Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A FELEMELKEDÉS TUDOMÁNYA

  A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012. 08. 13.

Visszatart benneteket bizonyos szempontból egyes területeken a változással szembeni ellenállásotok. Néhányatoknak vannak új elképzelései és ötletei, amik idegenek, furcsák számotokra. Nem rezegtek együtt velük, mert még soha nem tapasztaltatok ezelőtt ilyesmit bármelyik korábbi vagy a jelenlegi inkarnációtok során. Mi, a Fény Galaktikus Szövetsége, szeretnénk segíteni nektek símává tenni ezt az átalakulást és még hatékonyabban, eredményesebben, pozitívabban, biztonságosabban és magabiztosabban magatokba olvasztani ezeket a változásokat.

Ebben az időben néhányan közületek nagy nehézségekkel küzdenek, amikor olvassák nektek küldött üzeneteinket. Ezek a lények tanúbizonyságot tesznek olyan viselkedésről, ami sokféle módon nem alkalmas a magasabb dimenziós létezésre. Ezek a lények kimutatják úgy, hogy mindenki láthatja még nem állnak készen, még nem képesek magukat felemelni a harmadik dimenziós létezés rezgésszintje fölé. Ez az ő választásuk és mi – mint mindig tesszük – tiszteljük és tiszteletben tartjuk a választást amit mindnyájan tesztek, habár ezek a lények megérthetnék, hogy nem fognak, mert nem tudnak felemelkedni a magasabb dimenziókba, amíg ezeket a hiányosságokat személyiségük szerkezetében meg nem tisztítják, korrigálják, hozzá nem igazítják a magasabb dimenziós tudatossághoz.

Ez a szabály. Ez az a mód, ahogyan ezt a sokdimenziós világegyetemet irányítják. Nincsenek adva rövidebb utak, kiskapuk, hozzáférési kulcsok azoknak, akik nem emelték fel személyes rezgésszintjüket az elégséges frekvenciára. Ez abszolút, ez a törvény, ez a szabály, ez a tudomány, ez a szellemiség és ez az, ahogyan valaki felemelkedik a magasabb dimenziókba abból a dimenzióból amiben jelenleg lakozik. Megértettétek mindannyian ezt a nagyon alapvető fogalmat arról hogyan irányítják a ti multidimenzionális világegyetemeteket? Az ember nem emelkedik fel, mert az ember szeretne felemelkedni vagy az ember a felemelkedést választja, vagy az ember azt gondolja fel fognak emelkedni. Ez nem így működik. Ahogyan ez működik az, hogy az ember emelkedik a kihívásokkal végig az inkarnációk során, tanul ezekből a tesztekből, tanulságokból és ezen élményekből és hozzáadja ezeket az ő összegyüjtött tudatrendszeréhez. Amikor az ember ehhez hozzáadja a sikeresen megtanult leckéket, rezgésszintjében egy növekedés tapasztalható. Az ember rezgésének emelkedése folytatódik sok egymást követő inkarnációja során, amíg egy lény felemeli – legalább a minimum követelmény szintjére – személyes rezgési frekvenciáját ahhoz, hogy elkezdjen csatlakozni a felette elhelyezkedő dimenzió frekvenciájához. Akkor és csak akkor történik meg, hogy ez a lény majd „bekapcsolódik” és eggyé válik a magasabb dimenzióval a frekvenciák egyezése miatt.

Reméljük egyértelműek voltunk ebben, mert igen gyakran látjuk világhálós közösségeitekben, azokat akik egyértelműen a harmadik dimenziós viselkedést mutatják, akik úgy beszélnek a felemelkedésről, mintha az garantált lenne, mintha az egy zsilip lenne, mintha az járna nekik, mintha azt amikor igénylik átadják nekik. Sohasem kívántunk rossz hírek hozói lenni, de előnyös helyzetünknél fogva érezzük, ez a mi feladatunk, hogy jelentsük nektek ezeket a dolgokat, megosszuk bölcsességünket és felfogásunkat veletek. Soha nem kívántuk egyikőtök számára sem, fívéreink és nővéreink, hogy összezavarodva sétáljatok egy újabb mérföldet, töltsetek el egy újabb napot nem tudván bizonyos tényezőkről, amik szabályozzák léteteket és életeteket itt, jelenlegi harmadik dimenziótokban. Mi szeretnénk mindig becsületesek és őszinték lenni veletek, és úgy érezzük ma ezt tettük. Nem akarjuk, hogy bárki is rosszul érezze magát és nem akarunk senkit sem zavarba hozni. Amit tenni szeretnénk, az az oktatás, a tudatosság terjesztése és ezek a szándékaink, amikor ezekről a kérdésekről beszélünk.

