Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Július 17.

 Sheldan Nidle közvetítése

ashtar.jpg


Dratzo! Jó hírekkel jövünk mindenki számára! Szuverenitásotok visszajuttatási eljárása most kezd elérni a megvalósulás pontjára. Egy olyan technológiát alkalmazunk, ami a sötétek és azok birodalmának összeomlását eredményezi, és teljes mértékben arra számítunk, hogy képesek vagyunk eltávolítani őket egyre csökkenő hatalmú pozícióikból. Az egyre növekvő Libor (bankközi kamatláb) válság egy jel arra, hogy a jelenlegi gazdasági rendszer már nem tud funkcionálni, mivel manapság általában már úgy ismeretes, hogy egy velejéig romlott dolog. Egy új rendszer az, amiben bízhatnak, és ezt kell beindítani, és gyorsan. Ezt a következtetést most támogatja közgazdászaitok nagytöbbsége. Még a higgadtabb sajtószervezetek is, egy széleskörű letartóztatását kívánják azoknak, akik tudatosan okozták ezt a pénzügyi összeomlást. A jelenlegi rendszer nyíltan megmutatta a kezét, és ahogyan a krízis globális rendetlenséggé nő, gyorsan a sötétség vesztéhez vezethet. Ennek tisztázása lehetővé fogja tenni számunkra, hogy előre lépjünk, és megtisztítsuk az utat az összeesküvőktől, a legutóbb megszerzett különleges törvényszéki rendeletekkel, és így beteljesítsük egy teljesen új gazdasági rendszerre való áttérést.

A legtöbben azok közül, akik közel két évvel ezelőtt megállapodások sorát írták alá Európában, nyugtalanok, hogy világotok egy új pénzügyi lábazatra kerül. A túl nagyok ahhoz, hogy megbukjanak bankok, most a hatalmas csőd pontján állnak, és az Európai Unióban lévő bankok legnagyobb része hasonló módon instabil. Az euró közel áll az összeomláshoz, és ugyanez igaz az amerikai dollárra is. A Federal Reserve köztudottan a végsőket rúgja. A globális adósság olyan nagy, hogy egy azonnali világszintű pénzügyi összeomlás fenyeget, mely potenciálisan megoldhatatlan pénzügyi rommá dönti a világot. Az egyetlen fennmaradó lehetőség egy új pénzügyi rendszer, ami a NESARA által kifejlesztett koncepciókhoz hasonlóan, egy teljesen új bank és kincstári politika részeként, egyetemes adósságérvénytelenítést léptet életbe. Ez fogja beharangozni az új kormányzást, ami a bomladozó régi rend elhalálozásával párhuzamosan fog megtörténni. A lemondások és letartóztatások azokkal a hivatalos bejelentésekkel együtt fognak történni, melyek kinyilvánítják az új jólétet, az UFO felfedést, és az új technológiák bemutatását globális szinten.

Ezek a jelentőségteljes fejlemények gyorsan üdvözítve lesznek, amint az új valóság természetét és hatáskörét teljes mértékben elmagyarázzák a világnak. Ez a precíz átmenet az újba, társulni fog azzal, hogy részletesen kifejtik, hogy világotok hogyan volt megtévesztve és manipulálva egy beavatkozó csoport által, mely nem olyan rég, még óriási hatalommal és képességekkel bíró e-világon kívüliek által volt irányítva. Az Anunnaki és a veletek való bonyodalmaik teljes története el lesz mondva nektek, és aztán naprakésszé teszünk ebben a témában titeket. Szándékunkban áll felfedni nektek valódi történetét annak, hogy mi történt világotokon a II. világháború vége óta. Míg ennek az információnak a tartalma sokkoló lehet sokak számára közületek, a cél mégis az, hogy olyan tanítást szolgáltassunk, ami lényeges ahhoz, hogy előkészítsünk titeket a teljes tudatosság csodáira való közelgő átváltásra. Az ismeretek egy másik területe is létfontosságú számotokra, azok a tények, melyek azzal kapcsolatosak, hogy kik vagytok, és mi vár rátok az isteni terv szerint. Valójában nem kevesebb, mint egy új aranykor érkezett el hozzátok!

