Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. JANUÁR 23-25. A VÍZÖNTŐ ÚJHOLDDAL, ÉS A RETROGRÁD MARSSAL MEGKEZDŐDIK A VÍZ-SÁRKÁNY ÉVE

2012. JANUÁR 23-25. A VÍZÖNTŐ ÚJHOLDDAL, ÉS A RETROGRÁD MARSSAL MEGKEZDŐDIK A VÍZ-SÁRKÁNY ÉVE      
Írta: Nász János   
2012. január 17. kedd, 12:56

2012. JANUÁR 23-25.

A VÍZÖNTŐ ÚJHOLDDAL, ÉS A RETROGRÁD MARSSAL MEGKEZDŐDIK A VÍZ-SÁRKÁNY ÉVE

A Víz Sárkány éve, amely 2012. január 23.-án köszönt ránk, a bolygószintű átalakulás éve lesz. Érinteni fogja minden életterületünket. A tudatosság és bölcsesség átalakító vize beszivárog és kitölti, és tisztára mossa a világgazdaságot, a kultúrák megrögzült felfogásait, hitrendszereket, életmódokat, kapcsolatrendszereket, munkaterületeket, lakóhelyeket is érintve, drámai változásokat indít be, de az isteni játékunknak ezen a szintjén ez az utolsó dráma, amely remélhetőleg vígjátékba fog fordulni. Összekapcsol bennünket érzelmeinkkel az új kezdetünkkel. Minden terülten most reformoknak kell elkezdődnie, mégha a tudatlanság és mohó hatalom és gazdagságvágy az utolsó erejével is vissza akarja magát ráncigálni a többezeréves sötét egérlyukába. A megosztottság ideje lejárt, egy korábbi választásunk szerint eddig szántunk rá időt. Mind az úgynevezett jóknak és rosszaknak fel kell már ébredniük, hogy egyféle emberiség van, melynek eredete és szerepe túlmutat a mostani anyagelvű, rögeszméken alapuló világunkon.

 

„A Víz Sárkány Éve, arra fogja késztetni a Sötétséget, hogy mozduljon az adósság-elengedési politika irányába, melyre már számtalanul szavát adta. Egy új világgazdaság felé vezető út kezdődik, közzétételekkel. A valódi történelmünk kifejtése következik, a közel 7000 évnyi félrevezetés feltárása, melyet először az Annunaki végzett, majd a bolygón lévő kegyeltjei az Illuminátusok piszkos tettei erősítettek meg.” (Galaktikus Föderáció:2012.01.10. www.foldimennyorszag.hu)

 

2012. január 24.-én, nem sokkal azután, ahogy a Vénusz belépett istennői, tetőzési jegyébe, a Halakba a krisztusi könyörületesség és feltételnélküli szeretet szolgálatát megkezdve a bolygó átalakításában, a Mars retrográdba fordul. A Mars 2011-ben (11-11-11) egy magasabb szintre emelkedett és rezgésével már nem a hadban álló Mars erőit adja, nem az oly sokszor erőszakos támadások, hatalmi kényszer őstípusos poláris energiáit jeleníti meg, hanem a változásokért tett, Kezdeményezések, Tettek, a Határozott Cselekedetek és Szenvedélyesség támogatójaként lép fel. A Mars most a Fény Harcosaként lép vissza a rendszerek, ideológiai és politikai szerveződések, gazdasági struktúrák Szűz területére, átalakulásunkat segítendő. A Fény Harcosa a szent élet védelmében rendelkezik, támogatja az önfenntartást és a források megosztását, a felelősségvállaláson keresztüli egyenlőséget és a megbocsátás bátorságát. Mondhatjuk azt is, hogy a régi paradigma urai a régi Marssal találják szembe magukat, míg az új világ ígéretébe lépők már a magasabb rezgésével áldva mehetnek tovább az útjaikon. A retrográd Mars felülvizsgálja a kapcsolatokat és a tettek mögötti szándékokat és vágyakat, mert a jobbítás örömének harcosa. Az önértékelés erejébe segít, mert már nem a nyerni-veszteni filozófiák rendelkezései szerint vagyunk, így nincs szükség arra, hogy úgy nyerjenek egyesek energiát, hogy elvegyék a mások lélegzetéből. Nincs szükség többé háborúkra, megszállásokra, országok területeinek megcsorbítására, elrablására, nemzetek nyomorba döntésére, a hatalommal való fenyegetőzőkre, manipulációkra, de a túlélés tudatosságra, önfeladásra, alávetettségre se, mert az már senkit sem fog szolgálni. A Retrográd Mars: A transzformáció, átalakítás és felemelkedés hullámait segíti.

 

Az Újhold- A Sárkány Éve- A Retrográd Mars – A Vénusz Halakba lépése- A Felemelkedés 12. Hullámának (2012. január 25- december 12/12:12: Metatroni Kulcsa) nem véletlen egybeesés, hanem Intelligens isteni tervezés és időzítés.

(Jamye Price: The energies of 2012 and January

spiritlibrary.com alapján)

 

A Sárkány: Az isteni Hírnök, az Egyensúly a Mágia képviselője. Segít abban, hogy meglássuk lelkünk természetét, és azt, hogy mennyi érték, csoda van a létezésben.

A Sárkány: A Bölcsesség, Változás, Átalakulás, Mozgás, Hosszú élet, a Bőség, a Jólét, Jószerencse, a Bátorság, Függetlenség, Szabadságszeretet, Személyes Kreativitás, Haladás, Siker, az Istenivel való kommunikáció és a Természet feletti tudás jelölője.

A Sárkány: Az álmok megvalósítója és a határtalanságunk megmutatója.

 

Persze mindezekhez, nyitott szívvel és kristálytiszta elmével, a felelősséggel teremtő ember is szükségeltetik. Úgy legyen…ahogy mondják sokan…És ez így Van.

 

közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2021 >>
Ke Sze Csü Szo Va
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Statisztika

Online: 7
Összes: 2966951
Hónap: 14632
Nap: 403