Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2011. Szeptember - Tudatossági kódok ébredése

Előrejelzés Puszta Orsitól szeptemberre

2011.09.07
2011. Szeptember – Tudatosság kódok ébredése
 
 
 
 
A hónap mantrája:
TUDATOM VILÁGIT ISTENNEK SZENT EGÉN
FELISMEREM MAGAM, BENNEM AZ ÖRÖK FÉNY!
 
 
 
 
Ez év kilencedik hónapja egyfajta beteljesülést nyit meg előttünk. Ez a hónap olyan felismeréseket és tudatos megértéseket hozhat el számunkra, ha beengedjük, mely Önmagunk és a Teremtés kapcsolatát tárja fel előttünk.
 
Nagyon erőteljes energiákkal és tanításokkal teli időszaknak nézünk elébe. Nagyon sok agyi aktiválás és Fénytest kód beavatás várható. Az egyik energiából szinte azonnal a másikba lépünk, gyors váltásokkal…
 
Ahhoz, hogy magasabb tudatosságunk információit befogadhassuk és megértsük olyan agyi területeket kell felszabadítani és bekapcsolni a működésbe, melyek eddig nyugalomban (álomban) voltak.
Ebben a hónapban ezért sok fejjel kapcsolatos érzésünk lesz, melyek kóválygó, bizsergő, tér-időből néha kizökkentő hatásokkal érintenek meg.
Szívünket ugyanúgy érinti a dolog, hiszen a SZÍV-TUDATOSSÁG az, ami összekapcsol minket minden síkunkon Önvalónkkal.
 
 
Jézus szerint ez a hónap a TUDAT ébredése és Önvalónk elfogadásának beindítója:
Kezdet és vég csak ugyanannak a dolognak más-más nézőpontja. Az Új felismeréséhez tudnom kell, hol van a régi végpontja mindaddig, míg teljességében el nem fogadom. Semmi nem múlhat el az Öröklétben - Minden tovább ÉL! Az, hogy melyik létsíkon, hogyan és miért már egy magasabb Tudat irányításának függvénye. Ebbe a magasabb Tudatosságba azonban minden beletartozik, így ha tudatos résztvevőivé kívánunk válni a megújulásnak, bele kell helyezkednünk ebbe az állapotba. Éreznünk kell a változásban az állandóságot, azt az erőt, mely mögötte áll. Önmagunk vagyunk a kezdet és a vég!
Az ember fel kell ismerje, hogy részese a Legmagasabb Tudatosság Fényének! A hónap energiái tiszta felismerésekkel vezetnek el a bizonyossághoz: a Tudatosság ajtaját mindenkinek magában kell megnyitnia, hogy beengedhesse Felsőbb Énje irányítását! Ha képesek vagyunk hinni saját Tudatosságunk isteni Fényében, elér a bizonyosság: Tudatában vagyok Létezésem minden aspektusának és engedem, hogy tudatom újabb részei váljanak számomra nyilvánvalóvá!
Bizonyosságunk: a Létezés örök fejlődés és változás a Tudatosodás útján!
 
 
Szeptember nagyon erőteljes energiái a felzárkózást is segítik. Akik esetleg lemaradtak a fejlődésben, most ugyan kicsit rohamtempóban, de utolérhetik magukat.
A felismerés nem marad el, csak lehet, hogy kicsit késik
 
Sokaknak már így is nagyon felgyorsult az idő és a világ, de vannak olyanok is, akik már az időn mintegy kívül, egyfajta lebegésszerű állapotban, a megelégedettség energiáiban ringatóznak.
Minden úgy jó, ahogy van!
Mindenkinek hite, szeretete, ereje, útja szerint!
Megnyugodhatsz, a lelked már úgyis döntött a fejlődés mellett, különben nem olvasnád ezeket a sorokat.
A hónap nagyon sok isteni képességet ébresztget bennünk, felismeréseket tartogat számunkra és szeretetünket mutatja meg nekünk nap, mint nap, hogy hozzáállásunk magunkhoz és a világhoz méltóvá tegyen minket ezen képességek tudatos használatára.
 
Amikor az ember már önmagától is a jót kívánja, látja, teszi és abban él, átadja az irányítást annak a szeretet teli felső erőnek, mely a szellemi Fény Őbenne, a Felsőbb ÉN isteni Tudatossága.
Ez az önzetlen Szeretet kivirágzása bennünk, mely az elfogadással karöltve szívünkből ragyog, csak azért hogy Fénye világítson.
Ekkor az élet teljesen új oldalát ismerheted meg, mely mentes az elvárásoktól és ragaszkodásoktól, mert az, ami vezet téged nem függ semmilyen emberi kicsinységtől.
A tiszta isteni képességek és eszmék ismeretében már tisztán dönthetsz, Tudatosságod mely síkjának adod át a vezetést (én a szellemire szavazok).
 
