Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


1.shoud: "Éld meg a Tudatod"- Adamus közreműködésével

Az e2012 SOROZAT:

 

 

1. SHOUD: „Éld meg a Tudatod” Adamus közreműködésével, Geoffrey Hoppe csatornázásában
 
1. rész        

 

Elhangzott a Bíbor Körben,

 

 

2011. augusztus 6-án

 

 

 
Vagyok, Aki Vagyok, Adamus, a ti spirituális BFF-etek.(angol szleng: jelentése magyarul- Nagy mókás család! Örök jóbarátok) (nevetés és taps)
 
Á, drága Shaumbra, drága Shaumbra! Ma óvatosnak kell lennem a mondandómmal. Tényleg annak kell lennem, mivel figyelnek engem, és aggódom, hogy esetleg le fognak fokozni AAA-ról AA-ra, azaz Adamus Felemelkedett Angyalról egyszerűen csak Adamus Angyalra. Tehát…innentől kezdve sosem lehet tudni, kit akarnak lejjebb sorolni, lefokozni. (a mostanában folyó, Amerika törlesztésképtelenné minősítésére hivatkozik) Gusztustalan, mégis mennyire helyénvaló! Nos ma erről, és még sok csodálatos dologról fogunk beszélni.
 
  Örülök, hogy itt vagytok. Igazán örülök, hogy itt vagytok. És igen, nektek, akik az interneten keresztül néztek minket, nektek is nagyon örülök, hogy ma csatlakoztatok hozzánk, mert a mai üzenet szerintem mérföldkőnyi fontossággal bír. (némi taps) Igen – ezt én mondtam. Ti talán nem neveznétek ezt annak, de én igenis annak nevezem.
 
A mai üzenet a dolgok mélyére fog hatolni. Ma sokat fogok beszélni, de a végén az egészet összefoglalom majd egy csinos kis csomagban, nagyon leegyszerűsítve és érthetően mindenki számára, hogy aki csak itt van, képes legyen azt megérteni. 
 
Szóval drága Shaumbra, akik ezen a csodálatos és forró napon összegyűltetek itt ma délután 15.07-kor, tudjátok hol van a tudatotok? (nevetés) Tudjátok, hol van a tudatotok? Van róla valami halvány fogalmatok? Elképzelésetek? Halvány sejtésetek? Sart? Köszönöm a pólókat.
 
SART: Pontosan itt van.
 
ADAMUS: Pontosan itt van, de mégis mi az? Mi az? Ma erről fogunk beszélni. Ma jókat fogunk mókázni.
 
Akkor most vegyünk egy mély lélegzetet, ahogy elkezdjük ezt a mai napot!
 

            Miért vagy itt?

 

            Tehát a kérdés, amit itt görgetek magam előtt az, hogy miért is vagytok ma itt? Miért is vagytok itt? Hadd válaszoljam is meg a kérdést! Azért vagytok itt, mert ez az ellazulás helye és ideje, ahol biztonságos térben tartózkodhattok. Ó, én persze rengeteget beszélek, meg eregetem a humoromat….milyen szép ez a kalap! (elveszi valaki kalapját) Franciás a stílusa…igen, abszolút.
 
            Miért vagytok itt? Hogy ezt lássátok! (megigazítja a fején a kalapot) Olyan nagy feje van. A következő csatornázómnak kisebb fejűnek kell lennie.
 
            Szóval miért is vagytok itt? Hogy egy pár órára elszabaduljatok a külvilágban lévő összes feszültségtől, aggodalomtól, ettől az összes káoszban lévő energiától. Hírekért és némi frissítésért jöttök el ide, továbbá azért, hogy együtt legyetek a családdal – a jó családdal, amilyen ez itt. Eljöttök ide, hogy ellazítsátok magatokat, és én pontosan erre kérlek most benneteket. Csak lazuljatok el! Ne próbáljátok kitalálni az összes mai anyagot. Majd később elolvashatod, de valószínűleg nem lesz rá szükséged.
 
            Semmire sem kell nyomást gyakorolnod. Nem kell próbálkoznod. Semmit sem kell erőltetned. A szép dolog abban, hogy most itt vagy, pontosan az, hogy egyszerűen csak vehetsz egy mély lélegzetet! Semmi sem gyakorol rád nyomást. Neked sem kell visszanyomnod semmit senkire, semmire. Ez a mi közös együtt töltött időnk – ahol itt vagyok én és a többi létező – ez a mi közös időszakunk arra, hogy elvégezzük a munkát, a segítséget, a légzést, az energia megmozgatását, és kiszedjük azt a megrekedt, elakadt állapotából.
           
Semmit sem kell megpróbálnod kitalálnod itt fent a fejedben. Nyugodtan hátradőlhetsz és ellazulhatsz, mintha csak egy TV műsort néznél az otthonodban. De ahelyett, hogy mindenféle egyensúlytalan energiát irányítanának közvetlenül rád, hátradőlhetsz és ellazulhatsz, és egyszerűen csak megengedheted Magadnak – az Énednek – hogy megtegye azt, amit tudja, hogyan tegyen meg. 
 
Ez a mi menedékünk itt. Ez a mi aprócska és gyönyörűséges kis szent szigetünk, ami távol esik a külvilágban zajló rengeteg zajtól, zűrzavartól, energiáktól és aggodalmaktól. Tehát vehettek egy mély lélegzetet, és csak engedjétek meg, hogy ez megtegye a maga dolgát. Én menet közben remélhetőleg elszórakoztatlak titeket, miközben ti megengeditek, hogy többi munka elvégzésre kerülhessen.
 
Mások is dolgoznak velem, és mi azonnal meglátjuk, ha valahol akár egy kicsike kis energia egyensúlytalanság is zajlik, mert bementél a fejedbe – Anne – és ott túl sokat gondolkozol. Szóval ahogy meglátunk egy apró kis energia egyensúlytalanságot, odamegyünk, és szó szerint arra kérünk, hogy vegyél egy mély lélegzetet, lazulj el, és hagyd már abba azt a rengeteg aggodalmat, és egyszerűen csak engedd meg, hogy benned élő Isten természetes folyamata bekövetkezhessen.
 
Látjátok – az emberi rész – és ezt most mindenkinek mondom – az emberi rész megpróbál mindent kitalálni, mindenre rájöni, majd ellenáll neki, képtelen azzal megbírkózni, és akkor meg még intenzívebben belemegy, még jobban elemezni kezd, de ezzel csak még mélyebbre ássátok magatokat. Ha egyszerűen csak vennél egy mély lélegzetet itt és most és ellazulnál, akkor ez magától megtörténne.
 
Az emberek gyakran azt kérdezik: - Mi a titok? Mi a misztérium? – A válasz az, hogy lényegében az egyszerűség. A titok az egyszerűség. Veszel egy mély lélegzetet és megbízol magadban, szereted magad, mindenféle „ha”, „és” továbbá „de” nélkül. Megértve, hogy mindaz, amire szükséged van, vagy amit akarsz, már most ott van. Már ezt az emberi életet jóval megelőzően mindent odahelyeztél az utadra, csak oda kell érned. Már minden oda van téve.
 
Tudod, az a részed, aki visszasétált a Felemelkedésből, aki már felmelkedett, lényegében már megteremtette számodra az utat, amennyiben persze az egyszerű, egyenes és könnyű utat választod. Ez a részed, aki igazán te vagy, már mindent odahelyezett az ösvényedre, amire csak szükséged van. A többi csak azon múlik, hogy vajon meg is engeded-e magadnak, hogy mindennek a tudatában legyél? Hogy csak veszel egy mély lélegzetet, és felismered, hogy ez ennyire könnyű? Ez pontosan ugyanilyen könnyű, mint ez a út itt. (a széksorok közötti átjáróra mutat) Ez pontosan ennyire könnyű, hogy egyszerűen csak megfigyelsz és tudatába kerülsz annak, hogy minden eszköz, minden dolog, minden válasz már most ott van.
 
