Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2012. Március – A teremtő erő felismerése

2012.03.01

 

08strength.jpg

 

2012. Március – A teremtő erő felismerése

A hónap mantrája:

ISTEN AKARATA A SZERETET BENNEM

TEREMTŐ EREJE VALÓSUL MEG VELEM!

 

Ez a hónap nagyon erős energiákat és beavatásokat hoz el a számunkra. Olyan változások indulnak el bennünk és a világunkban, melyeknek látható eredményei lesznek hamarosan.

 

 

Ebben az időszakban olyan univerzálisan is formáló erők érkeznek dimenziónkba, melyek minden segítséget megadnak a régi energiákban ragadt formák átalakulásához.

 

 

Az energetikai rendszerek egyéni és kollektív szinteken is folyamatos átalakulás alatt vannak, ami igencsak megviseli mind fizikai testünket, mind pedig érzelmi és gondolati beállítottságunkat.

 

 

 

Az isteni Rend alapjai már jelen vannak, csak rá kell hangolódnunk ezekre a törvényszerűségekre, hogy bekapcsolódhassunk a tiszta isteni Szeretet-erők áramába. Az új „Fénykötések” kialakulásához a Szeretetnek jelen kell lennie bennünk.  Ezzel tudjuk magunkban aktiválni azokat a csatlakozási pontokat, melyek összekötnek isteni minőségünkkel. A Fénykötések (lélektesteinken képződnek és onnan sugárzódnak át a DNS újraaktiválódása által testi szintre) csak megfelelő rezgésszint mellett stabilizálódnak, alacsonyabb rezgés esetén csak időszakosan, vagy egyáltalán nem jön létre megkötődés.

 

Ennek előkészítését már megfigyelhettük az év elején történő változások folyamán. Sok fizikai szintű kapcsolat alakult át, és sokan testi és lelki változáson mentek (mennek) keresztül. Gyakran mély érzelmi és gondolati energiákat tisztítottak meg bennünk, hogy előkészítsék a beáramlást. Az energiák befogadásához dimenziócsakráinkat aktív állapotban kell tartanunk, hogy a Fényinformációk minden szintet átjárhassanak.

 

Ehhez érdemes a csakra-érzékelő gyakorlatot elvégeznünk:


 

http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/cikkek/meditaciok/dimenziocsakra-erzekelo-gyakorlat.html

 

 

 

Ezek a csakrák a fizikai testünk körüli energiatérben találhatóak, és a magasabb dimenziókhoz, a szellemi terekhez kapcsolnak minket, ahonnan a tudatos létezés igazságai juthatnak el hozzánk. Ezek a területek is hozzánk tartoznak, csak addig nem tudjuk befogadni a tőlük áradó információkat, míg tudatosságunk nem képes értelmezni azokat.

 

 

Ebben a hónapban az a felismerés lehet részünk, hogy választásunkkal Önmagunkon át az isteni Akarat beteljesülését szolgálhatjuk. Ezért kaptuk teremtő erőnket.

 

 

Itt az idő, hogy tiszta szívünkből kijelentsük: Istenhez tartozom, legyen meg bennem az Ő Akarata!

 

 

Ez az Akarat pedig nem más, mint a bennem működő teremtő SZERETET! Ez vezet el mindenkit a Boldogsághoz.

 

A krisztusi erők mindig bennünk/velünk vannak, csak engednünk kell megmutatkozni azokat általunk. Engedjük, hogy a Szeretet felnyissa Fénymagjainkat, hogy beteljesíthessük mindazt, amire vállalkoztunk:

 

 

 

Legyünk Fény mindenkor és mindenhol Isten Akaratában!

 

Március a tiszta akarat hónapja. Olyan beavatásokon és próbákon át vezet, melyek összetéveszthetetlen jeleken át mutatják meg nekünk igazi vágyainkat, melyekért tennünk kell. Ha nem bontakoztatjuk ki magunkban isteni teremtő erőinket, akkor azok megvalósulás híján elkeseredéssé válhatnak bennünk. Most már élnünk kell ezekkel az erőkkel tudatosan és felelősségteljesen.

 

Márciusban is 3 teljes hét áll rendelkezésünkre, de kapunk egy hosszú levezető szakaszt, hogy gyakoroljuk az isteni Akarat általi irányítást. Akaratunkat Istenébe helyezni és azt őszintén elfogadni nem mindenkinek könnyű feladat, míg a félelmeink bennünk vannak nem is lehet teljes. Éppen ezért olyan próbák elé nézünk, melyek félelmeink elengedésében segítenek. Felismertetik velünk, hogy igazából semmitől nem félünk, csak a félelmeinktől.

