Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Fény Galaktikus Szövetségének Földi Helytartósága Magyarország

Csatornázta: Holló-Szabó Julianna

2012 június 24. Nyári Napforduló

S.O.S.

ashtar.jpegAshtar Parancsnok vagyok a Fény Galaktikus Szövetségének a képviseletében:

Földi Testvéreim!

A mai nap fordulópontot jelent nem csak a Föld és a Nap egymáshoz való viszonyában, hanem a földi energiarendszerek viszonylatában is. A nyári napfordulón a leghosszabb a nappal és legrövidebb az éjszaka. A fény uralkodik a sötétségen. Energiarendszerekben történt változtatás hatására, pedig a következőket adom át nektek.

Az Atya és Teremtő Anyánk engedélyével tudtotokra hozzuk az alábbiakat. A mai nappal, pontosan a ti általatok nyári napfordulónak nevezett időszakra értük el azt a csodálatos és áldásos egyensúlyt, amelyért évezredek óta, de Krisztus halálától kezdve égi paktum szerint, megbízatásunk volt. Tudtotokon kívül megszámlálhatatlan intelligens lény és entitás, volt kirendelve galaxisunk egyensúlyának a megteremtésére. Mindjárt szólok arról, milyen egyensúlyról is van szó.

Előbb azt kell megértenetek, hogy a Fény Galaktikus Szövetsége az Atya küldöttsége. Több ezer tagot számlál a galaxisunk minden területéről - vannak köztünk földiek is néhányan. Az Atyának terve van a földiekkel. Így megteremtette a Fény Galaktikus Szövetségének Földi Helytartóságát. Az Atya és Teremtő Anyánk parancsára Magyarország energetikai rendszerébe ágyaztuk bele a Földi Helytartóság rendszerét, úgy ahogyan az ősi idők óta ide tervezték! A magyarság feladata lesz a Földön a Fény Szövetségének a Helytartóságát felállítani, működésbe hozni és tartani. Ebben a szervezésben kérünk benneteket az együttműködésre. Következő jelentkezésem alkalmával pontosítom, mit is jelent majd ez számotokra.

Ti magyarok vagytok az a nép, aki többekkel együtt, egészen közel van az Atya és Teremtő Anyánk szívéhez! Tolmácsolom nagyrabecsülésüket és végtelen szeretetüket irántatok. A mai nappal végtelen áldáshullámokban energia érkezik Tőlük a Föld nevű bolygóra, mert úgy ítélik meg, hogy készen álltok. Lakóhelyetek területén és környékén hárommillióhétszáthatvankétezer nyitott szívet tartanak nyílván, amelynek száma naponta cca. 100 fővel nő. Ezért a Helytartóságot itt kívánják beágyazni a Föld energiarendszerébe…

A mai naptól fogva, magam, Ashtar Parancsnok vagyok az Atya által megbízva azzal, hogy időszakosan a segítségetekre legyek. A Helytartóság üzemeltetése, szabályaira vonatkozóan pontos tervet kaptok.

De először nézzük, mit is jelent az, hogy az energetikai rendszerekben végérvényesen egyensúly alakult ki. A sötét erőkkel a mai nappal együttműködési szerződés került aláírásra. Erről azonban azt kell tudnotok, hogy a sötét oldal ezeket sohasem szokta betartani, vagy csak rövid időre. Azért íratjuk a szerződéseket mégis alá, mert a Szövetségünk küldetése az, hogy ne csak gyengítsük őket, de ha lehet, emeljük őket vissza az Atyai Tudatosság közelébe. Esélyt kapnak a javításra és a hazatérésre. Amennyiben nem mutatnak együttműködést, akkor pontosan tudják, hogy mi vár rájuk. Kies és kopár bolygókra száműzi az Atya őket, ahol egymást tudják csak szipolyozni a végtelenségig. Az még számukra is maga a pokol. Ezért megalkudtak. De ne féljetek! Rálátásunk van a működésükre, és ezt ők tudják. A Földön csak azokat tartjuk meg végleg, akik tényleg nyitottak a fejlődésre és igyekeznek. Bár okozhatnak nektek még kellemetlenségeket, addig, amíg a kitelepítések folynak…

A rendkívüli helyzet az, hogy a részükről történő aláírás egyfajta erőfölény előtt való főhajtás, a Fény erőfölénye előtt, még akkor is, ha tudjuk, hogy nem fogják sokáig betartani. Azonban megnyugtató ettől fogva, hogy az aláírás egyben azt jelenti, hogy nem fognak meglepődni, ha beavatkozunk. Tulajdonképpen ezzel a paktummal a be nem avatkozás feloldását írtuk alá! Ez mindenképpen jó hír nektek Drága Testvérek!

Hogy oly mértékben megnőtt a világos oldal ereje - ezért hála nektek, Drága Testvéreim! Sokan a Földről dolgoztatok azért, hogy a sötét oldal többé nem tudjon felülkerekedni. Azt mondtam: ne tudjon felülkerekedni és nem azt, hogy nem fog többé támadni. Nehéz időszak előtt álltok, mert a sötét oldal csak látszólag paktál a Fény Galaktikus Szövetségével, ugyanis érzi, hogy szorul a hurok a torkán. Fondorlatokkal készül, és cselt sző, bár most tudatjuk, hogy minden tervéről értesültünk. Az Atya és a Teremtő Anyánk a legtöbb támadó eszközét megsemmisítette, vagy hatástalanította. Nem maradt más eszköze, mint a félelemkeltés.

