Reed Egyetemről ahhoz, hogy tudd, hogy „igen, a kettő között összefüggés áll fenn.”
 
Tehát az energia. Óriási probléma. Ez nem csak egy szó szerint értendő probléma, hanem egyben szimbolikus is. Az olaj kifogyóban van. Megpróbálnak mindenfélét csinálni – úgy akarják kivonni, hogy a sziklákat sajtolják, hátha így ki tudnak nyerni belőlük egy keveset, és az ki fog tartani egy rövid ideig. Meg napelemeket szerelnek fel. Vannak, akik így meggazdagodnak, de nem túl sok ember állít elő energiát az én szerény véleményem szerint. Vagy ott vannak a szélturbinák. Ez egy szép próbálkozás, de igazából csak pénz pocsékolás, mert az energia nem innen fog érkezni.
 
Hanem a már itt lévő elemek egyszerű alkímiájából fog érkezni. Az alapja a fény, a szén, és az atomi szerkezet – és mindezeket másképpen kell átalakítani, nem a most megszokott módon.
 
A Régi Energia a szó szoros értelmében véve Régi Energia - a régi dinoszaurusz csontok, a ti csontjaitok. Gondoltatok már valaha is erre ebben az értelemben, amikor éppen tankoltatok? – Ezek az én csontjaim egy másik életből? (nevetés) És ezzel akartok száguldani az utakon? Hát nem csoda, hogy az aspektusaitok ki nem állhatnak benneteket! (nevetés)   
 
 
Tehát az energia problémát jelent a bolygón, de nem igazából. Nem igazán, és ez benne a bámulatos. És már nagyon, de nagyon közel az áttörés. A kérdés a következő: - A tudatosság vajon készen áll erre az áttörésre? Az összes elem itt van. Sok laboratóriumi munka el lett végezve, sok jó elmélet van, vannak olyan szabadalmak, amik éppen most, ebben a pillanatban kerülnek bejegyzésre az Új Energia, a tiszta energia, a viszonylag olcsó energia, egy olyan energia kapcsán, ami a nukleáris energiával ellentétben, nem fogja felrobbantani a bolygót, és nem hagy maga után szennyezett maradványt. És nagyon könnyű és olcsó.
 
És ez, mondhatni pontosan itt van. Itt van. A kérdés csak az: -Vajon a népesség, a pénzügyi rendszerek, a vallások, és mindenki más is készen áll ezt kezelni? Ez itt a kérdés. Ha most hirtelenjében az összes külső áramforrást lekapcsolnák, ha kidobnád azt a régi motort az autódból, ha megszabadulnátok az összes olyan infrastruktúrától, ami a Régi Energia elosztását támogatja, akkor mégis mi történne?
 
VINCE: -Munkanélküliség.
 
ADAMUS: - Abszolút! Tömeges munkanélküliség! És melyik politikus az, amelyik kockáztatná a hazugságát, és munkanélküliséget akarna? (nevetés) Egyik sem! Mert a munkanélküli emberek nem jó szavazók. Nem, ők nem jó szavazó polgárok. Ők nem hűségesek senkihez és semmihez.
 
Tehát tényleg létezik egy tudatosság – ez nem egy összeesküvés – hanem létezik egy tudatosság, akiknek nincs ugyan egy központi szervezetük, vagy nem szerveződnek csoportba, ami ezt támogatná nyíltan – de ez egy tudatosság, ami része a Föld tudatosságának – és ami ezt az egészet visszatartja, visszafogja. Ez egy elég fura dolog. Hiszen az új készen áll, de az teljesen meg fogja változtatni az általatok eddig ismert életet itt a Földön. Mert akkor mindenki energia szuverénné, függetlenné fog válni. Lenyűgöző! Nem kell majd küzdened, harcba szállnod a mostani szennyezettség szintekkel, és az összes politikai kezdeményezéssel sem, akik zöldeknek vallják magukat. És barátaim, ez létezik. Létezik.
 