Vagy, ha azt akarod, akkor járhatod a nehéz utat is. (elkezd a székek körül menni az embereket kerülgetve) Megteheted, és ez nem annyira rossz, hiszen minden a tapasztalásról szól. Ha szereted azt a tapasztalást, amikor más embereken kell átvergődnöd, keresztül gázolnod, akik közben negatív energiákat lövöldöznek rád, mint pl: …-„Mi a fenét művelsz, átgázolsz mindenen?” (nevetés) – Rá fogsz taposni a tárcámra és a lábamra” – Bocs Paul! Jujj! – Vagy pedig egyszerűen a könnyű utat választod.
 
Vagy….van itt egy érdekes probléma, mert egy páran nézegetitek azt a könnyű utat, és azt mondjátok: - Nos, ez egyszerűen túlságosan könnyű.” – Igen, ezt mondjátok. Folyton erről beszélek nektek. Azt kérdezitek: - De ez nem a gyávák útja? – Nos, nem igazán. Azt kérdezitek: - De ez nem túlságosan könnyű? Én egy kis izgalmat akarok az életemben! – Nos, tudod, járhatsz egy viszonylag könnyű utat, és attól még közben csodálatosan izgalmas dolgok történhetnek veled. De ezek olyan dolgok lesznek, amik soha nem sújtanak le, soha nem taglóznak le téged, soha nem zavarnak össze, mert ezek igazán örömteli és igaz élmények lesznek.
 
Akkor most erre vegyünk egy mély lélegzetet! Egy kis pihenőre jöttete
   

Mi folyik? 


A külvilág nagyon intenzív. Már beszéltünk erről, és a többes szám első személyt nagyon általános értelemben használom – beleértem ebbe a többi Mestert is, akik….ez vicces szó. Soha nem aggatnám magamra ezt a cimkét. Tudjátok, nem tettem én mást, minthogy fogtam az egészet, és leegyszerűsítettem, lepároltam, desztilláltam. Beszéltünk erről Ausztráliában. Ők imádják desztillálni a dolgokat, ezért ezt a szót kellett ott használnom. (nevetés) Meg kellett találnom velük a közös hangot, és…(kuncog)
 
Arról beszéltünk, hogy a dolgokat le kell párolni, vagy le kell desztillálni egészen az alapokra. Az alap, gyökér vagy mag energiákra. Egyszerűsíteni kell, de nem innen fentről, a fejedből! Onnan fentről soha semmit nem fogsz tudni leegyszerűsíteni. Ez a kis eszköz, amit az agyadnak hívsz, kifejezetten a zűrzavarra lett megtervezve és beprogramozva. Ettől érzi magát boldognak az agyad. Ettől fakad dalra. Adj csak neki egy rejtvényt – majd ő megfejti. Miért fejtenek az emberek keresztrejtvényt? Miért? Hát az agy miatt! Ez ad az agyadnak egy kis gyakorlást! Miért játszanak kártyajátékokat az emberek éjjelente? Miért teszik mindezeket a dolgokat? Azért, mert az agy imádja a bonyolultságot, és ez rendben is van egészen addig, amíg nem hiszed azt, hogy te azonos vagy az agyaddal. Mert akkor bizony az életed megtelik mindenféle zűrzavarral, bonyolultsággal, rejtvényekkel, talányokkal, megfejteni való dolgokkal, kihívásokkal, és ez egészen addig megy így, míg a végén már teljesen felőröl, kifáraszt, és akkor itt bukkansz fel. És akkor rádöbbensz, hogy ez lehet egyszerű is. Lehet bármi, amit választasz.
 
Tehát Shaumbra, a külvilág kemény dió, és erről már régóta beszélünk nektek. Szerintem azt is mondhatnátok, hogy ez meg lett jósolva, a próféciák erről szóltak. Tudjátok, én nem adok sokat a próféciákra, mert azok időnként hajlamosak bekerülni a sarlatán birodalmakba. És ha bárki is igazán utánajár a próféciáknak, kiderül, hogy nagyrészük nem vált valóra. A próféciák nagy része tele van drámával. Ugyanakkor bárki, aki képes desztillálni a tudatot és az energiát, és rendkívül egyszerűen tekinteni az egészre, akár 1000 évvel ezelőtti próféciáról van szó, akár 2000 évvel vagy 5000, vagy akár 10.000 évvel ezelőttiről, az összeset összevetve ugyanarra a végkövetkeztetésre jutna: az emberiség keresztül fog menni valamikor egy hatalmas fejlődésen. Sokkal több inkarnálódott ember lesz a Földön, mint korábban bármikor – magas lesz a népesség szint – amihez még hozzájönnek azok az új lények, akik még soha nem jártak a Földön eddig, és még itt az Új Energia is, mindez kombinálva rengeteg káosszal.
 
Ez az elképesztő méretű átalakulás időszaka most ezen a bolygón. Ez egy olyan átalakulás, amit nem a sors rendel el vagy idéz elő, hanem azoknak az embereknek a választása, akik azt mondták: - Készen állunk arra, hogy a dolgok másmilyenek legyenek. Készen állunk arra, hogy élő Mesterekként legyünk itt a Földön, ahelyett, hogy csak vágynánk erre, ahelyett, hogy inkarnációk láncolatait éljük továbbra is. Készen állunk arra, hogy tudatosan, éberen és örömben éljünk itt. 
 
Tehát áttörünk, jobban mondva ti vagytok azok, akik áttörtök most rengeteg sok régi dolgon. De ahogy ez el lett mondva – Kryon, Seth, Ramtha, Tóbiás és Kuthumi által – már régóta mondjuk ezt nektek, hogy ez az egész elképesztő méretű stresszel és küzdelemmel fog járni. Temérdek régi rendszer omlik össze, hogy helyet adjon az újnak. És különösen ti, és a hozzátok hasonló tudatos-elméjű lények azok, akik mindenkinél jobban érzitek ennek kihatásait. Hogy miért? (valaki a közönségből az mondja: - Mert érzékenyek vagyunk. – Valaki más azt mondja. – Mert tudatosak vagyunk) - Érzékenység és tudatosság, ez abszolút helytálló, mivel ti tudatosabbak vagytok. Tudatosabbak vagytok, mint az emberek túlnyomó többsége. Ez egyben egy áldás és egy átok is. A jó hír az, hogy tudatosabbak vagytok. A rossz hír pedig az, hogy nem tudtok visszafordulni. Elfuthattok, de nem tudtok elrejtőzni. Már mindkettővel megpróbálkoztatok. (nevet) Már mind a kettővel megpróbálkoztatok.
 
Tehát már régóta beszélünk nektek a régi rendszerek összeomlásáról. A régi rendszerek alatt az olyan dolgokat értjük, mint amilyenek például a pénzügyek. Mi történik manapság a pénzügyekkel? Teljes összeomlás. Totális összeomlás.
 
Korábbi szemináriumok során feltették nekünk a kérdést, hogy a a világ gazdasága össze fog-e omlani, és ha igen, akkor mikor? Megmondom én nektek. Már több évvel ezelőtt összeomlott. Tényleg összeomlott. Csak senki nem ment el a partira. Igazából senki sem tudott róla. Amikor azt mondom, hogy összeomlott, azalatt azt értem, hogy azok a dolgok, amik a pénzügyi rendszer alapjait képezték, mára már teljesen elkorcsosultak. Megtámasztották ugyan egy kis hittel, sok reménnyel, és azokkal az emberekkel, akik a nagyon is régi módokba fektettek be. De egy bizonyos értelemben, ezeknek már befellegzett.
 
