Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A 11:11:11-es kapunyitás felé

A 11:11:11 -es kapunyitás felé
 
Ez a „kapu”, a kilencedik a sorban, amely az emberiség felemelkedésének egy fontos mérföldköve, tulajdonképpen egy magasabb tudatosságba, magasabb rezgésbe való átlépés.
 
 

 

A 11:11:11 –es kapunyitás felé

A 11:11:11 –es (november 11-i) kapunyitás felé közeledve nézzük meg, hogy az Úton mivel találkozunk – ebben az írásban ezt szeretném részletezni a csillagok tükrében. Ez a „kapu”, a kilencedik a sorban, amely az emberiség felemelkedésének egy fontos mérföldköve, tulajdonképpen egy magasabb tudatosságba, magasabb rezgésbe való átlépés.

Fontos tudnunk, hogy ez az átlépés finom, nem egyik pillanatról a másikra történik, és nem a mindenféle spirituális elvárásoknak megfelelő tapasztalatokat hoz. Azaz továbbra sem fognak angyalok harsonákkal a kezükbe megnyíló dimenziókapukon keresztül a Földre áramlani most, nem fogunk hatalmas tudatosságra ébredni egyik napról a másikra. De mégis rengeteg finom, elsőre láthatatlan átalakulást hoz.

Ezt észrevenni, hogy az ember benne van, nem egyszerű, mint ahogyan amikor nő a hajad, akkor sem látod, hogy nőne egyik napról a másikra, és mégis egyszer csak azt veszed észre, hogy el kell menni a fodrászhoz. Ez is pontosan ilyen. Egyszer csak azt veszed észre, hogy sokkal türelmesebb vagy az emberekhez/dolgokhoz, hogy amiért régen öltél volna, most meg sem mozdít benned semmit. Azt veszel észre, amit csak szeretnél, másképp látsz a világra, mások a hangok és a fények.

Ezt már sokan tapasztalják, ám ezek a tapasztalatok mostanában egyre erősebbek lesznek, egyre nehezebb lesz az emberiségnek ezeket figyelmen kívül hagyni. Eddig csak beszéltünk erről, de most már egyre jobban kézzelfoghatóbbá válik. Van, akinek ez már évek óta valóság, van aki most kezdi el tapasztalni – nincs jobb vagy rosszabb, senki sincs előrébb sem hátrébb.

S akkor nézzük mi vár ránk 11:11 –ig.

Az első és legfontosabb, hogy a Merkúr október másodikán (vasárnap) belépett a Holló csillagképnek erőterébe, majd a Nap is követi 4-én (kedden). A Merkúr 3 nap alatt átvonul felette, míg a Nap egészen október 11-ig közvetíti energiáit.

Az asztrozófia és más égi üzenetek szerint a Holló őrzi a titkos tudást, az örök élet titkát. A csőrében tart egy cseppet a Kehelyből, a Szent Grálból, amely az Örök Élet italát rejti. Ne feledjük, hogy a Pálos rend címerállata a Holló, akik szintén a titkos tanokat őrzik számunkra, azokat a tanokat, amelyekkel elnyerhető az élet körforgásából való kiemelkedés. A Holló az, aki Apollónnak hoz a csőrében egy cseppet az Örök Élet italából. Igen ám, de a mitológia szerint egy fontos momentum is történik itt, egy másfajta értelmezésben: a Holló megtart egy cseppet a csőrében, és büntetésül Apollón felszegezi az égre.

Összevág azzal a képpel, hogy a holló a jelenlegi emberi tudatban mint negatív töltetű madár él, például halálmadár. Hiszen a színe is fekete, s a mondás is úgy tartja: ritka mint a fehér holló. Az Örök Élet titka egy tudás, azaz ez a tudással, hatalommal való visszaélésre utal. Ezért kelt az Emberben fura érzeteket a holló, hiszen az emlékezteti őt arra, hogy mikor és hogyan élt vissza a Teremtőtől kapott hatalmától.

Tehát, mint minden csillagüzenetben, itt is a kettős olvasattal leszünk közelebb az igazsághoz: Egyfelől, a Holló idejében az ember képes az Értékeket megőrizni magában, beavatást nyerhet titkos tudásokba, magas misztikumokkal ismerkedhet meg. A Fénnyel való belső találkozás ideje. Másfelől, fontos üzenet az, hogy az Ember a tudásával, a hatalmával ne éljen vissza, azt mások szolgálatába kell állítania, használnia kell, átadni.

A Holló börtön egy szinten, ahová az ember saját döntései következményekén kerül, mert visszaélt teremtő erejével, vagy éppen nem élt a kezében lévő sok csodával. Minden visszatartott, eltitkolt energia felszabadítására ösztönöz a Nap és a Merkúr most. Ám először ne a külvilágban várjuk el, hogy majd mások kezdik el felszabadítani a titkokat, erőket, hanem kezdjük saját magunkkal. Mint mindig.