Ha létrejön ez az energia függetlenség, akkor ez meg fogja változtatni a teljes támogató infrastruktúrát. És ez – szerény véleményem szerint – példa nélküli új kreativitáshoz fog vezetni ezen a bolygón. Az emberek kirohannának, a hozzátok hasonlóak és mások is, akiknek voltak ötleteik – most, hogy hirtelenjében elérhető vált az olcsó, szinte teljesen ingyenes energia, tiszta energia – és mi mindenhez tudnátok ezzel kezdeni? Bámulatos lenne!
 
 
Tehát az energiáról szólva: ez egy világméretű probléma. Mit tudunk tenni? Előrántjuk a kardunkat, és harcba vonulunk a régi, rossz tudatosság ellen, ami tényleg visszafogja ezt, mert továbbra is a régiben akar maradni? (a közönség válasza: - Nem) Nem. Nem. Habár ez is mókás lenne. (nevetés) De nem. Hanem szépen szemügyre vesszük a saját energiánkat.
 
Még mindig a Régi Energiát használjátok, és most itt nem a kőolaj energiáról beszélek. Hanem a fény energiáról, a kozmikus energiáról, arról, ahogy mindezt behozod a testedbe, ahogy ezt feldolgozod az agyadban, ahogy ezt behozod életed bőségébe.
 
Az Új Energia pontosan itt van. Imádom ezt a kardot! (nevetés) Az Új Energia pontosan ott van. Itt és most. Ez…elnézést….jelenleg itt van a válladon. Itt köröz körülötted. Pontosan itt van, a fejed felett. Itt van, de ti mégsem hozzátok azt be. Hogy miért? Mert előbb tudni akarjátok….mert előbb el akartok erről olvasni egy könyvet, majd el akartok menni egy erről szóló tanfolyamra, aztán meg garanciákat akartok, ezt követően lesztek csak hajlandóak belemártani a kisujjatok hegyét. Azt mondjátok: - Oké, hallottam az Új Energiáról, de kérlek, mondj el róla mindent, amit csak tudsz! – Nos, pont ezt tettem. (nevetés) Ez az.
 
Ez új. Teljesen másképpen működik. Nem rezgésre vagy egymással ellentétes, szembenálló energiákra épül. Ez kiterjed. És nem viszonyul, nem hasonlítgat.
 
A Régi Energia viszonyul. Mindig egy korábbi tapasztaláshoz viszonyítja, hasonlítja magát.Ezen a módon építi saját magát. Az Új Energia ehhez képest semmihez sem viszonyul, semmihez sem hasonlítgat. Megtapasztalhatod azt ma, ez ad neked egy bizonyos eredményt, és holnap már teljesen másképpen fog működni. És te meg veszel egy mély lélegzetet és azt mondod: - „Nem tudom, hogy készen állok-e erre! Szeretem a viszonylag kiszámítható dolgokat az életemben, mindössze egy kicsit jobbat szeretnék a jelenleginél.”
 
(Linda mutatja neki az időt) – A fenébe! Valaki átállította az órát! (nevet) Köszönöm.               
 
Tehát mit tesztek? Ti vagytok a látnokok. Látnokok vagytok. Elképzeltétek saját magatok számára az Új Energiát, nem az elméteken keresztül, nem a mentális folyamataitok által, hanem lényegében azáltal, hogy azt választottátok, és azt mondtátok, hogy mi a franc veszítenivalótok van? Mi a fenét tudnátok elveszíteni? Pontosan ugyanez történt Mr. Jobs esetében is: - Mit veszíthetek azzal, ha piacra dobom ezeket a kis zenei szerkentyűket? Mit veszítek ezzel? Miért is ne? Ó, mindenféle rossz dolgokat fognak rólam írni. – mondja ő – de egyébként is ezt fogják tenni. Akkor meg miért is ne tehetném meg, és ha működik, akkor majd tényleg jó dolgokat fognak rólam írni.
 
Tehát drága barátaim, a saját energiátok értelmében, szálljatok le a régiről. Engedjétek meg az újat! Engedjétek meg, hogy az életetek részévé válhasson!
 
 
Környezet
 
A következő a listán…jaj, gyorsnak kell lennem. Oké.
 
