Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011. előzetes energianaptára

2011. előzetes energianaptára

 
2011. előzetes energianaptára

Írta: Fény Hírnökei
2010. december 22. szerda, 12:37

2011.

A RÉGI VILÁG UTOLSÓ ÉVE

AZ ARANYKORBAN VEZETŐ HÍD KÖZEPÉN

HATALMAS NAPKITÖRÉSEK

KRISTÁLYCSILLAG GYERMEKEK ÉRKEZÉSE

Delfin energia átalakító ereje

A világ pénzügyi rendszere a határon táncol

A Dráma Éve/de nem nekünk

A Földet manipuláló hatalommal bírók végét jelenti, ÚJ ENERGIASZABVÁNY ÉRKEZIK

ISTENI FÉNY BONTAKOZIK KI AHOGY A FÖLD MEGNYÍTJA ÖNMAGÁT

A Maja Univerzális/Egyetemes hullámzás elkezdődik: az utolsó beteljesítő 9. maja idővonal: A MAJA NAPTÁR BEFEJEZŐ DÁTUMA

11-11-11

a szentháromság kristályenergiájának letöltődése a Föld kristálymezejébe és a 144-es kristályhálójába

A leszármazási ágak/biológiai családok ciklusának befejeződése

EGY ÚJ KOZMIKUS KORSZAK VESZI KEZDETÉTEnergianaptár előzetes a 2011-es gyönyörű év elé.


Az összes fényhozónak, ébredőnek, na és a hétalvóknak is.

Lelketek Karácsonyára.

Fényegység bennetek és veletek.

És ez így Van.

Nász János és a Fény Hírnökei által.,,Most a leghatalmasabb Kozmikus Valóság az ami a Földön van!!!


(Steve Rother/Lightworkers group)


,,Tudjátok amikor a szenteste kibontjátok az ajándékotokat, rá fogtok döbbenni, hogy a legcsodálatosabb ajándék, amit kaphattok, az Ti Vagytok Magatoknak.!!!"

(R. Mester)

2010. December 21 - Mega Erejü Napforduló - Telihold - Teljes Holdfogyatkozás - A Platina Sugár Energiája

2010.

2010. 12/21 és 2012. 12/21 között gyakorolhatjuk a saját gondolattal való teremtéseinket.

Gillian MacBeth-Louthan - www.thequantumawakening.com

December 2010.21.- teliholdas holdfogyatkozással érkezik el a napforduló. Egy kis ízelítőt a mi jön a következő évben! Hatalmas tudatosság robbanást engedélyező magas frekvenciájú fényenergia áramlik be a bolygóra, amely átvezet 2011. január 4. napfogyatkozáshoz. Egy nagyon erős, de hihetetlenül jóindulatú energia.


2010. VÉGÉRE-2.304.000 TELJESEN AKTÍV ALKIMISTA FÉNYMUNKÁS

.A tudatosság e körei áthatják egymást, mert a célunk 2010 végére 2.304.000 teljesen aktív Alkimista. Ti vagytok a kulcs-összetevő ennek megvalósításában. Az Arany Korba való belépés megköveteli az Alkímia Tudatosságot, és ez az ajándék az, amit megkapsz, amikor a Zéró Pontnál összevegyülsz az Ikerpároddal.

(KT:12:12)


2010. VÉGÉIG

Megtörténik a Shasta-hegy éterikus környezetében, hogy a Lemuria Fény kristályváros alászáll, ahol a Szövetség Temploma is áll, számos fizikai kifejezésében és sokan képesek leszünk meglátni és belépni oda, akik spirituális fejlődésük kapcsán össze kívánják illeszteni velük a vibrációjukat
(Ahnamar: Shasta-hegy, a Szövetség Templomának építője)


2010 VÉGÉIG - KRITIKUS TÖMEG ELÉRÉSE, AKIK MAGUKBAN HORDOZZÁK AZ 5. DIMENZIÓS SZINTJÜKET

2011-ig lesz elég ember, akik elérik az 5. dimenziós szintjüket.

Sokan mennek el a bolygóról most a fiatalok és az öregek közül is, hogy a 3. DNS nyitott szálas csecsnőként térjenek vissza és 2030 körül EGY HATALMAS TUDATOSSÁGI UGRÁSBAN VEGYENEK RÉSZT.

(M: feltételezhetően, amikor az Új Föld lelki bolygója és a régi, de átalakult Föld egyesülni fog)

(NibiruanCouncil:2009.jún)


2010-2011.-TIBET

Tibet meg fogja ismerni a felszabadulást 2010-2011 körül, és remélhetőleg még hamarabb is.

Nemsokára lesz sok pusztulás Kínában és a vezetőség is bajban lesz, és nem lesznek érdekeltek többé Tibet uralásában. Akkor Tibet végül szabaddá válik, és képes lesz rá, hogy megossza tudásának és bölcsességének értékeit a világgal.
(Adama:2006)


2010-2011

Űrbéli testvéreink Tömeges landolása és a Belső Föld lakóival való intenzív kapcsolat

Adama:2006/1


2010-2011-2012: AZ 5.-8. FELEMELKEDÉSI HULLÁM AKTIVÁLÁSA/KUTHUMI AGRIPPA

Nem győzöm eléggé hangsúlyozni ezeknek az időknek a fontosságát és amikor az a híd felépül, ami mentén átcsúszunk a 2010-es évből a 2011-esbe, Kuthumi-Agrippa, tízezer szoláris szoláris arkangyallal és az eredeti Ősi Kozmikus Törvények Isteneivel és Istennőivel az oldalán aktiválni fogja az Ötödik, a Hatodik, a Hetedik és Nyolcadik Felemelkedési Hullámot. Ezek az átjárók újból Egyiptomban rögzülnek le, továbbá Izraelben és Jordániában és arra kértük ezt a csatornát, hogy biztosítsa, hogy egy csoport összejöjjön, újból egyesüljön lelkek és szellemek családjaként, hogy testi csatornaként szolgáljanak ennek a hídnak a létrejöttében.

Az a négy Felemelkedési Kapu, ami Felemelkedési Hullámként jelenik meg, a folyékony szeretet legnagyobb áramlásaként jön létre, amihez valaha szerencsétek volt. Ez lesz az a leginkább intenzív év, ami az emberiség kollektív testét kitisztítja, ezáltal az átjáróban a Tizenkettedik Világhoz, amivé a 2012-es év válik, a lehető legnagyobb számú lélek lesz abban a helyzetben, hogy kihasználja ezt az energiát és manifesztálja az álom megvalósításának új ciklusát, a szellem mozgásának megértését, hogy valamennyien megbecsülhessétek a sorsotokat.
 
