Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. Május – Az Igazság felismerése

angel-waterfall-300-b.jpg

 

 

2012. Május – Az Igazság felismerése


A hónap mantrája:

IGAZSÁG EREJE FELISMERÉS BENNEM
ISTEN AKARATA NYILVÁNUL MEG VELEM!
Az év ötödik hónapja nagy erőkkel és átalakító energiákkal érkezik hozzánk. Az 5 az Istenember, a mikrokozmosz száma.


Éppen ezért olyan hangolásokra és tudatosodást elősegítő változásokra számíthatunk, melyek elindítanak bennünk egy visszafordíthatatlan folyamatot, Önmagunk beteljesülésének útján.
Egyfajta dinamizmus lesz úrrá belső erőinken és teremtő potenciáljaink megmutatkoznak. Éppen ezért nagyon figyelj minden gondolatodra és érzésedre, mert ezzel előhívod és létezésbe szólítod vágyaidat. Az ember az idők folyamán elvesztette, majd nemrégiben visszanyerte teremtő erejét. Ez a teremtő erő akkor is működik, ha nem tudunk róla. Éppen ezért sokszor döbbenten állunk egy-egy szituáció előtt, miként is jöhetett ez létre velem? Hát úgy, hogy a gondolatainkban már megteremtettük, érzéseinkkel megtámogattuk, erőnkkel megvalósulásba hívtuk (sokszor tudatlanul).


Ezért kell most már odafigyelnünk önmagunkra és tudatosan, szívből irányítanunk ezeket az erőket magunkban. Minden bennünk lezajló dolognak mi vagyunk a gazdái, éppen ezért a felelősség is a miénk. Ezt el is fogadjuk mindaddig, míg rendben mennek a dolgaink. Amint valami nem úgy történik, ahogy vártuk, máris összedőlnek az ideológiáink, és kétségbeesve kapaszkodót (sokszor bűnbakot) keresünk. Igen, így működik a földi ember…
De ne felejtsd el, te Istenhez tartozol! Azért vagy itt, hogy ezt felismerd, és Istenadta jogodon megéld!
Amint ezt elfogadod, Istenemberséged útjára lépve, a tudatosság lépcsőin haladva végül megtalálod Önmagad!
Az átlényegülés korát éljük, és ez a hónap nagy lökést ad nekünk, hogy ezt megértsük.
Újabb és újabb tudatosodást segítő erőket és a fejlődésünket előmozdító lehetőségeket kapunk. Ha ÉLünk vele továbbléphetünk, ha nem, akkor várnunk kell egy újabb kegyelemre.

Az alkimisták számára az ötödik elem, a quinta essentia, a mindent gyógyító orvosság, az elpusztíthatatlan valóság, a maradandó isteni ELV. Így valamilyen formán a kör négyszögesítéseként jelenik meg. Ez maga a Bölcsek Köve.
Éppen ezért ebben a hónapban belső bölcsességünk kibontakoztatására törekedjünk.
Meg kell találnunk a középpontunkat, hogy abból megerősödve tekinthessünk tiszta szemmel világunkra. Az irányokat is mindig a kiinduló pont határozza meg. A mi kiindulásunk pedig Önmagunk.
Csak azt kell eldöntenünk, hogy önmagunk melyik fokozatát vesszük alapul: az emberit, a lelkit, vagy a szellemit. ( Ha már így kérdezik, nem lehetne mind a hármat?)
A cél minden Önmagunk egyesítése, hogy az EGY tudatosságában kiteljesedünk.Ebben segít az a beavatási gyakorlat, melyet 2010-ben adtak át nekünk kristály-energiákban. Akkor aki végigment a kristálykapu beavatásokon, nagy lépést tett a tudatosodás útján Önmagában.
Most újra, egy újabb fokozaton haladhatunk végig ezen az úton és fogadhatjuk be, alakíthatjuk át isteni erőinket. A hangolás május 3-án kezdődik és a hónap végéig tart. Közben folyamatosan érkeznek hangoló és harmonizáló fények, hogy segítsék a bennünk zajló átalakulásokat.