A következő a listán a környezet. Ez nem ad okot hatalmas aggodalomra, de mégis egy olyan dolog, amin nem árt rajta tartani a szemünket. Gaia szinte kimeríthetetlen képességgel bír saját maga megtisztítása, egyensúlyba hozatala kapcsán. Bár sok esetben – ez emberi életek áldozatával jár együtt – több száz, több ezer vagy több milliók halálával. Nézzétek csak meg Atlantiszt! Gaia tudja hogyan kell tisztítani, de most távozóban van. A kérdés az: - Ti vajon tudjátok, hogyan tisztítsátok meg a környezetet?
 
Az a dolog, ami nagyban elősegítené ezt az lenne, ha leszállnátok a Régi Energiáról, és kiszállnátok a régi pénzügyi rendszerek módozataiból. Ennek egetrengető hatása lenne. De ahogy ez a bolygó lassan eléri a 10 milliárd főt számláló népességet, ennek egyre több környezeti kihatása is lesz, sokkal több, mint amit szerintem a legtöbb ember képes lenne felfogni.
 
Mivel ti látnokok vagytok, viszonyíthatjátok ezt a saját énetekhez. A fizikai létezésetekhez, elsősorban a testetekhez, és ez felveti a kérdést, hogy te hogyan tisztítod ki magad? Hogyan viselsz gondot önmagadra? Hát nem a furcsa étrendeitekkel, az biztos! És ezt most Mr. Jobbs is megerősíti – Mr. Furcsa összes furcsa értendje, diétája – ez nem erről szól. Hanem arról, hogy töltsél némi időt csendben önmagaddal, és adj engedélyt a testednek arra, hogy véghezvigye a tisztulását, hogy gondot viseljen magára. És meg fogja tenni. Meg van az intelligenciája hozzá. Tudja, hogyan tegye ezt meg. Mindössze arra van ehhez szüksége, hogy te megengedd ennek a bekövetkeztét.
 
És akkor az ki fogja tisztítani a rákot, ki fogja tisztítani a régi beragadt, megrekedt energiákat. Még azokat a részeket is ki fogja tisztítani, amik energiát tárolnak a későbbi felhasználás céljából. Azokat is ki fogja tisztítani, ami először rettentően kellemetlen és kínos lesz, mert nem lesz szükséged energia tároló képességre a testedben többé. Az Új Energia nagyon is a Mostban van, ezért nincs már szükséged többé azokra a régi tároló vagy raktározó helyekre.
 

Oktatás
 
Apropó, itt most kialakul egy lista – és rettenetesen gyorsan beszélek, amiért elnézést kérek a fordítóktól – akik nevetnek – mert meg kell csinálnunk ezt a listát. A következő a sorban megint egy jókora dolog, ennek kellene az első számúnak lenni, de nem minden lehet az – vagy talán mégis – és ez az oktatás.
 
Ezen a bolygón az oktatás lényegében – és most elnézést kérek mindazoktól, akik nagyon benne vannak ebben – de lényegében egy katasztrófa. És ezalatt nem a tanítók szenvedélyét vagy a szolgálat iránti vágyukat kívánom kisebbíteni, hanem az általuk használt módszereket. Mert az lineáris. Mentális. És érdekes módon, ahogy ezt már ti magatok is tudjátok, önmagában csak a mentális tevékenység nem marad fenn hosszú időn keresztül. Az elme elfelejti saját magát. Ti is elfelejtitek az összes mentális dolgot, amit csak megtanultatok, de az olyan dolgokat, mint az érzelmek és a dráma, az élet tapasztalatok, az eszközök – ezeket mind megőrzitek. A mentális cuccnak nyoma vész. Mert nem annyira fontos.
 
Az oktatás jelenleg a mentális tevékenységre helyezi a hangsúlyt nagyon erőteljesen. A szó szoros értelmében sokkal többet lennél képes megtanulni azáltal, ha egy könyvre ráteszed a kezed, és beleérzel annak esszenciájába, mint amit a tanulással el tudsz érni. Tényleg sok mindent meg tudnátok tanulni azáltal, ha belemélyedtek, ha elolvassátok, ha beleéreztek, látjátok a szemetekkel, majd keresztül futtatjátok azt az elméteken, de egyben részt is vesztek az egészben. Ez a valódi tanulás.
 
