Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Metatron Arkangyal - Az Asztrológiai ciklusok lejátszódása

METATRON üzenete

 

2011. Az Asztrológiai ciklusok lejátszódása

 
Írta: Metatron/Tyberron/Sári Izabella 

Az Asztrológiai ciklusok lejátszódása

 
 

Az asztrológia egyik legnagyobb ajándéka, hogy láthatóvá teszi számunkra a nagyobb ciklusok lejátszódását. És ebben az évben egy új ciklus kezdődik.
 
Hét éven át az Uránusz a Halak csillagképben volt látható. Minden asztrológiai hatásnak meghatározott szerepe van, és az Uránuszé a Halakban az elmúlt hét év folyamán egyértelmű volt: megnyitni a csatornát a legfelsőbb Szent Elménkből az alsó elméhez. Ez abban nyilvánult meg, hogy megnövekedhet az új tudást befogadó képességünk és a dolgok összefüggéseire való rálátásunk.
 
Ennek a hatására, az elmúlt években megnyitottuk elménket és szívünket az új bölcsességnek és az új megértésnek. Ezekben az években valószínűleg sokan tapasztaltátok saját intuíciótok és belső tudásotok felerősödését.
 
Remélhetőleg el is fogadtátok, azaz meg is bíztok benne. Az elmúlt 7 év alatt megváltozott a szemléletetek és ez egy bizonyos módon zűrzavart is okozott, mert az észlelés-érzékelés régi módszere nem volt már alkalmas a rendelkezésetekre álló új rálátás és magasabb tudás aspektusaira! A régi minták makacsul ragaszkodtak a helyükhöz az elmétekben, sokszor ellenálltak az új információnak. Az idő múlásával azonban, és a többi asztrológiai hatás közreműködésével az elmúlt években hitrendszeretek és az életfelfogásotok valószínűleg megváltozott.
 
A régi minták és érzékelés szolgálata lejárt és már alkalmatlanok a továbbiakhoz. Ez kényelmetlenséget is okozhat, mert már nincs visszaút! Ez vonatkozhat a pályafutásunkra, miként elégítjük ki szükségleteinket, családi viszonyainkra, baráti körünkre vagy párkapcsolatainkra. S ha visszanézünk, úgy tűnik az előző ösvény eltűnt a látókörünkből.
 
Sokaktól hallottam efféléket. . . jelentős aspektusai életüknek már „réginek és elavultnak” minősülnek, már nem tartoznak a lehetőségek közé. Mégis úgy tűnik sokan a pokol tornácában, éreztek magukat 2010-ben, mert a következő lépés avagy az új ösvény még vált tisztán láthatóvá. Talán látható is volt, csak ilyen vagy olyan okokból nem történhetett még meg.
 

2011-ben Új Ciklus Kezdődik

Igen, azt érzem Új Ciklusba lépünk. A bolygó energiák, pályák és váltások ezt az irányt mutatják.
 
Mégis amekkora mértékben, összhangban vagyunk ezekkel az energiákkal, olyan mértékben leszünk képesek majd megnyitni önmagunk, a rajtuk keresztüli csodálatos pulzálásra.
Más szóval, hogy magunkhoz öleljük ezt az Új Ciklust, saját akaratunk és törekvéseink által kapcsolódnunk kell hozzá, olyan tudatossággal, amely magába öleli és stabilizálja az élet természetes ritmusait, mert azok hordozzák a Teremtő áradatát, vagyis az Élet Lüktetését. 
 
 
"Rhythm is the carrier of Life."    „A ritmus az Élet hordozója”
 
~Rudolph Steiner
 
Sokféleképpen tudunk összhangba kerülni az élet természetes folyásával, és néhányat közülük igen egyszerű megtenni, például:
•        Légzési Gyakorlatok.
•        Mozgás által: tánc, séta, yoga, tai chi, stb.
•        Rendszeres napi étkezések és alvás.
 
Ami igazán fontos az a rendszeresség, az fogja megnövelni a képességeiteket, hogy behozzátok ezt a Kozmikus Energiát az életetekbe.
 
Azonban, hogyha más alapvető módon nem vagytok összhangban, akkor a felsorolt módszerek, lehet, hogy nem bizonyulnak hatásosnak.
 
