Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Augusztus 21.

Sheldan Nidle közvetítése

ashtar.jpg

Dratzo! Eljövünk, hogy egy másik jelentést adjunk nektek arról, ami világotokon napvilágra kerül. Ázsiában és Európában egy általános lázadás folyik a dollár és annak adósságalapú rendelt rendszere ellen. Valójában az új aranyhátterű pénznemek elkezdenek felszínre kerülni. Továbbá az adósságelengedés sürgető szükségét az is demonstrálja, ami Izlandon folyik, ahol a nép forradalma illusztrálja, hogy milyen könnyű ellensúlyozni azt a káoszt, ami a sötétség napirendi pontja. A gigantikus globális adósság és az abból eredő társadalmi problémák gyors megoldást igényelnek; valójában a Görögországban és dél-Európa legnagyobb részén terjedő rendetlenség most ezt az alapvető kérdést példázza. Azért van, hogy az új rendszert két központi tényezőre hivatkozva bejelentsék: az egyetemes adósságelengedés, és egy nemesfém hátterű pénzügyi rendszer visszatérése. A bevezetésével szembeni ellenállás fogyatkozik, bár még mindig erőteljes a sötét irányítás jelenléte. Egy globális gazdasági összeomlás elhárítására, a Föld titkos szent társaságai egy módszert készítenek elő, ami zár alá helyezi az utolsó sötét összeesküvést. Részét képezzük ennek az összetett műveletnek, és szándékunkban áll technológiánkat arra használni, hogy segítünk az eltávolításukban.

Ez a változási folyamat összeköttetésben áll a folyamatban lévő tudatosságváltással. Mint azt tudjátok, a mi küldetésünk annak az isteni ígéretnek egy szerves része, hogy visszajuttok a teljes tudatosságba, és így a sötétség terve nem tud tovább fennmaradani. A végső megállapodásokra várunk, melyek engedélyezik számunkra, hogy törvényesen véget vessünk a sötétség hatalmi komplexumának. Ennek a komplexumnak az egyik aspektusa, ami a felettetek állásuk megtörésének a kulcsa is, egy olyan kulturális és társadalmi meggyőződésminta, amit ők véstek belétek, és ami megkérdőjelezhetetlenül hozzájuk köt titeket. Ezek a mentális börtönsorompók a következő tettsorozatunk által meg lesznek mutatva, hogy mik is valójában. Oly lehangoló számunkra, hogy ilyen sokan bevették ezeket a rendkívül beteges szövevényes hazugságokat! Szent lelkek vagytok, akik le lettek csökkentve bizonyos fokú nemtörődömségre, hogy elfogadhassák a Mennyország és az eredetük igazán méltánytalan elképzelését ebben a világban. Ezek a valótlanságok keverednek és napi szinten nyernek megerősítést egy olyan hatalmi struktúra által, amit olyan emberek vezettek, akik gondosan lettek kiválogatva korábbi mestereik, az Anunnaki által. Az e-világon kívüliek ezen csoportja állította fel azt a rendszert, ami még mindig fennhatóságot biztosít felettetek a kiválasztott földi kegyeltjeik számára, életetek minden aspektusa tekintetében. Ez a rendszer most totálisan összeomlik általunk.

A sötét összeesküvés ezen tagjai abban hisznek, hogy képtelenek lesztek globálisan előidézni ezeket a változásokat; Készen állunk bebizonyítani nekik, hogy ez helytelen. Azzal töltöttük az elmúlt évtizedet, hogy hagytuk különféle szövetséges csoportoknak, hogy képességeiket és erőforrásaikat felhasználva űzzék el ezt a hatalmas sötét összeesküvést a hatalomról. Ebben a kísérletben minden alapjában véve befuccsolt, annak ellenére, hogy összekötőink megmutatták nekik a helyes irányt. Ezeknek a kudarcoknak az oka az a hamis világnézet volt, ami kollektív világnézetetekből ered. Hogy sikerüljön elvégezni a feladatot, különböző eszközöket és technológiákat kell alkalmazzunk. Úgyszintén segítünk az olyan kormányalkalmazottak csoportjainak kialakításában, akik hozzánk hasonlóan elkötelezettek a születőben lévő új kor alapelvei iránt. Ezek a csoportok léteznek szerte a világon, és segítünk nekik a most uralkodó káoszt egy új mennyei renddé fordítani. Ez a rendezett, támogató új valóság azzá a híddá válhat, ami elvezet titeket a teljes tudatosság peremére. Új kormányzata üdvözölhet minket, és segíthet nekünk abban, hogy a Belső Földön lévő kristályvárosokba eljuttassunk titeket, ahol beteljesíthetitek szent átalakulásotokat.