Akkor most ti, a látnokok, akik önmagatok látnokai vagytok, akik rendelkeztek a világ megváltoztatásának a potenciáljával, azt a kihívást intézem hozzátok, hogy ne csak a hibákat keressétek az oktatási rendszerben. Az könnyű. Arra bárki képes. Az nagyon is könnyen megy. De mi az új tanulás? Mit jelent az új tanulás neked? Nem a gyermekeidnek, nem más Shaumbráknak, nem az iskoláknak, hanem csak és kizárólag neked. Mi a tanulás új módja ezentúl számodra? (a közönség válaszai: - Tapasztalás, potenciálok, intuíció, képzelet…stb.) Ezek mindegyike. Ezek mindegyike. És én még egy dolgot hozzátennék mindehhez: - Az elmélyedés, a magadba szívás. Az a képesség, hogy mindezt magadba szívd energetikailag, ahelyett, hogy az elméden keresztül kellene az egésznek áthaladnia. Ahogy már említettem, képes vagy arra, hogy kézrátétellel magadba szívd a könyv energiáját.
 
Na erre persze az elméd azt fogja mondani: - Na igen, de tudod, akkor ha jön egy dolgozat, vizsga vagy teszt, tudod, ahol meg kell adni a pontos adatokat, számokat, meg mindent pontosan a könyvben leírtak szerint, akkor képes leszek erre? - Ez lényegtelen. Abszolút lényegtelen. A tények feledésbe merülnek. A tények feledésbe merülnek.
 
Az új oktatás lényege az intuíció. Az érzés, ráérzés és az élmény. Ez az esszenciáról, a lényegről szól, nem pedig a tényekről. És egy vicces dolog történik, amikor valaki egyszer elkezdi magába szívni az esszenciát belőle…(nevetés, ahogy előhúz egy üveg tequilát) Eljött már az ideje?
 
Képes vagy ebből is kivonni az energiát, ebből az üveg tequilából, és bele tudsz ebbe érezni, máris körbeadjuk az üveget, csak egy pillanat még – kibontva vagy bontatlanul, ez sem számít – bele tudsz ebbe érezni. Ó, akkor most bontsuk csak fel, és adjunk körbe poharakat, hogy mindenki ihasson belőle egy keveset, ha szeretne. Mi most itt éppen tanulunk. Ez a mi oktatásunk. (nevetés) (A közönség reakciója: Ó, és némi taps) Kérném, hogy mindenki kapjon poharat, és adjátok körbe az üveget, és David, használd csak nyugodtan a kardot az üveg tetejének a levágásához. (nevetés) Igen!
 
 Nem, de komolyan, ezt most egy kicsit humorosra veszem itt a tanulás példájának a kedvéért. Mielőtt öntenétek magatoknak, érezzetek bele az üvegbe, és az üvegben lévő tequila esszenciájába! És amikor beleérzel az esszenciájába, akkor tényleg érezz abba bele! Úgy értem az egyszerű esszenciájába! Ne legyél mentális! Csak érezz bele! Akkor ezt követően önts egy kicsit a poharadba, és add tovább az üveget, hogy mások is megkóstolhassák!
 
EDITH: Érezheted anélkül is, hogy belekóstolnál?
 
ADAMUS: Abszolút. Abszolút, de azoknak mondom, hogy akik meg is kóstolják, azok fel fogják fedezni, hogy ha előbb az esszenciájába érzel bele, akkor hirtelen megváltozik maga az élmény, beteljesítőbb lesz. Ugyanez a helyzet a tanulással is….a tanulással is. A könyv pont olyan, mint egy üveg tequila. Érzed. Érzed az esszenciáját.
 
Következő dolog: Amikor ezek után olvasod a könyvet, akkor sokkal több minden történik. Sokkal többet ki tudsz venni belőle. Ez az igazi oktatási rendszer – esszencia, majd tapasztalás, megélés. Jelenleg ez az egész csak a számokról, az adatokról és a tényekről szól, pedig az esszenciát követő tapasztalás a lényeges.
 
Akkor lépjünk tovább a listánkon! Már majdnem a végén vagyunk, és a legvégén pedig ezt az egészet egy briliáns lényeggé párolom.
 
 
Vezetés
 
Vezetői képesség. Vezetőség. (valaki tapsolni kezd) Ó, még ne tapsolj! Mert ez fájni fog. Jó. (a közönség elkezdi öntögetni a tequilát)
 
EDITH: Előbb Adamusnak adjatok! (valaki megkínálja)
 
ADAMUS: Adjátok Lindának!
 