Az új rendszer – ami egy sokkal egyenlőbb rendszer, egy sokkalta inkább energia egyensúlyon alapuló rendszer, és egy sokkal tudatosabb rendszer – már kifejlesztésre került, már a tervezés és a kiépítés folyamatában van. Ez nem csak egy remény vagy egy álom. Hanem ténylegesen történik.
 
Erre azt kérdezitek: - Hol? Valahol Zürichben? – Nem. Hanem pontosan itt. És erre meg azt mondjátok: -Na de Adamus, mi semmiképpen sem vagyunk pénzügyi szakértők. Nem emlékszel? Mi vagyunk azok, akiknek bőség problémái vannak! (nevetés) Van ma nevető gombunk? Nincs. Rendben. Nincs rá szükség. Nincs rá szükség. Ma könnyesre fogjátok nevetni magatokat, vagy lesz valami, ami könnyeket csal majd ki a szemetekből.
 
Nem kell ismernetek a részleteket. Nem kell belemennetek ennek a mentális struktúrájába. Már most teremtitek azt, ha hiszitek, ha nem. Nem élitek még ugyan, de teremtitek.
 
Valami ott nagyon mélyen benned azt mondja: -Hé, ez nem volt tisztességes. Hé, ez többé már nem működik. Hé, létezik egy jobb energetikai áramlás.” – Nem kell ismerettel rendelkezzetek a részvényekről, a kötvényekről és a kincstárjegyekről.
 
Apropó, remekül szórakozom. Valaki közületek egyetért velem? Itt vannak ezek a hitel ügynökségek. De most tényleg, néha a dolgok annyira egyértelműek és szembeszökőek, az emberek mégsem értik. Az egyik neve pl. „Standard and Poor”(Szabvány és Szegénység) A másikat úgy hívják, hogy „Moody” (hangulatfüggő). Na és a „Fitch”. (Jelentése: -görény) Ez pont úgy hangzik, mintha valaki kivenne valamit a zsebedből. – „Egy kicsit aljaskodok, görénykedek itt, úgysem fog soha rájönni a nő. – Miféle nevek ezek a nagy, tiszteletreméltó hitel ügynökségek számára, akik döntenek a kormány és a nagy vállalatok hitelképességéről? – „Szabvány és Szegénység” – Mit szólnátok inkább a „Reményteli és Bőséges”-hez? Ez jobb név lenne. A Hangulatfüggő helyett mennyivel jobb lenne a Boldogság? Boldog hitelképesség! Elég ázsiaiul hangzik. Nos…..egy páran értitek. Tehát drága Shaumbra, rengeteg minden zajlik manapság.
 
Nos, egyrészről ez engem izgalommal tölt el. Ha mindez nem történne, akkor azt hiszem egy kissé csalódott lennék bennetek. Nem magamban, hanem bennetek – ami alatt azt értem, hogy ha ezek nem zajlanának itt és az álom állapotokban, vagyis ha az energiák nem igazán mozognának, akkor nagyon be lennének ragadva, és akkor most egy egészen más beszélgetést folytatnánk, ha az energiák tényleg, igazán meg lennének rekedve. Elnézéseteket kérem, de ezek a motoros készülékeitek….(kikapcsol egy ventillátort), na meg a mobil telefonjaitok…uhh.
 
Tehát, akkor most egy másfajta beszélgetést folytatnánk – Linda akarja a ventillátort – az igazán megrekedt energiákról. De lényegében nincs elakadva. Nagyon is gyorsan mozog. Ennek eredményeiről az újságokban olvashattok, és tudom, hogy ezek megrémisztenek titeket, pedig lényegében nem kellene, hogy megijedjetek. De vakok se legyetek minderre! Ne…(valakinek megcsörren a mobilja) Kryptonit! (egy kitalált elem a Superman képregényből. Az elemet általában úgy mutatják, mintha Superman tősgyökeres bolygójának, a Kryptonnak a maradványaiból jött volna létre. Általában káros hatásai vannak Superman-re nézve.- a ford. megj.) (nevetés, ahogy hátratántorodik) Érzem is! Ó! (leül) Azt hiszem jobb, ha eltávozok. (nevetés, Adamus kuncog)
 
LINDA: Mindenki legyen szíves kikapcsolni a mobil telefonját! Adamus nem rajong értük. Nem lenne szép rá nézve.
 
ADAMUS: Nem, lényegében úgy határoztam….(felemel egy italt)
 
LINDA: (lélegzet elakadva) Tedd azt le! Tedd le!
 
ADAMUS: Szeretem megmosni őket, megkeresztelni őket kicsikét (Kathleen felé sétál a kezében az itallal)
 
LINDA: Tedd le!
 
ADAMUS: Nem számít hol vannak.
 
KATHLEEN: Már kikapcsoltam! (Adamus nevet, és leteszi az italt)
 
LINDA: Ez limonádé. Nem akarod, hogy megtegye!
 
ADAMUS: De finom.
 
Szóval, hol is tartottunk? Ó, a megrekedt energiánál. Akkor egy egészen másfajta megbeszélést folytatnánk. A tény az, hogy az energia mozog. Ez jó sok drámát okoz odakint, sok ember esik pánikba, mert nem tudják mi fog ezután történni. Ja, és az összes hamis jóslattal is előállnak manapság, és tényleg hamisnak hívom őket. Az összes dráma hajhász, az összes energia táplálkozó, az összes egoista hajlamos ilyentájt előbújni az odujából. Egyre többet fogtok látni belőlük. Jönnek a világvége forgatókönyvek, az összeesküvés elméletek. De ugyan már Shaumbra! Egy páratoknak lesz egy kis hajlamotok arra, hogy belemenjetek az összeesküvés elméletekbe! De ez nem az. Nem az.
 
Lényegében, ahogy ezt már elmondtam, és most megismétlem itt – és ezt nagyon komolyan gondolom – ennek a világnak a politikai vezetői – és tényleg nagyon kevés olyan akad közöttük, akit én egyáltalán vezetőnek neveznék – tehát ennek a világnak a politikai vezetői nem elég okosak ahhoz, hogy összeesküvéseket tudjanak szőni. Tényleg nem. (nevetés) Tényleg nem azok. (némi taps) Annyira elborítja őket a saját szemetük, a saját egójuk és a saját terveik, hogy nem képesek az egyszerűségnek és a tisztánlátásnak arra a szintjére felemelkedni, hogy képesek legyenek kidolgozni egy összeesküvést.
 
A többiek, akikről szintén azt gondoljátok, hogy összeesküvéseket dolgoznak ki, nos, ők azok, akiknek nagyon sok pénzük van, és lényegében még többet akarnak. De mondok én nektek valamit! Ők azt keresik, hogy hova mehetnének innen el a pénzükkel együtt! Ők azok, akik sokat fektetnek az űrutazásba. Nem akarják ezt a bolygót. Az összes temérdek pénzükkel felismerték, hogy nem akarják ezt a sok problémát, ami itt van. Hogy miért nem? Miért? Sokan közülük rájöttek, hogy a tiéd lehet a világ összes pénze is, de akkor is itt van nekik ez a rengeteg dolog, ami a világban zajlik. Lényegében arra használják a pénzüket – és ez tény – tehetős emberek csoportjai arra használják a pénzüket, hogy felvegyék a földönkívüliekkel a kapcsolatot abból a célból, hogy le tudjanak lépni erről a bolygóról. És beszélik, hogy….mindenféle terveik vannak….az örök élet, a földönkívüliekkel való szex, és még sok egyéb dolog kapcsán. Az ET felderítésekre költik a pénzüket. Időnként szeretnék beugrani hozzájuk egy pár szóra, hogy elmondjak nekik egy-két valós dolgot ezekről az ET-kről, de inkább meghagyjuk nekik a szórakozásukat.              
 