Ez a hónap az Öntudatra ébredés egy fontos állomása, melyben meglátjuk, hogy saját igazságunk egyezik e az isteni alapelv EGY Igazságával.

Jézus urunk tanítása szerint ez most a felismerések hónapja. Olyan igazságok jönnek felszínre az események kapcsán, melyeket eddig nem akartunk feltárni magunkban. Féltünk tőle, mit mutathat rólunk és világunkról. De ezek az elnyomott erők nem bántani, hanem segíteni akarnak a tiszta felismerésben. Ha valamit tagadunk, eltávolítjuk azt magunktól és nem tudunk vele mit kezdeni. De ha megvizsgáljuk a szeretet szemén át, akkor felismerhetjük, mi tartott eddig vissza minket a tudatos megértéstől. Istenember létünk e felismerések nélkül nem tud igaz önvalónkká válni. Az isteni Igazságot nem lehet elkendőzni többé se bennünk, se körülöttünk. Rajtunk áll, készek vagyunk-e szembenézni vele. Isteni erőink segítenek.
Nagy változások várhatóak ebben a hónapban minden téren. Emberünkben, érzelmeinkben, gondolatainkban és fizikai tereinkben, kapcsolatainkban is.
Most 3 hét áll rendelkezésre az erők felismerésére, de újra kapunk egy hosszú elő-, és utószakaszt, hogy beleszokjunk. Három fázisban ismerhetjük fel önmagunk igazságait és vehetjük magunkhoz tudatos erőnket, hogy saját magunk lehessünk előmozdítói a változásnak bennünk.

A hónap energiája: az ISTENI IGAZSÁG TISZTA ELFOGADÁSA életünkben (létünkben), mert ez az alapja a Szeretet Rendjének.


Segítsen minket a Tisztánlátás lelke minden felismerésben…

 

zen_garden_l.jpg

 A hónap fontosabb napjai:
 

Május 1. – A hónap első napján egy felkészítő energia érkezik hozzánk. Az április végén megérkezett kegyelmi fények már áthatották energiaterünket és előkészítették a befogadást a ma érkező erőkre. Ezek az isteni rezgések a hitbéli elfogadást segítik megerősödni bennünk. Napunk fénye is erőteljes impulzusokkal támogatja ezt a hangolást. Már elindultak felénk olyan napenergia-aktiválások, melyek a bennünk sejtszinten lévő Fény-DNS kódokban indítanak el programokat. Ezek a Fény-programok egy mély belső átalakulást indítanak el, mely szépen fokozatosan az év utolsó periódusáig működnek bennünk. Ez az átalakulás bizonyos részeink elengedésével, mások átformálásával és egy új szemléletmód érzelmi és gondolati összehangolásával jár…


Május 2. – Az anyagi, teremtett világ átalakulását irányító isteni erő egyik energiakapuja aktiválódik ezen a napon. Minden fizikai dolognak, mely megvalósul az anyagi térben, létezik egy szellemi mintája, egyfajta mátrix-képe. Ezen kép alapján alakul ki a fizikai forma. Amennyiben a szellemi kép és az anyag tisztán kapcsolódik az isteni ideák erejében, „tökéletes” alkotás születik. Ha a teremtés folyamatában emberi érzések és gondolatok elhangolják az anyag rezgéseit (a hitrendszerek által) akkor annak rezgése alacsonyabb régiókban mozog és hatja át a környező teret is rezgésével. (Példának nézd meg az építészetben, milyen rezgése van egy faháznak és egy panelnak…)Május 3. – Kristálykapu aktiválás kezdete. Isteni minőségek behívása… Két évvel ezelőtt az aktiválás előkészítő kódjait már magunkhoz vehettük a kapukon való átlépéskor (akkor már ezt az utat megmutatták). Most újabb erőkkel léphetünk át rajtuk magasabb frekvenciákra hangolódva… így újra megnyílt a kristály-út, csak egy magasabb szinten. Ha a mai naptól minden 3. napon átlépsz egy-egy kristálykapun, tudatosságod újabb energiáit ébresztheted fel magadban. Az átlépés utáni napokon engedd, hogy a befogadott erők áthangolhassanak a neked megfelelő módon.
A gyakorlatot és a leírást itt találod:

