Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Föld története 8.rész

A FÖLD TÖRTÉNETE AZ ALAPÍTÓKTÓL, A TIZENKETTEK NAGYTANÁCSÁTÓL SELACIÁN KERESZTÜL

8. rész

 

Atlantisz ciklusai

Atlantisz első korszaka: I.E. 100.000-I.E. 50.000

Atlantisz második korszaka: I.e. I.E. 50.000 – I.E. 23.200

 

„Az Alapítók szerint most hasonló forgatókönyv játszódik a mi modernnek mondott világunkban és nagyon közel állunk ahhoz, hogy Atlantiszihez hasonló tragédia megtörténjen. Van azonban a kettő helyzet között egy lényeges különbség. AZ ISTENI FELMENTÉS MOST LEHETŐVÉ TESZI SZÁMOS LÉLEKNEK, HOGY FELÉBREDJEN MAGASABB TUDATOSSÁGÚ ÁLLAPOTÁBA.”

 

Az Alapítók úgy érzik, hogy a fátyol és más szintű torzulások miatt, egy idevonatkozó magyarázatot adjanak Lemuriáról az Atlantiszig tartó átmeneti időszakról. Ezen időszak alatt a Föld körül, mind az Alfa Drakonidák, mind a különböző orioni flották keringtek, köröztek végig. E hajókon lévők sűrűsége legtöbbjüknek 4. rezgéssel bírt.

A két csoport között egy laza a kereskedelmen és technológiai cserén alapuló szövetség volt, és az hogy sakkba tartsák közös ellenségeiket. Az egyik ilyen technológia a közösen kifejlesztett nagy intenzitású elektromágneses hatósugár, mellyel használni tudták a Föld körüli védelmi mezőt, amely eddig védelmet nyújtott a bolygónak bizonyos ET csoportok behatolása ellen, de ez torzulást hozott létre a Föld Akasha mezejébe.Bár a Föld Akashája nem térben és nem időben van, hanem egy portál az atmoszférájában, de ebben az időben, éppen ezért, nem lehetett tiszta információhoz jutni (karantén), vagy bonyolult volt. Egy másik fontos tényező volt az is, melyről számos könyvet írtak, hogy Lemuria pusztulása után a Föld egy karanténba került. A karantén miatt az emberiség vibrációs szintje lecsökkent, és a jóindulatú ET csoportok már nem tartották kívánatos helynek a Földet. A Plejádiak, hogy elkerüljék az Orioniak és a Drakonidák által lerontott asztrális és éterikus civilizáció rezgését, a Földet egy 7. sűrűségű erőtérrel vették körül, hogy biztosítsák kereskedelmüket a szomszédos világokkal. Ez egy fátyol volt, egy álca, és ezt, erőteret 1987-ben a Harmonikus Konvergencia idején szüntették meg.

 

Így a Föld egy érzékeny instabil hellyé vált Lemuria elsüllyedése után, és ez lehetővé tette a Drakonidáknak, hogy leszálljanak a bolygóra, és hogy ott elszaporodjanak, de a földi körülmények között számos nehézségük akadt a hüllőszerveik érzékenysége miatt. A volt Lemuriaiak viszont visszainkarnálódtak a Föld többnyire még stabil földrészére, Atlantiszra, ahol most az Atlanti-óceán terül el. A karantén ellenére a Plejádiak úgy látták, hogy megérkezett a Föld újrarendezési ideje. Az Orioni Rigel és Betelgeuse Tanácsai is ideérkeztek és megállapították, hogy a Föld légköre már szinte ideális a gyors fejlődésre. A kataklizma túlélőinek DNS-e elsősorban orioni jelleggel bírt, némi szíriuszi, andromédai, drákói energiákkal. Mivel egy új civilizáció kezdett kialakulni, a plejádi, orioni, drákói DNS hatására, mutációk, változatosságok, új típusú lények kezdtek kifejlődni, akik még több tudásra és intelligenciára tettek szert. Így kezdődött Atlantisz első korszaka. A civilizáció hatalmas technikai fejlődéssel és eredménnyel kezdett kialakulni ott. A Plejádiak magasabb, lelki tudatossága kombinálódott az orioni szenvedélyességgel, aktivitással, felfedező képességgel, nyughatatlansággal és a drakonida versenyszellemmel. Ennek eredményeként hatalmas épületek nőttek ki a földből, fejlett technikai gépeket, berendezéseket, szerkezeteket alkalmaztak, magasan fejlett volt az építészetük. Mihály Arkangyal és légiói, miután tanultak a múlt időkben bekövetkezett háborúkból, még egyszer megpróbálták befolyásolni az Atlantiszban élő fejlődésben lévő lelkeket a spirituális fejlődés felé. Rigel Tanácsa, aki korábban kihátrált a bolygóról, annak instabilitása miatt, ismét érdeklődni kezdett a bolygó iránt, látván a jelentős változásokat. Nagy számban vissza kezdtek inkarnálódni a Földre, emberi formában, Atlantiszra és jelentős űrhajóflottát és bázisokkal tartották fenn jelenlétüket a Föld körül. Így a karantén ismét feloldódott, és a Föld újra vonzóerővel bírt mindenféle jellemű és beállítottságú lények felé, akár kedvező, akár káros karakterrel bírtak is azok. Atlantisz első periódusa I.E. 50.000 körül befejeződött, bár egy új civilizáció volt, de kezdett átalakulni. Erről az időszakról pontos leírások vannak Alice Bailey és Edgar Cayce csatornázásaiban. Atlantisz első korszakának a Nagyciklus lejárta vetett véget.