Szóval rengeteg sok minden zajlik ezen a bolygón, sok-sok energia, és ezt még egy darabig látni fogjátok. A nagy váltásig – vagy nevezzétek ezt tetszésetek szerint. Emlékezzetek – ezt alá kell húznom, 10-szeresen alá kell húznom, hogy ez nem rólad szól. Engem nem érdekel, hogy szerinted ez mennyire szól rólad, nem érdekel mennyire próbálsz úgy tenni és azt színlelni, mintha rólad szólna – ez nem rólad szól. Tényleg nem. Cseppet sem.
 
Egy részed ebből sok mindent magára vesz. Fogjátok ezeket a külső… hatalmas energia adó-vevők vagytok. Pszichikusan befogadó vagy. Magadra veszed ezt a sok külvilágban zajló dolgot a sajátodként. Úgy teszel, mintha a sajátod lenne. Ezzel némiképpen újraépíted. Egy személyes érzelmi problémának álcázod azt, úgy teszel, mintha az a te saját bőség problémád vagy kapcsolati problémád lenne. Pedig nem az. Hányszor kell még ezt elmondanunk nektek? Sokszor, mert ti megállás nélkül azt gondoljátok: -„Nos, Adamus bizonyára Timtohy-hoz beszél, és nem hozzám. Adamus biztosan mindenki máshoz beszél, mert nekem még mindig itt vannak ezek a problémáim.” – Ezek nem a tieid.
 
Egy bizonyos szinten nagyon érzékeny lények vagytok, érzitek, hogy mi zajlik, de valahogy megtekeritek az egészet, ha eljut hozzátok, és magatokra veszitek, azt színlelve, mintha a sajátotok lenne. Egy páran még mindig bedőltök annak az elméletnek, miszerint: -„Ki is lennél te, ha nem lennének problémáid?” – Igazán. A problémák – az a probléma gyűjtemény, amit magad elé terítesz, amikkel minden reggel együtt kelsz fel és minden éjjel együtt fekszel le – arra emlékeztetnek réged, hogy életben vagy, és ez ad valamit az agyadnak, amivel foglalkozhat. Érzelmet és drámát ad neked. Ó, és tudom én, hogy egy részed szitkozódik, káromkodik és azt mondja: - Túl akarok lépni ezeken a problémákon” – és kérlek, ne köpjetek le, de kell, hogy akard ezeket a problémákat, máskülönben nem lennének ott az életedben. Tényleg. Komolyan. Ha tényleg nem akarnád azokat a problémákat, akkor azok tényleg nem lennének ott. Szóval elmondtam ezt már tavaly is, meg tavalyelőtt is…(Linda egy kalapot tart elé)
 
LINDA: Ez egy pajzs, hogy senki se tudjon megütni.
 
ADAMUS: - Nem, csak….állj akkor te elém. (nevetés, ahogy beáll Linda mögé) Tehát…
 
Szóval elmondtam ezt már tavaly is, meg tavalyelőtt is. Ha zajlik valami az életedben, ami ismétlődő jellegű, vagyis mindig megismétlődik akkor valaminek lennie kell, amit kedvelsz abban a játszmában. Egy részed egyértelműen gyűlöli a játszmát, de egy másik részed viszont imádja azt. Menj befelé – te vagy a főnök, te vagy a teremtő – mi az, ami tényleg tetszik neked abban a játszmában? Hiszen az csak azért lehet ott. Nincs más oka. Ezt az égvilágon senki sem erőlteti rád kívülről, valahonnan máshonnan, beleértve ebbe – azt kell, hogy mondjam – az aspektusaidat, mert még ha úgy is áll a helyzet, hogy egy aspektusod teremti azt meg, akkor is te vagy az, aki hagyod, hogy az az aspektus azt teremtse neked. Hagyod, hogy az az aspektusod összezavarjon. Hagyod, hogy az az aspektusod tényleg nem hagyja neked, hogy te legyél a saját BFF-ed. (a legjobb barátod)
   

 

Az Új Sorozat  
 
Tehát, itt az új sorozat. Mivel befejeztük a (KÖVETKEZŐ) sorozatot, itt az ideje az új sorozatnak. De mi legyen a neve? (valaki beszól: - Új sorozat) Új sorozat – ez majdnem annyira kreatív, mint az én (KÖVETKEZŐ) Sorozatom. És a következőt meg elnevezhetnénk Új (KÖVETKEZŐ) Sorozatnak.
 
Egy pillanatra most érezzetek ebbe bele! Mi zajlik? Mi történik mostanság? (a közönség válasza: -Káosz) Ó, Káosz Sorozat. Ez jó lenne. Ez tényleg felkeltené a figyelmet. Végül is, nem is rossz. Én egy kicsit másra gondoltam. De érezzetek bele! Igen.
 
SHAUMBRA 1: (nő) Feltárulás.
 
ADAMUS: Feltárulás. A feltárulás működőképes.
 
SHAUMBRA 2: (nő) Új Energia.
 
ADAMUS: Új Energia. Tóbiásnak már volt ilyen sorozata. Mérges lenne, ha ezt ellopnánk tőle.
 
SHAUMBRA 3: (nő) Felmelkedés.
 
ADAMUS: Felemelkedés. Már ilyen is volt.
 
LINDA: TudatTest. (a közönség több ötletet is felvet)
 
ADAMUS: Evolúció. Oké, már közeledünk. Mesterek….a Szellem Földrehozatala.
 
SHAUMBR 4: (nő) Diplomázás.
 
ADAMUS: Diplomázás. Második diplomázás. Harmadik diplomázás. (nevetés) Végső Diplomázás. Végső diplomázás- továbbfejlesztve. Új Tudatosság. Ez mind jó. Látjátok, most összegyűjtünk egy kis energiát. Igen, Vince?
 
VINCE: Szar szörfölés.
 
ADAMUS: Szörfölés….a Saját Makyód szörfölése, igen. (nevetés)
 
LINDA: A tudat forradalma. (még több javaslat kerül felvetésre)
 
ADAMUS: Linda?
 
LINDA: A tudat forradalma.
 
ADAMUS: Tudat – ó, forradalma. Igen! Ez felkeltene egy kis figyelmet. Ez felkeltene némi figyelmet. Ezek mind jók. Megmondom a saját javaslatomat, de ez nem jelenti azt, hogy ez a helyes.
 
LINDA: Leszavazhatjuk? (nevetés)
 
SART: Sart következő nagy kalandja. (nagy nevetés)
 
LINDA: Ezt nem hagyhatta ki.
 
ADAMUS: Sart következő nagy kalandja. Nos, ez jó cím lenne. Igen, igen. Ez jó lenne Sart, csak azoknak nem lenne jó, akik ezt hallgatnák. Elég, ha egyszerűen csak beleéreznek az energiádba.
 
SART: Ők is velem tarthatnak.
 
ADAMUS: Na igen! Sok jó javaslatot hallottunk, és tényleg összerakjuk az ötleteinket, a kreativitásunkat.
 
Én a következőre gondoltam, és ezt máris el fogom magyarázni. (A táblára ír) „e2012”. Akkor most hadd magyarázzam el! Nem kell, hogy tetszen nektek! Bár attól ez még egy jó ötlet! 