Legyen ez a hónap bármilyen energetikai hangolásoktól teljes, a lényeg mindig az, hogyan fogadod és engeded magadba az isteni Kegyelmet.
Miként képes általad és benned dolgozni az isteni Akarat. Ebben döntsél te MAGad!
 
 
het-angyal.jpg
 
 
A hónap fontosabb energianapjai:
 
 
Szeptember 1. – Lélekgyógyító Fények áradnak le az isteni Térből. A lelkek Fényesszenciájának megvilágító Fényei Földünk energiaterébe érkezve áradnak szét a dimenzionális térben. Minden ember-lélek felismeri benne a saját „kijavító-frekvenciáját”, a szellemi világok által etalon-mintának nevezett rezgést és azzal töltekezik. Ez a rezgés kiválasztja magából a nem-kívánatost, hogy felismertesse, mit kell elengedni, kijavítani szeretettel, megbocsátással.
Kezdjük el felismerni, mik azok a vissza-visszatérő érzések, emlékképek, gondolatok, melyek folyamatosan motoszkálnak bennünk. Ezek szólítanak most korrekcióra minket. Ezek azok a gátló energiák, lélekemlékek bennünk, melyek megakadályozhatnak a továbblépésben és fejlődésben.
Csináljunk elengedő gyakorlatokat a megbocsátó isteni Fények segítségével. Szólítsuk meg bármelyik arkangyalt, vagy mesteri fénylényt hogy segítsen. Szellemünkre hagyatkozva Önmagunkban feltárva, megbocsátva és elengedve ezen blokkokat, felszabadulhatunk.
 
Csináld meg a következő gyakorlatot:
 
            Ülj, vagy feküdj le, helyezd magad kényelembe. Hunyd be a szemed és végy néhány mély lélegzetet. Minden kilégzéskor lazíts testtartásodon, engedd, hogy minden görcsösség és feszültség elhagyjon. S ekkor végy újra néhány mély lélegzetet, és minden kilégzéskor próbáld meg kikapcsolni gondolataidat is. Ne erőltesd, vagy akarj nem gondolkodni, csak hagyd, hogy elússzanak, hagyd szertefoszlani őket, ne ragaszkodj egyikhez sem. Semmire se összpontosíts. Tudatodat engedd lemerülni a mélybe. Érezd, ahogy merülsz lefelé, egyre mélyebbre a nyugalomba…majd csak engedd, hogy szétáradj Magadban és körülötted…
  
  Érezd azt, hogy valami fölötted álló szeretetteljes erő tölt el és vesz körül. Ez valami szeretetre méltó, erős és bölcs. Ez nevel, oktat téged, vigyáz rád, gondoskodik rólad és irányít. Ugyanakkor nagyon könnyed, vidám és játékos kedvű. Amint megismered és bízol benne, életedet izgalmassá és mulatságossá teszi. Felsőbb Éned jelenlétét érzed magadban…
  
  Olyan élményben lehet részed, amely ennek a magasabb rendűnek a jelenlétéről tanúskodik. Ha netán nem látsz, vagy nem érzel semmit, akkor is bízvást elhiheted, hogy figyel rád.
  
  Lazíts ismét, és élvezd azt, hogy az Univerzum része vagy, és hogy Isten gondoskodik rólad. Mondd magadban, vagy akár hangosan a következőt: „Érzem az Univerzum jelenlétét az életemben és bízom benne”.
Most ezt az Ősbizalmat engedd Szeretetté válni benned… Nézd meg, hol áramlik általa lényedben a Szeretet és hol akad el valamiért.
Ahol akadályt érzel a Szeretet áramában, arra a helyre magadban szeretetteljes figyelmeddel és gondolatoddal menj oda.
Figyeld meg, mi okozza ezt a blokkot: érzés, gondolat, személy, helyzet?
Milyennek látod ott az energiát: sötétnek, világosnak, nagynak, kicsinek, színesnek vagy színtelennek?
Nevezd meg konkrétan a blokkot, pl. Ez egy fájdalom, félelem, aggodalom, a szomszéd vagy a volt társam miatti dolog stb.
Majd mondd ki: „Megbocsátok önmagamnak mindenért, ami miatt ez a dolog (nevezd meg) bennem van, amiért megteremtettem. Isten segítségével megbocsátom és elengedem…”
 