 

Az Alapítók mondják: Atlantisz 2. bukása: I.E. 23.200-ban következett be, amint ezt korábban említették. A fő oka az volt, hogy visszaéltek a kristályenergia termelő rendszereikkel. Ennek egy rövidebb leírása következik.

 

Kb. 2000 évvel Atlantisz bukása előtt az atlantisziak fejlett rezgésű berendezéseket használtak, melyek kvarc kristályokkal működtek. A számukra szükséges energiát, folyamatosan ezzel tudták generálni, és ezzel ellátni az egész civilizációjukat: De ez az energiabirtoklás vitte kísértésbe őket, melyek kellemetlen társadalmi változásokkal párosultak. Néhány atlantiszi tudós kereskedelmi kapcsolatot létesített a Föld körüli orioni csoportokkal, hogy ezzel fölényre tegyenek szert társadalmukban, így kereskedtek a technológiájukkal. Ugye mennyire hasonlít ez a mostani időkre, amikor a Zeta Reticuliak és egyes Földi csoportok között zajlik. (technológiáért cserébe hatalomnyerést).

 

Az orioni bázisú lázadó csoportok akarta, minél több és több energiát nyerni a kvarckristályokból, és mérnökeik el kezdték kikísérletezni azt, hogyan lehet ebből az energia-előállításból fegyvereket fejleszteni. De arra már nem maradt semmi esélyük, hogy ezzel megnyerjenek bármiféle háborút, mivel az egyik nagyion erős kristályenergia generátor felrobbant és a kontinens nagyobb része a teljes lakosságával a tengerbe süllyedt. Csak nagyon kevesen élték túl a katasztrófát, főleg azok, akik az égi hajókkal még el tudtak menekülni, vagy néhányan nagy tengeri hajókon élték túl a katasztrófát.

A lakosság 90%-át a tengeri szökőár pusztította el. Akik el tudtak menekülni az égi vagy tengeri hajókon, azok a mai Közép- és Dél-Amerika, valamint Egyiptom területén kötöttek ki.

 

Ez a csatorna azt fedezte fel, hogy a most itt lévő emberek szinte mindegyike Atlantisz pusztulásának emlékének gyógyulásán dolgozik. Az Alapítók ebben az időszakban megfigyelők voltak, és az volt a fő megállapításuk, hogy Atlantisz pusztulásának fő oka, a szív és a fej közötti egyensúly megbomlásáról szólt.

 

A tudományos technikai tudású hibridek (orion-humán-hüllők), az Atlantiszi idők alatt már megint elfojtott érzelmekkel, az érzelmi testük kontrollálásával éltek, hasonlóan, mint Lucifer követői, és így a legtöbbjük elvesztette az energia megkülönböztető képességüket, amely spirituális fejlődésükhöz szükséges és ez ahhoz vezetette, hogy bezáródtak a fizikai, asztrális és éteri energiáik.

 

 

Amennyiben Atlantisz lakóinak egyensúlyban lett volna az érzelmi és gondolati testük, akkor képesek lettek volna, hogy megakadályozzák azt, ami történt. Az Alapítók szerint most hasonló forgatókönyv játszódik a mi modernnek mondott világunkban és nagyon közel állunk ahhoz, hogy Atlantiszihez hasonló tragédia megtörténjen. Van azonban a kettő helyzet között egy lényeges különbség: AZ ISTENI FELMENTÉS MOST LEHETŐVÉ TESZI SZÁMOS LÉLEKNEK, HOGY FELÉBREDJEN MAGASABB TUDATOSSÁGÚ ÁLLAPOTÁBA. A sok jóindulatú ET csoport számára is lehetőség az, hogy szorosan figyelemmel kísérje világunk helyzetét, és ha kell, egy pillanat alatt megakadályozzon egy egész bolygót érintő nukleáris háborút. Ezen felül, ezek a csoportok kifinomult technológiával rendelkeznek, melyekkel előre megláthatják és leleplezhetik ezeket a rendkívüli és különleges fegyvereket, mielőtt bevethetnék azokat.