 

A hónap energiája: az ISTENEMBER TEREMTŐ ERŐINEK felismerése önmagunkban, melyek tisztán szívvel használhatók

 

E teremtő erő azonban már sokkal nagyobb, mint korábban. Visszakapta az emberiség azokat a teremtő potenciálokat, melyeket a régi időkben elvesztett.

 

Ezért fel kell ismernünk a felelősséget és legalább olyan szintre kell fejlesztenünk magunkban mint teremtő erőnket. E nélkül tudattalanul cselekszünk és nem értjük miért történnek meg velünk dolgok, pedig nem is tettünk semmit (persze csak gondoltuk). Végre élnünk kell Istenemberségünk lehetőségeivel és fel kell vállalnunk Isten-i minőségünket. Így teljesíthetjük be az Akaratot Magunk által.

 

A felismeréshez nagy segítséget kapunk a krisztusi dimenziókból. Az a fényspirál, melyen a tiszta isteni Szeretet energiája érkezik el hozzánk most intenzívebb rezgésbe kezd és leáradó erői felkészítenek bennünket az isteni Akarata megnyilvánulására.

 

Ehhez most is megnyílik a dimenziók határa és feltárul Jézus Szeme

 

Így nevezik az angyali lények azt az eseményt, mikor a galaktikus dimenziók közötti határ (dimenziókapu) átjárhatóvá válik a Felsőbb Dimenziókból érkező Energiák számára, és az isteni éltető Szeretet-Fény átjárja a teret. Isten mindent lát és a krisztusi Szereteten keresztül mindent áthat. Ha felnyílik Jézus Krisztus szeme, akkor Isten mosolyog a Világra és Fényével köszönti azt.

 

E Fénnyel olyan segítő és megvilágosító energiák érkeznek a 7. Dimenzió Fénymagján keresztül, melyek a további fejlődést és beavatások sorozatát készítik elő a Földön élő lelkek számára. (Mikor változásokat, beáradó energiákat érzékelünk magunkban, kérjük meg Földanyát, hogy isteni minőségével rögzítse azokat fizikai szintünkre Isten Akarata szerint, úgy ahogyan nekünk az jó. Az anyai áldással segíthetjük az energiák gyorsabb megkötődését.)

 

A krisztusi Szem egy olyan spirális Csillagfény-örvény, melynek közepében kialakul egy Energiagömb, ami sokkal fényesebb és magasabban rezgő magjával sugárzóbb, mint a körülötte örvénylő Fény, így összegyűjti, majd lesugározza a megfelelő Fénystruktúrákat a kívánatos szintre. Ez a Fény akár több dimenzión is áthaladhat, hogy elérje célját. Most mi részesülhetünk abban az áldásban, hogy segítségképpen befogadhatjuk Energiáját és ezáltal felébreszthetjük Fényemlékeinket.

 

Ez az időszak a felkészülés befejezését és a közelgő Fény-beavatások kezdetét jelzi.

 

A Fénymag aktiválások egyre erőteljesebben érezhetőek fizikai valóságunkban és testi tünetekként is.

 

Nincs okod a félelemre, hiszen csak az történik veled és benned amire már lélekként IGENT mondtál…

 

Sok felismerés vár arra, ki életét a tiszta isteni Energiák szerint és azokkal harmóniában kívánja élni.

 

Legyen hát ez az időszak teremtő erőnk felismerésének erejében az Akarat kiteljesedése bennünk, Szeretetünk által.

 


 

god_light_.jpg


 

A hónap fontosabb napjai


 

Március 1. – A meteorológiában ma kezdődik a tavasz, de ez a nap energetikailag is fontos minden évben. A harmadik hónap kezdete mindig egy változás beindítója. Az év felkészítő időszaka itt lassanként lezárul és helyet ad az új energiáknak, a beáradásnak, a növekedésnek. Földünk megújulása, a belső energiák összekapcsolása és a külső erők munkálkodása kezdődik. Ez a nap energiarendszerünkben is elindít valamit. Egyfajta energetikai impulzust ad, mintha újratöltene minket, beindítaná fényvezetékeinken az áramlásokat. Ha furcsa bizsergést vagy belső csiklandozás szerű érzéseket figyelnél meg magadon, akkor tudd: betöltődnek a rendszereid. Fontos, hogy ebben az időszakban feltöltekezz fénnyel! Fizikailag a napsugárral és energetikailag a Teremtő Központ isteni fényével, a Szeretet sugarával. A Szeretet töltöttsége nagymértékben befolyásolja, így elfoghatóvá, érthetővé teszi benned a hónapban történő hangolásokat és átalakulásokat. Nyisd meg magad az újnak és légy befogadó! Növekedj, mint a mag a fénnyel…