Ez az átalakulás az, amiért itt vagyunk. Az isteni terv szilárdan elrendeli, hogy rövidesen vissza kell térnetek a teljes tudatosságba. Jelenlegi politikai, pénzügyi, és társadalmi rendszereitek amilyen hamar csak lehet, el kell tűnjenek, hogy átrendezzék globális társadalmatok alapvető természetét. Ekkor globális jólétbe, egyetemes szuverenitásba kerültök, és teljes tudatában lesztek, hogy kik vagytok, és ki Gaia valójában. Ez a tudás be fog mutatni titeket Felemelkedett Mestereiteknek és Belső Földi unokatestvéreiteknek, és elkezditek magatokba építeni az igaz történetét ennek a világnak, és a Tejút Galaxisnak. Mint azt gyakran mondjuk, sok tanulni valótok van. Ezek az igazságok fel fognak készíteni titeket arra, hogy megértsétek a galaktikus társadalom természetét, és azt a hatalmas potenciált, amit birtokoltok, és lehetővé válik, hogy olyan fizikai Angyalokként virágozzatok, akik velünk és az Angyali Hierarchiákkal dolgozhatnak, és segíthetnek a Teremtő Terve kegyének és dicsőségének a kibontakoztatásában. Igazi társ-teremtőkké váltok az Istenséggel, és újra csatlakoztok az örömmel váró, teljes tudatosságú emberek családjához!

Sok Áldás! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Ma azért jövünk, hogy egyre növekvő áldásotokról beszéljünk. Az Istenség mindannyiótoknak egy felettébb csodás ajándékot adott: az isteni kegy megadatik nektek. Ez nekünk, akik vezetni fogunk titeket a teljes tudatosságba való visszatérésetek során, azt a rendelkezést adja, hogy alakítsuk át ezt a birodalmat az ő legmagasabb rezgésére egy jóval rövidebb idő alatt annál, mint ami az isteni tervben volt megjövendölve. Ez a rendelet ki lett küldve szent társainknak, és közösen koordináljuk azokat a tevékenységeket, melyek alaposan meg fogják változtatni globális bankredszereteket. Ez állítja fel a jólétalapjaitok kiosztásának színterét, ami új kormányzással fog párosulni számos országban bolygószerte. Ezek a fejlemények gyorsan a közzétételhez fognak vezetni, de nem csak a Fény Galaktikus Föderációjával, hanem Belső Földi unokatestvéreitekkel kapcsolatosan is.

Ezen tervekkel összhangban, összegyűjtöttünk olyan eszközöket, melyekkel szent társaink képesek beindítani tanításainkat világotok számára. Nagy mennyiségű információval kívánunk szolgálni, mely véget fog vetni a sok hazugságnak és hamis információknak, melyekkel el voltatok látva azon nagy lelkek tanításait illetően, akiket ti napi szinten imádtok és áldtok. Lényeges, hogy elkezdjétek megérteni az igazságot arról, hogy mit is tanított mindegyikünk nektek régen ezelőtt. Ez a tudás, amit most képesek leszünk személyesen átadni nektek, elő fog készíteni titeket a teljes tudatossághoz vezető végső lépésekre, és lehetővé teszi, hogy új fényben lássátok spirituális és űrcsaládjaitokat. A Teremtő isteni trónja és AEON által nekünk adott nagy üzenetek igaz tanítványaivá váltok!

Ezek a közelgő tanítások egyenesbe hoznak titeket a mi sok befolyásos életünkkel kapcsolatban, melyekben megadatott nekünk a lehetőség, hogy elmagyarázzuk a Teremtő egyszerű igazságait és törvényeit. Arra kívánjuk felhasználni ezt az időszakot, hogy eloszlassuk a hibás nézeteket, melyek felépültek bennetek a beavatkozás ideje óta, mivel sokan közülünk azért tettük meg ezt a szent utazást, hogy tanítsunk, és egy szent ösvényen vezessünk végig titeket. Eljövünk, hogy átalakítsuk azt a sok skizmát és szükségtelen gyűlöletet, mely megsebezte ezeket a nagyszerű üzeneteket. A sötétség kitűnően végezte a munkáját! De mi most helyreállítjuk a Szeretetet, mely a részeteket képezte mindezen évezredek alatt. Ezt örömmel és isteni Fényben tesszük. Üdvözöljük ezt a lehetőséget, és alig várjuk, hogy tanítsunk titeket, és felkészítsünk a Szeretetbe, Fénybe, és az öröm legmagasabb állapotába vezető saját utatokra!

Ma visszatértünk, hogy egy másik üzenetet hozzunk nektek. Azt kérjük, legyetek magabiztosak és nyugodtak. Sok minden készül megnyilvánulni. Ezek lesznek azon ígéretek kezdetei, amiket a Mennyország készített el számotokra, amikor a jelenlegi sötét korszakotok elkezdődött. Ez a sötétség fel fog emelkedni, és egy új Fénykorszak kezdődik. Örüljetek, és legyetek készek elfogadni a Mennyország ajándékait! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 14
Összes: 3092267
Hónap: 14842
Nap: 534