Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. December 18.

 Sheldan Nidle által

ashtar.jpg

Dratzo! Visszatérünk hogy jelenthessük, sok dolog van folyamatban világotokon. Akik a változások elhozásának felelősei, készülnek a rég várt pillanatra, amikor ez a nagy változás mennyei zöld utat kap. Addig a pontig, ezek a szent titkos társaságok elvégeznek minden hozzá tartozó hátralévő részletet az összekötő személyzetünk és az Agarthaiak felügyelete alatt. A sötét összeesküvők is készülnek saját módjukon az elkerülhetetlenre; teljesen jól tudják, hogy csalásaik hatalmas tárháza rövidesen felfedésre kerül. Az egyik fikció, amit világszerte terjesztenek az, hogy egyfajta gazdasági helyreállítás van folyamatban. Ellenkezőleg, amit erősen pokróc alatt tartanak, az az eltitkolt adósság óriási mértéke, mely valóban létezik, és ez biztosítja a jelenlegi rendszer bukását. Ezt a hatalmas terhet már nem lehet tovább figyelmen kívül hagyni. Ezért kértük, hogy az új pénzügyi rendszer kerüljön a helyére, és egy szempillantás alatt, és ez kész is. Néhány utolsó részlet addig nem végezhető el, amíg a Mennyország meg nem adja nekünk, hogy elkezdhetjük a kormánybeli változásokat, és a hozzá társuló új pénzügyi rendszert.

Szent szövetségeseink most el lettek látva különféle befolyásos törvényi eszközökkel, melyek lehetővé teszik számukra, hogy hatékonyan rákényszerítsék a sötétséget, hogy félreálljon és távozzon. És miközben néhány összeesküvő vezetőtök arra törekszik, hogy alátámassza azt a fedőtörténetüket, hogy minden normális, mégis utalásokat tesz konstruktív pénzügyi változásokra. Annak ellenére, hogy teljesen tudatában vannak közeli jövőjük abszolút törékenységével, továbbra is fenntartják a megszokott ügymenetről szóló fikciójukat. Mindazonáltal ez a kabaré előadás véget fog érni, amint a Fény által kiválasztott dátum elérkezik. Ahogy várjuk ezt a szent időpontot, a sötétség még mindig képes üzemeltetni azt a kormányzati rendszert, ami oly sokszor a múltban háborúkat hozott nemzetitekre. Biztosak lehettek benne, hogy felügyelünk minden ilyen kísérletet, amit jelenleg is űznek. Folyamatosan emlékeztetjük a sötétséget arra, hogy meg fogjuk előzni, hogy bármilyen nagyobb mértékű tűzvész kitörjön bárhol a bolygón, különösképpen a sok Közel Keleti lobbanásponton. Beleértve ebbe a különféle szélhámos nemzeteket is, akiket a sötétség szponzorál, mellyel arra törekszik, hogy destabilizálja világotokat. Diplomáciai testületeink állandó bejelentetlen látogatásokat tesznek azokban a kormányokban, melyek engedelmeskednek az összeesküvés manipulatív parancsainak.

A hivatalos bejelentéseket megelőzően, egy bizonyos mértékű stabilitás fenntartása az egyik jelenlegi tevékenységünk. Tudjuk, hogy közel van egy hivatalos közzététel ideje, és hogy világotoknak szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy a Föld változásainak van egy előre beütemezett idő-retesze. Ez az egyik oka annak, hogy a sötétséget miért kell hamarosan felváltania új kormányoknak, melyek a felfedést fő politikai céljukká teszik, és ezt mi biztosítani szándékozunk. Mint tudjátok, a jelenlegi kormányaitok különleges érdekek szerint vannak uralva, melyek nem akarják jóváhagyni a mi jóindulatú jelenlétünk teljes és hivatalos közzétételét, és valóban ez volt a fő akadály számunkra már ennek a küldetésnek a kezdete óta, az 1990-es évek elejétől kezdve. Most azon a ponton vagyunk, ahol azok, akik ki lettek választva rá, hogy törvényesen leváltsák a legfelsőbb szintű személyzetet az irányított rezsimjeitekben, ezt meg is tehetik. Röviden, a régóta várt hatalmas változások ideje gyorsan közeledik. Összekötő személyzetünk készül a bejelentésekre, melyek megváltoztatják világotokat, és megnyitják az ajtókat nekünk, hogy hivatalosan hozzátok szólhassunk, így kezdve meg az első kapcsolatfelvételhez a visszaszámlálást!

