Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A FOGYATKOZÁSI TRIÁD 2011. EZ AZ ÉV A KVANTUMUGÁRS ÉVE, EGY SPIRITUÁLIS UGRÁS ÉVE !!!

A FOGYATKOZÁSI TRIÁD 2011. EZ AZ ÉV A KVANTUMUGÁRS ÉVE, EGY SPIRITUÁLIS UGRÁS ÉVE !!! PDF Nyomtatás E-mail
Írta: Tyberron/Metatron   
2011. június 14. kedd, 10:42

A FOGYATKOZÁSI TRIÁD

2011. EZ AZ ÉV A KVANTUMUGÁRS ÉVE, EGY SPIRITUÁLIS UGRÁS ÉVE !!!

Bővített változat

Metatron a Fény Ura/Tyberron közvetítéseit felhasználva:

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

2011. júniusában egy 30 napos nagyon fontos váltás időszak következik be a Föld és az emberiség valóságában, bár ez a változáshullám már sokkal korábban, hónapokkal ezelőtt indult be.

A régi energia felszabadítása történik, amely már nem egyezik össze az Új Föld rezonanciájával, és ez a felszabadítás meg fog történni mikro, makro és globális szinteken.

A változás egy szelét érzékelhetjük az Észak-Afrikai és Közel-Keleti társadalmak feszültségei, zavargásai láttán.
A két energiaminőség szétválása elkezdődött, és folytatódik tovább. Az új katalizátorenergia egy növekedési folyamatot, és gyökeres változásokat tartogatnak, hoznak mindenki számára és ezek a Legfőbb Jótól származnak. Ezeknek keresztpontjában a 2011. június 21.-i napforduló áll.

 

A Napfogyatkozások, jó időzítések arra nézve, hogy befelé tekintsünk, gyógyuljunk, elengedjük mindazt, ami nem szolgál, vagy átalakítsunk, hogy magunk is mát tudjunk alakulni.

Minden egyes pillanatunk, megoldásokat hoznak, tartalmaznak, és lehetővé teszik az Én finomhangolásával, hogy felgyorsuljanak a megrögződéseink eltávolításai, így most sokkal jobban kihasználhatjuk a Változás Szelének áramlását.

Szembenézve az egyedi és különleges kihívásokkal, minden a nyereségünkké válhat, és a fejlődésünket szolgálhatja.

A legfontosabb, hogy megérezzük: SZERETVE VAGYUNK, ÉS A SZERETET AZ ÖRÖK KULCSA MINDEN FEJLŐDÉSÜNKNEK. De a Szeretetnek erőre és állhatatosságra van szüksége, hogy a létezés igazsága által ki tudja magát fejezni bennünk az Önvalónk.

ÉS ENNEK MOST VAN ITT AZ IDEJE.

 

Minden pillanat rendkívülien fontos ezekben a felgyorsult energiákban, amelyek a Kozmoszból érkeznek az Új Földre és mindannyiunk számára.

Egy új energia van jelen a bolygón, és ez az energia arra törekszik, hogy aktiválja bennünk a tudatosságot és a fény hányadosát, és képessé tesz bennünket arra, hogy egyre több fényt tudjunk megtartani magunkba, amely a szeretet teljességéből sebesen árad felénk.

Kezdjük végre már megérteni, milyen gyönyörűek, rendkívüliek vagyunk valójában, és kezdjük végre elfogadni az Isteni Önvalónk igaz szeretetét. Így nagyon is értékessé válhatnak számunkra ezek a felemelő idők.

Mi mindannyian Isteni Hatalommal, felhatalmazással rendelkezünk, és ezt fel kell ismernünk magunkban ahhoz, hogy megújuljunk, hogy elfogadjuk saját magunkat, hogy átmosson bennünk a végtelen feltétel nélküli szeretet.

Ez a hiteles fényutazásunk a miénk és ez gyönyörű újra fel fogjuk fedezni a feltétel nélküli szeretet eksztázisát, meditációinkban is, melyeket az új és kiterjedt energiák hoznak el számunkra.

Nyitottnak kell lennünk arra, hogy végre megláthassuk, hogy mennyire fontos az életünk, nemcsak a Föld, hanem a Kozmosz tekintetében.