Ez az egész az energiáról szól
 
Hadd magyarázzam el! A legnagyobb dolog, ami még a következő másfél év során zajlani fog – vagy talán még egy pár éven keresztül – és ezt felragaszthatjátok a tükrötökre, az autótokra, vagy bárhova, az az, hogy jelenleg minden az energiáról szól. Minden most az energiáról szól. És arra kérlek, hogy ezt csillagozzátok meg, vagyis fűznék hozzá egy lábjegyzetet. Amikor azt mondom, hogy minden energia, akkor ez nem feltétlenül igaz rátok, ugyanakkor pedig mindenre igaz, ami most a világban történik. Ezt lepárolhatjátok, leegyszerűsíthetitek, miszerint minden cselekedet, minden játszma, minden főcím, minden – ha beleéreztek, akkor tudjátok, hogy az energiáról szól.
 
Rengeteg energia mozgalom zajlik mostanság. Az energia káoszban van. Teljes káoszban. Az energia az, ami ledönti a régi rendszereket azért, hogy felépítse az újakat – még csak nem is akarom ezeket rendszereknek nevezni – hanem ezek lesznek az új minták vagy az új szabványok, az új útmutatók a dolgok számára. Ez a világ egy energia krízisben van. Ha bármit is szemügyre vesztek, de legyen ez az üzemanyag, ami egyértelmű. Az üzemanyag szituáció is energia krízist él meg. Már régóta beszélünk erről, nincs ebben semmi új, hogy ez a bolygó nagyon-nagyon régi üzemanyagot használ. És ez bámulatos, mert az energia ott van a levegőben is, csak még senki sem jött rá, hogyan lehetne azt onnan kinyerni és hasznosítani – egy párszor már majdnem sikerült rájönniük, de még nem jártak teljes sikerrel, mert…mert…mert….
 
LINDA: (és a közönség) Tudatosság.
 
ADAMUS: Mert a tudatosság még nem tart ott. Abban a pillanatban, ahogy a tudatosság megérik rá, akkor hirtelen a megoldás is ott terem – valami, ami teljesen tiszta, teljesen szabad, ingyenes, könnyen használható, és felváltja az összes olajat, szenet, természetes gázokat, és a kőolaj forrást. Ez a világ jelenleg egy érdekes egyensúlytalan energiában van jelenleg.
 
És beszéltünk már erről korábban is, hogy azok a természetes források, amik ahhoz szükségesek, hogy támogassák a bolygó mostani, és 20, 30 évvel későbbi lakosságát – nincsenek meg. Ennek meg van az a potenciálja, hogy az egyik krízis kövesse a másikat. Képzeljetek csak el egy krízist most a pénzzel, és a következő igazi krízisként – tényleges krízisként – az üzemanyagot. Képzeljétek csak el, ahogy a tartályok elkezdenek elapadni, vagy azt, hogy a népesség és a népesség fogyasztása olyan nagy mértékben megnövekszik, hogy az olaj kinyerés, finomítás és elosztás nem tudja ezzel a szükséglettel tartani az iramot. Ezért az árak az egekbe szöknek. Ez mindazt megváltoztatja, ami most történik a Földön.
 
És drága barátaim, ez nem egy jóslat. Ez most történik. Ez nem dráma, ez valós. Sok ember szemet akar hunyni ez előtt, de ti ténylegesen tehettek valamit. Ti már most is tesztek valamit. Mindaz a munka, amit saját magatokon végeztek – nem azért, hogy megmentsétek a bolygót, az univerzumot vagy bármi mást – hanem az a munka, amit a saját tudatosságotokkal végeztek önző módon, briliánsan önzően saját magatokért, ez az, ami létrehozza a különbséget, a változást – ami meg fogja teremteni a változást – azokra a problémákra, amikkel a Föld jelenleg szembenéz. A munka, amit végeztek az, hogy minden alkalommal, amikor magatokra vesztek egy kis problémát a világ többi része érdekében – mert ez tényleg az ő problémájuk, és nem a tiéd – de minden egyes alkalommal, amikor ezeket magatokra veszitek, és úgy tesztek, mintha az a sajátotok lenne, és megbírkóztok, megküzdötök vele, megharcoltok vele és féltek tőle, akkor az tényleg segít nektek valamit még tisztábban megérteni a saját tudatotokról.    
 
Ti meg azt hittétek, hogy ez a ti spirituális ösvényetek. Elneveztétek ezt a ti spirituális ösvényeteknek. De ez nem az. Már túlhaladtál a spirituális úton. Tényleg. Még mindig úgy teszel, mintha rajta lennél, pedig már túlléptél rajta. Tehát amikor magadra veszel egy problémát, és azt hiszed, hogy az a sajátod, és küzdesz vele, és a végén egy új megértésre vagy új tudatosságra teszel szert általa, akkor annak ragyogó kis hatása van a tömegtudatra, a világ összes többi részére.
 
Ez talán egy kicsit távolinak tűnik számodra szerintem. Azt kérdezed: - Nos, egy barátommal vagy egy családtagommal való problémámnak ugyan mi köze van ehhez? – Minden, mert nagyon is aktívan teremted meg a változás új potenciáljait a bolygón azáltal, hogy megteremted a saját új tudatosságodat.
 
De visszatérve a lényegre, a bolygó egy energia krízisben van. Ezt láthatjátok. Az energia a kapcsolatokban – közületek sokan éltetek meg kapcsolati problémákat az elmúlt hónapban vagy akörül. Energia a kapcsolatokban – mert ez egy energetikai szituáció. Az energia lopás régi játszmája folyik a kapcsolatokban, és ez történik a családtagokkal, a barátokkal és a munkahelyen is. És olyankor eltűnődsz: - Mi a baj velem? Miért nem tudok kijönni az emberekkel? Miért nem kedvelnek engem? – Azért, mert egy energia játszmát folytatnak. Lopnak. Megpróbálnak elvenni tőled valamit.
 
Jelenleg a Földön egy energia paranoia folyik. És ez sokféleképpen ölt testet. Ez a „nincs elég” mentalitás – „nincs elég valamiből, ezért meg kell ragadnom azt, amit csak tudok” –Ha most beleéreztek a tömegtudatba, akkor ott kint egy hatalmas űrt vagy vákuumot találtok, mert az emberek kollektíven úgy érzik, hogy „nincs elég”,és ezt a hírjelentések, a drámaírók, és mindenki más is táplálja: - „Nincs elég.” Ez létrehoz egy űrt. És ez megteremti az emberekben a következő vágyat vagy érzést: - „Jobb, ha megőrzöm azt, amim van, és még jobb, ha egy kis tartalékra is szert teszek belőle. Kemény idők közelednek.”
 
Ez egy óriási érzelmi energia krízist okoz. Ez élelem krízishez fog vezetni, és nyugodtan idézhettek majd engem: - ez a bolygó elegendő élelmet tud termelni 10 milliárd, sőt akár 20 milliárd ember számára is, amennyiben a tudatosság a helyén van. De lesznek majd élelem háborúk, még annak ellenére is, hogy ez a bolygó képes elegendő élelmet termelni. Korábban bár beszéltünk a mezőgazdaságról és a tudatos megzőgazdaságról, arról, hogyan lehet tudatosan olyan élelmet termelni, ami bőséges tápanyaggal rendelkezik. És a testeknek – a TudatTesteknek – nem lesz szükségük nagy mennyiségű táplálékokra. Mindössze arra lesz szükségük, hogy kissé az energiával kapcsolódjanak. 
 
Ha akarnád, a most megevett étel fele is elég lenne számodra. De nem muszáj ezt tenned. Nem muszáj. De a fele mennyiség is elég lenne neked. Ez nem a fogyásról szól, hanem a testedre való ráhangolódásról. Többé már nincs szüksége akkora mennyiségekre. Sőt mi több, nem vetted észre, hogy vannak olyan napok, amikor túleszed magad, és akkor rosszul leszel? Ez azért van, mert a tested egyre érzékenyebbé válik.
 