A változásnak ezek a rendszerei válnak a folyékony teremtéssé, a kreatív társ-teremtés hatalmává, ekkor emelkedik fel a szív elméje és a határvonal az én és mások között felsejlik. Ez a meghatározás lehetővé teszi, hogy megértsétek a duális dimenziókat, felfedezzétek békétek palotáját és megtapasztaljátok a mindenható isteni házasságot, amikor minden lélek sorsa az igazság dinamikájának a megértéshez vezet és ahogy a múlt és jelen komfort zónáinak illúziói megfosztották a lelkeket szabadságuktól.

(KT:091212)

2010-2012

A szeretet egy tiszta energia, amely a lélekből jön. Ha mi a szeretet vibrációját adjuk a Földnek, ez tiszta energiává alakul át és a Föld többlet energiaként fogja megkapni, és ez hozzájárul ahhoz, hogy a változások hamarabb és nagyobb csapások nélkül menjenek végbe.

2010 VÉGÉRE SOK GYERMEK TÁPLÁLKOZÁSI SZOKÁSA HIRTELEN MEGVÁLTOZIK.


2010-2012- 2013.- Lightworker/Group

Itt jön egy egy változás!
Várj...
A következő három-négy év ráadásul hatalmas változásokat fog hozni, minden személynek ennek a bolygónak és a 2012-es bűvös dátum után, melytől te annyira sokat vársz.
Integrálni ezek közül az új energiák közül mindegyiket, neked óriási mennyiségű változással és átdolgozással fog járni. Amiről legnagyobb részben beszélünk ma, a mágneses energiának is benne kell lennie , mert közvetlen befolyása van az érzelmi világodra.
Amikor a bolygó mágnesessége szilárd, az érzelmeid is szilárdak maradhatnak.
Ha Neked átlagos érzelmi energiád van testalkatodhoz illően.
Ahogy az a mező elkezd változni, és naponta ingadozik, a saját érzelmi stabilitásod úgy tűnik, hogy kibillen valamilyen irányba, és nehézségeid lehetnek, hogy megtaláld a központodat és az alapodat. Ez különösen 2012-ben nagyon láthatóvá fog válni.

(Group:201005)


2010-2012 KÖZÖTT - SAINT GERMAIN

BETELJESEDIK AZ ARANYKORBA VEZETŐ HÍD FELÉPÍTÉSE

2012. december 21.-ig az emberiség lelkének teljes tudatának rezgése át kell, hogy haladjon a hídon, megérkezve az 5. Dimenzióba.

(SG-HL17)

2010-2012 KÖZÖTT-ELÉRJÜK A KRITIKUS MÉRTÉKET,

meglepő dolgok történnek majd, és mi Fénymunkások vagyunk ennek a folyamatnak az előfutárai

(K:4:5)

2010.-2012. KÖZÖTT- KRYONÚJ ENERGIASZABVÁNY


A FÉNY EMBEREKNEK SZÓL.

AZ UNIVERZUM ÚJ MEGÉRTÉSÉT HOZZA, MELYNEK MINDENKI RÉSZESE LESZ

A SZERETET, ÖRÖM, SZABADSÁG MEGÉRTÉSÉNEK KORA LESZ


Új létezési állapot, melyben megszűnnek a nemzeteket elválasztó határok, és a különféle nemzetek egyesülnek

A Földet manipuláló hatalommal bírók végét jelenti, mert ők eddig mások energiájával táplálkoztak: ÚJ ENERGIASZABVÁNY ÉRKEZIK: 2010-2012 KÖZÖTT.

(K:05.09.07)

2010-2012.

DELFIN ENERGIA/DELFIN MATRIX - MIHÁLY ARK/CELIA FENN

2012. felé a Delfin energia átalakító ereje fog segíteni, a Delfin Mátrixot és az Új Föld Új központját hangolja össze.
Ahogy a szeretet felé mozgunk, begyógyítja a régi sebeket, a kollektív pszichét, a félelmeket a megsemmisüléstől semlegesíti.

ISTENI FÉNY BONTAKOZIK KI AHOGY A FÖLD MEGNYÍTJA ÖNMAGÁT. A 2012-RŐL SZÓLŐ KATASZTRÓFATERMÉKEK, FILMEK ÉS KÖNYVEK ÉS PRÓFÉCIÁK IS E GYÓGYÍTÁS ALÁ ESNEK. A SZÖRNYŰ JÓSLATOK NEM FOGNAK BEKÖVETKEZNI.

AZ ÚJ FÖLDRE VALÓ ÁTMENÉS KÖNNYEDÉN DE SZÁNDÉKUNK SZERINT TÖRTÉNIK, NAGYOBB KATASZTRÓFA ÉS SZENVEDÉS NÉLKÜL.

CSAK A MÚLTAT KELL ELENGEDNI ÉS ÖRÖMMEL JELENLÉTBEN LENNI, NEM KELL TÖBB

(MARK/CF:2010MÁJUS)


2010-2012-2015 - KUTHUMI - az emberiség a legnagyobb valaha volt változásában

A 2010-es évtől kezdve 2015-ig valamennyien tanúi lesztek az emberiség szívét, elméjét, testét és szellemét ért legnagyobb változásoknak. Amikor 2012 hajnala felvirrad, leg-kiváltképpen amikor megnyílik a megjósolt úgynevezett világvége kapuja, akkor fel fogtok ébredni és meglátjátok, hogy a világ még mindig létezik, ráébredtek, hogy minden úgy van, ahogy azt előző nap hagytátok, viszont ez a pont fogja jelölni az energia, a fény, a szeretet dimenzió átjáróinak a megnyílását és egy olyan lehetőséget, ami soha azelőtt nem volt lehetséges az emberiség számára, hogy így egyben csaphasson le rá, ahogy ezt követően. Ez jelöli a növekedés és a megvilágosodás egy ciklusának a végét és jelzi az emberiség legnagyobb átalakulásának a kezdetét a mindenkori létezésben.

Jelen pillanatban hozzávetőleg hét milliárd lélek tartózkodik a bolygón, ezért teljes mértékben kihasználjuk a mutatkozó lehetőséget arra, hogy egyesítsük az Anya/Atya Isten mindenható erejét azokkal a lelkekkel, akik a hús végzetének utazását választották. Amikor a lelkek elsajátíthatják a Kozmosz törvényeit és alkalmazhatják azokat az anyagi világban, a húsba zárt testben, akkor rá fogtok jönni, meg fogjátok látni és át fogjátok élni, hogy mennyire fontos most felébredni és meg fogjátok tapasztalni korábban soha nem látott mértékben a mozgásban lévő fény és szeretet hatalmát.