GARRET: Van itt még pohár.
 
ADAMUS: Kérnénk még egy pár poharat ide! Már csak egy pár percünk maradt. És még sok munkánk van.
 
Szóval a vezetői képesség. Itt…(nevetés, ahogy Linda belekóstol a tequilába, és borzalmas arcot vág) – Nem éreztél bele az esszenciájába!
 
LINDA: - Ettől kinő a szőr a mellkasomon.
 
ADAMUS: -Mert nem éreztél bele az esszenciájába. (nevetés) Egyszerűen csak fogtad és megittad. Legyen vele egy érzéki tapasztalásod! Érzékien tapasztald meg! (Adamus belekortyol) Áhh…..Ó, ez jó volt! Látod? Ez nagyon érzéki volt. Á, még egy próbát teszek. ( megint belekortyol)
 
LINDA: Inkább te, mint én!
 
ADAMUS: Áhh..Jó! Azért mondtam az elején, hogy 10 perccel 6 előtt állítsatok le, mert be fogok rúgni. (nevetés) Tudtam, hogy ez lesz!
 
Vezetői képesség: A világban jelenleg nincs sok igazán jó vezető – ebben a világban – legyen szó akár az üzleti életről, akár a kormányról, vagy bármi másról. Az emberek félnek előtérbe lépni, és felvállalni a saját vezetői képességüket. Mr. Jobs egyfajta vezető volt a saját maga módján. Ma már valószínűleg egy-két dolgot másképpen tenne, de mindenképpen látnok volt, és legalább a saját maga ura vagy vezetője volt.
 
Amikor elgondolkoztok azon a dolgon, hogy ezen a bolygón kit akarnátok vezető pozícióban látni, kik a valódi, igaz Szabványok, legyen szó akár a vallásról, akár a kormányokról, vagy az üzleti életről – hát nem sok van belőlük manapság. De ez megváltozhat. Mégpedig úgy változhat meg, ha te magad a saját vezetőddé válsz. Á! Ezért is mondtam az előbb, hogy ez egy nagy dolog. Ez valószínűleg……miközben a legjobb minsősítést a vallásért kapod, akkor valószínűleg csak közepest, vagy még annál is kevesebbet kapsz az önmagadra vonatkozó vezetői mivoltodért. Ez itt a legalacsonyabb fokozat. Nem engedted meg magadnak, hogy te vezesd magad! Van egy rakás aspektusod, akik, nos olyanok, mint a börtönben raboskodó rabok, és bizonyos értelemben mégis ők vezetik a bolondok házát. (nevetés)
 
Mindenféle tevékenység zajlik bennetek, de ki itt a felelős ezért az egészért? Egy bizonyos értelemben ellenálltok ennek a felelősségnek. Nem akarjátok ezt a felelősséget felvállalni az életetekért. Sokkal könnyebb másokat vádolni. Sokkal könnyebb másokat követni, mások után menni. Így aztán elkerülitek a vezetői mivoltotokat.
 
Most arra kérlek benneteket, hogy képzeljetek csak el egy látomást, ami a saját magatok vezetői képessége legyen a saját életetekkel kapcsolatosan. Milyen érzés vezetni magad, önmagad lenni? (Linda megint mutatja az időt) Ezeket a dolgokat nem kellene időre tennünk! Meg kellene engednünk, hogy ez a Most Pillanatában legyen, ami nagyon folyékony.
 
Szóval saját magad vezetőjének lenni – ez nehéz dolog, mert nem igazán bízol meg saját magadban. Valószínűleg nem szavaznál magadra, vagy nem választanád meg magad egy választási kampányban. Nem is tudod, hogy meg van-e benned mindaz, ami ahhoz kell, hogy saját magad vezetője legyél, ezért aztán állandóan halogatod a témát. Halogatod ezt valaki más miatt, valami más miatt, egy másik időre. Most is halogatsz, mert ezt mondod: - „Értem én mit mond itt Adamus, de majd holnap fogok ezen elgondolkozni” – és persze nem fogsz. Tehát itt ez a vezetői szerep hiánya. Olyan ez, mint egy hajó, aminek nincs…(valaki beszól: - nincs iránytűje, - valaki más azt mondja - nincs kormánya) – Mindkettő igaz. Se kormány, se vitorla, se kormánykerék, se motor, semmi sincs. Csak úgy sodródik az a hajó. 
 
