Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. JANUÁR ENERGIÁI JENNIFER HOFFMAN/URIEL ARKANGYAL ALAPJÁN

2012. JANUÁR ENERGIÁI JENNIFER HOFFMAN/URIEL ARKANGYAL ALAPJÁN      
Írta: Jennifer Hoffman   
2012. január 11. szerda, 10:26

2012. JANUÁR ENERGIÁI

JENNIFER HOFFMAN/URIEL ARKANGYAL ALAPJÁN

összefoglaló

Január hónap során az úgynevezett vihar előtti csendben fogjuk találni magunkat, jórészt azért, mert nincsenek retrográd mozgású bolygók a hónap első három hetében. Az USA (és a Föld más mérsékeltövi területein) tavaszszerű idő ígérkezik, de ezután (a hónap végén) a tél hirtelen fog lecsapni, jóval fagypont alatti hőmérséklettel és bőséges hóeséssel, jéggel, süvöltő szélviharokkal, melyek emlékeztetni fognak bennünk arra, hogy a tavasz még pár hónap múlva kopogtat majd be.

Még van egy kis időnk és nem szükséges a szándékolt céljainkra összpontosítani, inkább használjuk fel ezt az időt, felkészülésre, pihenésre, kiegyensúlyozásra, magunkra összpontosulni, összegzésre, csoportosulásra, társaságra, hogy kipihenten megújult erővel tudjunk majd szembe nézni e rendkívül érdekes év elé.

Január így viszonylag egy békés hónap lesz, de ez megtévesztő lehet sokak számára, hogy látszólag nem történik semmi a felszínen, mert a felszín alatt zajlik minden. Mert most kezdődnek el tanulmányaink a kozmikus tudományok tanulmányozásaival, és ez az egész évben így lesz majd tapasztalható. Legtöbbünknek az lesz a gondja mindezekkel, hogy csak a felszín felettit látják, hogy a látszat mögött nem veszik észre azt, hogy ezeket milyen szándékok, tettek és célok hozták létre, és nem képesek azt felfogni, hogy ezek a tettek azok, amelyek olyan képességekkel ruháznak fel bennünket, hogy meg tudjuk határozni majd tapasztalatainkat.

A szándékolt tettek hozzák létre, okozzák az olyan folyamatokat, melyek meghatározzák a mozgásban lévő energiákat. Amikor azzal kezdünk egy mondatot: „Szándékozom ezt…”, az azzal lesz hasonló, mintha azt mondtuk volna ki, hogy: „Én Vagyok”, és akkor felkattintjuk a Világegyetem kapcsolóját, és az energia elkezd mozgásba lendülni. Amikor ezt engedélyezzük magunknak, majd félreállunk (a többit, a részleteket rábízzuk a Világegyetem energiáira) akkor a Világegyetem társteremtő társává válunk.

Egy régi mondás úgy tartja, hogy mi mindannyian Isten jobbján ülünk, de ez nem egy helyet jelent ott fent Jézus körül, hanem azt, hogy mindannyian társai vagyunk a teremtő Istennek, az Isteni Forrásnak, és ez az, ami a társteremtés fogalmát kiteljesíti. El tudjuk-e képzelni, hogy ott ülünk Isten jobbján? Milyen hatalmas gondolat!

Ahogy keresztülmegyünk ezen a hónapon, ne nagyon próbálkozzunk még szándékaink megnyilvánítására, mert akkor csodálkozni fogunk, hogy mi történik majd azután. Ez most a pihenés felkészülés hava. Élvezzük az időt pihenéssel és jöjjünk arra rá, ez egy tanítás is egyben, hogy a pihenés és a nyugalomban levés az Új Föld egyik legfontosabb paradigmája, amely arról szól, hogy élvezettel kell élni az életet, és eközben hagyni azt hogy a Világegyetem megtegye a maga hatalmas emelkedését, és közben mi megtanulhatjuk azt, hogy szándékaink szerint hogyan tudjuk majd az energiákat mozgatni, és bizalommal lehetünk magunk és mások iránt is, hogy úgy irányítjuk majd az energiákat, ahogy szeretnénk azt hogy életünkben megjelenjenek.

És végül, annyiszor mondták már ránk, hogy mi hatalmas erővel bíró entitások vagyunk, akkor most nemsokára ideje lesz a fellépésünknek. Az a játék, amelyben mi hozzuk létre a magunk valóságát, azt a világot, amilyent szeretnénk, hogy legyen, az most folyik. Akkor szépen lassan hozzá kell fognunk dolgozni és irányítani ezeket az energiákat közvetlenül a leghatalmasabb lehetőségeinkbe.

Jennifer Hoffman

közreadja:

www.foldicsillagok.hu

 

Forrás:  The Energies of January 2012 Jennifer Hoffman a message from Jennifer Hoffman

Copyright ©2011 by Jennifer Hoffman and Enlightening Life OmniMedia, Inc. This material is protected by US and international copyright now and may be distributed freely in its entirety as long as the author’s name and website, www.urielheals.com are included.

http://spiritlibrary.com/uriel-heals/the-energies-of-january-2012

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3046140
Hónap: 11041
Nap: 667