 

 

 

Március 3. – Egy személyes szimbólumrendszeren keresztül történik kapcsolatfelvétel Felsőbb Éned és közted. A hónap energiái és tanítása ezen át válnak érthetővé számodra. Ez lehet érzelmi, vagy gondolati úton történő jelképrendszer, de lehet színek, formák és szimbólumok által kódolt üzenet formájában is. Csak figyelj, és meditálj rá ezekre a szimbólumokra. Nem kell túl bonyolult dolgokra gondolnod, egyszerűen csak tartsd nyitva az érzékeidet, hogy megérthesd a szellemi üzeneteket. Az emberi energiarendszerben léteznek „Fény-kommunikátorok”. Ezek olyan kristálymagok, melyek értelmezik (lefordítják) azokat a Fényenergia-információkat, melyek magasabb Tudatosságunkból, Felsőbb isteni Énünktől jönnek, valamint továbbítják azokat a tanításokat, melyek a magasabb dimenzió mestereitől és szellemi lényeitől érkeznek. Ezek vagy érzéseinkben, vagy gondolatainkban megjelenő megértésben, de lehet, hogy sejtszintű tudásban nyilvánulnak meg bennünk.


 

Most hagyjunk időt magunknak a szemlélődésre, pihenésre is. Legyünk a friss levegőn és engedjük erejét át magunkon. Végezzünk tisztító légző-gyakorlatokat. Legyünk minél többször TUDATában MAGUNKnak, isteni-spirituális Valónknak, hogy ezek az információk akadálytalanul átáramolhassanak rajtunk.


 

Ez a nap számenergetikailag is nagyon erős: benne van a 3, a 9 és a 12-es szám ereje is. Jelzi, hogy a hármas egység egyesítésére (3), a bennünk élő teljesség felismerésére (9) és az isteni rend (12) térnyerésére kapunk felkészítést. Ha ma ezekkel a számokkal találkozol, engedd be magadba tudatosító rezgésüket.


 

Március 5. – Az első hangolási hét kezdő napja. Ma erőteljes tisztítások kezdődnek, hogy emberi akaratunk gátjait el tudjuk választani tiszta lelki vágyainktól, melyek az isteni Akaratot szolgálják. Ha tiszta bennünk az akarat, akkor eggyé válik Isten Akaratával bennünk. Fontos, hogy a hét folyamán figyeljük, milyen érzések, gondolatok és szituációk váltanak ki belőlünk ragaszkodást vagy akaratosságot. Itt vannak azok a blokkot, amikkel tudatosan foglakoznunk kell.


 

Egyik szellemi tanítómesterem Hiranus, a következő gyakorlatot adta nekem egyszer az elengedésre:


 

Vonulj el egy nyugodt helyre, hol önmagadba mélyedhetsz…


 

Kérd Felsőbb Éned, hogy szellemi erejével segítsen neked megtisztítani felesleges lélekemlékeidtől lelkedet, és irányítsa az elengedést. Ahhoz, hogy segíthessen, neked is tiszta szívből kívánnod kell a megtisztulást. Bármi történjék is az emlékképek felvillanásakor, bátran kell szembenézned velük, mert csak így engedheted el tudatosan energiájukat.

 

Mélyedj el és érezd meg magad körül lelki energiáidat, szólítsd meg szeretettel lélektested. Engedd, hogy hívásodra összerezegjen lelki és testi tudatod, így érezheted meg, hol kell korrigálnod energiáidat. Érezd meg lélektested önmagadon át, lelki tudatod válik így megérthetővé számodra!

 

Ha készen állsz, szépen lassan lélegezd át a tested!

 

Figyelmeddel kövesd a levegő útját, és ahogy beszívod azt éltetőn, tudatosan mindig egy-egy testtájadba lélegezd be. Engedd és figyeld, ahogy feltölti és fellazítja azt…

 

Kérd Felsőbb Éned, hogy tudatosságát töltse a beszívott levegőbe, hogy érezhesd, hol van benned akadály, blokk, fájdalom lélegzéskor.