Mikor elengedted, egy felszabadult érzés lesz ott benned…ezt a teret töltsd fel a szereteteddel és haladj tovább, ha még vannak blokkolt területek benned, vagy gyere vissza éber tudatodba…
 
 
Szeptember 3. – A 12-es energiarendszert kiépülni segítő DNS kódok felébredése. Ez azt jelenti, hogy Felsőbb tudatosságod, neked megfelelő módon, megnyitja azokat a kristályinformációkat, melyek a Fény DNS 12-es spirális rendszerében most nálad a kiépülést segítik. Ezek a fényprogramok végigfutnak az energiarendszereden, leolvassák a jelenlegi rezgési információkat, majd a Teremtő Fényközpont kódjai alapján elkezdik végrehajtani a szükséges változtatásokat, melyek a finomanyagi test és a 12-es energiarendszer működését hivatottak beállítani.
Lehetnek szédelgő, liftező érzéseid. Hol nagyon elevennek érzed magad, a másik pillanatban mintha hirtelen elfáradnál… Ezek az energiaprogramok kódjai szerinti beállítások pillanatnyi testi tünetei. Csak fogadd el, és engedd megtörténni, úgy, ahogy neked a legjobb. Nyugodtan kérj segítséget a Fénymesterektől és szólítsd meg szellemed a munka levezénylésére. Ha nagyon szélsőségesek az érzéseid, kérj harmonizációt, vagy mondd: Kérem, legyen finomabb a hangolás!
 
Szeptember 9. – 9: 9 energiái, melyek összeadódva (1+8=9) újabb 9-et adnak a beteljesülés és elrendelés számát. A 9-es energiái a befejezettség erőit hordozzák, mintegy lezárva az előző fejlődési ciklust. Ezen a napon energiakapu nyílik, melynek feladata a már lekötött, de még nem aktív energiák beindítása. Olyan energetikai „lökést” kap a Földünk, mely jócskán megemeli a rezgésszámot körülöttünk és bennünk is. Ezért különösen kihegyezettek vagyunk minden érzékünkkel…
Kérjünk türelmet és bölcsességet magunkba, hogy lássuk és értsük, mindez értünk van.
A bennünk eddig szunnyadó képességek közül ma elkezdenek azok kibontakozni, melyek a másokra való ráhangolódást és megértést segíti. Ez nagy hasznunkra lehet akkor, mikor egymás tükreiként tanítva/tanulva megértjük, miért is történik ez, vagy az velünk.
 
Szeptember 11. – Mesteri energiák érkeznek, melyek saját mesteri képességeink kibontakozását segítik. Ezek olyan isteni tudások bennünk, melyek mélyen, létezésünk finomrezgésű fényenergiáiban vannak kódolva. Mindannyian részesei vagyunk a tudásnak, de mindig csak annyi hozzáférhető a számunkra, amire Szeretetrezgésünk képessé tesz. Ilyenkor nyílnak meg bennünk olyan terek, melyek feltárják a további utunkhoz, feladatainkhoz szükséges információkat.
Ez a nap különösen alkalmas saját fénymesterünkkel való kommunikációra. Mikor elindultunk földi utunkra, ő bocsátott el minket égi hazánkból, s ő lesz az, aki várni fog minket az átlépésnél is.
Szólítsd meg a mestered imában vagy meditációban és kérd látogasson meg, vagy emeljen fel magához. Kérj tőle útmutatást, vagy tanítást életeddel, fejlődéseddel kapcsolatban.
Ő folyamatosan figyelemmel kíséri utadat emberként is, és ha úgy véli segíthet neked, meg is teszi olyan formában, ami akkor neked a legjobban megfelel (ezért ne is fírtasd, vagy kritizáld a módszert).
 
Szeptember 12. – A mesteri energiák mellé az érzelmi és gondolati tereink hangolását segítő, isteni erők érkeznek. Ezek befogadását és érzelmi, gondolati blokkjaink elengedését a Telehold fényesen rezgő energiái is segítik. Ezen az estén érdemes Holdanyával összekapcsolódni, mert igen erőteljesen takaríthatjuk ki magunkból segítségével a bennünk lerakódott, ragaszkodó sérelmeket! A hónap és a nap száma együttessen a 21-es számot adja ki, melynek jelentése itt a dualitásból az egységbe lépés kódja. Az Új Föld energiái a mai napon erőteljesen kötődnek hasi központunkhoz, hogy akarati területünket a Szeretet frekvenciáira hangolják. Hasi területen erőteljes energiamozgás érzékelhető, mely szívünkben is „visszarezonál”. A hangolás kicsit később még folytatódik…
 