Az a pillanat a kulcsa ennek az egész küldetésnek, amikor megtesszük bejelentéseinket az első kapcsolatfelvételről és a teljes tudatosságról. Türelmesen várjuk, hogy a Mennyország utasítson minket a veletek való hivatalos közvetlen kapcsolatfelvétel megkezdésére. Akkor be fogjuk mutatni nektek az Agarthaiakat és a Felemelkedett Mestereiteket. El fogunk kezdeni egy széleskörű tanítást is valódi eredetetekről és történelmetekről. Amikor az egyéni Föderációs mentorotok leszáll partjaitokon, el fogtok kezdeni előkészülni a teljes tudatosságba való visszatérésetekre. Mint azt gyakran mondtuk nektek, mindez menetre kész. Mindaz amire szükség van ehhez, a megfelelő körülmények a Földön, és egy hivatalos közzététel az új kormányaitok által. Medikus csapatainktól tudjuk, hogy több mint készen álltok a különféle bejelentéseinkre, és amint beüt a jólét, a küldetés további része óraműpontossággal fog haladni. Egy másik aspektus, mely több mint menetre kész, az Gaia, aki alig várja, hogy elkezdje felszíni világának átalakítását. Akkor itt lesz az idő, hogy létrehozza az ő ragyogó új és érintetlen valóságát.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Drágáink, a Mennyország áldott kincstára készül megosztani mérhetetlen gazdagságát veletek! Régen ezelőtt, belekezdtünk egy programba, hogy létrehozzuk olyan világvagyon letétek (World Trust-ok) sorát, melyek végül kibocsátják kincseiket nektek, a világ Fénymunkásainak. Ennek tervezett időbeosztását körülbelül 11 évvel ezelőtt hirtelen megállították, amikor a sötétség rátok mérte ördögi tervét, amit 9/11 néven ismertek. Ezek a sötétek akkor a globális fennhatóság napirendjükkel úgy jártak el, hogy háborúkat fabrikáltak a Közel-Keleten és a Himalájánál. Gyalázatos tervük egy része magába foglalta hatalmas adósság felhalmozását, és azon adomány ellopását és helytelen felhasználását, amit mi bőkezűen nekik szántunk. Amire nem számítottak, az az volt, hogy kapzsi terveik mértéktelensége lát el minket azokkal az eszközökkel, hogy törvényesen juttathassuk őket a történelem hulladékgyűjtőjébe, és ez az amit most teszünk. Szent társaink összhangra juttatták a világ legtöbb nemzetét, mellyel elkötelezik magukat, hogy véget vetnek a sötétség fárasztó zsarnokságának.

Ez a folyamat drága Szívek, hosszabb volt mint vártuk. Mindazonáltal a szent pillanat most elérkezett, és sok izgalmas esemény készül megtörténni. Szorgosan tervezzük társainkkal a végső isteni lökést, ami le fogja állítani a sötét összeesküvés pályáit, és lehetővé teszi számunkra, hogy elhajtsuk őket jogi desszertjük irányába. Olyan személyek fogják leváltani őket, akik kitűnően felkészültek rá, hogy végrehajtsák azon merész terveket, melyek egy új gazdasági rendszert, és egy új kormányzást fognak produkálni; röviden, egy új társadalmi támogató rendszert, mely úgy van felszerelve, hogy új Önmagatokat produkálja. Ez a teljesen tudatos egyén képes lesz képességeit arra használni, hogy átalakítsa Gaia-t az által, hogy újraegyesíti az ő felszíni és a Belső Földi birodalmait. Képesek lesztek kegyesen üdvözölni spirituális és űrseregeiteket is, és képesek lesztek csatlakozni hozzájuk, hogy megteremtsétek új csillag-nemzeteteket. Ez valóban egy csodálatos, elmetágító kaland lesz!

A Mennyország gyakran beszélt nekünk arról a nagy küldetésről, amit rátok hagyományoz. Ez együtt jár azzal a ténnyel, hogy ezt a galaxist egy Anchara Kontinuum nevű sötét koalíció túszának tartották már időtlen idők óta. A teljes galaktikus dominanciára vonatkozó mélységes tervükkel csak nemrég, két évtizeddel ezelőtt hagytak fel a Kontinuum azon döntése végett, hogy csatlakozik a Fényhez, és aláírja az Anchara Egyezményt. Ez a jelenlegi pillanat bolygótokon, ezen sötét cél (a teljes leigázásotok) utolsó maradványainak eltemetéséről tanúskodik. Az a sorsotok, hogy a Létezés egy új állapotába kerüljetek, és magatokra vegyek különféle szent kötelességeket, melyek között ott van a korábbi sötét csillag-nemzetek Fénnyé való átalakítása is. Ebben, el lesztek látva sok tanácsadóval, akik segíteni fognak mindannyiunkat, hogy sikeresen beteljesítsük ezt a nemes vállalkozást. Üdvözöljük ezt, és alig várjuk, hogy segítsünk mindannyiótoknak a teljes tudatosságba való visszatérésben.

Ma többet kifejtettünk arról, ami történik körülöttetek. Számos szent egyén, és hozzájuk társuló csoportok összejönnek, hogy egy olyan új globális társadalmat teremtsenek, mely megalapítja a szabadságot, tiszteli teljes szuverenitásotokat, és biztosítja óriási egyetemes jóléteteket! Ez az idő át fog alakítani titeket, és lehetővé teszi egy felettébb dicsőséges jövő megnyilvánulását számotokra! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3046166
Hónap: 11052
Nap: 679