www.kristalycsakra.eoldal.hu//cikkek/aktualis-valtozasok/kristalykapu-beavatas-2012.-majus.htmlMájus 5. – Az 5:5:5 energiái. Hatalmas és erős átalakító energiák érkeznek a ma nyíló dimenziókapun át. Az isteni tökéletesség és a kozmikus Törvények REND-be foglaló erői érkeznek hozzánk. Megszentelő fényekkel mindent átható és védelmező energia-terek alakulnak ki a Földön. Ezek a szerint tudnak megkötődni és működni, hogy az adott térségben élők kollektív tudatossága miképp engedi be ezeket az isteni erőket…Május 6. – Telihold. Ez a holderő most nagyon erőteljes impulzusokkal kapcsolódik össze velünk. Fogékonyságunk ezen a napon nagyon megerősödik és éppen ezért sokkal érzékenyebbek lehetünk, hirtelenebb reagálhatunk a dolgokra. Reggel töltekezzünk fel a Türelem Lelkével és kérjük az angyalokat, borítsanak be minket a Békesség palástjával.
Ez a Hold most lelki gyógyító erőket ad át nekünk. Segíthetjük ezt a gyógyulási folyamatot, ha magunk és mindenki felé szeretet érzését küldjük tudatosan.


Május 7. – Az első aktiválási hét kezdődik. Erőteljes testi érzetekkel találkozhatunk ezen időszakban. A kötöttségek, ragaszkodások feloldásai tovább folynak bennünk, hogy felszabadultan tudjunk továbblépni.Május 10. – Tündérkapuk nyitása. A természetszellemek, a minket segítő elementális lények is átalakuláson, fejlődésen mennek át velünk együtt. Velük régen tudatosan együttműködve, tiszteletben tartva a természet erőit, tettük a dolgunkat, amiben ők támogattak minket. Aztán a környezet tudatos rombolása eltávolított bennünket és bezáródtak azok a dimenziókapuk, melyeken keresztül ezeket a segítő erőket magunkhoz szólíthattuk. Most, Földanya kérésére és az emberi lelkek vállalása okán (hogy újra harmóniában kívánnak élni a természettel) egymás után tárulnak fel a bezárt Tündérkapuk. Ezekből olyan tudások jutnak el hozzánk, melyek segítenek megértenünk a természetet és a benne élő lényeket.


Május 13. – A hét lezárásaként ezen a napon testünkben egy olyan „újrakalibráló” program fut végig, mely leolvassa a változásokat és beállítja sejtszinten a hangolások befogadásának mértéke szerint az új energia-harmóniát. Olyan érzéseid lehetnek, mintha finom áramütések futnának végig rajtad. Engedd, hogy megtörténjen, és próbáld ellazítani magad. A megfeszített test akadályozza a hangolást…


Május 14. – Újabb aktiváló hét veszi kezdetét. Most érzéseink terén történik nagytakarítás és felismerések sorozata segíti az igazság elfogadását. Nagyon sokszor olyan érzések vannak bennünk, melyek nem is a mieink, csak másoktól vesszük át őket, úgymond „ránk ragadnak”. Ekkor nem is értjük, miért vagyunk erre vagy arra dühösek, hiszen nem tettek semmit ellenünk. Aztán rájövünk, hogy egy barátunk mesélte el, mi történt vele, és együttérzésből, talán sajnálatból átvettük tőle a felháborodottságát, amit kivetítettünk arra a harmadik személyre. Ezen a héten ezeket az „ál” érzéseket ismertetik fel velünk, hogy az Igazság isteni szemén át megláthassunk a mi valódi erőinket.Május 18. – Az érzelmi Háló behangolása kezdődik a Földön. Minden ember a szívén keresztül össze van kötve az emberiség érzelmi hálóján keresztül. Ezen a hálón áramlanak egymás felé, vagy egymás között az érzelmi energiák rezgései. Ha szeretet küldünk valaki vagy valakik felé, akkor ez a hálón keresztül eljut hozzájuk. Ha valakiket negatív érzésekkel illetünk, akkor is ezen át kapnak abból az energiából. Ha egy csoportról alkotunk véleményt, akkor a csoport minden tagjának azt az energiát „postázzuk”, amit arról a közösségről érzelmek útján ki tudunk fejezni. Most ezt a Hálót, az egyéni érzelmi terek tisztítása okán újrahangolják. Segítsük a hangolást önmagunk megtisztításával és a Szeretet árasztásával mindenki felé.


