Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Fényszövetség üzenete


A Fényszövetség üzenete

2011-05-22
 
 
A Fényszövetség üzenete

Áldott felemelkedők!

Nevem számotokra ismert a világosság oldalán, hiszen minden rezdülésetekben ott vagyok mindig. Nevem kérditek, mert számotokra fontos az azonosításhoz. Legyen most elég az, hogy gondolati fényetekben most felgyújtom fényem minőségét, ha megengeditek, és világos lesz számotokra, hogy ki vagyok a lineáris gondolati síkotokon kívül.
 
Fejlődési pályátokra a jelenlegi kiindulási pontotokon velünk álljatok rá, a mindenség szeretetösvényén, melyet már a mennyei vigyázók felügyelnek. Fölöttetek van az eddigi összpontosításaitok kapcsolódási pontjai révén átszőtt bonyolult energiaszál-hálóból álló gondolati hálózat. Mindenki, aki ehhez az energiahálózathoz kapcsolódik, energiáját adja hozzá. Ebben sok ismeretanyag fellelhető, viszont nem minden gondolat ered a fényesség szeretetéből. Sok manipulatív gondolat létezik, melyet figyelmetek elterelésének érdekében hoztak létre. Legyetek figyelmesek abban, ha úgy vélitek, hogy valamely gondolatotok nem a legtisztább szándékból táplálkozik, akkor kérjétek meg a fényesség oldalát, hogy ezt korrigálják, és a Teremtés Magjának szándéka szerint alakuljon át, mindenki számára szeretetteljes fényeskedő eredményeket okozva.
 
Saját fényerőtöket ne pazaroljátok el mások sötét szándékaiból eredő gondolatokra, inkább kérjetek meg minket, a Szeretetfény oldalát, hogy beavatkozhassunk ezeknek a gondolatoknak a végkimenetelébe a tér-idő minden pontjának minden síkján a legfelemelőbb eredmények megvalósulása érdekében. Az egyensúly így eltolódik egy olyan irányba, hogy a fényességben lesznek olyan elszigetelt sötét pontok, amit a Teremtő szeretetének fényessége vesz körül, és így a hatalmas kontrasztban meglátjátok hovatartozásukat. Többé már nem tudnak elrejtőzni a sötétség árnyékában, mert nem lesz számukra egyetlen árnyékos hely sem - ezt garantálhatom. Ne sötétítsétek el fényburkaitokat, csak szeressétek őket, hiszen már tudjátok, hogy akkor nem tudják megfertőzni fényességes fénysávjaitokat a fizikainak mondott testetek körül, ha csak a szeretet fényét mutatjátok nekik. Ha arany-ezüstfényből szőtt fénytükröt mutattok nekik, ahol megláthatják, mennyire eltorzították Szerető Teremtőjük fényszikra megnyilvánulását, akkor tudni fogják lényük elemeiben, hogy ezt tovább nem tehetik meg, és változtatniuk kell.
 
A kiléteteket illetően zavart okozó gondolati hálózatot pedig szerető fényetekkel engedjétek el, és kérjétek, hogy a Teremtő Forrás fény-szeretet-igazságának programjai alapján működhessenek tovább a tér-idő minden síkjának minden egyes zugában. Olyan fényességes programokat rakunk azokba a gondolati-érhálózatokba, melyek megzavarják tisztaságotokat, mint a fehérvérsejtek a jelenlegi sűrűségi testetekben, melyek körülölelik ezeket a zavart okozó programokat, átalakítják őket úgy, hogy kizárólag a Teremtő Forrás szándékait teljesítő fényprogramok alapján működhessenek.

Fontos számotokra a női energiák vissza hozatala a mindennapi életetek sodrásába, hiszen a nőiség a Teremtés kulcsa - legyen az akár egy férfi oldalt képviselő energiájában, vagy akár egy gondolatban. A nők képviselik azt a szelíd szeretet erőt, aminek nincs ellensége, hiszen a szeretet gyengédségében minden érző lény elengedi az ártó energiákat. Az édes-anyai nőiség szeretetének nem lehet ellenállni.
 
(Nyelveteken szólni nagyszerű ajándék, hiszen gondolati fényszöveteteket ezeken a szavakon keresztül több síkon vagyok képes megpendíteni.)
 
A Fényszövetség képviselői már köztetek vannak, legyetek éberek abban, hogy felismerjétek őket. Vigyázzuk világotokat a szürkés gondolati "érhálózaton" felül, ezért kérlek, legyetek hajlandóak túljutni ezen a szürkés felhőn, kinyúlni a Fényvigyázók világához, és megadjuk nektek azokat az adományokat, melyekre már igen, roppant mértékben megszolgáltatok.
Vigyázzátok gondolataitokat, mert minél több Teremtő Forrás fényszikrát teszünk bele gondolati kapcsolódásaitokba, annál előbb valósulnak meg az általatok létrehozott gondolataitok az általatok valóságnak nevezett világotokban.
 