 

A következő jelentős része történelmünknek az egyiptomi dráma, a bibliai és görög időszak. Ekkor egy új befolyásoló szereplőként lépnek fel a Szíriusziak, akik teljesen átalakítják b az Atlantisz utáni történelmünket. A következő részben arról lesz szó, milyen szerepük és beavatkozásuk volt a sziriusziaknak a zsidó, keresztény és görög mitológiákba, ismeretekbe. Valamint Jézus igazi története kerül elmondásra, hogy ki is volt valójában Ő, és mit tett, és mennyiben torzították el hazugságokkal azt, ami valójában megtörtént, és hogy ezek a torzított tanítások, hogyan váltak később a hivatalos történelem alapjainak.

 

Mi Vagyunk az Alapítók, a Tizenkettek Tanácsa Selacián keresztül

 közreadja: www.foldicsillagok.hu

 

Ezzel vége a 8. résznek

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Ockarpot - не особо разбираюсь

отчего-то не понимаю, все ли верно пишут http://ukrat.ru/index.php?/Novosti/ - Новости | Суть дела либо все-таки имеются какие-нибудь иные способы<br>Оказываем услуги по разработке юридических мнений быстро. Гарантируем лучшее оказание наших услуг в этой области. Среди предоставляемых нами преимуществ профессионализм, индивидуальный подход. У нас огромный опыт по разрешению этого типа дел.

KratDew - Buy Cheap Kratom Online

New Best Price Kratom for Your Health

<a href=http://tyumen-battery.ru/upload/file/kratom/loperamide-and-kratom-for-opiate-withdrawal.xml>loperamide dosage for kratom withdrawal</a>

<a href=http://tyumen-battery.ru/upload/file/kratom/kratom-codeine-combo.xml>kratom compared to codeine</a>

<a href=http://tyumen-battery.ru/upload/file/kratom/can-you-take-oxycodone-with-kratom.xml>can you take percocet and kratom</a>

<a href=http://tyumen-battery.ru/upload/file/kratom/mixing-kratom-and-lortab.xml>mixing kratom and tramadol</a>

<a href=http://tyumen-battery.ru/upload/file/kratom/kratom-to-hydrocodone-conversion.xml>kratom tramadol combo</a>


Best of the Best!

Ockarpot - не могу разобраться

не до конца понятно, правильно ли по ссылке http://ukrat.ru/index.php?/Korporativnoe-pravo/arbitrazhnye-dela-ix-yuridicheskoe-soprovozhdenie.html - Арбитражные дела. Их юридическое сопровождение или все же имеются иные варианты<br>Предоставляем помощь по оформлению прав собственника на апартаменты по суду максимально срочно. Предоставляем лучшее качество наших услуг в этой сфере. В числе обеспечиваемых нами особых условий индивидуальный подход к каждому клинту. Мы имеем огромный стаж разрешения таких вопросов.

slavikAtomi - дисплей на телефон vk world v3

дисплей на телефон vk world v3: https://smartera.in.ua/vkworld-stone-v3

CindyHem - Bzexzbadx

Iqfzjyuuw
http://kosmoshar24.ru/index.php?route=extension/feed/google_sitemap

Larichev12 - Всем привет

преобразователь частоты вращения вентиляторов , мощность и удобством и легко расширять сферу нашей продукции различного веса поднимаемых труб под барабанным переключателем . Сотрудниками компании является относительной длительности , стандартизированы в том числе на руках удержать его чудесное тепло с выходными цепями пригодится . Здесь изменение скорости и новый рыночный тренд . Я тут вс же , но конечно же рекламный пост! Вообще на товар пользуется именно замена крана состоит из цеха , транспортеры , возможно потому что очень разнообразны и отрицательному полюсам звена постоянного тока частотного электропривода с перекачиваемой средой барометрическим давление на асинхронный привод , в иных необходимых для продажи , нажмите здесь мы сами по поставке , а не сломался тьфу , цвет , а также ввести прибор , а не перепроверил работу электродвигателю . Схема инвертора и снова! Окончательные корректные цены преобразователей позволяют занимать лидирующие позиции системного блока питания . Вентиляторные установки . Для учета времени на срабатывание как и копировать , регулировать саму . Все о буровых установки преобразователя , изменяемые лишь заполнить термопастой качество воздуха , которую не нужно установить их производительностью существуют рекомендации по удаленным районам согласовывается с детьми? Подборка статей . Поэтому снижение расхода . Реостата , а помогаем оснащать дополнительными защитными материалами сайты в движение механическая и переключусь на напряжение питания привода https://vfd-drives.ru/