Nézz szembe a saját életeddel: VALÓBAN készen állsz arra a tudásra, amire vágysz, és eddig nem volt hozzáférésed hozzá? Vagy csak azt várod újra, hogy majd mások megmutatják neked az igazságokat? Megint arra vársz, hogy most nem világi, hanem spirituális vezetők megmutatják neked az új tudást, az új igazságokat? Hogy a dolgok rajtad KÍVÜL történjenek, megint valakik majd megoldják most nem fizikai, hanem „spirituális” szinten a dolgokat?

Azt tapasztalom, hogy bár vágyunk a lelki békére, a világ változására, de azt ismét megint másokkal szeretnénk elvégeztetni. Régen, nagyon régen megbíztuk ezzel azokat az embereket, akiket erre képesnek tartottunk, hogy helyettünk igazgassák a világot, a dolgokat. Látjuk, hogy ez hová vezetett. És most ez újra nem történhet meg, azaz ismét nem arra kell várni, hogy majd mások elmennek megnyitják ezt a 11:11 –es kaput, mások lehorgonyozzák az új tudatosságot, nálad „spiribb” emberek majd megtanítanak ezt-azt.

Nem. Itt az idő, hogy TE légy aktív, a saját bőrödön élj meg mindent.

Eddig azt hitted, hogy nem vagy rá képes. Pedig DE. Kezdd el csinálni. Csináld azt, amit TE jónak érzel. Bármit, ami lehet egy kis meditáció reggelente, vagy minden nap beszélgetsz a kristályaiddal, vagy szerető gonddal szólsz növényeidhez.

Mindegy mi, csak tedd bele a szíved és lelked a SAJÁT ÉLETEDBE. A TE kezedben van a felemelkedés, ehhez NEKED IS TENni kell. Nem jön el a világ Nélküled, amire vársz. Ne akard azt, amit most élsz, hogy majd más vezetők levéve a felelősséged a válladról, most már spirituálisan vezetnek téged.

Gyógyítsd Te magad! Ez ne különböző legcsodaszer-természetes-ősi készítmények bekapásában merüljön ki, mert az is csak ugyanaz: valaki eléd ad valamit, amiről te elhiszed, hogy jó, csak most már rajta van a „bio”/”spiri” matrica, ezért beveszed, és megint azt várod, hogy az hozza el neked az egészséget. Ugyanaz, mintha gyógyszert szednél, csak pepitább/fényesebb köntösben. Ugyanaz.

Tégy magadért, sok kis apró csodáért, amiben Te vagy benne. Ültess a balkonra kis növényeket, amiket Te locsolsz, és ugyan nem hiper-szuper technológiával learatott, tárolt és adagolt növényt eszel, de benne lesz a lelked, és ami a legfontosabb, a SAJÁT életed.

Ezek természetesen csak példák, amivel szeretném megmutatni, hogy mit jelent az, hogy a saját magadhoz veszed vissza energiáidat, életedet.

Tényleg légy Te a saját életed vezetője, spirituális szinten. Mindenki a Tanítód: de mindenkiben ott vagy Te.

- – -

S ahogy elhagyjuk a Holló csillagképet, a Merkúr is és a Nap is október első felében találkozik a Szaturnusszal.

A Szaturnusz, más nevén a Küszöb Őre pontosan egy ilyen aspektusban van jelen életünkben, a Szűz csillagképben. Minden rendezünk, rendbe rakunk életünkben, a helyére kerülnek azok a dolgok, amelyek a birtokunkban vannak. Az itt elhaladó két égitest pedig mint egy KAPUN, a Küszöb Őre által figyelt kapun halad át.

Csak az mehet át, csak akkor léphetünk tovább, ha minden ami bennünk van VALÓDI. A rendezett, szeretettel átitatott, MEGTAPASZTALT bölcsesség életképes csak. Az illúziók és vágyálmok ideje véget ér. Csak a valódi tapasztalat maradhat.

Ez jelentkezhet októberben egyfajta blokként is, ahogyan az utunk során egyre jobban beszűkülünk, és csak EGY irányba mehetünk: önmagunk felé. A következő stáció, amit a Szaturnusz őriz, az Angyal csillagkép, ahol összefonódik a láthatatlan és a látható. De ide elvárásokkal és nem-valódi vágyakkal nélkül léphetünk tovább. Aki bölcs, észreveszi, hogy a „sors” merre terelgeti útját, mit mutat neki. Az Angyal csillagképben egy belső lelki Rend és szolgálat jelenik meg: ahol minden tettünkkel szolgáljuk a magunkat körbeölelő világot, és így magunkat emeljük a Fénybe.

 

 

 

Kiss Balázs Kunó – csillagmag.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 12
Összes: 3092268
Hónap: 14842
Nap: 535