Lehetetlen a bolygón egyidejűleg az összes lélek teljes megvilágosodása, ilyen szintű fény abszolúte mindent eltörölne. Ez egy másik oka annak, amiért mindannyiótoknak lépésről lépésre kell haladnia saját személyes utazásán. Néhányotok úgy döntött, hogy aláereszkedik a dolgok legmélyére, hogy gyors iramban vág neki a fény, az igazság és a megvilágosodás hatalmas tengerének. Viszont az emlékeitek miatt egyszerűen csak lelkekként, csupán lelki szinten lettetek erre felkészítve és azon tény amiatt, hogy a Kozmikus Törvény ismerete és igazsága mélyen bennetek található.

Ezek a Kozmikus Törvények beleszövődnek egy felséges kristály rácsba, ami a megvilágosodás szövedékét képezi és ami biztosítani fogja, hogy annyi lélek szabaduljon meg, amennyi csak lehetséges. A lelkek, akik így megszabadulnak, olyan lelkek, akik készek magukhoz ragadni utazásuk következő szintjét, minden olyan lélek, akiben megvan a legcsekélyebb, leheletnyi vágyakozás arra, hogy megismerje önmagát, meg fogja találni az ajtót és a kulcsot, ami ezt az ajtót nyitja, ezért mindössze annyi a kívánalmunk ezzel a csatornával szemben, hogy a neki átadott tervezeteink és a szakrális lélek kaland utazások formáját öltött projektek testesítsék meg a Kozmikus Törvényeket!

Most pedig valamennyien megkapjátok a lehetőséget, hogy megértsétek annak hatalmát, akik vagytok, az isteni lenyomatot, amiből létrejöttetek. Minden alkalommal, amikor megértitek a Kozmikus Törvény energiáit és ahogy az életnek ezek a mennyei tényei integrálódnak, az segíthet túllépnetek a félelmen, a reménytelenségen és kilátástalanságon, hogy felismerhessétek magatokban az isteni esszencia szikráját.

2010-től 2012-ig terjed az az időszak, amikor a legtöbbet tanultok a Kozmikus Törvényről. Arra fogunk összpontosítani, hogy felfedjük előttetek ezeknek a törvényeknek az igazságait, hogy túlléphessetek régi félreinformált világotok paradigmáin. Az egyik legfontosabb lépés magatok jobb megértésében annak felismerése, ahogy az ősapák bűne rátok szállt (ezt nevezzük az ősi tisztogatásnak).

A genetikai felépítésetekben tárolt lenyomatok gyógyításával nemcsak hogy szabadon engeditek az ősök szellemét, de saját szellemeteket is szabadon engeditek és megszabadítjátok az összes jövendő generációt attól a szenvedéstől, amit ti éltetek át. Ti fejezitek be teljes leszármazási ágatok ciklusát.

Ez az egyik oka, amiért előhívjuk a szülőket, a nagyszülőket, a gyermekek nevelőit és védelmezőit és arra kérünk benneteket, hogy vigyétek el ezeket a gyermekeket világszerte a szent pontokra, hogy ők is részesei lehessenek ezeknek az erőteljes energia integrálásoknak. Biztosítsátok nekik ugyanazokat a lehetőségeket, melyeket ti is megkaptatok, hogy növekedhessenek és megvilágosodhassanak! A modern világ gyermekei nagyon nyitottak, rendkívül intelligensek és igazán következetesek, de azért azt soha ne feledjétek, hogy ők is hordozzák ősapáik bűneit, azoknak a lenyomatait, akik előttük járták az utat!

Engedélyt kaptunk rá, hogy felszabadítsuk az ő lelküket is, hogy felgyorsítsuk a fiatalok utazását, hogy ők is hatalmukba léphessenek már egy sokkal fiatalabb korban.

A mi célunk, szerepünk és mennyei küldetésünk az, hogy segítsük mindannyiótokat a planetáris gyógyítás és a Fénymunkások kollektív csapataként ebbéli célotok elérésében.

(KT:091212)

www.espavo.hu


2011. - HATALMAS NAPKITÖRÉSEK VÁRHATÓAK/ KIRAEL

KÉRDÉS: A tudósok a napkitörések tevékenységének tetőzését várják 2011-ben. Hogyan hatnak egymásra a napkitörések és a fotonenergia?


KIRAEL: Amikor napkitörések történnek, robbanásnak tűnnek. Olyan messze hatolnak, amennyire tudnak - legalább 160 kilométerre eltávolodva a Naptól - majd utána kifogynak a gázból, és elégnek. Minden alkalommal, amikor kilövell egy napkitörés, távolabbra jut el, mint az előtte lévő, a Nap gázait magával vonva. A fotonenergia behatol, és visszalendíti ezt az energiát a Napba, megtöltve azt a lyukat, melyet a kitörés hagyott maga után. A fotonenergia nem ég el, még a Nap légkörében sem.

Megállíthatnátok ezeket a napkitöréseket, melyeknek meghatározott hatása van Földi síkotokra. A hatás nem olyan nagy, melyet érezhetnétek itt a Föld síkján, azonban a Föld síkját körülvevő energiára hatnak ezek a kitörések, és nem jó módon. Néhány ember elkezd figyelmet fordítani ezekre a napkitörésekre, és ez hoz változást számotokra. Építhettek fotonenergiát a Föld köré, hogy lecsökkentsétek a napkitörések hatását. Amikor prána lélegzetet vesztek, és befújjátok a fotont a légkörbe, hatást gyakoroltok a napkitörések tevékenységére. Az imádság és a meditáció is segít.

A fotonenergia hathatós szerepe a Nagy Változás során

© Kahu Fred Sterling

Contact: Lightways Publishing,

3075 Kalihi Street, Suite 101, Honolulu, Hawaii, 96819, USA

Lightways@Kirael.com Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. ; www.Kirael.com

Tel: + 808 952-0880

A magyar nyelvű fordítás forrása: http://univerzumitudatossag.blogspot.com/


2011.

Hatalmas Napszélviharok a Földön, melyek hatással lesznek az információs hálózatokra.

2011. MERKABA-AKTIVIZÁCIÓK

Az 5D bizonyos mértékben már belelóg a 3 D-be. A Pránatest áthangolása, hogy képesek legyünk fénytestünkbe maradni.

(Átlényegülések I.)


2011-BEN ET KAPCSOLATOK

AZ EMBERISÉGNEK NAGY KIHÍVÁSOK ELÉ KELL MAJD ÁLLNIA -

2008. Okt. 14 arról szól, hogy kaptunk egy ajándékot, ennek a lehetőségnek a tudását.

A galaktikus összeállás (szinkronizáció) előtti évben: 2011-ben az emberiségnek nagy kihívások elé kell majd állnia, többek között az ET kapcsolatok ügyében is.