 

Mindig csak egy területre figyelj!

 

Kezdd azzal, amelyik problémát okoz, vagy melyben fájdalmat érzel.

 

Tudatosan szívd be és lélegezd oda a levegőt. Figyeld meg, hogyan tölti ki a területet, és hol van, ahol elakad, nem tud tovább áramlani. Ott feszültség, szúró, fájó érzés keletkezik…

 

Ezen a területen lélektesteden egy energiablokk található, mely már fizikai szinteden is érezhető. Lelki tudatodba lépve kérdd Felsőbb Éned, tárja fel előtted ennek az energiablokknak az okát.

 

Érzésben, gondolatban vagy képben fog megjelenni benned a válasz. Nem kell megijedned tőle, hanem fel kell ismerned, hol kapcsolódik az hozzád, és arra a területre tudatosan Szívenergiát küldened. Ez azt jelenti, hogy bármi is jött elő benned lelki emlékként, azt szeretettel elfogadod, nem állsz ellen neki és hagyod, hogy ez az elfogadás a Szeretet Fényével feloldja a kötöttséget. Köszönd meg magadnak, hogy mindezt megteheted, és kérd szellemed, lazítsa föl és írja jóvá energiáit. Figyeld meg, mennyivel könnyebb és oldottabb lesz az a terület.

 

Ha még mindig érzel benne feszültséget, az azt jelenti, hogy önmagadat hibáztatod valami miatt, ami már elmúlt. Ezzel kötöd oda az energiát.

 

Itt a Megbocsátás ereje az, mi kioldja a görcsöt, az önvádat és felszabadítja a területet.

 

Bocsáss meg hát magadnak! Szeretettel tedd meg, Magadért. A Megbocsátás erejével engedd el a felesleges lélekemléket, oldd meg a csomókat, emeld ki magadból ezt a kötött energiát, és add vissza azt a Teremtés Teljességének! Küldj oda Szeretetet, hogy kitöltse a teret, ezzel írva jóvá az emléket…

 

Most már megláthatod, hogyan szűnik meg minden feszültség és fájdalom azon a részeden és lelki tereid is megtisztulnak ott.

 

Ha ezután még fizikai szinten érzéseid vannak e területen, mosolyogva fogadd el, hogy megéléseddel mindezt most elengedheted…

 

Jó munkát az Elengedés Fényében!

 

Március 8. – A Telihold energiái hatják át ma a teret, ezért érzelmileg és gondolatilag túltöltődhetünk. Egy kicsit olyan érzésed lehet, mintha minden egy pillanatra megállna, vagy lelassulna, mert olyan kozmikus erők is dolgoznak, melyek bezártságot, határozott, elkülönült tereket érzékeltetnek bennünk. Ezek most abban segítenek, hogy felfedezd magadban az akaratosság be/lehatárolt tereit. Az ego-s akarat megfoszt minket a szabadságtól, hogy szívünkön át válasszunk. Ezekben a terekben olyan gondolati-, érzelmi programokat tartogatunk, melyek egy-egy helyzetben megmagyarázták, bizonyították nekünk cselekedeteink ”helyességet”. Pl. „Azért voltam vele durva, mert múltkor megbántott mikor azt mondta, hogy…!”- tipikus ego-s reakció és magyarázkodás a felelősség elhárítására.

 

Ha akaratunkat rákényszerítjük magunkra vagy másra, azzal megkötjük mindkettőnk energiáját. Az isteni Akarat ezzel szemben a teremtő erő előmozdítója, nem kényszer, hanem lehetőség a szeretetben való teremtésre.

 

Ha ezek az ego-s akarati kötelek elszívnak tőlünk energiát, hiszen mi tartjuk fenn őket az energiánkkal, kevesebb erőnk marad a tiszta teremtésre, vágyaink megvalósítására.

 

Ha egy személyhez kapcsolható ez az energia, akkor a következő gyakorlatot javaslom (ez lehet bármilyen kapcsolat esetén).

 

Képzeld magad elé az adott személyt és mondogasd neki szeretettel a szöveget, amíg azt nem látod, hogy mosolyogva elmegy:

 

 

 

„A mai nap az elengedés napja. Elengedlek téged XY. Szabad vagy, én is szabad vagyok. Bármilyen szeretetlenség is volt közöttünk, azt én most megbocsátom. Kívánom, hogy az életedet kísérje a szeretet a boldogság, a lelki nyugalom a jó egészség, a harmónia, az egyensúly és siker. Szabad vagy, én is szabad vagyok. Mától fogva harag nélkül fogok rád gondolni, és azt kívánom, hogy Isten áldása kísérje minden napodat. Szabad vagyok, te is szabad vagy. Béke legyen veled.”