 
Szabványnak lenni
 
Ezek a problémái, vagy inkább fogalmazzunk úgy, hogy az állapotai egy változó planétának. És ezek mind most történnek, és ugyanezek a dolgok a belsőtökben is lejátszódnak ezzel egyidőben. Látjátok az összefüggést?
 
Megváltoztathatjátok ezt a bolygót, vagy hozzájárulhattok ahhoz a változáshoz, amit az emberek kérnek ezen a bolygón azáltal, ha ezt az egészet meglátod a saját belsődben, és kifejleszted saját magad vezetését, ha behozod az Új Energiát, ha megengeded magadnak a bőséget, és mindazt, amiről ma itt beszéltünk. Ez nem arról szól, hogy kimész, és csatlakozol valamiféle politikai akcióhoz vagy közösséghez, vagy ha megújítod a tagságodat valamelyik energia őrző csoportnál. Hanem ez az egész úgy történhet meg, ha ezt az összes dolgot, ami ezen a listán szerepel, megteszed saját magadért. Saját magadért.
 
És amikor mindezt megteszed, az létrehozza a Szabványt. Ez megalkotja a mintát, a sablont, és egy energiát, ami aztán majd kisugárzódik a tömegtudatba. És a tömegtudat részévé válik, a tömegtudatnak egy új ágává válik azok számára, akik hajlandóak meglépni ezeket a változásokat.
 
Tudjátok, ha mindezeket a dolgokat megteszitek, azzal nem közvetlen módon változtatjátok meg a bolygót, hanem ellátjátok a planétát azokkal az eszközökkel, vagy formátumokkal vagy esszenciával, ami által az képes lesz megváltoztatni önmagát –és ez bárki számára elérhető lesz, aki ezt akarja, bárkinek, aki meg akarja ezt tenni. 
 
Az is lehet, hogy ez a bolygó úgy fog dönteni, hogy ott marad, ahol van – a Régi Energiában – és ténylegesen nem történik meg ez a tudati áttörés, ami pedig készen áll már. És ez is lehetséges. De talán, azáltal a munka által amit ti végeztek, hiszen pontosan ez az ittlétetek oka - ez lesz az, ami meg fogja adni azt az utolsó szikrát, azt az utolsó lendületet vagy ösztönzést, ami által ez a nagy tudati áttörés bekövetkezhet. Ami egy óriási áttörés.
 
De mielőtt elmondanám a záróbeszédemet, mert van itt valaki ma, aki az idővel cseszeget engem, hadd mutassak még rá két olyan problémára, amit én az összes többi felé emelnék, vagyis magasabb prioritást adnék nekik. Ezeket sokkal nehezebb megérteni. Két problémáról van itt szó, amiket magatokban is meg fogtok látni, és talán a bolygó problémájaként vagy állapotaként is meg fogtok látni.
 
 
Még két dolog
 
            Legelőször is, ez egy mentális korszak. Ez itt az atlantiszi mentális aktivitás csúcspontja. Mert ennek az aktivitásnak a csúcspontja bizony nem Atlantiszban teljesedett ki, hanem pontosan most történik. A dolgok mentálissá váltak, nagyon kevés a kreativitás, alig van valami kis látomás. Minden az elmében van. Az elme csodálatos egy pontig, de rettenetesen korlátolt, szűk. Nagyon, de nagyon szorosan korlátolt.
 
            Ti rendelkeztek egy nagyon mentális hálózattal, és egy mentális hálózat – tudatosság háló – önmagába zárul. Vérfertőző – és ti is tudjátok mi történik egy vérfertőzés esetében. Végül sok-sok romboló mintát okoz. Miért? Mert lényegében fel akarja magát robbantani, képtelen már tovább abban a szoros, szűk tipusú hálózatban tovább létezni.
 