A felemelkedés a világos és a sötét integrációja akkor majd azt fogja jelenti, hogy az emberiség visszakérheti elveszített tudását. Rá fog döbbeni arra, hogy a sötétség volt a nagy tanító, és az mindig a fényt szolgálja/szolgálta.

(Nibiru Council)


2011. KRISTÁLYCSILLAG GYERMEKEK ÉRKEZÉSE/KUTHUMI


Sokatok számára sok minden meg fog változni az életében, néhányan máshová költöztök, mások teljesen megváltoztatják a hivatásuk irányulását, lesz aki nekiáll nagyon erőteljes mély kapcsolatok kiépítésének, megint mások testi értelemben életet adnak a kristály csillag lényeknek, akik érkezése 2011-et követően várható. Ezek a bizonyos gyermekek, akik meg fognak születni, a DNS-ükben hordozzák a kulcsokat az emberiség magasabb fejlődéséhez és ők hozzák majd magukkal a fény mindenható sugarait és amiről már korábban meséltem.

Mindannyiótoknak fontos megértenie, hogy célotok a Földön nem merül ki abban, hogy emberi lényként foglaltok helyet, oxigént használtok és elszenesedett lábnyomot hagytok a Földön, ennél azért sokkal többről van szó. Mindannyian egyben kódok is vagytok, ami támogatja a hitelesség szent geometriai mintáinak újjászületését. Az a mód, ahogy ezek a geometriai minták visszatérnek a természet esszenciájához, az, ha hitelesen éltek.
 
Mit jelent ez? Azt jelenti, hogy az életeteket igazságosan, becsületesen élitek és nem arról beszélek, hogy becsületesen elvégzitek a napi teendőiteket vagy igazat mondotok másoknak, ez arról szól, hogy igazak mondtok magatoknak, becsületesek vagytok magatokkal szemben, mivel mennél inkább figyelmen kívül hagyjátok magatokban a belülről feszegető tényezőket, annál inkább megtagadjátok magatoktól azt az életet, amiért könyörögtetek, hogy élhessétek, és bármennyire egyszerűen hangzik is, a legtöbb ember kínzóan nehéznek találja ezt alkalmazni a negatív érzelmek miatt, melyek uralják a döntéseiket, a gondolataikat és a tetteiket.

. Sokatok számára sok minden meg fog változni az életében, néhányan máshová költöztök, mások teljesen megváltoztatják a hivatásuk irányulását, lesz aki nekiáll nagyon erőteljes mély kapcsolatok kiépítésének, megint mások testi értelemben életet adnak a kristály csillag lényeknek, akik érkezése 2011-et követően várható. Ezek a bizonyos gyermekek, akik meg fognak születni, a DNS-ükben hordozzák a kulcsokat az emberiség magasabb fejlődéséhez és ők hozzák majd magukkal a fény mindenható sugarait és amiről már korábban meséltem.

(KTLEV:114-120)


2011.

Callemann szerint csúcspontjára jut a 9 alvilág/idővonal a 20 hatványai szerint. (BHC2:139)


2011. - A DRÁMA ÉVE /ADAMUS  SAINT GERMAIN

Többet is fogunk majd még erről beszélni, de 2011 és 2012 nagyon kaotikus időszak lesz a Földön

Ez az időszak szerfelett kaotikus lesz, és beszélünk már nektek erről egy jó ideje. Azért, mert ez nagyon könnyű - nézzétek csak meg, hogy ti magatok miken mentetek keresztül ebben az életetekben, vagy esetleg az elmúlt pár életeitek során, és most a Föld is ugyanezen fog keresztül menni. Titeket követ. Ti vagytok a tudatosság divat diktátorai. Igen. Ti vagytok azok, akik alapvetően kikövezitek az utat az utánatok jövők számára.

A világ pénzügyi rendszere a határon táncol! És itt most nem összeesküvésről beszélek. Nem drámáról vagy félelemről beszélek. Igazából ünnepelnetek kellene! Ez az egész mindössze egy vékonyka szalmaszálon lóg. Csak figyeljétek, mit tesznek a kormányok napról napra, csak hogy valahogy működésben tudják ezt tartani! Ez az egész egy szalmaszálon függeszkedik. Ez a jó hír!
 
És ez akkora káoszt és stresszt okoz azok számára, akik a világ pénzügyeit irányítják, hogy már belefáradnak ebbe az egészbe. Belefáradnak abba, hogy mindössze egy vékony kis szál tartja az egészet. Tudjátok milyen ez? Nektek ezt tudnotok kellene! Tényleg tenni készülnek valamit. És ez nagyon sok embert fel fog bosszantani, akik azt állítják, hogy ez egy összeesküvés, vagy hogy a földönkívüliek vagy a Habsburgok vagy a Rockefellerek vagy akárkik átveszik a hatalmat. De nem erről van szó. Nem erről van szó!

Elmondom én nektek! Egyetlen egy kormány, család vagy családi csoport sem irányíthatja többé a világ pénzügyeit! Ez túlságosan is összezavar mindent. Ez túl sokrétű! Túl hatalmas! Ma már az nem lehetséges, hogy egyetlen kis csoport...két-háromszáz évvel ezelőtt ez lehetséges volt, de ugyan már! Többé már nem az!

Tehát a pénzügyek egészen új módjai kerülnek kialakításra a világban, és a bőség teljesen új megértése fog teret hódítani. Egy nap valakinél ez kivilágosodik, majd híres lesz, bekerül a TV-be és azt mondja majd: -,,A világ rengeteg, mindenki számára elegendő erőforrással rendelkezik, és még így is tízszer ennyi fog maradni a páncélteremben." Rengeteg ennivaló van. Minden nap kidobják az ételt. Rengeteg földterület van, ahol meg lehet termelni az élelmet. A mezőgazdaság elképesztő technológia birtokosa, ami egy fiókban hever. Hogy miért? Mert anyagilag nincs semmi értelme, mert már így is rengeteg az élelmiszer. Ez rossz elosztás és rossz politika.

Apropó, a világ pénzügyi rendszerei kapcsán: - nem a kormányok vagy a bankok fogják ezt helyrehozni. Hanem......(valaki azt mondja: ,,Mi.") Igen, mert a tudatosságotok, az életerő energiátok belemegy az üzletbe. Az üzletekbe. Az üzletek azok, akik a legnagyobb beruházást végezték ennek az egésznek az összetartása kapcsán. Ők azok, akik lényegében csinálnak valamit. Egy bizonyos szinten azokkal a potenciálokkal dolgoznak, amiket ti segítettetek behozni, és most elkezdenek ebbe beletapintani. Az üzletek lesznek azok, amik összejönnek egymással.

Az üzlet nem háborúzik. Észrevettétek?