 

Március 11. – Az első hét lezárása, melynek során egyfajta energiaharmonizálás indul be. Ez az energia most végigfut a rendszereinken és leolvassa mindazokat a változásokat, tisztításokat, jóváírásokat, melyeket megtettünk az elmúlt időszak folyamán. Ennek alapján beállítja és újrahangolja auraterünket és csakráinkat, valamint sejt szinten is változásokat indít be. Ezért a mai napon és az elkövetkező pár napban is borzongásszerű tüneteket érezhetsz magadon.

 

Március 12. – A mai napon olyan tiszta lelki vágyakat tár elénk tudatosságunk, melyek életünk beteljesítését és boldogságunk irányát mutatja meg bennünk. Ezt egész héten érezni fogjuk, mert időnként bevillannak szívünkön át ezek az információk.


 

Március 15. – Ez a nap nekünk magyaroknak különösen fontos, mert bennünk, szívmagunkban megnyílnak az Istenember kódok újabb Fénykristályai. Mit is jelent ez: Az Istenember kódok olyan szellemi energiák (Tudatszikrák) Bennünk, melyek az örökkévaló Tudatrészeink rezgéseit képviselik. Ezek a szellemi részek folyamatosan együtt rezegnek az isteni Teremtés-Tudat azon részével, mely a tiszta szellemi esszenciából „megformálta” Valónkat. Mivel Tudatosságuk az isteni szintekkel egyenlő, működésük is az isteni ELV-et követi:

 

Egy
Lét/Létezés/Létező
Van

 

Ha tudatosságunkat képesek vagyunk ráhangolni ezekre az isteni rezgésekre, akkor velük összekapcsolódva, mintegy nyílt csatornán keresztül képesek vagyunk az ELV szerint cselekedni.

 

Erről már beszámoltam 2010-ben, amikor elkezdődtek az aktiválások, így a teljes írást róla itt találod:

 

http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/cikkek/tanitasok/istenember-kodok-felnyilasa.html

 

Ami számunkra nagyon fontos, hogy magyarságtudatunkon keresztül történik meg mindez bennünk.


 

Azok az ősi kódok, melyek bennünk találhatóak, olyan feladatokat és a hozzájuk tartozó erőket aktiválják, mellyel beteljesíthetjük Isten előtt vállalt és a Földdel, felemelkedéssel, tanítással, példamutatással kapcsolatos küldetésünket. Legyünk ma különösen büszkék magunkra és magyarságunkra tiszta szívünkből, igaz lelkünkből!

 

Március 18. – A második tanító hét lezárásaként szellemi üzenetben isteni feladatunk információit tárja fel lelkünk. Olyan cselekvésekre ösztönöz, melyek vágyaink megvalósulása felé terelnek minket. Nagyon sok olyan jelet kapunk ma, melyek irányt mutatnak és bizonyságot adnak a Gondviselés jelenlétéről életünkben. Figyeld a jeleket!

 

Március 19. – A harmadik héttől a cselekvés erői felé terelnek minket. Ez a hét a döntésről és annak szívbéli kifejezéséről szól. Ezt viszont csak akkor tudod kifejezni, ha Szereteted Önmagad iránt isteni. Isten szeretete feltétlen, örök és áradó minden teremtménye felé. Ez a Szeretet tartja egységben a teremtést és benne minden lényt.

 

Ez a Szeretet tart egyben téged is önmagaddal. Ha e Szeretet a Szívedben elérhető számodra azzal, hogy szereted önmagad, akkor képes vagy benne maradni e Szeretet áramában, a Gondviselés energiáiban.

 

A mai nap számenergiája azért csodálatos, mert benne van az isteni 1 száma és az oda elvezető teljesség, a 9 száma is, ami összeadva újra az EGYség számát az 1-et adja. Azaz a beteljesülés mindig csak az isteni úton lehetséges. A beteljesülés útjára viszont a tiszta Akarat vezet el… ezért csak engedd, hogy Isten Akarjon Benned!