Egy másik hatásos módszer a következő: hogy összekapcsoljátok életeteket az
Ég ciklusaival legalább egy bizonyos mértékig, használjátok az asztrológiát, mint cselekedeteitek térképét. Én egyszerűen nem ismerek más tudományt, amely tisztábban mutatná nekünk, hogyan kerüljünk összhangba a dolgok természetes rendjével az Asztrológiánál.
 

2011 Kulcs Eseményei

A következőben szeretnék szólni azokról a kulcs eseményekről, amelyeket a leg- jelentősebbnek vélek az Új Ciklusba lépéshez, különösképpen az év első felében:
 
1.        Az Uránusz-Jupiter együttállás a Halakban az év első hetében.
2.        A Jupiter a Kosba lép január 3.ik hetében.
3.        Az Uránusz a Kosba lép a következő 7 évre, március közepén.
4.        A Neptunusz egy rövid időre a Halakba lép több mint 140 év óta először.
 

1.   Pontosan előttünk~ a Jupiter együtt áll az Uránusszal!

Amikor az előttünk álló évet mézem bizonyos napok vagy napok csoportja szembetűnően nagy jelentőségűnek mutatkozik.
 
 
Érdekes módon ebben az évben az egyik legerőteljesebb hét az első, január 4-e és az azt követő néhány nap.
 
A harmadik, a három Jupiter-Uránusz találkozás közül ezen a héten történik

(kettő volt a múlt nyáron). Ez alkalommal a Halak végén lesz, az Állatöv végső szegletében. Az e heti Jupiter & Uránusz együttállás hatása még 2-3 hétig tart.

 
Ezek nagy erőhatású bolygók és együttes energiájuk meghatározó ebben az évben mindannyiunk számára. (4-én van az év első ÚJHOLDJA is és a NAPFOGYATKOZÁS is! Ez hatalmas energiával látja el a hetet és azok a magok, illetve gondolatok, amiket most elültetünk, meghatározzák az előttünk álló évet.)
 
Az év kezdetén nemcsak a múlt évet, hanem az elmúlt néhány évet is tükröznünk kellene. Mert azok az évek alapozták meg a nagyobb, azaz magasabb megértést, hogy miről szól, illetve miről nem szól ez az év.
 
A fő téma a korlátozó hiedelmek és minták alóli felszabadulás keresése, megbocsátani másoknak és magunknak és elengedni mind azt, ami visszatart.
 
Ezekben a napokban, ha megtettünk minden lehetőt, azaz sugározzuk a Fényt, és hajlandóak vagyunk felelősséget vállalni a saját feladatunkért, akkor az elengedés teljes mértékben lehetővé válik mostan! Ez önmagában is megnyitja a teret az Új Ciklus lehetőségeinek.
 
 
 

Mondjatok búcsút a régi programoknak

Mindannyiunknál bizonyos programok futnak a tudatalatti leghátsó részében, amelyek meghatározzák korlátainkat, az élethelyzetekben „igen”-t vagy „nem”-et mondanak (főleg „nem”-et). Természetesen néhányra szükség van, az a józan ész. Azonban, többségük a régi érzékelésen alapul, hogy mire vagyunk képesek, mit tartunk a legjobbnak számunkra, mire tartjuk érdemesnek önmagunkat, vagy mit tudunk megtenni.
 
Mégis a növekedéshez, ahhoz, hogy mindinkább azok legyünk, akik valójában vagyunk és, hogy beteljesítsük mindazt, amit előreláttunk erre a létidőre, időnként a „nem” fölé kell lépnünk. Tudom, mindannyian hallottátok már ezt különböző megfogalmazásban. . . mégis nehéz megnyilvánítanunk az életünk kívánt kiterjedését.
 
Ennek egyik oka, hogy nem nyitottuk meg Lényünk minden aspektusát a kiterjedés befogadására, és álmaink megvalósítására a régi formákat és képleteket alkalmazzuk. És csodálkozunk, hogy miért nem valósul meg az amit szeretnénk. Mit gondoltok?  Mi is lehetséges igazán?
 

A Jupiter-Uránusz együttállás a legmesszemenőbb hatású, most történik, pontosan az Új Év első néhány hetében, hív bennünket, hogy nyissuk meg önmagunk azon részeinknek melyek képesek tudatunkat tágítani, a képességet, hogy befogadjuk legfelsőbb énünket és fenségünket.

 
Most van a legmegfelelőbb idő az életünk jelenlegi valóság érzékelésének kiterjesztésére, hogy ez által lássuk az új lehetőségeket is. „Amit nem tudunk megfogalmazni, azt megteremteni sem tudjuk!
 