Tehát, talán tudom érzékeltetni, hogy a sötét erők túlsúlya, amely eddig jellemző volt a Földre kiegyenlítődött. Nem számszakilag, ugyanis még többen vannak a hitetlenek és a gyarlók, de azok mindig könnyűnek találtatnak az Atya mérlegén. Tudnotok kell, hogy ti mentettétek meg a bolygótokat az energetikai feszültségektől és a nagyobb sérülésektől. Ne is várjatok óriási katasztrófákat, mert nem lesznek. A Kárpát-medence védve van az Atya és Teremtő Anyánk által. Menedék lesz az országotok. Már most sokan érkeznek a tudtotokkal és a tudtotokon kívül is. Főleg azok, akik ezekről a hírekről, ugyan más csatornákból, - akár a sötét oldaléból is - de tudomást szereztek. A betelepülések száma rohamosan megszaporodik.

Arra kérem a magyar Testvéreket! Ne menjetek külföldre! Sehol sincs biztonság a magyar embernek, egyedül az Atya oltalma alatt! Szükség van a kezetek és szívetek erejére! Ha mégis arra kényszerültök, hogy elhagyjátok a Medencét, végezzetek szolgálatot. Tudatos szolgálatot!

Az egyensúly, amiről beszélek, még törékeny! Ez még nem a célállomás! Tőletek függ, hogy a mérleg melyik serpenyőjébe pakoltok. A Fény vagy a sötétség oldalára. Az Atya számít rátok, mint nyitott szívű népre! Hallgassátok, amit kér tőletek, és ne késlekedjetek megcselekedni azt! A Fény Galaktikus Szövetségének Földi Helytartóságát ezért bízza a gondotokra.

Amit eddig a Szövetség el tudott végezni a légteretekben, a bolygó mágneses energiamezejében, valamint a sötét erők által felállított földi energiamezők gyengítésével, azt megtette. Tudnotok kell, hogy alaptétel: a sötét oldalnak a Fénnyel szemben nincs ereje. Neki csak akkor akad tér, ha valaki a fenti alaptételt nem ismeri. Addig tud a sötétség rajtatok élősködni, amíg nem tudatos a késztetés bennetek a jótettekre, a szeretetben való létre, az Atyához és Teremtő Anyánkhoz való kötődésre és az Ő törvényeinek az ismeretére, valamint azok betartására.

Ettől kezdve a ti dolgotok a folytatás. Természetesen mögöttetek állunk, és minden információt és segítséget azonnal szállítunk a kérdéseitekhez.

Tehát, ha mindent jól értelmeztek, akkor mostanra rájöhettetek, miért volt fontos a mai nap a paktumok aláírására. Az egyensúly volt a mai nap célja és ünnepélyesen jelentem, ezt el is értük. A nyári napforduló fényessége hozzásegített minket a Földön a nyerésre. Hálából, ma este a déli égbolton és a Göncöl csillagkép környékén bemutatjuk nektek a flottánkat. Omega nevű cirkálónk tartózkodik a légteretekben több utazóhajóval együtt! A Flottát helyettesem, Babelhos, ifjú, szíriuszi kapitányom vezeti. Fényjelzésekkel, villogással adja majd tudtotokra, hogy a Szövetségünk ünnepel! Az a Szövetség, amelynek mától hivatalosan is a tagjai vagytok, az Atya megbízatásából! Nem volt még a több ezer éves fennállásunk idejében ilyen! Küldötteink voltak a Földről, de egy egész nép meghívására még nem volt példa! Ez mutatja az Atya és Teremtő Anyánk szeretetét és háláját irántatok!

Örömtüzeket gyújtunk a szívetekben, és együtt ujjongunk a több ezer éves munka boldog befejezésével. Mától kezdve, ha figyeltek ránk, akkor fordított arányosan a földi éjszaka hosszabbodásával, egyre növelhetitek a Fényt a szívetekben és a világotokban. A Téli napforduló ekkor ragyogással köszönti majd az új földi évciklust! Ha nem figyeltek ránk, még visszájára is fordulhat minden! Tehát Testvérek! Figyeljetek rám, mert rendkívül fontos az üzenet! Mától mindenkire szüksége van a Fény Galaktikus Szövetségének! Ettől kezdve rajtatok a sor! Mi már mindent elrendeztünk, hogy nektek sikerüljön, de mostantól hatványozottan lépjen a tudatosság az életetekbe!

A Földi Helytartóságról szóló Atyai tervek a birtokomban vannak. Hamarosan jelentkezem a kifejtésével és a számotokra való közzététellel!

Ma az öröm napja van!! Gyújtsatok örömtüzet otthonotokban egy héten keresztül! Megszületett az Égi Királyság teljes valóságában! Hála az Atyának, a Teremtő Anyánknak, és Néktek!

Az Atya és Teremtő Anyánk forró áldását küldi rátok ezen a héten! Fürödjetek benne és élvezzétek a hozadékait! Folyamatosan árad rátok a kegyelem! Boldog Gyermekei Galaxisunknak!

Áldás és legmélyebb tisztelet Nektek a Szíriusz ’B’ nevű bolygóról

 

Ashtar Parancsnok

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Egervári Lászlóné - e.laszlone@freemail.hu

Végre megérkezett ez a várva várt üzenet, nagyon sok felébredt embert boldoggá tettetek ezzel az információval.
Nagyon várom a részleteket is.

Őszinte szeretettel üdvözlök minden felébredt lelket: Marika

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3044576
Hónap: 11000
Nap: 467