Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. FEBRUÁR 22. - VÁLTÁSPONT ÉS RUHAPRÓBA ÉS AZOKRÓL, AKIKNEK EGY KERÉKKEL TÖBB VAN

2012. FEBRUÁR 22.  - VÁLTÁSPONT ÉS RUHAPRÓBA ÉS AZOKRÓL, AKIKNEK EGY KERÉKKEL TÖBB VANFebruár 22. A Felemelkedés 12. Hullámának második  újholdas energiakapuja, a metatroni kulcsok szerint.
Az elsőt, két adagban átélhettük a januári újholdat követő kozmikus események következményeként. Kettő, a Központi Napból (Hun-Ap-Ku) induló, a Napunkon (Szól) keresztül finomított fényáradat, olyan erős mágneses hullámzással ütközött össze a Földdel, amely erősségében nem volt még a bolygó írott történelmében feljegyezve. (lásd Csoport februári üzenete). Mivel mi mindannyian elektro-mágneses lények vagyunk ( nemsokára elektro-kristályossá alakulók), sőt a Kárpáti-Haza energetikai jellegénél fogva a bolygó egyik legerősebb mágneses térségével bír, a beérkező fénycsomagok hatásaival jelentős változásokat ígér számunkra.


Addig amíg a kazár-drakonida-annunaki maradvány maffia, éppen a túlélésük érdekében egy mondvacsinált ürüggyel a 3. Világháború kirobbantásán fáradozik (amely sohasem fog nekik sikerülni: az Obama fék és az Ashtar parancsnokság védelme által), addig az Európai Unió "Központ Bizottsága" minden oldalról, mint legfontosabb fenntarthatósági fejődési tényező, a magyar huszárok bajszának bal és jobboldali eloszlását hasonlítja össze az uniós normákkal, és ebben a küldetésükben több száz elemző, bürokrata és jól fizetett bérmunkás polaritástól függetlenül áll kommandós készenlétben. De ne essünk összeesküvésekben, mert azt nagyon szeretik, úgy a félelemkeltésük okozta kétségbe-esésünket is szeretnék, mert a kibillent sötétségnek ez a tápláléka.

Térjünk vissza a Kárpáti-hazára. Már korábban 2011, késő őszén elmondtuk, hogy az egyre erősebben érkező átalakítási mágneses hullámzás nemcsak a bolygó kristályos mezejeit töltik fel, hanem az igen érzékeny mágneses térségeket is, s mint az egyik ilyen hely a köztudatunkban lévő "Föld szíve" a Kárpát-medence, ahol a túl-mágnesessége által sokkal könnyebb teremteni, de sokkal könnyebb a szétválasztási tudatosság és az áldozatiság  pocsolyájába is esni. Akik itt élnek most, legtöbbje úgynevezett öreg lelkek már több létidőn keresztül nem véletlenül teszik itt a dolgukat, mint a szív őrzői, működtetői és gyógyítói. És ez a szív egyre egész-ségesebben kezdett újra verni, hála sötétség ciklusainak befejeződései miatt is, valamint az emberiség egyre nagyobb mérvű ébredésének, és óhajának, hogy szív-alapú világba és nem egy megosztáson alapuló világba szeretne élni, azóta a túlélési kényszer hajtotta egykori "elvevők tizenhárma társasága" minden "jogszerűsített" brutalitást bevet, hogy hátha mégse sikerül nekik, mint a halálraítéltek utolsó reménye. De nem mi ítéltük őket halálra, mert nem ítélkezünk felettük, ellenben ők maguk mondták ki a Vonzás törvényével (ez még nem Eu komform): csak azt kapjátok, amit a világnak, másoknak kívántok….méghogy nincsen isteni igazságtétel? Magyarul szólva a sötétség, és az EU bürokrácia azt kapja meg hétszeresen, amit nékünk kívánnak…míg mi Jó Napot Kívánunk és ha kérnek tőlünk, akkor segítünk, mégha ez most minő naivitás…de emlékezzetek majd erre a mondatra!!!

Nem Vagyunk EU ellenesek, sem semmiféle Ellenesek, mert nem az a lényegünk, de a szabadságjogok felhánytorgatása, hogy a Föld eddigi "irányítóinak" mindent szabad, nekünk meg megmondják, hogy mit nem szabad, nem áll összefüggésben az EU eredeti létrehozásának dekrétumában, amely arról szól hogy a "gyengébb" gazdaságokat felhozzák azonos szintre az erősebbek, mintsem még inkább kifosztanák, ellenőriznék, gyarmatosítanák őket. Most bevetették a Kollektív Büntetést (tehát nem politikusokat, kormányokat, irányzatokat büntetnek, hanem az ott lakó népességet) e népek ellen, egy sötét jövőt előrevetítve kényszerítve őket a meghátrálásra. De tudjuk, tudjátok aki Istent szeretné büntetni, az magára mond ítéletet. Nekünk az a dolgunk ezzel, hogy fényt és szeretete küldünk nekik, hát ha nem bírják, akkor nem…de ez az utolsó esélyük megmaradásukra, mert a beérkező fény rezgéstartományát másképp nem fogják bírni, elviselni. S mi mint érző lények (lemuriaik. LéMayarok) fontos volt ezt elmondani, azoknak, akik egykor lekorlátozták az érzelmi testüket.