Megosztjuk ugyancsak tanácsainkat azokkal, akik szeretnék azt elfogadni és dolgozni rajta. Nem osztunk parancsokat, utasításokat vagy irányelveket nektek. Mi egyszerűen ajándékokat kínálunk és minden egyes lényen áll, valamint együttesen az emberiségen, hogy el kívánja-e fogadni őket. Ma felajánljuk a felemelkedés jobb megértésének ajándékát, mert eléggé tudatában vagyunk annak, hogy sokan vannak közületek akik szeretnék és sok esetben várják a felemelkedést az előttünk álló közeli napokban. Szerettünk volna annyira egyértelműek lenni ebben, amennyire lehet. Most azt mondjuk nektek, hogy vannak közületek azok, akik ténylegesen felemelkednek az előttünk álló közeli napokban. A „közeli napok” alatt hónapokat és nem éveket értünk. Ez annyira világos, mint amennyire világosak lehetünk, mert amikor néhányan közületek fel fognak emelkedni, hiszen van sok kiváltó tényező és nem fogtok egy munkahelyi időórán blokkolni, mint amikor ez a szokatlan óra elüti az időt. Ez nem így működik. Ahogyan ez működik az egy egybeolvadása, ha úgy tetszik, a rezgési frekvenciáknak, amit elértek, mint egy személy, egy közösség és a fölöttetek lévő magasabb birodalmak. Olyan lesz, mint amikor egy örvénylő forgószél beburkolja a lényegeteket és elszállít benneteket egy ajtón keresztül termékeny talajára új és áldott valóságotoknak, hogy újra elkezdjétek utazásotokat.

Ez az ahogyan működik és most, hogy egy kicsit jobban megértettétek, elmondanátok nekünk ha ma megkérdezzük hogy várnátok egy bizonyos időpont megérkezésére? Nem, valószínűleg nem várnátok. Sokan közületek szemükkel a naptárt lesik. Úgy látjátok 2012. decemberét, mint egy dátumot amikor a varázslat megtörténhet. Ez nagyon igaz, de engedjétek meg, hogy kihangsúlyozzuk a szót LEHET. MegtörténHET sokatok számára az évnek ebben a hónapjában, de ugyanolyan valószínűséggel nem történhet meg az év ezen hónapjában. Minden rajtatok áll és mi azt javasoljuk ma nektek, hogy dolgozzatok ma az előkészítésén eljövendő holnapotoknak, azon amilyennek szeretnétek hogy legyen. Ne várjatok egy dátumra és külső hatásokra, hogy jöjjenek és elrepítsenek benneteket. Ti vagytok, és csak ti egyedül, akiknek meg kell kovácsolniuk saját szárnyaikat, hogy felrepüljetek ezen Világegyetem magasabb dimenzióiba.

Nem fejezhetjük ki magunkat ennél világosabban ezügyben és nagyon reméljük, hogy mindannyian, akik olvassátok ezeket a szavakat tökéletesen megértitek ezt, mert ez egyike a legfontosabb dolgoknak számotokra, hogy megértsétek ebben az időben. Megértjük mennyire fontos a felemelkedés számotokra és számunkra is fontos ez, mert ez az egyik ok amiért itt vagyunk. Itt vagyunk mint pásztoraitok, kísérőitek, kíséretetek, kalauzaitok, kapusokként – hogy úgy mondjuk – a magasabb birodalmakba és szeretnénk mindent megtenni, amit tehetünk, hogy segítsünk nektek ezt nagyon sikeresen elérni és folytatni fogjuk erőfeszítéseinket ennek fényében.

Azoknak közületek, akik most elkezdenek kételkedni abban, hogy valóban fel fogtok emelkedni ebben az évben, vagy talán valamivel később, azt mondjuk, ne adjátok fel ilyen könnyedén, hanem dolgozzatok a hiányosságokon – ha úgy akarjátok – aminek birtokában lehettek. Dolgozni azon, amiről úgy érzitek híjával vagytok vagy amivel rendelkeztek, amitől szükséges lehet megtisztítani magatokat, ami mint egy nehéz horgony húz le benneteket. Mi az, amiről magatokban úgy érzitek, hogy nem segíti, nem illik bele, nem társa a magasabb dimenziós életnek? Mi az amit tesztek, amiről úgy érzitek, hogy mások a magasabb dimenziókban nem csinálják? Mi az amit kimutattok mások felé, hogy úgy érzitek nem lesztek szemtanúi mások bemutatkozásának a magasabb birodalmakban? Ez egy jó kiindulópont és szeretnénk ma elolvasni hozzászólásaitokat és megtudni mi az éppen magatokban, amiről úgy érzitek szükséges megváltoztatni mielőtt megajándékoznak a felemelkedés áldásával.

Ez a ti feladatotok és kérjük azokat közületek, akik szeretnének segíteni nekünk ebben, hagyjanak ma hozzászólásokat és osszák meg erről szóló gondolataikat velünk. Tudassátok velünk, ha tanultatok ma valamit a felemelkedésről, azok tulajdonságairól és törvényeiről, amelyek szabályozzák utazásotokat, ahogy az volt és osszátok meg velünk megérzéseiteket arról, mi az amiről úgy gondoljátok lehet hogy szükséges dolgozni rajta, megváltoztatni vagy letenni magatokban. Tudassátok velünk életetek vagy viselkedésetek milyen területei azok, amikről úgy érzitek szükséges fejleszteni, hogy megadjátok magatoknak a felemelkedés esélyét.

Ez minden mára és mi mint mindig, alig várjuk olvasását gondolataitoknak mai üzenetünk alatt. Legyen egy csodálatos, gyönyörű és áldott napotok ma, drága barátaink.

Családotok vagyunk és barátaitok, akik megtalálták a kulcsot a felemelkedéshez, ami bennünk létezik. Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége.Csatornázta – Greg Giles
Fordította – Katherine
Website – ascensionearth2012.blogspot.com

http://hungariangg.blogspot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3061988
Hónap: 15239
Nap: 468