Ez az energia a korlátainkra zúdul, megnyit bennünket az új lehetőségekre, hogy lássuk mi mindenre, vagyunk képesek!
 

Megvannak a kulcsok a zárak nyitására.

 
Először is, tévedés ne essék, az, hogy ezt elolvassátok. Ez már önmagában egy jel arra, hogy nyitottak és készek vagytok ennek az évnek a dinamikájára. Hiszem, hogy itt az idő, és rendelkezésetekre áll minden szükséges erőforrás illetve támogatás, bármi is legyen a feladatotok, a magasabb szintek eléréséhez.
 
A következő 2-3 összpontosítás a  bensőtökre. Fogadjátok el utatokat, akkor is, ha még nem vagytok egészen biztosak benne, hogy az miről is szól. Az már önmagában azt jelenti, hogy bíztok magatokban, és hitetek van saját küldetésetekben. Engedjétek meg, hogy ne tudjátok mi fog következni. De a legfontosabb dolog, hogy tudjátok: a múlt már egy a lehetőségek közül.
 
Ez ráébreszthet bennünket a lehetőségeinkre. Azt is érezhetitek, hogy valami izgalmas történik, persze történik is. Olyan érzésetek is lehet mintha felszállna az életetek. Bízzatok benne és támogassátok azt az érzést!
 
A hangsúly most azon van, hogy aktívan és dinamikusan vegyetek részt az életetekben.
 

2.   Jupiter a Kosban ~ A lelkesedés, a magasabb öröm aktiválója.

Január 22-től a Jupiter a Kosban lesz Június 4-ig.

A Jupiter az állatöv jegyein minden 12 évben megy keresztül, és míg a Kosban tartózkodik, lelkesedést sugároz és az izgalom valamilyen formáját, hozza az életünkbe.
 
Milyen csodálatos, hogy ez most történik, a legcsodásabb év első hónapjaiban.
 
Néhány kulcs dolog, míg a Jupiter a Kosban tartózkodik: Legyünk merészek és Legyen bátorságunk az lenni, akik vagyunk; legyünk úttörők és kezdeményezők, mert az teszi lehetővé az új kezdeteket.
 
Minőségek, amire összpontosítani kell, míg a Jupiter a Kosban tartózkodik:
Optimizmus, azaz derűlátás, ihletések, hit és bizalom. A nyitottság a változásokra több örömöt hoz az életetekbe. Azt tegyétek, ami, hü magatokhoz és emeljétek önbizalmatokat.
 
Ezen időszak kérdései: Készem vagyok a változásokra és a növekedésre?
Nyitott vagyok észrevenni, hogy mi minden lehetséges? Hajlandó vagyok kiterjedni még akkor is ha az gyökeres változást jelent? Ha merész volnék és önbizalmam lenne, mit tennék meg? Várom, hogy mások cselekedjenek mielőtt én teszem meg?
 
Mire figyeljünk ebben az időszakban: Míg a Jupiter a Kosban van sokféle kiterjedést hozhat, azonban legyetek óvatosak nehogy túl gyorsan túl sokat vállaljatok magatokra. Bármiféle túlzás lehetséges, és a túlzásokat igyekezzetek elkerülni.
 
Mindez, a dinamikus idők hírnöke, amely sok változást vezet be hozzánk, olyan változásokat is amelyeken már dolgoztatok egy ideje.

3.   Az Uránusz a Kosban ~ Behozza a Szikrát

Az Uranusz a Halakban sokban hozzájárult az alapok  lefektetéséhez, hogy a
Szellem bejöhessen az életünkbe, hogy a Fény belépjen létezésünkbe. Azonban az elsősorban a belső szinteken történt, és nem volt a megnyilvánítás vezetője. Amikor bármilyen korai avagy idő előtti cselekedetbe kezdünk, mielőtt a belső tájat kialakítanánk, nagy a valószínűsége, hogy az életképtelen lesz a forma világában. Minden az időzítésen múlik.
 
Az Uránusz március közepétől 2015 május 15-ig tartózkodik a Kosban, és mint szikra azaz katalizáló működik. Összerakhatjuk a fahasábokból a tüzet de gyufa nélkül nem fog melegíteni bennünket. Amint az Uránusz a Kosban lesz sok szikra fogja éltetni a tüzet, lelkesedés, újra éledt optimizmus, haladás által.
 