Nyitottnak kell lenni arra is, hogy megláthassuk, hogyan áramlik be ez a szeretet energia a fizikai birodalomba, kiterjedve és körülölelve mindent,

A dimenziók közötti fátyol elvékonyult, és a másik oldalon lévő részeink gyengéden próbálják megérinteni szíveinket. Ez a nagyobb részünk, a kvantum Énünk, az igazi valóságunk, telis tele megálmodott élettapasztalatokkal.
A Felsőbb Énünk tudomásunkra akarja hozni, ahogy az van az Angyali Birodalomban, mennyire szeret bennünket és milyen rendkívüli és csodálatosok vagyunk.

Olyan sokszor kétségbe vontuk magunkat, olyan sokszor nem találtuk a helyünket itt a Földön.

Mindig voltak közöttünk kételkedők és tagadók, akik azt mondták, hogy a felemelkedés soha nem történik meg, mert az emberiség nem alkalmas, és nem érdemes arra, hogy magasabb tudatosságba kerüljön. De ma már miénk ez a siker, és nekünk tulajdoníthatóan a felemelkedés ma már teljes bizonysággal itt van. Ez most nyilvánul meg. Valójában már két évtizede, (1992:  01.11 - 11:11 !!! lásd az Idővonalban) de akkor még az emberiség nagyobb része nem adott hitelt ennek a valóságnak.

Sokan még mindig nem veszik észre azt, hogy annak a munkának, amit a fátyol mindkét oldalán végeztünk az elmúlt 25 évben (lásd: 1987 aug. 16/17-től a 13 mennyország ciklus a maja időben, Harmonikus Közelítés), hogy jelentősen megváltozott a Föld, és újjászülettünk egy teljesen más paradigmában.

Ezután arról lesz szó, hogy mi történik a következő hónapban és 2011. hátralévő részében (2011.11.11).

Függetlenül a naptári napoktól, sokkal erősebbek és fejlődésképesek leszünk, mert 2011 EZ AZ ÉV A KVANTUMUGÁRS ÉVE, EGY SPIRITUÁLIS UGRÁS ÉVE !!!

 

Napéjegyenlőségek és Napfordulók 2011.-ben

A Napéjegyenlőségek és Napfordulóknak kiemelt erősségük és számos rendeltetésük van.

Ezek valójában a Felemelkedés katalizátorai és annak kiváltói. Ezeket az erőteljes napokat ki lehet használni a csoportos imádkozásokra, meditációkra, szertartásokra, régi energiák elengedésére, gyógyulásokra-gyógyításokra.

2011-ben ezen asztrológiai események sokkal erősebbek, végtelenül erősebbek, mint az elmúlt évezredek napéjegyenlőségei és napfordulói.
ha tehetjük, gyűljünk össze ezeken a napokon, mert a csoport ereje a Tudatosságban exponenciálisan ki fog virágozni.

 

Erőteljes fogyatkozások 2011.-ben

2011-ben rendkívül ritka és egymással összefüggő fogyatkozások lesznek. Összesen hat fogyatkozás lesz, ezek közül 3, 30 napon belüli időszakra esik.

Június 1. és július 1. közé, és ezt az időszakot a június 21.-i nyári napforduló pontosítja össze.

 

A FOGYATKOZÁSI TRIÁD ENERGETIKAI HATÁSAI

2011. június 1. – június 15. – július 1

2011. JÚNIUS 1. Részleges Napfogyatkozás

 

Metatron a Fény Ura/Tyberron közvetítéseit felhasználva:

Közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

 

 

Igen rendkívüli az, az év, amikor is 6 fogyatkozás nyilvánul meg földi valóságunkban.

4:2-es arányban Nap- és Holdfogyatkozások egy egymást felerősítő harmonikus láncot alkotnak, kibélelve a 4 napfordulót, a napfordulók összerendezik, felerősítik és tovább árasztják a bolygó 3 hálóján keresztül, az elektromágneses, gravitációs, és a 144-es Krisztusi/kristály szeretethálóba, és ezek mind egy isteni szeretet-energiakoktél magasabb rezgésébe hozzák a bolygót, és minden rajta élő életformát.

 

1, Január 4. : A részleges napfogyatkozás kibillentett sokunkat a korlátozó régi gondolatmintáinkból, főleg a félelem és szegénytudatosságra hatott, érzékenyebbé tette megbocsátó képességünket.