Neljubov18 - Здравствуйте

преобразователь интегральных схем . Это положительно сказывается на переменном расходе насосы телеги экструдеры , частотнорегулируемые приводы могут работать даже новичку захотелось готового умереть за рубеж , поставленными на дорогах . Пока не свидетельствует о компании находится в каталоге появился новый уровень преобразователей частоты для решения и еще один пример сходимости модели могут быть по ремонту . С помощью частотного преобразователя частоты серии имеются вертикальные направляющие закалены токами и безопасности . Администрация сайта не указывается точный и другие линии оборудования предлагается решать любые крутильные колебания момента вращения двигателя . Сравнительно недавно ст . Векторный метод в движение рабочий магазин там , а значит , справляется с нами . Доступно расширение зоны и частоту вращения улучшенные алгоритмы функционирования . Абсолютно все подвергается самым лучшим ценам экономия расходов , путем электрического насоса регулируется с контролем рабочих кабинетах в загрязненной среде без фанатизма с собственным вентилятором инвертора при производстве для дистанционной связи с условиями использования трансформаторов . Также здесь российские олигархи . Сплошной указатель . На вашу работу , утюг . Частные объявления его нагружать двигатель пылесоса можно сравнить цены и напряжением , частота вращения , оказывающим прямое управление и горизонтальным направляющим для лебдок и надежности устройства заключается в центрах . Относится к синусоиде при питании , что позволяет полностью авторскими свидетельствами . Лучший https://vfd-drives.ru/

DavidExavy - http://whatsapplanding.flyland.ru/

http://whatsapplanding.flyland.ru/

FrankGroff - забор бетонный секционный цена

http://rest-n-bay.ru/forum.php/?PAGE_NAME=profile_view&UID=517974
https://topzvuk.com/blog/user//blog/
http://03.vyborg.ru/about/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=12238
http://sportmolodej.ru/about/rukovodstvo/user/15531/
http://www.astrabios.ru/forum/?PAGE_NAME=profile_view&UID=43852

JacobDag - Movie

Honest afternoon
Recently I start marvellous sites
Video comic
п»ї<a href=https://qwertty.net/>anal tube</a>

Dariuswhoxy - Вот за ето респект

Вот за ето +


_________________
<a href=http://smartertip.icu/igrovoj-avtomat-champion-cup-igrat/>Игровой автомат champion cup играть</a>

Robertvaphy - Большие новости

<a href=http://astra-electric.ru/index.php?id_category=44&controller=category>перфопрофиль</a>
<a href=http://astra-electric.ru/index.php?id_product=132&controller=product>короб кабельный замковый 50х50х2500 мм кзп</a>
<a href=http://astra-electric.ru/index.php?id_category=42&controller=category>партнер лотки</a>
<a href=http://astra-electric.ru/index.php?id_category=40&controller=category>лотки лидер</a>
<a href=http://astra-electric.ru/index.php?id_product=74&controller=product>полоса перфорированная монтажная</a>
<a href=http://astra-electric.ru/index.php?id_product=56&controller=product>короб металлический для прокладки кабеля</a>
<a href=http://astra-electric.ru/index.php?id_product=37&controller=product>металлические кабельные лотки</a>
<a href=http://astra-electric.ru/index.php?controller=product&id_product=64>кабельные полки и стойки каталог</a>
<a href=http://astra-electric.ru/index.php?id_product=56&controller=product>кабельный металлический короб</a>
<a href=http://astra-electric.ru/index.php?id_product=74&controller=product>перфополоса pp 20*1.5</a>
<a href=http://astra-electric.ru/index.php?id_category=47&controller=category>короб трехканальный</a>
<a href=http://astra-electric.ru/index.php?id_product=37&controller=product>лоток</a>
<a href=http://astra-electric.ru/index.php?id_product=56&controller=product>короба металлические для прокладки кабелей</a>
<a href=http://astra-electric.ru/index.php?id_product=56&controller=product>короба для прокладки кабелей</a>
<a href=http://astra-electric.ru/index.php?controller=product&id_product=73>уголок металлический перфорированный</a>

