Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete - 2013. Február 26.

A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete
2013. Február 26.

 

ashtar.jpg

 

Selamat Balik! Nagyon érdekes hírekkel érkezünk ma! A sötétség továbbra is csőlátás módban próbál kétségbeesetten előrukkolni valami olyan módszerrel, ami késlelteti azt, amit elkerülhetetlenként ismernek. A mennyország a megjelenésére szólító égi jelre vár, és amint ez a jelenség megtörténik, gyors cselekedetre számíthatunk, mellyel a sötétség kegyeltjeit olyan helyre juttatjuk, ahol nem tudnak több kárt okozni. Ez szűk időkeretet biztosít számunkra a megtörténése előtti időszakra, és így duplán ellenőrizzük különféle szövetségeseinket, hogy biztossá tegyük, hogy ami rövidesen történik, az mind indulásra készen álljon, amennyire csak lehetséges. Összekötő személyzetünk készít egy rövid névsort, és megerősíti, hogy minden csoport teljesen felkészült. Valójában leginkább azt kívánják, hogy ez a dátum inkább előbb legyen, mint később, de a frusztráció ellenére, a különféle csoportok a fő kormányokban nagy türelmet tanúsítanak azzal kapcsolatban, amit már oly régóta várnak. A hajóink napi szinten rögzítik a sötétség egyre növekvő kétségbeesett globális kártevését, és így a helyrehozatali munkával vagyunk elfoglalva azon kárral szemben, amit ezek a gaztettek eredményeznek.

Közben Agarthai családunk is a Fénykamráitok beállításainak napi frissítésével foglalatoskodik. A célunk az, hogy egy pillanat alatt készek legyünk áthelyezni titeket Agarthában lévő Fénykamra lakhelyetekre, ahogy a Mennyország megadja nekünk a zöld fényt. Addig a pillanatig, számos előkészületi tevékenységet kell végrehajtania az új kormányzásotoknak. Ezek tartalmazzák megdöbbentő bejelentések sorát, amit olyan politikák bevezetése követ, melyek alaposan fel fogják rázni világotok üzemeltetését. A legfontosabb, hogy meg fogjátok kapni a közzététel egy hivatalos kiáltványát, ami lehetővé fogja tenni számunkra, hogy egy sor üzenetbe kezdjünk, mely előkészít benneteket az első kapcsolatfelvételi landolásainkra. Ezek a utolsó pillanatok világotokon még az izgalmas idők előtt, mivel világotok átalakulásának folyamata magába foglalja az évtizedek óta tartó "UFO" álcázás végét, ami igazán fel fogja pörgetni jelenlegi valóságotokat. Jelenleg a Mennyország a teljes tudatosságba vezető utazásotok utolsó pilléreit állítja fel, ami egy személyes vezetőt fog igényelni mindegyikőtök számára. Ez olyan valaki, akiben teljes mértékben megbízhattok, hogy megtanítja nektek azt a számtalan igazságot, amik ellentmondanak annak, amiket már gyermekkorotok óta mondogattak nektek.

Spirituális felnőttségetekre való lediplomázásotok része az, hogy tisztán megértsétek, hogyan csapott be benneteket évezredeken át az Anunnaki, és a jól képzett kegyeltjei. Arra használták fel az akkoriban újnak számító halandósági állapototokat, hogy megteremtsenek egy fojtogató félelemhálózatot arra, hogy engedékenyen és irányíthatóan tartsanak benneteket. Ez az engedelmesség lehetővé tette számukra, hogy alapvetően féktelenkedhessenek felettetek, és világotokat kedvükre csűrjék-csavarják. Ez a sötét konstrukció most véget ér, és helyette képesek lesztek a 13 évezred során először, egy olyan világot teremteni, ami nagy örömet okoz nektek. De emlékezzetek, hogy ez csak egy átmeneti birodalom lesz, ami alatt teljesen informálva lesztek arról, hogy mire számíthattok, és hogyan alkalmazkodjatok a teljes tudatossághoz. Ez egy hatalmas lépés! Ahogyan ez az átmeneti birodalom kialakul, számos felelősséget vesztek magatokra. Ezekre elő kell készülnötök, mivel azok gyorsan egy megvilágosodott életbe juttatnak benneteket, ami lehetővé teszi, hogy megtapasztaljátok létezésetek valódi természetét, és hogy tisztábban megértsétek hova is tartotok. A korlátozott tudatosságban való esztelen bolyongás egy felettébb örömteli végeredményhez érkezik!