            Ott van nektek egy rettentően mentális tömegtudati hálózat, ami működésben van. Valahogy ki kell onnan jönnötök, mert máskülönben vagy ki fog robbanni, vagy pedig belül fog robbanni. A kettőből az egyik meg fog történni. Ez így nem tud tovább folytatódni.
 
            És pontosan ez történik most veletek személy szerint. Kiszállóban vagytok az elmétek hálózatából, és ez egy élő pokol, hiszen mindezt pont az elmétek hálózatából próbáljátok megtenni. És ez így nem fog működni. A külső befolyásnak valahonnan máshonnan kell érkeznie. Mégpedig az Isteni Intelligenciádból. Aki a Te Éned. A te Én Vagyok-od. Nem tudsz gondolkozással megvilágosodni. Gondolkodással nem tudsz kilépni az elmédből soha. Tehát az elme korszaka volt az első számú.
 
            Ehhez szorosan kötődik a hipnózis. (valaki éppen átállítja az órán az időt) Még egy kicsit visszább állíthatnád! (nevetés)
 
            Tehát a második számú dolog pedig a hipnózis – amiről a következő összejövetelünk alkalmával még többet fogunk beszélni – de a lényeg az, hogy jelenleg az emberiség teljes hipnózis alatt van, és ők ezt imádják. Ők kérték, ezért aztán meg is kapják. Nem gondolkodnak önállóan, saját magukért, nem cselekednek önállóan, saját magukért. Lusták és letargikusak lettek. És még ha meg is mondod neki, hogy: - Te teljesen be vagy hipnotizálva! – és most ezt nem nektek mondom, hanem mintha én mondanám ezt most nekik – Annyira be vagy hipnotizálva! – Erre sem reagálnak, csak egy nagy vigyor ül az arcukon egészen addig, amíg kapnak egy kis cirkuszt és egy kis sütit, egy apró kis örömet, ami tovább löki őket.
 
            Tehát a hipnózis egy jókora probléma. Hogyan lépsz túl a hipnózison?
 
            SHAUMBRA 2. (nő): Választással.
 
            ADAMUS: Választással. Köszönöm. Köszönöm. Kaptál ma már díjat? Most kapsz egyet. Kapsz még egyet. Ez ragyogó volt! Ó igen!
 
            LINDA: Kap egy másikat is? Kap egy másikat is.
 
            ADAMUS: Másikat is. Választás. Ez az, amit megtehetsz, mint látnok, ezért a bolygóért – hogy hozol egy választást önmagadért. Dolgozzatok a választásokkal!
           
            És drága barátaim, most akkor foglaljuk össze a dolgokat az utolsó perceinkben!
 
            Vegyünk egy mély lélegzetet!
 

 
            Látnoknak lenni
 
            Miért vagytok itt? Remélhetőleg az olyan dolgokért, mint amilyen az öröm, hiszen olyan sok időt fektettetek már bele ebbe a bolygóba. Sok életet feláldoztatok, oly sok mindent feladtatok. Remélhetőleg ezt az életeteket csak az örömmel töltitek el. Élvezitek ennek az inkarnációtoknak az érzéki természetét!
 
            És ha ezt teszitek, ha tényleg jó mélyen belemerítitek ebbe magatokat, ha tényleg beléptek énetek lepárolt egyszerűségébe, akkor lényegében képesek lesztek ezt az egész fizikai valóságot magatokkal vinni, és soha többé nem fogtok beleragadni, a csapdájába esni vagy beleveszni, és mindig képesek lesztek ezt megtapasztalni, akárhová is vezet majd az utatok a teremtés egészében. Azonnal manifesztálni tudod majd a fizikait, csak azért, mert képes vagy rá és megteheted, és soha többé nem fogsz ebbe bele beleragadni.   
    
 
            Másodsorban pedig azt kérdeztem tőletek, hogy miért vagytok itt? Azért, mert ti vagytok a látnokok. Ti vagytok a látnokok. Pontosan úgy, ahogy Steve Jobs is látnok volt a személyes hatalommal felruházó eszközök terén, ti a szuverenitás, a függetlenség látnokai vagytok. A szuverenitás látnokai vagytok. És ez saját magaddal veszi kezdetét. Nehogy azzal töltsd az összes idődet, hogy megpróbálod elképzelni az egész bolygót, és mindenkit ezen a bolygón boldogan, és hogy mindenkinek jól megy a sora, és az egész egy nagy köznépi fesztivál vagy ünneplés! Képzeld ezt el saját magadról saját magadnak! A látomásod magadról szóljon!
 