Egy átfogó energia krízisről van szó, és ez mindennel kapcsolatos ebben a következő másfél évben, és ezt olvashatjátok mindenhol, hiszen ez zajlik a bolygón a bankrendszertől kezdve az ételen át, a kapcsolatokban, a technológiában és mindenhol, mert ez az egész az energiáról szól.
 
Az energia lopás sok fura módon ölt testet manapság. És az egyik dolog, amiből egyre többet fogtok látni ennek kapcsán, az a….egyre kevesebb háborút fogtok látni, jut eszembe. A háború túlságosan is közvetlen és durva. És igazából azzal, hogy háborút vívtok, nem juttok túl sok energiához. Erre kezdenek rájönni. Sokba kerül a háborúsdi. Ezért kitalálnak a lopásra más módokat. „Ők” – tudjátok a tömegeket, illetve a kormány embereit értem ezalatt.
 
Az új háborúk, az energia táplálkozás új módjai a kód háborúk, és ezeket most is végzik, és nem csak az egyetemista hackerek, akik fogják magukat, és vírusokat állítanak el, meg mindenféléket, amikkel aztán lerabolnak benneteket, és más számítógép felhasználókat is úgy, hogy nem lesz jogotok a saját gépeteket használni. Ez egy SES vírus, amit beletettek a számítógép programozásba. ( Az energia vírusra utal ezzel, amiről Tóbiás beszélt a Szexuális Energia Iskolában)
 
Időnként azt mondjátok: - Nos, mire tesznek szert ezek a hackerek abból, hogy pusztítást okoznak? – Energiára. Tényleg arra. Ezt közvetlenül és közvetetten is megkapják. Egy energia löketre tesznek szert a káosz okozásából. Egy közvetett energia táplálkozásra tesznek szert abból az energiából, ami visszakerül hozzájuk. Az abból fakadó szorongásotok, aggodalmatok és haragotok, hogy feltörték a számítógépedet, felemeli az energia szintet, ami rögtön visszajut hozzájuk. Ők nem tudják, hogy ezért teszik, de ez az, ami számít. És ez a vállalatokkal is megtörténik. A kormányokban is. Létrehozzák a kódokat, amiket bejuttatnak, és amik majd eltorzítják, kitekerik, és ellopják az energiát.
 
Tehát jelenleg elképesztő méretű energia csatározás folyik sok különféle módon kijátszva. Olvassátok csak el a szalagcímeket, ha van hozzá bátorságotok, holnap, jövő héten, és ahelyett, hogy a papírra nyomtatott szavakat, vagy a számítógép monitorján megjelenő szavakat olvasnátok, a következő értelemben olvassátok azokat: minden energia. Minden.
 
Minden energia. Akkor erre most vegyünk egy mély lélegzetet!
 
Ez az, ami most a világban zajlik, és ettől egyáltalán nem kell félni, és abszolút nem kell emiatt aggódni. Ti, drága barátaim, be fogjátok hozni a tökéletesen megfelelő mennyiségű energiát, ami abszolút titeket szolgál a pillanatban. És egyáltalán semmi miatt sem kell félned, hacsak nem akarsz félni, hacsak nem a félelem útját akarod járni.
 
Nos, ezért is javasoltam az „e2012” nevet, mert ez az egész az energiáról fog szólni. Megváltoztathatjátok a nevet, ha úgy tetszik. Tartsátok meg a nevet! Gondolkozzatok el róla! Ez az egész az energiáról szól.
 
LINDA: Mindenki meg akarja ezt tartani? (a közönség válasza: - Igen!)

ADAMUS: Ó, és ez jó kis fél-drámai elnevezés egyben, a 2012 kapcsán létező hamis felhajtás miatt. 2012 végén semmiféle nagyszabású big-bang esemény sem lesz. Sok-sok viszály, harc és káosz viszont bőven lesz egészen addig. Sokkal több olyan szituáció várható, mint ami most történt Norvégiában. Ez energia. Felgyülemlett elfojtott energia.
 
És ez nem csak arról az egyénről szólt. (a Norvégiában történt lövöldözésre utal) Ez egy érdekes olvasat, hiszen néhányatok szemén keresztül olvasva a híreket, felmerül a kérdés. Ez az ember egyedül, önmagától cselekedett? –Nos, nem. A tudatosság egy része nevében cselekedett, akár ismert más embereket tudatosan, akár nem. Egy nagyon is tisztességes, becsületes, nagyon mérges és nagyon energiát kereső dolgot játszott ki a hozzá hasonlóak nevében. 
 
Tudjátok, vannak ezek a kapcsolatok, amik létrejönnek. A szélsőségesek, legyenek akár politikusok, akár terroristák, vagy bármi mások – a szélsőségesek kapcsolatban állnak egymással. Pontosan ugyanúgy, ahogy ti is kapcsolódtok egymással, még akkor is, ha nem vagytok együtt. Most is kapcsolódunk a Shaumbrákkal szerte az egész világon, annak ellenére, hogy most nincsenek itt. Talán nem ismered őket név szerint, de létezik köztetek egyfajta energetikai kapcsolat. Nos, ők is kapcsolatban állnak egymással, és kifejezetten akkor, ha elég intuitívek ahhoz, hogy tudják, álom állapotban hogyan tudnak kapcsolódni egymással a más birodalmakban, a Földközeli birodalmakban, ahol összekapcsolódnak egymással, és táplálják egymás nézőpontjait és hiedelmeit. És az egész mélyén a hiányt találod. Rengeteg energia szituáció a hiányról szól, amiért egy csoportot vádolnak, vagy a kormányt vádolják, vagy a szüleiket, vagy ki tudja még, hogy kit vádolnak. Amit megtapasztalnak az a hiány, ezért energiához kell jutniuk a stimuláció érdekében, érezniük kell, hogy kapnak valamit.
 
De ahogy ezzel tisztában vagytok, amennyiben elvégeztétek Tóbiás Szexuális Energia Iskoláját, hogy ha áldozat vagy, akkor egyben elkövető, agresszor is vagy. Pont. Ha valaki elvette, lelopta az energiádat, akkor előbb vagy utóbb te is le fogod lopni az övékét, még akkor is, ha ennek nem vagy tudatában. Így működik a táplálkozás. Nagy táplálékra tehetsz szert….néhányan ezen a héten megtapasztaltatok egy kis drámát az életetekben. Nem akarok itt most senkire sem ujjal mutogatni, de drámáztatok az életetekben. És egy rövid pillanat erejéig a dráma egy felhajtóerővel jár. Annak ellenére, hogy ez dráma volt, adott neked egy kis táplálékot, és te elkezdesz ennek egyre inkább tudatába kerülni, és talán még egy kis bűntudatot is érzel emiatt. De ez emlékeztetett arra, hogy életben vagy. Lényegében feltöltötte a testedet, és minden részedet egy nagyon kis időre.
 
De amikor ez a töltés elszáll, akkor visszatérsz a valósághoz. Visszatérsz a hétköznapi életedhez, és akkor megzuhansz. Energetikailag lezuhansz. Nos, ekkor a benned lévő vámpírnak ki kell mennie, és energiát kell beszereznie valahonnan máshonnan, rajtad kívülről. Ez egy ciklus. Pontosan erről beszélt Tóbiás oly mélyrehatóan a Szexuális Energia Iskolában.
 
