Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. Május 20. Rendkívül ritka Napfogyatkozás-Együttállás - A világ azt tükrözi vissza, amit tükrözünk magunkból

Plejádiak üzenete

„Ti mind egy hatalmas teremtményei vagytok a Teremtőnek. Belétek van helyezve a Teremtő szívének vágya és hatalmas gondolatai, a testetekbe, lelketekbe és szellemetekbe.”

The Pleiadians channeled by Gillian MacBeth-Louthan Tuesday, 17 April, 2012

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Május 20.-án egy ritka Napfogyatkozás-Együttálás fog megtörténni. A Föld, a Nap és a Plejádok (vezetőcsillaga) Alcyone közötti összehangolódással. A mítosz szerint Ozirisz a nagy vadász szerelmes lett, a hét nővérbe (Plejádok, Fiastyúk), és üldözőbe vette őket, de az istenek a nővéreket védelmükbe, biztonságba vették. Először galambokká, majd csillagokká változtatták át őket. Maja a legidősebb nővér volt közöttük aki, később világra hozta Hermészt. (Toth)

A Fiastyúk egy jól ismert látványos csillagcsoportosulás az északi féltekén, télen, míg nyáron a délin, és már jól ismerték régóta a világ számos kultúrájában. Az ősi Dakota beszélők nevezték el Fiastyúknak. A Hopik a Plejádokat „Chuhukon”-nak, vagyis „Egymáshoz Ragaszkodóknak” hívták, és magukat közvetlen leszármazóiknak tekintették. A Navahok „Szikrázó Napoknak”, tartották, akik otthont adnak a láthatatlan isteneknek. Az Irokézek a boldogulásuk eléréséért imádkoztak hozzájuk. A Cree indiánok, önmagukról úgy beszélnek, mint akik először csillagok alakjában jöttek a Földre onnan, és majd később változtak át testbe, hússá és vérré. Némely indián törzsek ma is azt hiszik, hogy az Észak-Amerika összes törzse innen a Fiastyúkból érkezett, és ők tulajdonképpen azt a feladatot kapták a plejádiaktól, hogy a Földet biztonságba tartsák meg és őrizzék.

A fogyatkozások mindig változásokat jelentenek, a jó és másfajta dolgok között, és ezeket mindig rendkívüli események tartották. Jelentősen felnagyítanak mindent, rákényszerítenek bennünket, hogy tekintsük át azt, hogy mit forgatunk a fejünkben és mit küldünk ki azokból. A Napfogyatkozások valaminek az új kezdetét jelölik ki. (Így 2012. május 20.-án) és a Holdfogyatkozások, pedig azoknak a dolgoknak a befejezését, beteljesedését. Ezek most nagyon erőteljes fogyatkozások lesznek, amelyek mind tele lesznek sajátos ajándékaikkal, és sajátos utakra ébresztésekkel. Amint a Plejádi Csillagegyüttállás kapcsolódással megnyílik, önmagából új kristályos geometriai alakzatok születnek meg, hogy a fény kapcsolódás fennállásának létrejöttét így tisztelje meg.

 

Én (a közvetítő plejádi entitás) plejádi származású vagyok. Nőies természetem van, és úgy szeretlek bennetek, ahogy és akik vagytok. Erőmre, fényemre és igazságomra szükség van most, ezen a helyen és ebben az időben. Érezni fogjátok, ahogy jelenlétem megérint mindannyiótokat, amint szívemmel összekapcsolódok veletek, és úgy szólok hozzátok, mint ahogy a fény szól a fényhez, szív szól a szívhez, és az igazság szól az igazsághoz. Mint embereknek alapvető hogy megtaláljátok, nap mint nap a szépséget az életetekben és a testi létezésetekben. Annyi életidőt töltöttek el már azzal, hogy haragvással éltetek együtt és így kevertétek eddig a kártyáitokat is. Éles és olykor bántó szavakkal és gondolatokkal szálltatok szembe egymással. De ahogy egy kis fényt kapott kihűlt szívetek másoktól, a szemetek kizöldült az egy kicsivel több kedvesség és jóérzés láttán, de nem azért mert eleve így születettek meg, hanem azért, mert ezek olyan ajándékokkal bírtak, melyekkel képesek lesztek meglátni másokban is majd a gyönyörű tulajdonságaikat.