Szeptember 18. – Behangolás kezdődik egy finomabb rezgésű tudati energiába! Ez a tudatosság az angyali világok egyik sajátos rendszere, mellyel képesek bármilyen energetikai térhez hozzákapcsolódni. Ez a rezgés azért segít minket, hogy befogadhassuk saját lényünk magasabb aspektusaiból érkező impulzusokat és lelkünk érthetőbben szólhasson hozzánk…
Ma tudatosítsuk többször, hogy test-lélek-szellem EGYségben létezünk. Küldjünk szeretetet minden lényünkbe!
 
Szeptember 21. – A 12-én elkezdődött hangolás második fejezete következik. Az Istenember Szeretetenergiáinak hangolása, a magasabb tudati frekvenciák irányításának elfogadása. Mindez természetesen csak lehetőség, hiszen mindez rajtunk, hajlandóságunkon és hitünkön is múlik.
A mai napon a Szentháromság fényei sejtjeinkben tükröződnek vissza, mintegy ízelítőt adva a finom energiák érzékelésének.
 
 
Szeptember 23. – Erős ez a nap is, bár ebben a hónapban ezt bármelyikre elmondhatnánk… Egy fordulónap megtapasztalói vagyunk, hiszen egyrészt ma van (tegnap éjjel) az Őszi napéjegyenlőség, másrész a hónapban is energetikai változás történik! Szeptember utolsó hetében olyan felépítő energiák dolgoznak, melyek az irányító kristályrendszereket hangolják be bennünk magasabb aspektusainkon keresztül. A kristályinformációk fénycellákként, töltött állapotban várják az aktiválást. Ezek a cellák egyrészt testi, másrészt lelki energetikánkban vannak jelen. Csak a magas tudatosság fényeinek „engedelmeskednek” és kódjaik csak megfelelő rezgésszám és tudatosság okán nyithatóak. Ezek az információk vezérlik testi, lelki átalakulásainkat és Istenember energiáink használatát.
Ma mindenképpen nyissuk meg magunkat szellemi fényünknek és ha lehet menjünk természet közelbe, ahol a szabad ég van felettünk, hogy átérezhessük a Földenergiákat.
Szólítsuk meg Földanyát és küldjünk neki Szellemünkön át fénylő Szeretetet!
 
Szeptember 26.– Az emberi tudatenergiák irányítórendszerének hangolása kezdődik. A koronacsakra és a felsőbb dimenziócsakrák beállítása közben az agyi területek áthangolása is folyik. A tobozmirigy fénykristályai érzékenyebbé válhatnak és a bennük található fordítórendszer ezért ráhangolódhat magasabb dimenziókra ideiglenesen. Nagyon sok emberben emiatt időszakosan felerősödik a médiumitás és az intuíció. Ez a hangolás mind a szellemi Fénytudat, mint pedig az emberi elmetudat energiáira hatással van.
A beavató időszak végére egy magasabb tudatosság által irányított testi és szellemi kapcsolatrendszer beállítása történik meg. Ez az energia erőteljesen hat az idegrendszerre, ezért lehetnek kisülések (ingerült időszakok), időszakos átkötések (csendes befelé fordultság) és furcsa érzetek (mintha futkosna bennünk valami elektromos dolog).
Ha úgy érezzük túl feszültek vagyunk, szeretettel kérjük meg Földanyát, hogy leküldhessük a többletenergiát hozzá, hogy újra harmóniába kerülhessünk.
 
Szeptember 29. – Érzelmi blokkok feloldása kezdődik el, aminek időszaka átnyúlik majd a következő hónap közepéig. Régi eldugott sérelmek és felesleges kötöttségek kioldását kezdi meg lelkünk Felsőbb Énünk segítségével. Gyermeki lelkünk segíthet nekünk ezen sérelmek feldolgozásában, hiszen az ő tisztasága, bizakodása és hite átemelhet bennünket minden önsajnálaton.
Ha szeretnétek őt megszólítani, és vele a szeretetteljes kapcsolatot visszaállítani, látogassátok meg őt Önmagatokban. A belső gyermek meditációt megtaláljátok a honlapon, a meditációk címszónál.
 