Az üzlet is változni fog. A versengésnek ez az egész elképzelése érdekes volt ugyan, de mi a helyzet az együttműködés tekintetében? Ez az, ami be fog következni a világban.

Ami nagyon fontos kivétel nélkül mindannyiótok számára, hogy emlékezzetek a biztonságos teretekre, a saját isteniségetekre, és arra, hogyan tudtok életet lehelni az életetekbe. Emlékezzetek miért is vagytok itt - hogy potenciálokat teremtsetek az új világ számára. Hogy potenciálokat teremtsetek az Új Világ számára.

Ez itt most egy sarkalatos pont, különösen az elkövetkezendő hetek során, ahogy az energiák mozognak és változnak. A következő pár hét, egészen január 5-ig egy sarkalatos időszak. Azt hiszem azt is lehetne mondani, hogy ez egy választási, szavazási időszak. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy egyszerre csak mindannyian elkezdtek majd eltünedezni, ugyanakkor viszont beállíthatjátok az ehhez szükséges folyamatot. És egy páran már most elmélkedtek a távozásotok módján.

Namost, hogyan is mondhatom most ezt nektek, mikor azt is elmondtam, hogy 2011 és 2012 teljes káosz lesz? Nézzétek csak meg a saját életeteket! Nézzétek csak meg, min is mentetek keresztül. Nézzétek meg, mi mindent le kellett bontanotok, szét kellett szerelnetek és el kellett engednetek!

Akkor hogyan tudjátok kezelni mindezt a káoszt, ami itt történni fog? A Földön beköszöntő káosz fényében az elmúlt pár év pehelysúlyúnak fog tűnni, és ez teljesen helyénvaló. Hogyan fogod ezt kezelni? Úgy, hogy magadba lélegzed. Pontosan úgy, ahogy életet lehelsz az életbe, belélegzed azt a káoszt - félelem nélkül, anélkül, hogy azon aggódnál, hogy akkor ez most vajon károsítani fogja-e a rendszereidet, a szellemedet, a TudatTestedet. Megeszed azt. Magadba iszod azt, pontosan úgy, mintha egy üveg mérget innál meg, tudván, hogy az mindössze energia, és egyszerűen át fog alakulni. Belélegzed, és akkor az szolgál téged. Tényleg szolgál.

2011 - a dráma éve lesz. Akkor ezt most rögtön lélegezzük magunkba! Lélegezzük ezt be bátran és félelem nélkül! Az anyagi problémák - a szó szoros értelmében városok, és talán országok is össze fognak omlani, mert csődbe mennek. Ó, nem! Ó, igen! A szó szoros értelmében háborúk robbannak majd ki a lehető legváratlanabb és legszokatlanabb helyeken jövőre. Lélegezzük ezt be!
 
Ez azt jelenti, hogy ezt neked jóvá kell hagynod? Nem, ez azt jelenti, hogy te ezt megérted. Ez csupáncsak energia. A folyamat természetes része. Ahogy belélegzed mindezt, emlékezz te magad min mentél keresztül, és emlékezz, hogy minden jól alakult. Emlékezz, hogy minden jól alakult. Azért vagy itt, hogy elmondd a történetet. A jó részét is.


Lélegezd be! Lélegezzük most be az előttünk álló két év káoszát! Próbálj meg nem elfutni előle! Ne próbáld ezt meggyógyítani! Ne próbálj tanácsadásokkal szolgálni! Ahogy ezt Tóbiás mondaná - Semmi tanácsadás. Lélegezzük ezt be! Emlékezz, miről is beszéltünk. A káosz csak energia. Tulajdonképpen a káosz csodálatos.
 
Az elme látja ezt káosznak, mert nem követi a régi mintákat, ezért az elme megpróbálja azt elutasítani vagy pedig rendbehozni. Az Új Energiás ember, a Shaumbra megérti, hogy a káosz a szépség. Mozgásban lévő energia. Energia, ami keresi a megfelelő új potenciált. A káosz gyakran beragadt, megrekedt energia, ami lázad, mert többé már nem akar beragadva lenni, és megpróbálja megtalálni a megfelelő új potenciált.

(www.shaumbra.wire.hu)

SG:2010:5


2011. JANUÁR 4 - ÉN - RÉSZLEGES NAPFOGYATKOZÁS

2011. JANUÁR 4-ÉN, kedden, magyar idő szerint reggel 8 és 11 óra között nagyfokú, közel 80%-os részleges napfogyatkozás látványában gyönyörködhetünk. Európa mellet Észak-Afrika, a Közel-kelet és Közép-Ázsia lakosai láthatnak kisebb-nagyobb fokú részleges napfogyatkozást. A fogyatkozás maximumában a holdárnyék széle a Föld felszíne felett halad el. Remélhetőleg az időjárás kegyes lesz, hiszen elég régen láthattunk felhőktől háborítatlanul napfogyatkozást Magyarországról.

A fogyatkozás során a Nap a Nyilas csillagkép közepén tartózkodik, a holdpálya felszálló csomópontja közelében.

http://saros139.csillagaszat.hu/eclipse/


2011. JANUÁR 23. A JUPITER ÁTLÉP A KOSBA


2011: FEBRUÁR 4. - 10MILLIÓSZOROS NAPOK:


2011. FEBRUÁR 11. - MAJA EGYTEMES/UNIVERZÁLIS CIKLUS 13 MENNYORSZÁGA


2011. FEBRUÁR 11. - 2011. OKTÓBER 28. UNIVERZÁLIS ALVILÁG

260 NAPOS, MINT A Tzolkin. Ebben az alsó világban töltődik le, nap, mint nap, mind a 9 alsó világ energiája a 360/260-as rezonancia révén. A teremtés 9 frekvenciája egyszerre halad felfelé, és hatására 20 szorosára/kitevőjében gyorsul az idő. Egyszerre terjednek ki, nem adódnak össze, összekuszálják a lineáris idő fogalmát. És 2011-ben egyszerre érkeznek meg az evolúció különböző szegmensei.

A pszichikus képességek előtérbe kerülnek, hasonlóan a regionális alvilághoz (102.000 évvel ezelőtti induló idővonal).

KOZMIKUS TUDAT EVOLÚCIÓJA INDUL

IDŐTLENSÉG - A LINEÁRIS IDŐ ÖSSZEOMLÁSA

NINCSENEK KORLÁTOZÓ GONDOLATMINTÁK

NINCSENEK SZERVEZŐDÉSI HATÁROK

(BHC2: 64, 70-72, 125)

2011. UNIVERZÁLIS/EGYETEMES ALVILÁG/IDŐVONAL - RÁHANGOLÓDUNK A GALAKTIKÁRA -UNIVERZIÁLIS SZINKRONIZÁCIÓ


A 9. azaz beteljesítő maja idővonal. 260 napos, 13 részes ciklus.
a Teljes agyat igénylő tudat használatával tér vissza a Földre. (3 ilyen idővonal van a 9-ből: sejtes. 16,4 milliárd év, regionális: 102.000 év, és a 260 napos.