Az egyetlen módja a szépséghez, bőséghez, egészséghez és szeretethez jutáshoz, az amikor képesek lesztek észrevenni és felfedezni azokat , másokban. A világnak tükrözitek így, a saját visszatükröződéseiteket. Ha nem érzitek magatokat méltónak és virágzónak erre, akkor nézzétek meg azt, amit tükröztök. Fontos tudnotok és kezelnetek az ebben lévő mágiát, mint például ha valaki nyer a lottójátékon, akkor energia szinten gratuláljatok neki, és küldjetek neki szeretete, éppen azért mert pénzbeli ajándékra tett szerte egy energiajátékban. Lássátok tehát a tőzsdében is azt, ahogy az értékszintek önmaguktól megemelkednek, ugyanígy lássátok ezt az otthonotokkal és autótokkal kapcsolatos energiai értékeiteket.

Lehetőleg ne összpontosítsatok, valaminek az értékcsökkenésére, hanem adjatok fókuszt mindennek, mindenhol az értékeik növekedésére. Értéket fogtok kapni akkor, ha értéket láttok másokban. Úgy lesz gyönyörűség az életetekben, amikor másokban megtaláljátok a gyönyörűséget. Úgy szerezhettek magatoknak bőséget, ha örvendeztek mások jószerencséjének. Mert a jószerencse azt jelenti, hogy elindult felétek, befordult már a következő utcasarkon, a következő gondolattal megérkezhet. Minden napotok, minden percét áldani fogjátok, ha csendben, nyugalommal, áldással vagytok mások felé.

A világ mindig tükrözi, minden egyes gondolataitokat. Ha olyanokat vonzatok magatokhoz, akik magukba fordultak, be vannak gubózva, szomorúak és kétségbeesettek, akkor vizsgáljátok meg a saját rezgéseteket és tegyétek meg a szükséges változásokat. Változtassatok azon a szemléletmódon, ahogy eddig láttátok a világotokat, és ekkor ti magatok is meg fogtok változni. Dicsérjetek meg másokat a szépségükért. A Föld lakói elfelejtették egymás tiszteletét, egymás megdicsérését, és ez meg is látszik a Föld auráján. A Fény Királyságába belépést nyerni csak úgy lehet, ha becsülettel vagytok mindenre, ami a Földön van, létezik. Értékeljétek nagyra az életeteket és fényeteket, azt a gyönyörű teremtést, akik vagytok. Ti mindannyian a Fény Házának az egyedi teremtései vagytok. A Teremtő sohasem teremt egy mégegyszer ugyanolyan lényt, mint aki te vagy, mint akik, ti vagytok. Éppen ez az amiért az angyalok körülvesznek bennetek és vigyáznak rátok, mert Ti mind egy hatalmas teremtményei vagytok a Teremtőnek. Belétek van helyezve a Teremtő szívének vágya és hatalmas gondolatai, a testetekbe, lelketekbe és szellemetekbe.

Minden, amit a Föld megtapasztal, azt tapasztaljátok ugyanúgy meg ti is. Sorsotok, mint emberi sors, sokkal hatalmasabb jelentőségű, mint bármelyik más teremtményé, itt a Földön. Itt az ideje, hogy szíveteket kinyissátok, hogy minél több szeretet áradjon be belétek. Ez a szeretet olyan mélyreható és olyan hatalmas, hogy úgymond még az ég is irigykedik ezért, mert még sohasem látott ilyen mérhetetlen szeretetet. Szívetek dobogása minden falat lebont ami körülöttetek van, amikor a fény belép szívetekbe. Most összegyűjtelek bennetek a szívemben és megint és újra egyek vagyunk, én aki a Plejádokról származom.

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

Forrás: Mirror, Mirror - May 20th, 2012

Gillian MacBeth-Louthan a message from The Pleiadians channeled by Gillian MacBeth-Louthan Tuesday, 17 April, 2012

Gillian MacBeth-Louthan - PO box 217 - Dandridge, Tennessee 37725-0217 - '; document.write( '' ); document.write( addy_text93159 ); document.write( '<\/a>' ); //-->

 

 

 


 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3089598
Hónap: 14265
Nap: 330