Vagy csináld meg ezt az egyszerű, elengedő gyakorlatot:
 
Ülj, vagy feküdj le, lazítsd el magad, hunyd be a szemed és lélegezz mélyeket ...
Kérd meg szellemi segítőidet, legyenek veled ebben az érzelmi, energetikai megtisztulásban.
Kilégzéskor gondolj arra, hogy mindent kifújsz magadból, ami számodra nem kívánatos. Lazán, erőlködés nélkül minden csalódottságodat, félelmedet, fáradtságodat engedd kioldódni magadból, és lélegezd ki. Itt az ideje, amikor meg tudsz szabadulni régi életmódodtól, mindattól, ami rosszul szolgál téged. Képzeld el, hogy régi sémáid, beidegződéseid, másoktól átvett mintáid és a céljaidat gátló tényezők elhagyják testedet, minden egyes lélegzéskor. Elengedsz, és ragaszkodás nélkül átadsz az Univerzum gondoskodásának minden régi sérelmet és negatív érzelmi mintát, programot ...
Akár láthatod is őket fizikai alakzatokban, vagy színmintaként távozni testedből. Minden kilégzéskor apránként lazítod régi kötelékeidet, és ezáltal egyre több teret adsz magadban az új számára. Érezd már most, mennyire megkönnyebbülsz általa…
  
  Amikor már néhány perce csinálod ezt a gyakorlatot, képzeletben gondolj arra, hogy minden egyes belégzéskor a legfőbb életenergiát - az Univerzum lét-energiáját - szívod magadba. Ebben a lét-energiában minden, amire szükséged van, vagy amit kívánsz, benne van: szeretet, szerelem, erő, egészség, szépség, akaraterő, bizalom, bőség. Szívd be minden lélegzetvétellel, és érezd, ahogy részeddé válik! Képzelj egy olyan új világot, amely fel fog épülni, vagy már éppen épül is, s fogékonysággal, elevenséggel, vitalitással és energiával tölt el téged. Nyugodtan hitesd el magaddal, hogy életed máris olyan, amilyennek magad is szeretnéd. Képzeld azt, hogy ez az új élet máris létezik, és ízlelgesd! Hagyd eltűnni a régit és élj az újban.
  
  A meditáció végeztekor tudatosíts jelenlétedet, óvatosan nyisd ki a szemed és térj vissza a szobádba. Figyeld, hogy meg tudod-e őrizni magadban az újfajta látásmódot. Ne felejtsd el, hogy egy folyamatban vagy, amelynek köszönhetően új élet épül fel számodra. Aminek a kezdete te vagy!
 
Szeptember 30. – A hónap utolsó napja nagyon erőteljes és fontos ebben az évben. A Föld, a Nap és a Hold Szentháromság energiáinak összekapcsolása kezdődik el és folyik tovább, míg meg nem történik az energetikai átminősülés a kívánt szinten.
Megpróbálom a legegyszerűbben leírni nektek, amit mutattak nekem. Bocsánat, ha nem tudom a maga teljes valójában visszaadni.
Ezt úgy képzeljétek el, hogy a Napszellem, a Földszellem és a Holdszellem megfogják egymás kezét itt a mi univerzális terünkben, körbe állnak és együttes erővel és Akarattal lehívják a dimenzióba az egyesítő isteni energiákat.
Ez az energialeáradás elindul a szellemi tér Szentháromságot képviselő EGY fényéből. Először egy „Fényháromszög” alakot formáz, ami elkezd többdimenziós térben forogni, majd ereszkedni. Ezzel egy spirális fraktálszerű energiasávot alkot. Ez a Fénynyaláb ereszkedve minden dimenzióban a szellemi és lelki terekben összekapcsolja az egyesítő energiákat. Leárad az ÚJ Föld energiaterébe, a Szeretetföld dimenziójába és bekötődik annak szellemi közepébe, egyesülve ott a Nap-, Föld-, és Holdszellem tudatosságával és megnyilvánulásával.
Ez bennünk is érezhető lesz a hasi-, a szív-, és a tudatközpontunkban. Egyfajta csakra átminősülés is beindul, aminek hatására energiarendszerünk is áthangolódik.
Ez mindig fura testi érzetekkel és látomásokkal járhat.
Kérjünk mindig harmonizálást és szólítsuk meg szellemünket és lelkünket, hogy végezzék el a kellő korrekciókat rajtunk.
 
 
Ez a hónap mind tudatilag, mind energetikailag megerősít bennünket, hogy tisztán és hittel telve léphessünk fejlődésünk új, magasabb fokára.
Csodás tudatosodást nektek!
 
Áldással
Pusztai Orsi
kristálycsakra
 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3062985
Hónap: 15212
Nap: 566