Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A FÖLD TÖRTÉNETE 3. RÉSZ AZ ALAPÍTÓKTÓL, A TIZENKETTEK NAGYTANÁCSÁTÓL

A FÖLD TÖRTÉNETE 3. RÉSZ AZ ALAPÍTÓKTÓL, A TIZENKETTEK NAGYTANÁCSÁTÓL
   
Írta: Alapítók/Sal Rachele   
2011. augusztus 10. szerda, 07:57

 

 

A FÖLD TÖRTÉNETE 3. RÉSZ

AZ ALAPÍTÓKTÓL, A TIZENKETTEK NAGYTANÁCSÁTÓL

Sal Rachele

Pán Földje/Pangea Az első földi paradicsom

 

A humanoid forma magvai, mintegy 100 millió évvel ezelőtt csíráztak ki és emelkedtek ki a Földön a dzsungeli periódus közepén. Kisebb humanoid csoportok a világ viszonylagos szűk területén éltek. Ezeknek a 7. Dimenzionális  emberformájú létezők szárnyakkal rendelkeztek és nagyon fejlett, pszichikai és telepatikus képességük volt. Mondhatjuk azt, hogy paradicsomi állapotban éltek. Ez volt a Földi Paradicsom. Szeretettel, Együttműködéssel és Kommunikációs kapcsolatban voltunk az egzotikus növényi és állati világgal, amely bőven előfordult mindenhol. Táplálékunkat közvetlenül a napfényből szerezték be és ezt vízen keresztül dolgozták fel pórusaikon keresztül. Nem volt szükségük semmi másra, csak egymásra. Ennek egy eltúlzott megjelenítése került leírásra a vallásos könyvekbe, az Éden Kertjeként.

közreadja: www.foldicsillagok.hu

Ahogy a közvetítő korábban említette, az Idő folyékony és nincs kőbe vésve, ahogy azt a racionális elme hiszi, ezért az emberiség története, krónikája megváltoztatható.

Bár a fizikai történések lenyomata az Akashába kerülnek, de tovább is léteznek és folytatják útjaikat, kiterjedésüket egy korábbi Idővonalként, ugyanakkor az emberi faj rendelkezik egy olyan képességgel, hogy megváltoztathatja ezeket, hogy egy másik Idővonalon futtatva jobban szolgálja fejlődését. Erre egy másik anyagban a történetírás ki fog térni.

Az Alapítók a mi szemszögünkből, a mi szavainkkal és gondolkodásmódunkon keresztül szeretnék ezt a tudást átadni, ahogy azok minden sallangtól menetesen vannak. A mitológiai és más tanítási ismereteinket is felhasználják erre, hogy rávilágítsanak fejlődésünk történetére, még ha azok ellentmondásokkal is vannak tele. Az Alapítók nem azért vannak, hogy bárkinek is átalakítsák a gondolkodásmódját, vagy meggyőzzenek bármiről is bennünket. Azt kérik, hogy hagyjuk szabadon változni nézőpontunkat a Teremtésről, talán rájövünk arra, hogy szélesebb látókörrel rendelkeznek e tekintetben azok az entitások, akik meglátogatták világunkat.

 

4 nagyobb jelentőségű civilizáció (és számos kisebb is) volt eddig a bolygónkon, azóta, amióta a nagy kísérlet elkezdődött a Földön.

1, Pangea

2, Lemuria

3, Atlantisz

4, a jelenlegi, Atlantisz utáni

 

Emellett a Naprendszerben két jelentősebb esemény volt drámai hatással világunk történelmére.

1, A Maldek bolygó megsemmisülése. (A Jupiter és a Mars között egykor keringő vizes bolygó, ma aszteroida-öv)

2, A Mars légkörének és felszínének megsemmisülése.

 

Azonkívül számos más esemény, amelyek közül néhány majd részletezve lesz, a következő infúziók.

 

1, az Orioni invázióval összekapcsolható "Luciferi lázadás", melyet így neveznek, vallásos könyveink.

2, Alfa Draco, hüllő civilizáció

3, Szíriusziak uralma, melyek a Biblia előtti és az alatti idők

4, Zéta Reticuli, a szürkék csendes inváziója

Ezek a legfontosabb ET infúziók, behatások voltak.

 

Ezeken kívül a kisebbek még: Androméda térségéből, különböző sűrűségből, dimenziókból érkező Plejádi csoportok, Vénuszbeliek, Arkturusziak, Antaresiek és az Alfa Centauriról, valamint mások az univerzum számos régiójából.

 

Azonkívül különböző spirituális segítő csoportok.

Alcyone Tanácsa: Nagy Fehér Testvériség

Bolygók-közti papság: Melchizedek, Metatron, Énok

A Fény Szövetségek: Ashtar, Napkereszt, stb…)

 

A Pangeán, Pán Földjén kezdődtek el az életformákkal való kísérletek, különböző kereszteződések jöttek létre a DNS törzsek között. Pan volt a Paradicsom, az Édenkert, melyről így írnak a vallásos könyveink. Ez idő alatt, 200-20 millió év között a Föld trópusi dzsungel volt, erre utalnak a földtani képződmények, különböző sivatagos területeken, északkelet Arizonában, valamint a Megkövült Erdő: Petrifield Forest, Sedona, főleg az utóbbi amely most reflektorfényben van, de akkor víz alatt volt. A világ ekkor vízben fürdött, és sűrű, buja növényzet volt a legtöbb területen még a sarki régiókban is.

