Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A FÉNY GALAKTIKUS SZÖVETSÉGÉNEK ÜZENETE 2012.08.12.

KÜLDETÉSETEK LEGFONTOSABB RÉSZE

Óriási nagy szolgálatot tesztek magatoknak, amikor elkezdetek jobban együttdolgozni és jobban kijönni egymással. Ezen a téren egy észrevehető fejlődést tapasztaltunk, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy nagyra értékeljük az erőfeszítéseiteket és ezek messze fognak benneteket juttatni ezen a világon és talán még azon is túl. Hogy lássátok: mindennek, amit itt elértek galaktikus és univerzális visszahatása van. A legtöbb dolog, amit itt tesztek, nagyon sok más emberre és magára az univerzumra is hatással van. Sok esetben leírtuk nektek, milyen roppant fontos az itteni küldetésetek. Most szeretnénk megismételni és közölni veletek, hogy az itteni küldetésetek magában foglalja több más világ közös munkáját egy olyan projektben (tervben), ami hatalmas, nagy horderejű, és szó szerint világok sorsa múlik az itteni munkátok kimenetelén és azon, hogy mennyire tudtok egymással kijönni a közös interakció, munka, játék során és milyen célokat tudtok, és milyeneket nem tudtok elérni, stb.; sok más dolog van, amiket órákig sorolhatnánk.

Belevágunk a közepébe és eláruljuk, hogy az arra tett erőfeszítéseitek, hogy együtt dolgozva közös célokat érjetek el a legfontosabb dolog, amit jelenleg tehettek. Nincs semmi más, ami ennél fontosabb, nincs más, ami ennél alapvetőbb és nincs semmi, aminél hasznosabban az időtöket tölthetnétek. Úgy érezzük, nem tudunk ennél tisztábban fogalmazni, mert ebben minden benne van, ugye? Nem irányíthatjátok a figyelmeteket semmi fontosabbra, mint arra, hogy a bolygótok és más, ebben az univerzumban létező bolygó túléléséhez a munkátok kell és az, hogy mindent megtegyetek, hogy kijöjjetek egymással, és hogy együtt dolgozzatok bizonyos célok eléréséért.

Ez minden, amit ezzel kapcsolatban mondunk most nektek. Van bármi, amit valaki nem ért abban, amit az előbb mondtunk? Szeretnénk – ahogy oly gyakran – arra kérni, hogy hagyjatok hozzászólásokat a mai üzenetünk alatt és tudassátok velünk, hogy teljesen értitek-e, amit az előbb elmagyaráztunk. Úgy érezzük, nagy szükségünk van rá, hogy megtudjuk. Statisztikákat kell gyűjtenünk és ki kell számolnunk azt, hogy hány százalékotok érti, hogy milyen létfontosságú kivétel nélkül mindannyiótoknak, hogy megtegyétek, amit megtehettek azért, hogy egyszerűen csak kijöjjetek egymással, és hogy mindent megtegyetek azért, hogy együtt tudjatok munkálkodni, hiszen ez a cél – az egész küldetésetek lényege (magja).

Sokan közületek azt kérdezik, hogy mit tehetnek, hogyan tudnának segíteni. Azt üzenjük nekik, hogy jobban nem segíthettek közös küldetésünkben, minthogy az on-line közösségeitekben, az egyéni életetekben (mind a családotokban, mind a munkahelyeteken) kijöttök egymással; vannak mások is, akikkel esetlegesen lehet kapcsolatotok ebben az univerzumban, és akikkel meg kell tanulnotok együtt dolgozni, játszani és egyszerűen békésen és építő módon kijönni. Mindez ugyanannyira fontos, minthogy kijöjjetek azokkal, akikkel kapcsolatba kerültök az on-line közösségeitekben.

Úgy érezzük, ma elég alaposan kifejtettük ezt a témát, de azt üzenjük nektek, hogy szükséges lesz gyakran visszatérni ehhez, mivel egyértelművé tettük, hogy küldetéseteknek ez a legfontosabb része. Kivétel nélkül mindenki tartozik legalább magának és leginkább a Teremtőnek, de az egész univerzumnak is azzal, hogy a legőszintébb erőfeszítéseteket megtegye azért, hogy a tettei színterét – mely nem más, mint az on-line közösségetek – jobbá, békésebbé, kedvesebbé, szeretőbbé, megbocsátóbbá, gyümölcsözőbbé és alkotóbbá tegye bejelentkezve a munkahelyedre és teljesítve a napi feladatokat - hiszen ez az, amit akkor tesztek, amikor bejelentkeztek a számítógépeteken. Beérkezéskor blokkoltok (bejelentkeztek) a munkahelyeteken, mert ez a tennivalótok, ez a feladatotok, ez a munkátok és ez az a szolgálat, amiben közreműködtök.