De megerősítjük a nemzeti, planetáris alvilágok során megszerzett tudást is, ezeket ekkor integráljuk, egységesítjük.

(BHC2:103)


2011. FEBRUÁR11. - MÁRCIUS 2. - MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

1. NAPPAL - 1. SZÁMÚ MENNYORSZÁG:

Téma: A vetés, magvetés

Irányítója: a tűz és az idő istene;


2011. MÁRCIUS 3 - MÁRCIUS 22. MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS


1. ÉJSZAKA - 2. SZÁMÚ MENNYORSZÁG:

Téma: Az új energia belső asszimilációja

Irányítója: a Föld istene;


2011. MÁRCIUS 8. -

. A valóságban elsöprő jelentőségű bizonyítékaink vannak, hogy a Maya Naptár, a tudatváltások sorrendjét írja le, amit még magasabb gyakorisággal fogunk megtapasztalni 2010. július. 17. után, és még kifejezettebben a tényleges Egyetemes Hullámmozgás 2011. március. 8-i kezdete után. Csak 2011. október. 28-án fejeződnek be a váltások, és az egység tudatosság állandósul, ami egy ezredéves béke alapját fogja szolgáltatni.
 
Ez a rezgésszám növekedés, történetesen, azt is megmagyarázza, hogy milyen hatalmas nagyjavításon mennek keresztül az összes uralkodási rendszerek és milyen rövid időszak alatt. Az én ajánlásom, az erkölcsös életen és igazmondáson túl, hogy tanuljunk meg élni a kilencedik szint áramlásával (http://bit.ly/WWjiG). Maradj a folyó közepén és összpontosíts az új világ megtestesülésére.

Carl Johan Calleman


2011. MÁRCIUS 13. URÁNUSZ BELÉP A KOSBA

2011. MÁRCIUS 13. URÁNUSZ MEGNYÍTJA A 9. MAJA ALVILÁGOT

Március 13-án 2011 Uránusz megy vissza a Kosba hét évre, és március 2011-ben megnyitja a kilencedik és egyben utolsó, az Univerzális/Egyetemes Alvilágot.

Calleman szerint ez az utolsó Alvilág nem február 11-én, hanem március 8-án nyílik meg. [See www.Calleman.com for reasons why Calleman has now declared that the opening of the Universal is March 8, not February 11, 2011.]


2011. MÁRCIUS 20-21. - NAPÉJEGYENLŐSÉG 333-as nap

2011. -ES NAPÉJEGYENLŐSÉG 10 Teliholddal felérő erősségű lesz, az év egyik legerősebb energetikai napja, amelyet majd a 111:111 követ

Ezekben a napokban 6. dimenziós frekvenciában fürdik teljesen a Földanya

KRISTÁLYENERGIA LETÖLTÉS 90% MER KA NA


2011. MÁRCIUS 23 - 2011. ÁPRILIS 11. - MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

2. NAPPAL - 3. SZÁMÚ MENNYORSZÁG:

Téma: Csírázás

Irányítója: a víz istene;


2011. ÁPRILIS 4. NEPTUNUSZ A HALAKBA LÉP

2011. ÁPRILIS 4. - MEGÜNNEPELJÜK A MEGVILÁGOSODOTTAK MÁTRIXA ERŐSÖDÉSÉT

A Földanya nem minden területe fog átesni ezeken a mély változásokon, sok hely lesz veszélytelen. Ez is része a Földanya bolygója rácsai újrarendeződésének, ezért ha arra kérnek benneteket vagy arra éreztek késztetést, hogy költözzetek egy teljesen más földrajzi helyre, akkor az azért van, mert újjászövitek a szent rácsokat, átalakítjátok azokat a szövedékeket, melyek megalkotják a fény új világának új alapját, ezért ünnepeljük most ezt a mesés időszakot valamennyiőtökkel, köszönjük mindannyiótoknak, hogy összejöttetek ezen a ponton és meghallgatjátok a szavainkat és a következő tíz év minden április 4-éjén megünnepeljük a Megvilágosodottak Mátrixa erősödését és a következő két év minden hónapjának negyedikéjén a Földanya teste energiáinak erősödését.
 
Minden olyan helyszín, amit felkeresnek azok, akik őrzik ezeket az energiákat, az felerősíti a fényt és azok szándékát, akik nagy számban gyűlnek össze, hogy beindítsák a bukást követő nagy felemelkedést.

(KT:20100404)


2011. ÁPRILIS 12 - MÁJUS 1. - MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

2. ÉJSZAKA - 4. MENNYORSZÁG:

Téma: Ellenállás az új energiával szemben

Irányítója a nap istene és a harcosok istene;


2011. ÁPRILIS 27. PLEJÁDI NAPFORDULÓ

(legközelebb a Plejádokhoz)

2011. MÁJUS

Az első valóban lakható bolygót az előrejelzések szerint 2011 első felében, májusban fogják megtalálni.


2011. MÁJUS 2 - MÁJUS 21. - MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

3. NAPPAL - 5. MENNYORSZÁG:

Téma: Szárba szökkenés

Irányítója: a szeretet és gyermekszületés istene;


2011 - MÁJUS 17. WESAK: BUDA TELIHOLD

2011: MÁJUS 17. - 10MILLIÓSZOROS NAPOK:


2011. MÁJUS 22 - JÚNIUS 10. - MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

3. ÉJSZAKA - 6. MENNYORSZÁG:

Téma: Asszimiláció az új hullámmal

Irányítója: a halál istene;


2011. JÚNIUS 1-ÉN - RÉSZLEGES NAPFOGYATKOZÁS


2011. JÚNIUS 11. - 2011. JÚNIUS 30. -MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

4. NAPPAL - 7. MENNYORSZÁG:

Téma: Kiterjedés, sokszorozódás

Irányítója: a kukorica istene és az életben tartás istene;


2011. JÚNIUS 15. - TELJES HOLDFOGYATKOZÁS


2011. JÚNIUS 20-21 - NAPÉJEGYENLŐSÉG/NYÁRI NAPFORDULÓ


2011. JÚLIUS 1 - JÚLIUS 20. -MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

4. ÉJSZAKA - 8. MENNYORSZÁG:

Téma: Az új hullám kiterjedése, terjesztése

Irányítója: az eső és a háború istene;


2011: JÚLIUS 5. - 10MILLIÓSZOROS NAPOK:


2011. JÚLIUS 21 - AUGUSZTUS 9. -MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

5. NAPPAL - 9. MENNYORSZÁG:

Téma: Rügyezés

Irányítója: a fény istene;


2011. JÚLIUS 27.

SZIRIUSZI KAPU ÉS A MAJA HAAB ÚJ ÉV


2011. AUGUSZTUS 8. - OROSZLÁNKAPU


2011. AUGUSZTUS 10 - AUGUSZTUS 29. . -MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

5. ÉJSZAKA - 10. MENNYORSZÁG:

Téma: Rombolás

Irányítója: a sötétség istene;


2011. (1987.) AUGUSZTUS 16-17. - HARMONIKUS KONVERGENCIA ÉVFORDULÓJA


2011. AUGUSZTUS 30 - SZEPTEMBER 18. . -MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

6. NAPPAL - 11. MENNYORSZÁG:

Téma: Virágzás

Irányítója: a születés istennője;


2011. SZEPTEMBER 19 - OKTÓBER 8. . -MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

6. ÉJSZAKA - 12. MENNYORSZÁG:

Téma: Finom behangolódás az új prototípusra, az új energiára

Irányítója: a hajnal istene;


2011. OKTÓBER 9. - OKTÓBER 28. . -MAJA UNIVERZÁLIS CIKLUS

7. NAPPAL - 13. MENNYORSZÁG: TÉMA: GYÜMÖLCSÉRÉS

Irányítója: a dualitás istene;


A RÉGI VILÁG UTOLSÓ MAJA NAPJA

2011. OKTÓBER 23-24. 2. PLEJÁDI NAPFORDULÓ

(legtávolabb a Plejádoktól)

Ilyenkor a Plejádokból érkező fény energia sokkal magasabb intenzitású, a Föld egyensúlya miatt, mert október vége és november elején hajlamos az emberiség nagyobb kibillenésre. Lásd írott történelem, magyar vonatkozásokkal)


2011.10.28. - A RÉGI VILÁG UTOLSÓ MAJA NAPJA

Egy 16,4 milliárd évet felölelő evolúciós ciklus végét jelenti, amely 2011-ben fog kicsúcsosodni, de valójában 2012-ben fog véget érni.


2011. OKTÓBER 28. - KETTŐSÉG NÉLKÜLI TUDAT ELÉRÉSE

Calleman majanaptár értelmezése szerint a világ emberi közössége el fogja érni a KETTŐSÉG NÉLKÜLI TUDATOT. Elkezdődik az új valóság végérvényesen testet ölteni, egyszerűen képtelenség lesz nem megvilágosodásban élni.

(DP:261)


2011. OKTÓBER 28./2012.12.21

A MAJA NAPTÁR BETELJESEDÉSE

AZ IDŐ ÉS GYORSULÁS BETELJESEDÉSE

A maja naptár: időgenerátor a kilencedik dimenzió által mozgatott evolúciós hajtóerő.

Ezek az információk a Fiastyúkról/Plejádok származnak, honnak a maják is. A naptáruk az evolúciós időgyorsulást követi nyomon. Hússzorosan gyorsul minden ciklus.

A beteljesedés időpontja: 2011. október 28., de a a hosszú időszámítás szerint a befejeződése, kritikus asztrológiai hatások alatt. 2012.12.21.

A 9 alvilág/alsó világ/alászállás ciklusai egyszerre befejeződnek.


1995., A plejádiak a számunkra hozzáférhető legmagasabb dimenzióba a 9.-be, helyezték el az időt, hogy 2011-ig gyorsuló 9 alvilág (idővonal) szerint Mi játsszuk le a Galaktikus Központból kipergő ciklusokat.

AZ IDŐT: TZOLKIN-nak, A NAPOK KALENDÁRIUMÁNAK NEVEZTÉK EL.

2011-ben a 9. Dimenziós Tzolkin, a 9. alvilággal, azaz 260 napos ciklussal áll össze.


(BHC2:24-25, 135)


2011. 10.28. - A MAJA NAPTÁR BEFEJEZŐ DÁTUMA

Nem 2012.12.21 az eredeti befejező dátuma a maja naptárnak, hanem 2011. 10. 28, amikor is minden fontos és lényeges dolog a helyére kerül.

(Ronna Prince: 2009.01.13: Kuthumi-Pallas Athena)


A RÉGI VILÁG UTOLSÓ MAJA NAPJA

2011.10.28. - A RÉGI VILÁG UTOLSÓ MAJA NAPJA

Egy 16,4 milliárd évet felölelő evolúciós ciklus végét jelenti, amely 2011-ben fog kicsúcsosodni, de valójában 2012-ben fog véget érni.


2011. OKTÓBER 28. - KETTŐSÉG NÉLKÜLI TUDAT ELÉRÉSE

Calleman majanaptár értelmezése szerint a világ emberi közössége el fogja érni a KETTŐSÉG NÉLKÜLI TUDATOT. Elkezdődik az új valóság végérvényesen testet ölteni, egyszerűen képtelenség lesz nem megvilágosodásban élni.

(DP:261)


2011. OKTÓBER 28./2012.12.21

A MAJA NAPTÁR BETELJESEDÉSE

AZ IDŐ ÉS GYORSULÁS BETELJESEDÉSE

A maja naptár: időgenerátor a kilencedik dimenzió által mozgatott evolúciós hajtóerő.

Ezek az információk a Fiastyúkról/Plejádok származnak, honnak a maják is. A naptáruk az evolúciós időgyorsulást követi nyomon. Hússzorosan gyorsul minden ciklus.

A beteljesedés időpontja: 2011. október 28., de a a hosszú időszámítás szerint a befejeződése, kritikus asztrológiai hatások alatt. 2012.12.21.

A 9 alvilág/alsó világ/alászállás ciklusai egyszerre befejeződnek.


1995., A plejádiak a számunkra hozzáférhető legmagasabb dimenzióba a 9.-be, helyezték el az időt, hogy 2011-ig gyorsuló 9 alvilág (idővonal) szerint Mi játsszuk le a Galaktikus Központból kipergő ciklusokat.

AZ IDŐT: TZOLKIN-nak, A NAPOK KALENDÁRIUMÁNAK NEVEZTÉK EL.

2011-ben a 9. Dimenziós Tzolkin, a 9. alvilággal, azaz 260 napos ciklussal áll össze.


(BHC2:24-25, 135)


2011. 10.28. - A MAJA NAPTÁR BEFEJEZŐ DÁTUMA

Nem 2012.12.21 az eredeti befejező dátuma a maja naptárnak, hanem 2011. 10. 28, amikor is minden fontos és lényeges dolog a helyére kerül.