Tehát mindezek a dinamikák zajlanak, mindez a táplálkozás folyik, és ez a vákuum ott van a tömegtudatban. Az emberek azt érzik, hogy nincs elég – ezt erősítik meg a hírek is – hogy nincs elég. Nincs elég. Nincs elég. Ezért aztán kimennek magukon kívülre, és csak táplálkoznak, meg táplálkoznak és csak táplálkoznak. Nem háborúkkal fogják ezt tenni, hanem sok más úton-módon – az újságok szalagcímeire fordított figyelmükön keresztül, pénzügyi manipulácók által, és még számtalan más módon.  
 
Shaumbra, amikor azt mondom, hogy minden energia*, - egy csillagot rakok mögé – kivéve téged. Beszéljünk most erről!
 
A világ többi része az energia krízis és az energia káosz közepette működik. Ez az egész rendeződni fog majd, mert ez fogja elvinni ezt a bolygót a következő szinre, és egy pár éven belül ezt a változást ti is látni fogjátok. De most ennek nem kell rátok hatással lennie.
 
Ez a fejlődés része. Ez részét képezi annak, hogy az ellenállásnak meg kell változnia. Része annak, hogy a régi struktúrák nem akarják megadni magukat, de ez akkor is meg fog történni. Ez most történik. Most zajlik.
 

Tudatosság

 

Akkor most beszéljünk rólatok! És ahhoz, hogy ezt megtehessük, beszélni fogok nektek a tudatról. Tudat. De mi a tudat? (a közönség több választ is ad)
 
DAVID: -Tudatosság.
 
ADAMUS: Tudatosság. Igen, és David kap egy Adamus díjat. De legközelebb David azt akarom, hogy elénekeld a választ. TUDATOSSÁG!
 
DAVID: (ordít): TUDATOSSÁG!
 
ADAMUS: Ez tetszik. Igen. Szóval David kap egy díjat, mert olyan közel van hozzám, hogy meghallottam a válaszát. (nevetés) De David, mielőtt még elfogadnád a díjat, arra kérnélek, hogy hozz egy választást! Választhatsz az Adamus díj vagy 20 dolcsi készpénz között. Melyiket választod?
 
DAVID: (a díjat választja) Értékesebb az aranynál.
 
ADAMUS: Értékesebb az aranynál. Jó válasz. Minden válasz jó válasz lett volna, de ez jó válasz volt. Jó. Érdekes. Érdekes. Észrevettétek, hogy egy kis energia csere zajlott itt le?
 
LINDA: Közted és Edith között? (nevetés) (Adamus megcsókolja Edith-et)
 
ADAMUS: Én csókolok, de soha nem árulom el.
 
Tehát a tudat a tudatosság. Mi a tudatosság? Mi a tudatosság? Akkor most végezzünk el egy kis tudatosság gyakorlatot!
 
Ehhez előbb kérnék két önkéntest! Vince, te leszel az egyik, és te pedig Mary a másik. Köszönöm, hogy önként jelentkeztetek erre. (nevetés) A következőt fogjuk tenni. Vince, te menj ki a szabadba, és csak legyél tudatos. Mary, te pedig menj ki a parkolóba, és legyél tudatos. Máris visszahívlak titeket.
 
Ez egy érdekes kérdés. Mi a tudatosság? Szóval miközben ők ott kint állnak és tudatosak…na, hívjuk vissza őket. Ez elegendő idő volt arra, hogy tudatosak legyenek.
 
LINDA: Most?
 
ADAMUS: Igen, rendben. Vince, Mary, gyertek vissza! Vince tudatában van annak, hogy nem akar visszajönni. (nevetés) Sokkal szebb odakint.
 
Vince, mondj nekünk három dolgot, aminek a tudatában voltál.
 
VINCE: Hogy milyen csodás minden odakint.
 
ADAMUS: Csodás, igen.
 
VINCE: A lágy szellőnek.
 
ADAMUS: A lágy szellő. Nagyszerű.
 
VINCE: És még annak, hogy az élet jó.
 
ADAMUS: Az élet…
 
VINCE: Jó.
 
ADAMUS: Ó…jó. Azt hittem valami mást mondtál. Az élet jó. Rendben. Mary te is mondj három dolgot. Te minek voltál tudatában?
 
MARY: A pillanatban voltam.
 
ADAMUS: A pillanatban voltál. Tényleg?
 
MARY: Némiképpen. (mosolyog)
 
ADAMUS: Oké. Nem fogok itt titkokat elárulni, de azt mondtad: - Mit is kellene itt most kint csinálnom? – De ez is egyféleképpen a Most pillanata. Oké, következő.
 
MARY: Nem voltam annyira az elmémben.
 
ADAMUS: Nem voltál az elmédben. Igen. Tudatosítottad, hogy előtte az elmédben voltál. Oké.
 
MARY: Igen.
 
ADAMUS: Tudatában voltál az elmédnek. Oké. Következő.
 
MARY: A lélegzetnek.
 
ADAMUS: Tessék?
 
MARY: Nem tudom.
 
ADAMUS: Nem tudod.
 
MARY: A lélegzetvételnek. Nem tudom.
 
ADAMUS: Oké, kettő. Kettő a háromból. Nem rossz.
 
Oké, akkor ezt most végezzük el csoportosan. John, most arra kérnélek, hogy játsszd le azt a zenét, ami a Shoud előtt került lejátszásra, a Mandolin Highway-t. Akkor most kapcsoljuk le a világítást, és hozzunk létre egyfajta rejtelmes atmoszférát! Szólni fog a zene, és közben arra kérlek benneteket, hogy legyetek tudatosak.
 
Vegyetek egy mély lélegzetet és legyetek tudatosak! Legyetek tudatában!
 
(A zene szól)
 
ADAMUS: Kitűnő. Linda, vedd magadhoz a mikrofont kérlek! Kérném, hogy kapcsoljátok fel a világítást! Minek voltatok tudatában? Semmi makyo ne legyen! Minek voltál tudatában?
 
ELIZABETH: Csak éreztem, most először voltam tudatában az ujjlenyomatom érintésének.
 
ADAMUS: Jó.
 
ELIZABETH: Tudatában voltam annak, hogy a testem mozogni akar a ritmusra, csak éreztem, hogy azt akarja.
 
ADAMUS: Megteheted, ha ezt akarod.
 
ELIZABETH: Oké. És a leginkább a váltásnak voltam tudatában, az energia megemelkedésének.
 
ADAMUS: Jó, kitűnő! Köszönöm. Jó. Következő.
 
EDITH: Csodálatosan szikrázó cseppecskéknek voltam tudatában, amik megtöltötték a szívemet, és az öröm csak beáradt, és aztán meg ott volt ez a tánc, a tánc, a tánc.
 
ADAMUS: Jó. Öröm. Most összefoglalom az egészet örömként, ami szikrázott. Nagyszerű. Mások?
 
TIFFANY: Tudatában voltam annak, hogy kiléptem a fejemből, és ettől álmos lettem, és majdnem elaludtam.
 
ADAMUS: Álmos. Kitűnő. Kitűnő. Erről majd beszélni fogok. Álmos. Jó.
 
SHAUMBRA 5: (nő) Egyfajta szárnyalásnak és boldogságnak.
 
ADAMUS: Jó, kitűnő. Még egy párat várok. És bármilyen tudatosság megteszi, nem kell, hogy ezoterikus legyen. Bármi lehet.
 
LULU: Igen. Tudatában voltál a ritmus változásainak, és a különféle hangszerek kombinációjának.
 
ADAMUS: Igen. Tudatában voltál a zene mozgásának.
 
KAREN: Élet, chi. A chi energia.
 
ADAMUS: Oké. Kitűnő. Csodás. Remek.
 
MCKENZIE: Tudatába kerültem annak, hogy egy új művészeti projekt rajzolódik ki az elmémben.
 