Azonkívül a csatornák, amiket az elmúlt 7 év folyamán kovácsoltunk készen állnak a Fény sokkal dinamikusabb befogadására. Most már könnyebben fogjuk látni, hogy a csatornákon korábban lejövő információt hogyan alkalmazhatjuk az életünkben.
 

Néhány kulcs dolog, míg az Uránusz a Kosban tartózkodik: Készülj fel a szokatlan, előreláthatatlan eseményekre hat melyek megváltoztatják a szemléletedet. Az energiák felerősödnek és az lesz az érzésetek, hogy minden rettenetesen gyorsan történik.

Minőségek, amire összpontosítani kell ezen időszakban: Legyetek nyitottak a változásokra, amelyek több életet és életerőt hoznak. Ez mindennek az alap eleme, hogy nyitottságotok által érezzétek az életerőt, amely a Szellem életet adó pulzálása. Amikor kelepcében érzed magad, kérdezd meg önmagadtól: az alsó én akarata még mindég nincs összekapcsolódva a felső én akaratával.
 
Ezen időszak kérdései: Hajlandó vagyok cserélni azokat a dolgokat, amelyek valóban változást hoznak az életembe? Vagy meghátrálok, attól való félelmemben, hogy elveszítem azt, amit már megismertem? Mi lenne az első dolog, amit megváltoztatnák az életemben, hogy jobbá tegyem azt, ha tehetném?
 
Mire figyeljünk ebben az időszakban: Ne cselekedjünk szeszélyesen, és ne tegyünk meggondolatlan változtatásokat. Ne impulzív módon keressük a szabadságot és a függetlenséget. Ne álljunk ellen az új ideáknak és információnak.
 
Hogy ráhangolódjunk az Uránusz hatásának magasabb frekvenciáira, meg kell találni a módját, hogy önmagunk legyünk, legyünk autentikusak amilyenek vagyunk, legyünk hajlandók más lenni a megszokottnál, hagyjuk a tömeget meg a normákat. Énünk Isteni Aspektusának lüktetése erős és egyedi szignatúrája van, ami csakis a Tiéd.
 

4.  A Neptunusz a Halakba lép ~ Vonzerő az Istenihez & Az Élethez Amit Választottunk

A Neptunusz a Halakban fontos része az Új Ciklus kezdetének. Istenségünk jele és legfelsőbb énünkhöz vonz bennünket. Hatása alatt odaadó természetünk felerősödik, amint áhítjuk a kapcsolatot Istennel, hogy erősebbek és valódibbak lehessünk.
 
A szív megnyílik a feltétel nélküli szeretetnek ~ önmagunknak, másoknak és az életnek, amit választottunk. Eltűnik az elkülönülés érzése önmagunktól, Istentől és másoktól.
 
Ez a hiányzó rész a kirakójátékban és ebben van a hajlandóságunk elfogadni életünk tervét, amelyet leszületésünk előtt hoztunk létre (és ezt mutatja a születési asztrológiai ábránk is) most léphet igazán és könnyedén, ellenállás nélkül életbe.
 
Ez hosszú távú aspektus, egészen 2025-ig érezzük hatását majd. A Neptunusz több mint 140 éve nem tartózkodott a Halakban).
 
Amikor megkezdjük az Új Ciklust, ismételten, életbevágóan fontos, hogy megtaláljuk az energiákkal való összhang útját, mert onnan kapjuk erőnket és bátorságunkat folyamatosan. Ez nagyon izgalmas év lesz, úgy érzem nagyon hosszú ideje vártunk már rá, talán létidőket.
 
Erre az évre vonatkozó imáimban azt kérem, hogy nyissátok meg magatokat igaz éneteknek, és sok áldásban részesüljetek utatokon.
 
~Elizabeth Jones - www.AstrologyofLight.com
 
© 2011 by Elizabeth Jones. Minden jog fenntartva.
 
Ezt a cikket szabadon elküldhetitek másoknak, feltehetitek web oldalatokra és megoszthatjátok a társadalmi csoportotok tagjaival, de arra kérlek benneteket tegyétek azt változtatások és módosítások nélkül, tüntessétek fel a szerző Elizabeth Jones nevét és webcimét: AstrologyOfLight.com
 
Fordította: Sári Izabella
 

SZERETET, FÉNY & ÁLDÁS

 
Izabella Sári
Forrás: http://www.dragonsystem.hu/fenyegyseg/
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3176480
Hónap: 37220
Nap: 731