(Ronna Prince: 2009.01.13: Kuthumi-Pallas Athena)


2011. OKTÓBER 28.

Tudván, hogy az egész naptár a tudat fejlődési folyamatában való részvételről szól, nagy veszély van abban, hogy az emberek azt hiszik, hogy a Maya Naptár csak egyetlen napról szól, amelyben valamilyen esemény történik, legyen ez a kitaláció a ,,pólusváltás", ,,csillagok együttállása", ,,X Bolygó", ,,világvége" vagy ,,tudatváltás".
 
Ez egy hihetetlenül gyermeteg, végtelenül babonás természetű elképzelés, amely azt hiszi, hogy az új világ csakúgy lehull az égből az emberekre, anélkül, hogy tevékenyen és tudatosan részvét vennénk az egység tudatához vezető folyamatokban. A valóságban elsöprő jelentőségű bizonyítékaink vannak, hogy a Maya Naptár, a tudatváltások sorrendjét írja le, amit még magasabb gyakorisággal fogunk megtapasztalni 2010. július. 17. után, és még kifejezettebben a tényleges Egyetemes Hullámmozgás 2011. március. 8-i kezdete után.
 
Csak 2011. október. 28-án fejeződnek be a váltások, és az egység tudatosság állandósul, ami egy ezredéves béke alapját fogja szolgáltatni. Ez a rezgésszám növekedés, történetesen, azt is megmagyarázza, hogy milyen hatalmas nagyjavításon mennek keresztül az összes uralkodási rendszerek és milyen rövid időszak alatt. Az én ajánlásom, az erkölcsös életen és igazmondáson túl, hogy tanuljunk meg élni a kilencedik szint áramlásával (http://bit.ly/WWjiG). Maradj a folyó közepén és összpontosíts az új világ megtestesülésére.


2011. (2003.) NOVEMBER 8. - HARMONIKUS KONKORDANCIA ÉVFORDULÓJA


2011: 11:11 - 111:111 = 666


OKTÓBER 28+13 RENDKÍVÜLI NAP = NOVEMBER 11


KRISTÁLYENERGIA LETÖLTÉS: 94%-OS MER KA NA

A 20 pontos Mer Ka Na fénytest kódolás elérhető. Icosaéder (20 pontos Krisztusi Avatar fénytest) szent geometria alakzattal. A Metatroni kulcsok tanítása alapján, vagy egyéni fókusz és komoly szándéknyilatkozattal, meditáción keresztül letölthető. A Mer Ka Na Tri rendszer egy optimális működésével fenntartja az auramezőben a 13-20-33-as áramkört. A Mer Ka Na-val elérhető a többdimenziós istenségünk.

(Metatroni Kulcsok)


2011.11.11.
- A FÉNY KOMMUNIKÁCIÓ PLATINA KRISTÁLYÁNAK AKTIVÁLÁSA ARKANSASBAN


2011. 11. 11.

A FELEMELKEDÉS RÁCSHÁLÓJÁNAK ÚJABB FÁZISA

A Felemelkedés Rácshálója (más néven Fény-Háló) egy újonnan létrejött energiaháló, amely körülveszi Földünket, visszatükrözi és felerősíti tudatosságunk jelenlegi felemelkedettségi szintjét. Ez egy kristály "fény" mátrix, amely 1992-ben került lehorgonyzásra, 5 évvel a Harmonikus Konvergenciát követően.
 
Bár már a helyén van és működik, teljes aktiváltságát 12 fázisban fogja elérni, teljes vibrációs rezgését pedig a 12-12-12-ben, tehát 2012. december 12-én. Az elkövetkező 12 évben egyedülálló módon előforduló tripla dátumok (01-01-01-től 12-12-12-ig) mindegyike numerikus fénykódokat fog hozni, amelyek megnyitják és aktiválják a fényháló 12 fő felületét.

(Metatron-Tyberron)


2011. 11:11:11 - SZENTHÁROMSÁG HARMONIKUS REZGÉSE

DUALITÁS HÁROMSZINTŰ KIEGYENLÍTŐDÉSE


2011. 11.11 - EGY ÚJ KOZMIKUS KORSZAK VESZI KEZDETÉT

AZ ELSŐ KOZMIKUS PILLANAT

11 ÓRA 11 PERCKOR (A 11:11 EGY MESTERSZÁM), AMELY AZ ÚJ KEZDETET JELÖLI, ÉS amelyet még Atlantisz és Lemuria előtt jelölték ki erre a célra) sokakat fel fog ébreszteni tudatosságára.

AZ ELSŐ KOZMIKUS PILLLANAT EKKOR KEZDŐDIK


(DC:38)


2011 11.11 az új dimenzióba lépés befejeződik Solara szerint:1992.01.11-2011.11.11

A legutóbbi 26000 éves létciklusa lejár a Földnek.

-Más források:2011.12.21; 2011.12.31, 2012.12.12; 2012.12.21 ,2013 02.19. (de mindenképpen)

2011.11.11. - FELEMLKEDÉSRE ÖSZTÖNZŐ HULLÁZÁS/CSOPORT

Az emberiség meg fogja lovagolni a felemelkedésre ösztönző hullámzást, amit maga hozottt létre, ez az ösztönző hullámzás és a csodavárás hozza létre azt az utat, amely a 101010-től a 121212-ig vezet el.
Arról szól, hogy magunkban lássuk meg és fedezzük fel az Istent.

(Group:201212)


2011.11.11. - METATRON

A Tripla dátum portál lesz a leghatásosabb és egyedülálló nap az évben. Az emberi faj tömegei alkotják meg az emberiség hálóját és horgonyként vannak jelen a kozmikus energia aktiválásában, amely felhalmozódik majd a 144-es kristályrácsban, A 11-11-11 Atlantiszi mesterkristály tovább aktiválja a Multidimenzionális Kommunikáció kezdeti ébredését a Kristály Örvénybe.


2011: NOVEMBER 17. - 10 MILLIÓSZOROS NAPOK:


2011. NOVEMBER 25 - RÉSZLEGES NAPFOGYATKOZÁS


2011. DECEMBER 10. TELJES HOLDFOGYATKOZÁS


2011. DECEMBER 21. TÉLI NAPFORDULÓ

 
2012. ELŐTT - INKA KOPONYA ÉS A PERUI KAPU


Ekkor fogják felfedezni az úgynevezett Inka Kristálykoponyát, amely gyógyulást fog hozni mindenki számára.

Toth hozta el Atlantiszból Peruba.

2
012-ben Peru az inka bölcsesség kapuja meg fog nyílni, hogy felszabadítson és sugározza az inka bölcsességet, amelyet Toth hozott ide Atlantisz bukásakor.

(DC:69, DC: 126)

Fényegység:
Link
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3121346
Hónap: 17177
Nap: 483