 

Március 21. – A Napforduló erői elhozzák nekünk a krisztusi Lángot. A Kikelet ünnepén az ÚJ ÉLET KRISZTUS szimbóluma virágzik ki minden lélekben. Ez egy kristályerőt közvetít Akarati rendszerünkbe, mely iránymutatóként és szellemi központként működik a fizikai szívterünkben. Fellobbantja bennünk, Szív-templomunkban az isteni Szeretetlángunkat újra. Ez a Szeretet-láng a megváltás üzenet lobogja. Sürgeti bennünk a megbocsátás erőinek fizikai megnyilvánulásait is. Nem tudunk haraggal és indulatokkal előre jutni. Az isteni Igazság a Szeretetben tud a legjobban megnyilvánulni. A türelem erényére most szükségünk van, hogy megvárjuk az Akarat térnyerését a megfelelő helyben és időben…


 

Március 22. – Az Újhold erői a megtisztulás energiáit segítik közvetíteni felénk. Ilyenkor még a tudattalan mélyből feltörhetnek régi sérelmek, félelmek, de mindezt azért kapjuk, hogy felismerjünk és elengedjünk. Újholdkor energiarendszerünk olyan csúcsponti állapotban van, amikor képes magába fogadni és ugyanakkor magából átadni a szükséges energiákat. Ebben az állapotban sokkal könnyebben kezdünk neki bármilyen átalakulásnak, mert az emberi tudat ilyenkor sokkal fogékonyabb. Az újhold kitágítja tudati tereink horizontját, ezzel befogadóvá tesz minket mindenre, minden új-ra. A leáradó és beállító erők ekkor kezdik el munkájukat fizikai síkon is, hiszen először szellemi és lelki tereinket hangolják. Ha tudatos befogadók vagyunk, fizikailag is érezhető változásokat tapasztalhatunk. Ezek az erők segítik, hogy krisztusi szívlángunkat magunkban érezzük és befogadjuk segítségével az érkező megigazító Fényeket.

 

Március 25. – A harmadik hét lezárása az elfogadás próbája. Mindenki elé odaállítják a lehetőséget, mellyel elfogadhatja küldetését és az Isteni Akaratot Önmagában kiteljesedni. Ez érkezhet szellemi úton, angyali üzenetben, de akár fizikai megkeresés útján is. Használjuk Szívlángunk krisztusi erejét, hogy megértsük a szellemi üzeneteket! Kérjük Jézus segítségét a megértéshez és ajánljuk fel Magunkat Általa az Akaratnak. A mai napon tett felajánlásunk sokszoros erővel bír.

 

Képzelj magad elé egy aranytálcát, amit két angyal tart. Tegyél rá mindent és mindenkit, amit/akit Isten kegyelmébe ajánlasz. Ez lehet akár egy kapcsolat, a nemzeted, országod, vagy önmagad is. Kérd Atyádat fogadja kegyelmébe és teljesítse be benne Akaratát a Szeretet törvénye által, Krisztus szent nevében.

 

Majd miközben imádkozol, kérd az angyalokat tegyék Atyád lábai elé felajánlásodat és imád végére megérkezik az elfogadó üzenet hozzád.

 

Március 28-29. – Ez a két nap együttes erővel bír. Az isteni erők térnyerését hozzák el akarati energiáidba, valamint a földi terekbe. A REND pillérei már állnak és az alapok szilárdulnak. ezeken a napokon olyan átalakító erők munkálkodnak, melyek beindítják a megnyilvánulási folyamatokat. Ez azt jelenti, hogy látható jelei lesznek a Föld számos pontján az isteni Akarat térnyerésének és az Igazság győzelmének. Benned is harc folyik az ego és a lélek között. Melyiket segíted? Szívvel és szeretettel a lelket, vagy elmével és félelemmel az egot? Ahogyan magadban meghozod a döntést és teret adsz az igaz Akaratnak, úgy nyilvánul meg szinte abban a pillanatban életedben és világodban is ez az isteni erő! Tegyük együtt igazzá szeretettel életünket!

 

Március 31. – A hónap utolsó napja levezetés és egyben felkészítés is a következő időszakra. Harmonizálás indul be bennünk szellemi, lelki és fizikai erőinkben és tudatosságunkban. Kérd Felsőbb Énedet vezesse le ezt a harmonizációs folyamatot és hagyd, hogy az Akarat most már érvényesüljön az életedben, ne feledd, választottál!


 

Csodás megéléseket az Akaratban

 

Áldással: Orsi

 

2012. február vége

 

Pusztai Orsolya

 

Kristálycsakra (

 

http://www.kristalycsakra.eoldal.hu/


 

)

 


 

diana-divine-creations1.png

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3176457
Hónap: 37221
Nap: 735