 

A humanoid forma magvai, mintegy 100 millió évvel ezelőtt csíráztak ki és emelkedtek ki a Földön a dzsungeli periódus közepén. Kisebb humanoid csoportok a világ viszonylagos szűk területén éltek. Ezeknek a 7. Dimenzionális  emberformájú létezők szárnyakkal rendelkeztek és nagyon fejlett, pszichikai és telepatikus képességük volt. Mondhatjuk azt, hogy paradicsomi állapotban éltek. Ez volt a Földi Paradicsom. Szeretettel, Együttműködéssel és Kommunikációs kapcsolatban voltunk az egzotikus növényi és állati világgal, amely bőven előfordult mindenhol. Táplálékunkat közvetlenül a napfényből szerezték be és ezt vízen keresztül dolgozták fel pórusaikon keresztül. Nem volt szükségük semmi másra, csak egymásra. Ennek egy eltúlzott megjelenítése került leírásra a vallásos könyvekbe, az Éden Kertjeként.

 

Az életformák sokrétűek és változatosak voltak ebben az időben. Mintegy 60 millió évvel ezelőtt az Annanhutak (megj: máshol: Arunhutakot említ) üstökös túl közel jött a Földhöz (melynek 10.500 éves beérkezési ciklusa van, és esedékes beérkezése van 2017-ben), és elpusztította a dinoszauruszokat. Ennek a következményeként a bolygó erőteljesen lehűlt, megsemmisült szinte a teljes növényzete, de a Föld megmaradt és egy csodálatos módon megújította magát, képes volt talpra állni, és egy másik termékeny időszak következett be. Néhány százezer ember maradt csak élve a Földön, ebben az időben és a Föld belsejébe húzódtak vissza, ebben a Plejádok különböző csoportjai segítették őket, létrehoztak számukra egy csodálatos földalatti világot. Innen származtathatók a Belső Földről szóló legendák, de erről majd később ejtünk szót.

 

Pán legtöbb életformája, úgymond egzotikus volt. Melyek ma már nem is léteznek. Ezekről legendák szólnak, olyanokról, mint a Pegazus és a Kentaurok, és más teremtményekről, akinek leszármazottai lettek a dinoszauruszok és a korai hüllők. A sárkányokat és néphit két forrásból kapta Pangea korából és a későbbi drakonida invázióból erednek mind. A korai sárkányok, hüllőszerű lények voltak és a dinoszauruszokkal együtt alakultak ki, majd genetikájukat megváltoztatták az Alapítók és majd más ET csoporok. Később a drakonidáknak a Földre érkezésével saját hüllőformájuk kereszteződéseiknek köszönhetően kialakultak az egzotikus sárkányformák.

 

Pangea összeomlásának az volt az oka, amit krónikáink is leírtak, hogy az Istenek fiai, azaz, mint akkor mi a legtöbben közülünk, a  7. Dimenziós plejádi lények, akik humanoid formában testesültek meg és fejlődtek a Földön, elfelejtették isteni kapcsolódásukat.  Ekkor a Földön emberi formában élők, a 2. 3 és 4. Dimenziós tudatossággal rendelkeztek addig, amíg a 7. Sűrűségből a Plejádi lények ideinkarnálódtak, megtestesültek volna. A Plejádiak érkezése, és inkarnációjuk, a tudományunk előtt ma még ismeretlen eredetű mutáció az evolúciós ugrásunkban (megj.:az ismeretlen láncszem probléma, csillagmagoltás), amely jelzi a különbséget a majom és a hirtelen fejlődő humanoid megjelenése között.

 

A megtestesült plejádi emberek, különböző teremtményekkel keresztezték magukat, például félig ló, félig ember és más formákkal. A tündéri királyság létrejötte volt az egyik fénypontja ezeknek a vegyüléseknek, DNS keveredésnek. A 7. Sűrűségből érkezők az emberi formáknak szárnyakat adtak. Amikor négylábúakat kereszteztek, ennek egyik eredménye a Pegazus létrejötte lett, vagy szárnyas lovak jelentek meg. (megj: Táltos ló). Mivel a humanoid plejádiaknak elkezdett csökkeni a vibrációjuk, azaz a tudatosságuk frekvenciája, a szárnyaik elkezdtek sorvadni, a telepatikus és más képességeikkel együtt. Egyre inkább földi lényekké váltak és úgy fejlődtek tovább, egyre több természetes állati tulajdonsággal és kezdték elveszteni teljesen magasabb szellemi képességüket.

 

Mindez körülbelül 10 millió évvel ezelőtt történt, egy olyan kozmikus ciklus végén, amikor az elektromágneses polaritás eltolódott a Földön. Ebben az időben hatalmas viharok pusztítottak a Földön, és ennek hatására megváltozott az elektromágneses frekvenciája a bolygónak.

A mindent elsöprő árvizek a Földön lakó lények nagyobb részét elpusztították.

Erre utalnak a vallásos írásaink, mint a Nagy Árvíz eseményeiként. Abban az időben a Föld legnagyobb része, víz alá került, néhány földdarab maradt csupán hírmondónak, de azokon is alig maradt fenn néhány életforma.

 

Mi Vagyunk az Alapítók

 

http://www.salrachele.com/webchannelings/foundersonearthhistorypart3.htm

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 15
Összes: 3092248
Hónap: 14834
Nap: 525