ADAMUS: Á, jó. Erre azt mondom, hogy kreativitás. Csodálatos, és még kettőt kérnék. Bármit, aminek csak a tudatában voltál. Bármi lehet. Lehet olyan is, amit teljességgel hétköznapinak tartasz. Igen.
 
HEATHER: Tudatában voltam annak, hogy valami megérintett pontosan itt. Energia áramlott keresztül a testemen, és egy illatot éreztem elsuhanni előttem.
 
ADAMUS: Igen.
 
HEATHER: Pontosan itt, mellettem.
 
ADAMUS: Az biztosan Kuthumi volt. (nevetés) Illat és érintés. Oké. Következő.
 
GAELON: Tudatában voltam a ritmusnak, és annak, hogy mindenki más is érezte.
 
ADAMUS: Igen. Akkor tudatában voltál ennek a teremnek is.
 
GAELON: És a teremben egyfajta áramló energia volt jelen.
 
ADAMUS: Csodálatos. Oké, jó. Ennyi elég lesz most.
 
Tehát ezek a tudatosság különböző szintjei. A tudat tudatosságot jelent, amikor tudatában vagy a dolgoknak. Akkor most végezzünk el egy másik gyakorlatot Aandrah vezettetésével, amennyiben nem bánjátok! Megint kérném lekapcsolni a világítást! Elmúlt találkozónk során Aandrah csendes légzést vezetett. Megismételhetnénk ezt most is? Igen, a csendes légzést, és pár szót mondhat az elején, ha úgy szeretnétek, és aztán belemegy….
 
És most, legyetek tudatában! Ez egy kicsit trükkösebb, mert nem fogtok Aandrah-tól egy szót sem hallani.
 
AANDRAH: - Akkor helyezkedjetek el kényelmesen! Érezzétek magatokat! Á! Igen! Rendben!
 

Ahogy egyre mélyebbre ereszkedsz a lényed magvában, légy befogadó. Csak fogadd be! Lélegezz jó mélyen, érezd, ahogy lélegzeted egészen lemegy a lényed magváig. Érezd, ahogy a légzésed ritmusa lelassul…mély, csendes, lassú.
 
Belégzés és kilégzés.
 
Belégzés….kilégzés.
 
Lélegzetről lélegzetre.
 
Lélegzetről lélegzetre.
 
Mély, lassú légzés.
 
(csend)
 
ADAMUS: Köszönjük Aandrah. Köszönöm. És Linda, megtennéd kérlek, hogy megint körbemész a mikrofonnal?
 
LINDA: Örömmel.
 
ADAMUS: Minek voltál tudatában?
 
JANE: Annak, hogy egy szellő fújt rám.
 
ADAMUS: Szellő. És jó érzéssel járt?
 
JANE: Igen.
 
ADAMUS: Jó.
 
MARC: Kiterjedés.
 
ADAMUS: Kiterjedés, kitűnő. Milyen érzés volt? A tested elkezdett duzzadni vagy a fejed megnőtt?
 
MARC: Könnyebbnek éreztem magam.
 
ADAMUS: Könnyebbnek érezted magad. Jó. Stresszesebbnek vagy kevésbé stresszesnek érezted?
 
MARC: Kevésbé stresszesnek.
 
ADAMUS: Kevésbé stresszesnek. Jó. Néha a kiterjerdés nagyon stresszes lehet. Jó.
 
ALAYA: Éreztem a szívverésemet.
 
ADAMUS: Jó.
 
ALAYA: A szívemet.
 
ADAMUS: Mikor érezted utoljára a szívverésedet?
 
ALAYA: Soha nem volt még olyan, hogy csak üldögéltem és éreztem volna.
 
ADAMUS: Ez bámulatos, igaz?
 
ALAYA: És tényleg éreztem a ritmusát.
 
ADAMUS: Döbbenetes! Van szíved, és érezted a dobogását! Mitől dobog?
 
ALAYA: Tőlem.
 
ADAMUS: Abszolút. Csodálatos! Szívverés. Következő.
 
DORIS: Tiszta tudat.
 
ADAMUS: Tiszta tudat.
 
DORIS: …ami könnyekre fakasztott. Nem érzelmi érzés volt, hanem egy tisztaság és könnyek.
 
ADAMUS: Jó, jó.
 
DORIS: Amikor beleéreztem Aandrah szemébe…
 
ADAMUS: Most egy kihívást intézek hozzád.
 
DORIS: Oké.
 
ADAMUS: És nem akarok rád ujjal mutogatni, de aki itt megjelenik, az lehetővé teszi ezt.
 
ADAMUS: Amikor eljutsz a tiszta tudat pontjára, akkor abszolút nem lesz semmilyen érzeted, érzésed, semmi sem. Az nem fog könnyekre fakasztani. Te érezted a tudat tisztaságának a potenciálját, de amikor igazán a tiszta tudatban vagy, akkor ott nincs érzés, és ez egy jó dolog. Nincs érzet. Nincsenek könnyek. Úgyis mondhatnánk, hogy az egyszerre a semmi és a minden.
 
DORIS: Szépség? Talán ez egy jobb szó az Aandrah-val való kapcsolódásra?
 
ADAMUS: Igen. Szépség.
 
DORIS: A szépséget tapasztaltam meg.
 
ADAMUS: Abszolút. És most nem próbállak itt kijavítani téged, vagy ujjal mutogatni rád, de mások miatt, akik néznek minket, úgy érzem fontos elmondani, hogy amit Aandrah-val éreztél az a szépség volt. Abszolút. A tiszta tudatnak, továbbá a mai eddiginél, a tegnapinál és a tavalyi évnél több tudatosságnak a potenciálja az, ami könnyekre fog fakasztani téged, ami majd gyengéden elmossa azokat a régi dolgokat, amik többé már nem szolgálnak téged, és ezek az energiák nem durván jönnek be, nemúgy, mint más energiák. De amikor tényleg belekerülsz a tiszta tudatba – az leírhatatlan. Azt nem lehet meghatározni. Nem jár érzelemmel, és érdekes módon érzéssel sem. Ez némiképpen unalmasnak hangzik, de nem az. Nem az. Köszönöm.
 
Még egy párat kérnék!
 
JEAN: Éreztem a mögöttem lévő étel illatát. (nevetés)
 
ADAMUS: Az illatát…kitűnő. Kitűnő. És kedvedre való volt, vagy nem?
 
JEAN: Nagyon finom volt. Enni akarok belőle.
 
ADAMUS. Jó. Elsőbbséged van, hiszen csak hátranyúlsz, és bármit magadhoz vehetsz, amit csak akarsz. Oké, még egy vagy kettő jöhet!
 
LINDA: Oké.
 
ADAMUS: És amikor majd eljutunk ma a lényeghez, azt fogjátok mondani: -Á!
 
SANDRA: Egy ponton azt éreztem….mintha nem lenne testem.
 
ADAMUS: Nincs tested.
 
SANDRA: Mintha eltűnt volna a testem, de ahogy megjött ez a tudatosság, már vissza is tértem a testembe.
 
ADAMUS: Á, abszolút! Oké. Nincs test vagy a testen túl. Kitűnő. Na még egyet!
 
SUSAN: Spirál mozgást éreztem.
 
ADAMUS: Spirális mozgást.
 
SUSAN: Hm.
 
ADAMUS: Nem lenne szabad innod, mielőtt idejössz. (nevetés) Jó. Lényegében rendjénvaló inni. Oké. Köszönöm Linda.
 
LINDA: Szívesen.
 
ADAMUS: Sok tudatosság dolgot felírtam itt a táblára menet közben, mindegyik helyes volt, mindegyik megfelelő volt.

Folytatás a 2.résszel: innen

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3087498
Hónap: 15879
Nap: 672