Ez az emelkedettebb életmódba való felemelkedés az, amiről a következő időszak szól. Ez a nemesebb környezet jobban elvezet ahhoz, hogy magatokévá tegyétek, amit meg kell tanítanunk nektek. A Felemelkedett Mestereitek egy sor tanításba kezdenek, hogy tisztázzák a Lélek alaptermészetét, és hogy az miként virágzik, amikor éri a Fény. Az lesz a hozzájárulásunk, hogy elmagyarázzuk nektek a teljes tudatosságot, mivel nagyon tisztában kell lennetek azzal, hogy mi áll előttetek. Olyan élvezet teljes tudatosságú Lénynek lenni, ami felülmúl mindent amit jelenleg el tudtok képzelni. Együtt a Felemelkedett Mesterek és mi készítünk elő benneteket erre az új életre; a Fénykamrák csak a végső ecsetvonások. Egy spirituális orientáltságú lény vagy, és integrálnunk kell a fizikai részed az érzelmi és a mentális részeddel, és ez az amit ezek a Fénykamrák tesznek. Mindegyikőtök nagyon összetett természetű egyedülálló beállításokat igényel. Ez a feladat közös törekvés lesz, és a küldetéseitek első sorozatában, a Mennyország által a vezetésetekre kijelölt Felemelkedett Mesterek útmutatása alatt, elhozzátok az állandó békét a galaxis számára.

Sok Áldás! Jó Hírekkel térünk vissza! Közeledik a nagy esemény a Mennyekben. Ez a jelenség nagyon különleges, és az érkezése állítja fel egy új nap kezdetét mindenki számára, ezen az isteni gömbön. Amikor ez az esemény beindul, megszabadultok a sötétség fojtogató miazmáitól. Új kormányzásotok lesz, jólétetek, és a legfontosabb, hogy szabadságotok. Az új kormányzásotok egy sor bejelentést fog tenni, ami megváltoztatja világotokat, és akkor megkezdhetjük új szolgálatunkat az emberiség iránt. Azon a napon, amikor az új valóság megszületik, fel fog gyorsulni az átalakulás, ami újra bevezeti a szentséget életetekbe, és lehetővé teszi számotokra, hogy tanúi legyetek a csodák idejének. Ez az, amikor Angyalok fognak újra megjelenni, és a Teremtés hangja mindenütt ismét hallhatóvá válik. És ez az amikor végre kiemelkedtek hosszú amnéziátokból, és emlékeztek arra, hogy kik és mik vagytok valójában.

Szolgálatunk egyik aspektusa az, hogy tanítsunk benneteket a fizikaiság isteni természetéről, és lehetővé tegyük, hogy emlékezzetek arra az összes tudásra, amit elfelejtettetek amikor a teljesből a korlátozott tudatosságba kerültetek. A természetes állapototokba való visszatérésetek ünnepleve lesz a Mennyeken át, és egy olyan próféciát fog beteljesíteni, amit az áldott Mihály Arkangyal tett eónokkal ezelőtt. Ez kimondja, hogy a sötétség idejének kellett lennie ebben a birodalomban, melynek börtönéből 13.000 évvel később kell kiszabadulnotok a Mennyország nagyszerű munkája által. Ez az idő most van! Ez a felszabadulás és az öröm pillanata! A sötétség és a kegyeltjei félre lesznek söpörve, és egy új nap pirkad a Földre. Örvendezzetek Fiú és Lánytestvéreim! Hamarosan a megszabadulás nagy harsonája fog mindenütt hangozni; a Mennyország Fénye ragyog elő, és a valódi csodák ideje megkezdődik!

Megszabadulásotok jelöli a minden iránti új szolgálatotok kezdetét. Sok tanítani valónk van számotokra, és nektek sok tanulni valótok van. Az amnézián át kitörni ebből a hosszú időszakból, nagy szorongást jelenthet sokak számára közületek, ahogy teljes mértékben felfogjátok, hogy amiben hittetek, és amit ezen hiedelmek nevében tettetek, nagy valószínűséggel az okozta a gyötrelmeket. Következésképpen, mi Felemelkedett Mesterek emeljük fel a megbocsátás és a kegyelem nagy hullámát, és az végigsöpör az egész Földön, és eljut minden szenvedő szív szegletébe. Vonzd ezt a gyógyító Fényt magadba, és engedd meg neki, hogy megbékítse a sötétség által rátok sózott rémségeket. Aztán szívetek legmélyéről engedjétek el azt Szeretettel. Engedjétek, hogy az egység és öröm új Fénye borítson be mindannyiótokat, mivel ebben a csodában érkezik el szent módja annak, hogy a teljes tudatosság csodájába való visszautazásotok végső lépéseit járjátok. Hallelujah! Hallelujah!

Ma heti üzeneteinket folytattuk. Elérkeztünk egy speciális ponthoz, ahol a nagy csodák végre megtörténnek. Kulcsfontosságú részéhez érkeztünk ennek a hosszú utazásnak, ami számunkra akkor kezdődött, amikor arra utasítottak bennünket, hogy készüljünk fel egy tömeges első kapcsolatfelvételre. Most jön voltaképpen a távozás, és azzal együtt a szent sorosotokba való séta öröme! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

Forrás: foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3062007
Hónap: 15235
Nap: 463