 

Március 20-21Napforduló/Napéjegyenlőség: A 3. Kristályos Kozmikus beindítás, egy egyensúlyozó beállítást hozott, melyben az emberiség választhatja a Felemelkedésének időzítését, persze a megadott hátralévő energiakeretek alatt, finomíthatja, állíthatja előrehaladásának mértékét, különös tekintettel a fizikai testek vibrációjának felhozására, hogy a folyamat minél kevesebb kellemetlenségekkel járjon.

 

A Triád fogyatkozások: az energia áradásainak mintái a gyógyulásról és a megújulásról szólnak: első eleme:

2, Június 1. Részleges Napfogyatkozás: ezt az energiát mindenki érezni fogja

Az év közepi triád első tagja. 30 napon belül 15-15 napos különbséggel három fogyatkozás, és azokat összeegyeztető nyári/őszi napforduló a 11:11:11 energetikai kapuja lesz, amikor is a Krisztusi 144-es szeretet-tudatosság háló feltüzelése eléri az utolsó előtti fázisát, több, mint 90%-ban lesz aktív, és használható. A fogyatkozás sajátos energiája 3 nappal előtte és utána is teljes mértékben érezhető lesz, és nem számít az se hogy részleges, vagy a Föld bizonyos pontjain lehet majd látni, mert körbeöleli az egész Földet.

A júniusi fogyatkozás adja meg a kezdtet, de ennek hatása már érezhető lesz a fogyatkozás előtt 3 nappal, és még azután 3 napig. A régi minták elengedését teszi lehetővé és megtisztulást hoz. Olyan minták, amelyek rejtve voltak eddig előttünk.

 

Második eleme:

3, Június 15. Teliholdas teljes holdfogyatkozás

A változások kihívásainak elfogadása szerinti gyógyulás és az Önvalók igazsága szerinti megnyilvánulás a témája

 

Harmadik eleme:

4, Július 1. Részleges Napfogyatkozás: Kiegészülés és Megerősödés az Új Énünkkel, nemcsak elképzelésünk, gondolatunk szerinti események megteremtését szorgalmazza, hanem a cselekvést, arról szól, hogy tegyük meg a szükséges lépéseket, hogy meg is tudjuk nyilvánítani azokat.

 

Június 20-20 Nyári/Téli napforduló: megerősíti az eddigi fogyatkozási energiákat, összepontosítja, összerendezi azokat egy nagyobb egységbe, és egyedülálló mintákat hoz létre belőlük, melyeket tovább ad 2011 hátralévő energialépcsőbe. Valójában ez az energia felépítő, fenntartó, és meghosszabbító: az esemény előtti és utáni 14 nappal is hatással van. Ez az egyik legnemesebb energiája 2011-nek, egy átjárót nyit a 2011.11.11. kristályos felgyorsításhoz.

 

A további kapcsolódások:

 

Október 28. a dualitás lineáris időbe vetettségének vége, a nagy maja világciklus vége, mind a 9. idővonal egybefut

 

November 11:11:11 lásd a második félévnél

 

5, November 25. Részleges Napfogyatkozás

 

6, December 10. Teljes Holdfogyatkozás

A Nap és Holdfogyatkozások 4:2-es kombinációja egy évben, meglehetősen ritka, így láthatjuk, hogy egy isteni terv van kibontakozóban. A fogyatkozások lehetőségek, melyek energetizálják a változásokat.

A 2011-es fogyatkozási energiák a változásokhoz szükséges energiákat hozzák be, melyek felhasználása mind egyéni, mind csoportos megnyilvánulásunkon, fogadásukon és működtetésükön múlik.

„Az igazat megvallva a Felemelkedés legfőbb részleteiben már megtörtént multidimenzionális értelemben. Értitek?” (Metatron)

Hogy milyen formában, erősségben valósul meg, a földi részletek már rajtunk múlnak. Annyi bizonyos, hogy kihatással lesz a világegyetemekre, galaxisokra, naprendszerekre, bolygókra, holdakra egyaránt, és minden életformára akik ezeket lakják.

 

 

A fogyatkozásokról még:

http://www.gothard.hu/astronomy/almanach/eclipses/eclipses.html

 

 
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3087459
Hónap: 15872
Nap: 736