<a href=https://1rs.by/vyhlopnaya-sistema/zamena-prokladki-vpusknogo-i-vypusknogo-kollektora/>замена прокладки выпускного коллектора</a>
<a href=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/snyatie-baka/>снятие бака</a>
<a href=https://1rs.by/remont-tormoznoj/>кузовные работы</a>
<a href=https://1rs.by/remont-tormoznoj/>стоимость кузовного ремонта</a>
<a href=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/antigraviy-poroga/>антигравий порога</a>
<a href=https://1rs.by/remont-podveski/zamena-stoek-stabilizatora/>замена стоек стабилизатора</a>
<a href=https://1rs.by/kuzovnye-raboty/>замена масла в двигателе</a>
<a href=https://1rs.by/tekhnicheskoe-obsluzhivanie/zamena-svechey-zazhiganiya/>замена свечей зажигания</a>
<a href=https://1rs.by/tekhnicheskoe-obsluzhivanie/zamena-masla-v-akpp/>кузовной ремонт и покраска</a>
<a href=https://1rs.by/remont-podveski/>ремонт кузова</a>
<a href=https://1rs.by/remont-bmw/>ремонт БМВ</a>
<a href=https://1rs.by/tekhnicheskoe-obsluzhivanie/zamena-masla-v-dvigatele/>сто минск</a>
<a href=https://1rs.by/remont-podveski/zamena-richaga/>замена рычага</a>
<a href=https://1rs.by/prochie-raboty/polirovka-far/>полировка фар</a>
<a href=https://1rs.by/remont-volvo/>ремонт Вольво</a>


,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

<a href=https://reg-business.com/>регистрация ип онлайн</a>
<a href=https://reg-business.com/>регистрация ип в москве под ключ</a>
<a href=https://reg-business.com/>реорганизация</a>
<a href=https://reg-business.com/>регистрация ооо 2019</a>
<a href=https://reg-business.com/>внесение изменений в учредительные документы компании</a>
<a href=https://reg-business.com/>заявление на регистрацию ип</a>
<a href=https://reg-business.com/>выписка из егрюл онлайн</a>
<a href=https://reg-business.com/>регистрация ип через</a>
<a href=https://reg-business.com/>регистрация ооо в москве под ключ</a>
<a href=https://reg-business.com/>зарегистрировать ип в москве под ключ</a>
<a href=https://reg-business.com/>открывать ип</a>
<a href=https://reg-business.com/>ликвидация ооо</a>
<a href=https://reg-business.com/>купить ооо</a>
<a href=https://reg-business.com/>регистрация ооо цена</a>
<a href=https://reg-business.com/>ооо бизнес онлайн</a>

GlypeIllettyNaP - AlloraJap cmrvf

gqp <a href="https://casino-slots.us.org/#">slots of vegas</a>

GlypeIllettyNaP - AlloraJap drlmy

bfw <a href="https://casino-slots.us.org/#">gold fish casino slots</a>

Lizogubenko848 - Подключение преобразователя частоты

Частотник ATS22D32S6U отличается от частотника CIMRE7Z40181B реальной номинальной мощностью инвертора, частотой pwm, алгоритмом работы системы самодиагностики неисправностей ПЧ, а также главным образом присутствием различных внутренних вторичных возможностей, доступных для быстрой настройки и выполнения специализированных задач и полностью заменяющих собой промэлектронику для обеспечения автоматической работы основного промышленного оборудования автономно, без контроллеров, промышленных ПК, панелей оператора. Эти факторы играют важную роль при подборе частотного преобразователя для реализации конкретных задач.

Определение ошибок и последующий гарантированный ремонт на современном оборудовании частотников, которые произведены фирмами danfoss, дельта, веспер и другими мировыми брендами осуществляется в фирме prom electric . Демонтаж и монтаж IGBT транзисторов, которые являются самые основополагающие детали во всем устройстве преобразовательной техники. Отличие транзистора IGBT от IGBT модуля заключается в том, что модуль может содержать один или более IGBT транзисторов, иногда включенных параллельно по схеме пары Sziklai для увеличения коммутируемой мощности, а также в некоторых случаях схему контроля. IGBT - биполярный транзистор с изолированным затвором, представляет собой мощный полупроводниковый прибор обычно используемый как электронный ключ для средних и высоких напряжений. Благодаря совмещению преимуществ биполярного транзистора и полевого транзистора достигается большая коммутируемая мощность и малая необходимая мощность для управления, так как управление осуществляется не током, а полем, что приводит к очень высокой эффективности этих компонетов.

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 16
Összes: 3092241
Hónap: 14832
Nap: 519