Világok, rendek, hatalmak, szervezetek, szövetségek, légiók, milíciák és fegyveresek tagjai vagytok, mert erre szerződtetek, önkéntesen ajánlkoztatok és gondosan ki lettetek választva, hogy részt vegyetek ebben a hétpecsétes titokban, bizalmas és alapvető fontosságú küldetésben, melynek célja a szeretet és fény, a béke, a harmónia, az egyensúly, az igazság és a jog helyreállítása ezen a világon. Világotok olyan, mint egy hitehagyott; nincs kontrolja és olyan, mint egy nyugati (a western filmekben szereplő) törvényen kívüli, aki szerte-szét lövöldözik a város utcáin az erőszak és a bűnözés őrületében. Ezt a viselkedést meg kell szüntetni. Meg kell állítani. Helyre kell állítani azt a kárt, ami eddig keletkezett.

Sokatok érti azt, hogy ez egy nagyméretű hadjárat és ti, a férfiak és nők, akik ezeket a szavakat ma olvassák, értitek, hogy mi is a küldetésetek, és hogy milyen fontos mindannyiótok számára, hogy kijöjjetek egymással. Sokatok most ébredezik, és még többen vagytok, akik majd később fognak felébredni. Amikor ezek a lelkek mind felébrednek majd, mit gondoltok, mit fognak látni, amikor munkába kezdenek itt, az on-line közösségeitekben? Egy olyan világot látnak majd, amely minden bajtól mentes? Egy világot, amelyen az ott élők azt tanulják, hogy kijöjjenek egymással és úgy dolgozzanak együtt, hogy közben nem veszekednek, nem harcolnak, nem vitatkoznak, nem sértegetik és fenyegetik egymást? Vagy azt látják majd, hogy a legtöbben nem tanulták meg tisztelni a másikat vagy megbecsülni mások nézeteit és döntéseit? Vajon egy olyan világot fognak látni, ami úgy tűnik, hogy nem túl sokat változott?

Ezt rátok bízzuk és tudatjuk veletek, hogy ti vagytok azok, akik a világotokat vezetik ma. Nem azok a férfiak és nők termelik ki az adókat, akik drága öltönyöket és tervezők készítette ruhákat viselnek, és úgy tesznek, mintha keményen dolgoznának a világotok jobbá tétele érdekében. Ezek a csalók ebben a vonatkozásban értéktelenek és az álarcosbáljuknak hamar vége lesz és néhányan egy börtöncellában fogják találni magukat legalábbis egy kis ideig, mielőtt rehabilitációs programok által megtudják, hogy döntéseiknek milyen hatásai voltak. Ti vagytok azok - azok az emberek, akik ezeket a sorokat most olvassák és mások, akik hasonlóak hozzátok -, akik felébredtetek, és akik a világotok vezetői. És mint a világotok vezetői, érzitek, hogy az érvelés és vitázás, a sértegetés és átkozódás egymás ellen az protokoll, az annak a módszere, hogy azt lássák, hogy pozitív változások történnek és megváltozik sok minden, ami itt a világotokban tönkrement? Vagy egy másfajta látomásotok van? Egy derűsebb kép? Egy álom, amiben a világotok összes vezetője megtanult termékenyen és hatékonyan együtt dolgozni a legtisztább becsületességben, megbecsülésben és őszinteségben, és akik minden egyes napon keményen dolgoznak azért, hogy a tetejétől az aljáig, a legbelsőbb magjától a felszínéig és a legfelsőbb magasságokig helyreállítsák ezt a világot?

Ez az, amit ma kérünk tőletek. Milyen vezetők vagytok? Olyan vezetők, melyekre ennek a világnak és univerzumnak oly kétségbeesetten szüksége van vagy olyanok, akik egyszerűen csak helyettesítik a korábbi vezetőket? Azokat a távozó vezetőket, akik szinte ugyanolyanok, mint elődjeik: híján vannak az eredményességnek, tisztességnek, motivációnak, akaratnak, becsületességnek és gondoskodásnak? Vagy az a vezető vagy, aki hajlandó másokért és az őt körbevevő világért tenni, kész lemondani időnként a saját szükségleteiről és saját vágyairól az EGÉSZ jobbítása érdekében? Kérjük, gondoljátok át alaposan a ma megbeszélt dolgokat és gondolkodjatok el azokról a dolgokról, amikről beszéltünk. Gondolkodjatok el a döntéseitekről! Gondolkodjatok el arról, hogy milyen vezetők vagytok és kérjük, az üzenetünk alatt osszátok meg velünk a gondolataitokat arról, hogyan döntöttetek.

Köszönjük a ma ránk szánt időtöket és eláruljuk, hogy az idő, amit arra fordítotok, hogy elolvassátok az üzeneteinket és hozzászólásokat írtok egy olyan idő, melyet nagyon hasznosan töltötök és ez idáig az egyik legépítőbb területe az egész küldetéseteknek. Szeretnénk, ha tudnátok, hogy nagyra értékeljük a fáradozásotokat, amit azért tesztek, hogy segítsetek nekünk jobban megérteni az emberi tudatosság állapotát és gondolkodási folyamatát. Köszönjük és várjuk, hogy olvashassuk a gondolataitokat ma.

Mi vagyunk a Fény Galaktikus Szövetsége, akik veletek együtt munkálkodnak azon, hogy a közös küldetésünket beteljesítsük.


Csatornázta: Greg Giles
Fordította: Vénusz
Website: http://www.ascensionearth2012.org/2012/08/message-from-galactic-federation-of_12.html

http://hungariangg.blogspot.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3062002
Hónap: 15240
Nap: 465