Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012 - második félév

 
A Fény Galaktikus Föderációja és
Blossom Goodchild közti beszélgetés összefoglalója 2012. 07. 02.


Letartóztatások:
Sok spekuláció kering bolygótokon a „visszaszámlálást” illetően. Azoknak a letartóztatására gondolunk, akik megadták lényük egy részét olyasvalaminek, ami sem őket, sem a közösséget nem szolgálja. Köztetek élnek azok, akik eltévedtek útjukon, illetve azok is, akik követték kijelölt útjukat. Hiszen semmi sem az, aminek látszik és nagyon meglepődhettek az igazságon, ha fény derül rá, és megváltozhat a korábbi véleményetek, miután nyilvánosságot kapnak az események.

Az év második felére várható változásokról:
Az orkán is csupán egy fuvallatból születik és aztán erősebbé és erősebbé válik. Mikor még csak egy friss fuvallat érezhető, az orkán messze lehet, de az előszele már megérkezett.

A mostani változó időkben döntő jelentőségű érzekeitek finomra hangolása. Azt tegyétek, aminek szerintetek értelme van. Ne kövessétek azoknak a közvetlen reakcióit, akik be akarnak csapni benneteket. Ez azt jelenti, az érzékeitekre kell hagyatkoznotok. Még, ha a változások drámaiak is lesznek, mindig lesznek a zavarodottság közepette, akik ezt kihasználják, hogy visszakerüljenek korábbi megszokott pozíciójukba, és minden lehetségest megragadnak, hogy a „tudatlanokat” meggyőzzék az igazságukról, ami nem egyenlő az Igazsággal. Nem szeretnénk, ha emiatt elkezdenétek aggódni, csupán szeretnénk felkészíteni benneteket, mert nagy lehet majd a zűrzavar. Ezért arra kérünk titeket, maradjatok szívetek középpontjában, mert csakis a szeretet segít nektek az igazság felismerésében. Egész idő alatt ezt kértük tőletek és az elkövetkező időkben se feledjétek a gyakorlatban is használni.

Válasz az aggodalmakra, a változásokra adott lehetséges különböző emberi reakciókkal kapcsolatban:
Szeretnénk még egyszer rámutatni, hogy mindannyian tudni fogjátok, mit kell majd tennetek, hiszen ez lesz a nagy nap. Ez miatt a nap miatt jöttetek ide, hogy részesei legyetek. Ez lesz a pillanat, amire olyan nagyon vágytatok. Erre a szolgálatra készültetek olyan régóta. Ennek megértésében a színdarab metaforája segítségünkre lehet. Természetesen a színészeknek, a sikeres próbáktól függetlenül, bármennyire jól felkészültek is legyenek, mindig lesz lámpaláza, különösen az első fellépésük előtt. Az mindegy az előadás során ki kit játszik, vagy ki az, aki a fontosabb szerepeket játssza, de ha felgördül a függöny, akkor az egyik jelenet a másik után pereg le, és mind a színházi emberek (szereplők, súgó, kellékesek, világítók stb.), mind a közönség eljátssza a szerepét. Biztosíthatunk benneteket, kezdetekben valóban lesznek aggodalmak, de ti ne aggódjatok, mert a felemelkedés folyamata, nem két nap alatt hirtelen felindulásból összeütött kis tervecske!!! Ez egy isteni terv, ami már hosszú ideje zajlik. Most fejezitek be az egyik fejezet végét, hogy a következőbe belekezdhessetek.

Dilemma: Jövő karácsonykor is még mindig ugyanitt fogunk tartani?
Sajnos nem értjük, ti miért nem tudjátok erre a kérdésre a választ… hiszen nem lehetséges, hogy a dolgok továbbra is úgy folytatódjanak bolygótokon, mint korábban. Ez egyszerűen lehetetlen! A mi szemszögünkből nézve, minden terv szerint alakul.

Hullámzások a felemelkedéssel kapcsolatban érzett lelkesedésben:
Nincs mire várni, nincsen további felkészítés, készen álltok! Senki sem bújhat el többé, akinek volt rejtegetnivalója. De szeretnénk, ha éberek lennétek és levédenétek fénylényeteket. A nyugtalanság energiái megzavarhatnak benneteket, ezért tudatosan védjétek le és őrizzétek meg biztonságban energiáitokat. Ez mindenkinek jó szolgálatot tesz.

Módszer a védelemre:
Képzeld el magad egy tojás belsejében, aminek héja megvéd téged. Ez a tojás nem egy madártojás állagához hasonlít, hanem egy ovális átlátszatlan kristályra. Ezt képzeletben vond az energiameződ, az aurád köré. Ez megakadályozza mások negatív gondolatainak a behatolását energiameződbe. Hogy biztonságban érezzétek magatokat benne és frissíthessétek energiaszintjeiteket, választhatjátok neki akár az erő, a gyógyítás vagy a szeretet színét.

Az átláthatatlanság fő oka, hogy más ne lásson „be”. Ha valaki nem lát tisztán, akkor bizonytalanabbá is válik: Jó ez most neki vagy sem? Sok lélek megpróbál majd a ti fényetekbe kapaszkodni, hogy a sajátjukat feltöltsék. Azonban nem megengedhető más fényének átvétele. Kivéve, ha tanácsot tudtok adni valaki másnak, hogyan lehetséges a saját fényt felerősíteni, viszont semmiképp sem szabad a fényt másoktól elvenni és az illetőt kifosztani. Akinek a fényre azért lenne szüksége, hogy segítséget találjon, ne aggódj, mert megtalálják azt, aki azt akarja, hogy megtalálják. Mi most más típusú, úgymond energiavámpírokról beszéltünk.

Néha jó volna egy olyan gomb, amivel az egész felemelkedési tervet megérthetnétek…
--Ezzel a „másik oldalon” is így vagyunk…

Szeretet és Fény!
 

Copyright © 2012 Blossom Goodchild. All Rights Reserved [Minden jog fenntartva!]


http://www.blossomgoodchild.com/



Translated by / Magyar nyelvű fordítás: Scarlett



Fényvilág Press


http://fenyvilag.blogspot.com/


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3175685
Hónap: 37004
Nap: 604