Ha a tőlünk kapott fényszűrő-szemüvegen keresztül átnéztek a Fényszeretet világába, meglátjátok, hogy ez a jelen tér-idő Földjének nevezett kisded "játszóház" mennyi boldog percet okozott nektek, érezzétek át a szerető humort benne, és képesek lesztek meglátni, hogy már megértetek belépni az általános fényszeretet iskolájába, így merjetek továbblépni.
Mi itt várunk a másik oldalon, annyi szeretettel, amennyit még fel sem tudtok fogni.
 
Napjaitok már egyre többször váltanak át a mi fényességünk világosságába, és már egyik lábatokkal a még sűrű gondolati oldalon álltok, a másikkal pedig a mi oldalunkon.
 
Amit magatokhoz vesztek, az mind, mind a Teremtő bölcs fényességéből összegyúrt anyag.
Hatalmas dolgokat vagytok képesek véghezvinni, ha a rendelkezésetekre álló univerzumi forrásokra rácsatlakoztok, és a szeretetből táplálkozó szándékokra ráirányítjátok ezeket az erőket. Képesek vagytok ennek megtételére. Az eddig belétek nevelt bűn-tudat és önostorozás helyett akarjatok magatoknak csodákat teremteni, így ne a betegségek megalkotására és önpusztításra összpontosítsatok, hanem arra, hogy a fényszikrák egyre gyakrabban ragyogjanak fel életetekben, és a szeretet legyen az egyetlen mértékegységetek. Vannak, akik a gazdagság fokmérőjének tekintik a pénz világát. Nekik az eljövendő kor nagy tanításokat tartogat.

A bűn-tudat a Fényszövetségtől elválasztók mesteri fondorlata - nekik nem is kell titeket büntetni, belétek nevelik az önbüntetést, mert ti jobban tudjátok, hogy hogyan kell magatokat a leghatékonyabban büntetni, úgy, hogy az a legjobban fájjon. Fogjátok fel, hogy ebből a kicsinyes és hozzátok méltatlan játszmából egyszerűen kiléphettek a szeretetfény-tudatba, ha elhiszitek, milyen csodálatos fényt képviseltek, mennyi öröm van a létezésben, és többé nem kell magatokat, és ezáltal egymást büntetnetek!
 
A Földeteken jelenleg a tömegek gondolati összpontosításának manipulátorai hatalmas erőket vonultatnak fel az emberek gondolati mintáinak sablonosítására a világotokban mindenfelé egységesen sugárzott televíziós programokon, műsorokon keresztül. Kérünk titeket, hogy kérjétek meg a Teremtő Forrásából érkező Fényszövetség képviselőit, hogy az így létrehozott gondolati összpontosításokat alakítsák át, hogy átszőhessük szeretetünk fényhálózatával, a szeretet világegyetemében egységesen érvényben lévő egyetemes szeretet-törvénnyel, moralitással, erkölcsiséggel és értékrenddel, bolygótok szerető gondoskodó gondolataival, mely a Teremtő Igazságára és Szeretetforrására irányítja így a már létrehozott gondolati összpontosítást.
 
A manipulátorok meg fognak lepődni a nem várt fényességes eredményeknél. Kérünk titeket, hogy nagyon legyetek éberek, mindig a Teremtő Szeretetforrásából érkező nagy tudású bölcs segítőket kérjétek, és kérjétek védelmünket is. A Fény oldalán már felkészültünk szeretetteljes humorunk megnyilvánítására is ezeknél az egységes gondolati összpontosításoknál. Legyetek éberek! A manipulátorok nem akarják, hogy felismerjétek, mekkora erő van abban, ha a világ túlnyomó részén egyszerre összpontosítjátok gondolataitok fényességét egy fókuszra. Figyeljétek meg az élő közvetítéseknél azt a hatalmas szeretetet, mely gerjed az egyszerre történő összpontosításoknál! Az ilyen alkalmakkor veletek ünneplünk!

Azért nem skatulyázom be magam egyetlen név mögé, mert akik ezt az írást olvassák - és eddig elolvasták mondandóm - már ráirányították gondolati "fényágyújukat" a Fényszövetség tisztségviselőire, tehát számukra már egyértelmű azoknak a kiléte, akik ezt az üzenetet most leközölték.

Drága emberi fénykövetők, legyetek mindig biztosak segítő szándékainkat illetően, tehát a világ most rajtatok áll, és a fényszerető bölcs gondolataitokon, hogy a felszikrázó világosság ragyogása még jobban, egyre felfokozottabb iramban érvényesülhessen a gazdagságotok szeretetmértékében.

Fogadjátok üdvözítő üdvözletünket!
Fény, szeretet és békesség legyen veletek minden egyes gondolatotokban!

 
Autoírással csatornázta Tara


 

forrás: www.dimenzio-uzenetek.lapunk.hu

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 8
Összes: 3061981
Hónap: 15244
Nap: 467