Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. június 5/6. Kivételes Vénusz Átvonulás - Ebben az életidőtökben utoljára

Vénuszba borulás – Az Istennő visszatérése – A kivételes Vénusz Átvonulás az emberiség változásának kiváltója

A Tizenkettek Tanácsának üzenete Selacián keresztül

közreadja:

www.foldicsillagok.hu

380188_316378645107959_1489393443_n.jpgSzámos, fontos időpont van 2012-ben, de a Vénusz Átvonulás egy olyan történelmi időpontot tartogat számotokra kulcsfontosságú energiáival, amely segítheti az emberiséget a szeretet magasabb rezgésébe való váltásába.

Az Átvonulás pontos időpontja, Június 5. vagy 6., attól függően, hogy melyik helyen éltek a világban, de energetikai hatása már most is mindenhol érezhető. Mit jelent nektek ez az energia és hogyan befolyásolj bennetek és mindazokat, akik felé szeretettel vagytok?

A Vénusz, mint a jelentős változások kiváltója

A Vénusz Átvonulás történelmi szempontból mindig összekapcsolható a jelentős társadalmi változásokkal is, mert ezek rendkívül ritka események. Az Átvonulások 8 éves tartamban párosával (kétszeri esemény során) történnek meg, és 122 év alatt párosodnak össze egy ciklusban. A mostani Átvonulás (első része) 2004 júniusában kezdődött (míg a második része, 8 évre rá, 2012 júniusában történik meg), míg az ezt megelőző pár, 1874 és 1882-es évben. A következő generációk viszont majd, 2117 és 2125 között tapasztalhatják majd meg mindezeket.

A Vénuszt energetikai szempontból a Szeretettel, Szépséggel és a Kapcsolatokkal társíthatjátok össze. Amikor ezek harmonikusan működnek, akkor olyan pozitív tulajdonságokat vonzanak magukhoz, mint a kreativitás/teremtő-, alkotóképesség, befogadás, nyitottság, intuíció és a természettel való kapcsolódás, és mindenben, amiben benne van, az isteniség tisztelete. A Vénusz átvonulás rendszerint felszínre hozza az olyan egyenlőtlenségeket, amelyek a nőiességben fejeződnek ki, és segíti az Istennői természet visszatérését, minden ember otthonába.

A bennünk élő Istennő

Mindannyitokban itt a Földön, egy isteni nő és egy isteni férfi él bennetek. Amikor ezek nincsenek becsben tartva, akkor a szeretetre való képességeteket a félelem árnyékolja be, és a bolygótokon oly sokáig ez volt a fő meghatározható tapasztalat, hosszú idők óta. A nők kiszámíthatatlanná és félreérthetővé váltak. A férfiak uralkodása, nem az isteni férfi szerint működik, hanem egy ego-alpú férfiasság szerint történt, amely arra törekedett, hogy ellenőrizze, és hatalma alatt tartson másokat.

Vissza kell tehát fordítani az erőszak és gyűlölet ciklusát, és ehhez az emberiség mindkét nemének muszáj lesz felébredni és megtanulni kiegyensúlyozni a női és férfi aspektusait. A belső bölcsességetek tudja ezt, hogy hogyan tegye és végigvezet bennetek ezen a folyamaton és segít elsajátítani azt hogy teljessé, kiegyensúlyozottakká váljatok. Ez a folyamat viszont igényel még némi időt majd. Minden alkalommal, amikor átkerültök az akadályaitokon és egyre szeretet teljesebbé váltok, akkor nemcsak magatokon segítetek ezzel, hanem sok olyan emberen is akik intuitív szinten szintén keresik ugyanazt a teljességet, és ezt becsüljétek meg nagyon!

A 2012-es év jelentősége


Ami fontos lehet ebben az évben – így különösen a Vénusz Átvonulás is- olyan lehetőségekkel rendelkeznek, hogy kihasználhatjátok azokat a különleges és jótékony fejlődést kiváltó hatásaikat, melyek fontosak a saját spirituális fejlődésetek szempontjából. Amikor ezek megjelennek, akkor képessé váltok arra, hogy tudatosan együttműködjetek ezekkel az energiákkal. Ahogy kiveszitek a részeteket a beérkezésükkel, és mindemellett megnyitjátok magatokat a bőséggel beérkező spirituális nyílásokra és hagyjátok elengedni a régi poggyászaitokat, akkor készen lesztek arra, hogy feloldjatok mindent, ami régi volt.

Ez lehetővé teszi számotokra, hogy szabadabbak legyetek és teljes résztvevőivé váljatok, mint Isteni VáltozástTevők, az életeteknek.

Folytassátok isteni természetetek felfedezésének útját, körülölelünk bennetek szeretetünkkel és áldásainkkal!

Mi Vagyunk a Tizenkettek Tanácsa

 

Forrás:

Return of the Divine Feminine

- Rare Venus Transit at Post Wesak - Rare Venus Transit a Catalyst for Humanity

Selacia's Council of 12 Message

Copyright 2012 by Selacia - www.Selacia.com

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3043372
Hónap: 11168
Nap: 339