Május 20. – A második hét lezárását az újhold energiája tetőzi be. Most erőteljesen segíti bennünk a megújulás erőit, hogy letehessük mindazt, ami már nem segíti fejlődésünket. Vessünk ma számot és tudatosan válasszuk ki azt az irányt, melyet szívünkkel követünk.Május 21. – A harmadik hét kezdődik el energetikailag. Most gondolati tereink kapnak figyelmet és kerülnek az Igazság Rendszer „átvilágítása” alá. Teremtő erőnk ezen a szinten indítja el a megvalósítás energiáit az életünkbe, így nagyon fontos, hogy figyeljük, értsük és tudjuk, mit gondolunk.Május 22.
– (2012.05.04) 5:5:4-es kód (14=5) rezgései újra aktiválják az Istenember energiáit tudati szintünkön. Újabb isteni tudattartalmak kerülhetnek felszínre és nyilvánulhatnak meg bennünk, „a mintha csak mindig is tudtam” volna érzéssel. Ezek az energiák sejtszinten kódolt tudások, melyeket az energiaszint megfelelő rezgése aktivál. Figyeljünk „ösztönösen”, intuitív énünkből megnyilvánuló gondolataink útmutatásaira.
Május 27-28.
– Pünkösd. Nem véletlenül zárja le ez az erő a hangolási heteket, és nyitja meg azt a periódust ez a szent erő, melyben a megértés igazságával egyfajta belső mesteri beavatás részesei lehetünk. Ez a Szentlélek leáradásának és az Áldás elfogadásának időszaka. A Szentlélek maga a tiszta isteni erő, a megnyilvánító Akarat létrehozója a befogadás által… Ezt a befogadó erőt tárja fel bennünk, melyen keresztül a saját akaratunkban kinyilváníthatjuk az istenit! Így ölel át mindannyiunkat az isteni Akarat és Kegyelem Fénye. Olyan lélekkapcsolat alakul ki ezen a két napon az emberek között, mely az EGY LÉLEK isteni Fényébe emel mindenkit. Ez egy áhítattal teljes érzés, mely olyan, mintha itt is lennél, meg nem is. Egyszerre nagynak és aprónak is érzed magad… csak engedd, hogy beleolvadj a Szentségbe, ami körbeveszi most a Földet, hogy megérezhesd, mit jelent a minden és mindenki EGY. Ez a beavatás felkészít téged az utolsó kapun való belépésre…Május 30.
– Ma beléphetsz az Aranykapu terébe, hogy felismerd Önmagad. Engedd, hogy az isteni Igazság Fényruhába öltöztessen és ünnepelj, mert életed új szakasza kezdődött el. Elfogadtad MAGad!Május 31.
– A hónap utolsó napján Isteni Énünk Arany-angyalként érkezik hozzánk és ajándékot hoz. Az isteni tisztaság gyémánt fényét helyezi a szívünkbe, mely krisztusi tudatunkkal kapcsol össze minket Kristály-tisztán…Csodás Megigazulást mindenkinek!

Áldással: Orsi2012. április vége
Pusztai Orsolya
Kristálycsakra (http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/)

 

 

water.jpg

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3044558
Hónap: 11002
Nap: 466