Február 22. Ez a Változás Évének váltópontja, amikor a Föld lényei elkezdenek oda csoportosulni, ahol tartanak fejlődésükben. A zavaros és a tiszta forrásvíz választódik el, és mindenki az ehhez kapcsolatos "ruháját" próbálgatja saját magán. Na hogy tetszik csinosak vagytok!!! Januári hidegek, arra voltak valók, hogy ehhez az állapothoz atomi szintű lehűtés jöjjön létre, ami lehetővé teszi a Föld aurájának kitisztítását, túlpörgéseink lenyugtatását, és a beérkező energiák összeegyeztetését a Föld hálójával, valamint arra, hogy a vízi áramlások megfelelően fogják fel a mágneses hullámokat. Ezzel a régi ellenőrzésen alapuló, korlátozó (Ad Acta/Atka) tudatosság teret vesztett, ami maradt még belőle jobban összetömörült és még agresszívabban akar kitörni és megnyilvánulni. És itt jön a mi dolgunk. Állunk az átalakulás káoszában és viharában, egyensúlyban segítjük az átalakulást. Mert van valamink ami másoknak nincs. (Egy kerékkel több, ahogy szokták mondani) Van valamink, ami nem elvehető, de megosztható: a szívünk nyitottsága és elkötelezettsége, hogy segítsünk az univerzum legnagyobb szabású teremtésjátékában az utolsó percekben azt, hogy az isteni szeretet fénye áthassa az egész világegyetemre, galaxisokra, naprendszerekre, bolygókra érvényes átalakulását, mellyel a fejlődésükben, mindenki lépik egyet felfelé a kozmikus szívhez. Az Isteni, mennyei próféciák szerint a Föld (Gaia/Galla, Saun/Szán, Terra/Tér-Rá) lett kijelölve erre a szent feladatra, ahol elindul mindez. Itt az idő hogy megtudjuk majd igazi történetünket, melyek túlmutatnak minden eddigi ismereteinken, és azt is hogy hogyan és kik változtatták meg, írták át, szennyezték be az eredeti próféciákat.

Van valamink, ami sokunknak még nincs, mert akkor lesz, lehet, amikor megébrednek, az, hogy mi vagyunk a szív őrzői, gyógyítói, az egy kerékkel-többek, és az egy kerékkel-többektől többet is vár reménységgel a teremtés. Azok, akik felfedezték isteni természetüket, a meg nem alkuvók, az elpusztíthatatlanok, a fény csöndes munkásai, aki együtt-éreznek minden élettel, akik eleget, bőséget kívánnak egy-másaiknak, a mágikusak csoportjai, akiket semmiféle fenyegetés, gyűlöletkeltés, megosztás, többes mérce, kizsákmányolás, nemzetét és őseinek meggyalázása és kollektív büntetés nem tántorít el, attól, amiért itt vannak, ide jöttek, erre az életre születtek le, hogy a szív őrzői és gyógyítói legyenek. Vénusz a BoldogAsszony most a Halak csillagképében van és a hó végére fényével (tetőpontján) el nem mondható módon bevilágítja a Földanyát. Szaturnusz Nagyúr az egyensúlyunkkal dolgozik, Mars, Gaia kisöccse nem csatára hív, hanem az önuralom, önrendelkezés, önelfogadás erejének elfogadására, a kettős-ég harcának beteljesedésére tanít. A február 21.-22.-ei újhold egy újabb váltást hoz. Szabad választásunk által való váltást. Immár szerepeinkben, nem Jónak, vagy Rossznak kell lennünk, hanem azoknak, akik valójában vagyunk. Álca nélkül, félelemmentesen, tiszta szívvel. A következő újhold, a  krisztusi gyermek, a fiú és a lány teremtői szenvedélyének érzéseit hozza meg felénk…és így tovább, és így tovább….alakulunk, az új ruhánk már addigra olyan, mintha ránk öntötték volna, és kell is hogy rajtunk legyen, hiszen május 20.-ával elkezdődnek a váltóévünk nagy ünnepségei, amikor is minden materialista ellensúly, gondolkozás, életmód, egyszerre fog felrobbanni egy isteni tűzijáték keretében, a Plejádok szerető tekintetével övezve és Jupiter Isteni Nagymester felügyeletével, az újholdas napfogyatkozás alatt, földi valóságunkban.

Eleget, Bőséget, Szeretetet, Kölcsönös Elfogadást, Együttérzést kívánunk valamennyiteknek!!!


A Fény Hírnökeitől, a FöldiCsillagokon keresztül: Nász János

www.foldicsillagok.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3043356
Hónap: 11177
Nap: 335