            A látomásod szóljon a bőségről! Képzeld el az energia áramlást! Látomásodba foglald bele mindazokat a dolgokat, amikről ma itt beszéltünk! És majd akkor, ha ezt már megtetted saját magad kapcsán, akkor pontosan ez lesz az, ami létrehozza ezt az új dimenziót a tömegtudatban, ami rendelkezik majd ennek a potenciáljával azon emberek számára, akik hajlandóak megváltoztatni az életüket, egyenként, személyről személyre. Ez rendelkezik azzal a potenciállal, hogy megváltoztassa ezt a bolygót.
 
            Hosszú időt töltöttél el energia őrzéssel ezen a Föld bolygón. És mélységesen megszerettétek ezt a bolygót. Arra is rájöttetek, hogy ennek is meg vannak a maga kihívásai. Hosszú időt töltöttetek el itt. Elengedhetitek az energia őrzés régi maradványait magatokból. És ma arra kérünk benneteket – Steve Jobs, Adamus Saint-Germain, Kuthumi – mert ő is itt volt és jókat nevetett – arra kérünk benneteket, hogy legyetek a látnokok! Hiszen ezért vagytok itt – hogy elképzeljetek saját magatok számára egy új valóságot, majd megosszátok ezt mindenki mással is. Ez az, ami megváltoztatja ezt a bolygót.
 
            És az időm lejárt. John Kuderka most pont azon morfondírozik, hogy kikapcsolja-e a mikrofonomat.
 
            És akkor most szélsebesen elmondom azokat a híres szavakat: Minden jól van a Teremtés egészében!
 
            Őrizzétek a látomást! Köszönöm.
 
 
 
 
    (Fordította: Telegdi Ildikó – telegdi.ildiko66@gmail.com http://www.shaumbra.hu )


Megjegyzés: Aki úgy érzi, hogy szívesen támogatná anyagilag is a Shoudok fordításainak munkáját, az alábbi bankszámlaszámon megteheti 


 

Telegdi Ildikó OTP BANK Rt. 11773339-00984762
Minden eddigi és ezt követő felajánlást előre is szívből köszönök: Telegdi Ildikó     
 
 
 
            A Bíbor Kör Anyagok Tóbiással, Adamus Saint-Germainnel és Kuthumi Lal Singh-gel ingyenesen kerülnek felajánlásra 1999 óta.
 
            A Bíbor Kör emberi angyalok globális hálózata, akiket Shaumbrának neveznek, és akik elsők között mennek át az Új Energiába. Ahogy megtapasztalják a felemelkedés örömeit és kihívásait, Szabványokká válnak mindazon emberek számára, akik a saját belső Istenük felfedezésének utazását járják.
 
            A Bíbor Kör havonta találkozik Deverben, Coloradoban, ahol is Adamus a legfrissebb információkat osztja meg Geoffrey Hoppe által. Ezek a Bíbor Kör összejövetelek nyilvánosak, publikusak, ahová mindenkit szeretettel várunk.
 
            Amennyiben most ezt olvasva érzel egyfajta igazságot és kapcsolódást, akkor te tényleg Shaumbra vagy. Tanító és Vezettetést nyújtó vagy az emberek és az angyalok számára egyaránt. Engedd meg, hogy az isteniséged magva virágba boruljon benned ebben a pillanatban, és ez tartson örökké. Soha nem vagy egyedül, mert van egy családod a világban, és angyalok vesznek körül a körülötted létező birodalmakban.
 
            Szabadon terjesztheted ezt a szöveget nem-kereskedelmi alapon, térítésmentesen. Arra kérünk, hogy az információt a maga teljességében add közre, beleértve ezt a lábjegyzetet is! Minden más felhasználás esetén írásos jóváhagyásra van szükség Geoffrey Hoppe-tól, Golden, Colorado. A kontakt oldal: www.crimsoncircle.com
 
© Minden jog Fenntartva 2010 Geoffrey Hoppe, Golden, CO 80403
 
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3046158
Hónap: 11050
Nap: 677