Ahogy egy közelebbi kölcsönhatásba leszünk képesek lépni veletek, el fogjuk kezdeni a saját bejelentéssorozatunkat, ami be fogja mutatni nektek a közelgő első kapcsolatfelvételt, és Belső Földi unokatestvéreiteket. Szándékunkban áll megismertetni titeket a Galaktikus Föderáció személyzetével számos szaktudási szinten, akik el fognak vinni a hajóflottáinkhoz titeket, és megmutatják nektek azt az élő Fénytechnológiát, ami azokat működteti. Fel szeretnénk állítani olyan körutak időbeosztását, amik lehetővé tehetik számotokra, hogy megtapasztaljátok ezt a technológiát, és ez segíteni fog nekünk abban, hogy globális szinten kioszthassuk azt. A Fénytechnológia telepátia által működik, és gyorsan képesek lesztek újra magatokévá tenni ezt a képességet, mivel az része eredeti felállásotoknak (ami még az előtt volt, hogy az Anunnaki felállította azt a korlátozó hitrendszert, mellyel elerőtlenítette magasabb képességeiteket). Valójában ezek a technológiák, természetük által stimulálni tudják képességeiteket, és lehetővé teszik számotokra, hogy felfedezzetek egy teljesen új hitrendszert a valóság természetéről, és a tudatosság természetét illetően. Egy bámulatos világ nyílik meg előttetek, felfedve a megdöbbentő készségeitekről és képességeitekről szóló igazságot!

A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Áldunk mindannyiótokat! Társaink és a mi különleges üzenetével érkezünk. Világotok azoktól a rossz hírektől forrong, amiket bolygótok minden egyes szegletében nyilatkoznak ki, ahogyan a sötét összeesküvés sok aljas terve egyre jobban napvilágra kerül. A kamatlábak mértékének megkötöttsége csak annak a féktelen bűnözésnek a legújabb bemutatása, amit ezek a bankárok használnak, hogy annyi profitot szerezzenek ügyleteikből, amennyit csak lehet. Ezek és más illegális gyakorlatok, kezdenek nyilvánosságra kerülni, és nem csupán Interneten közzétett anyagként, hanem bizonyítható bűntettekként is, amiről már számos tekintélyes pénzügyi újságban is írtak. Ezek a kinyilatkoztatások lendítőerőt adnak, hogy segítsenek igen gyorsan elérni isteni céljainkat. Ezeknek a hitetleneknek a napjai meg vannak számlálva, ahogyan felelősségre vonásuknak is látható módon meg kell történnie, és be kell iktatni egy új és becsületes pénzügyi rendszert. Társaink készülnek ezeket az ön-kiszolgáló egyéneket oda helyezni, ahol már nem tudnak több kárt okozni.

Azok, akiknek a szent titkos társaságokban veszélyben volt az életük a sötétségtől, miközben egy új bankrendszert állítottak fel, most több mint készen állnak, hogy ezeket az összeesküvőket speciális fogdákba költöztessék. Galaktikus családunk megállapodott arról, hogy olyan elszigeteltségbe helyezik őket, ahol latolgathatják és felfoghatják annak nagyságát, hogy mit tettek mindegyikőtökkel. Itt, és ahhoz az új korhoz illően amibe kerültök, fontos emlékezni arra, hogy a megbocsátás egy áldott válasz azok irányába, akik valóban megbánták vétkeiket. Valójában a bűntudat az egyetlen hiteles út ezen bankárok számára, és szándékunkban áll ellátni őket annak lehetőségével, hogy egy áldott magányban, isteni egyensúlyt nyerjenek. Mindegyikünk egy életutat kell kövessen, és mindegyikünk birtokolja az igaz változás alapjait. Azt kívánjuk, hogy mindegyikük megértse, hogy ez az elszigeteltség egy lehetőség arra, hogy meglássák, hogy egy választás előtt állnak; hogy ők is követhetik az Isteniséghez vezető utat.

Mint azt láthatjátok, sok minden folyik, hogy előkészítse világotokat az óriási változásra, közben a teljes tudatosságba való visszatérésetekhez vezetve. Az út mentén lesz közzététel és számos olyan bejelentés, ami merész módon módosítja a most ismert világot. Mi is alig várjuk, hogy felvegyük isteni szolgálatunkat egy sokkal nyitottabb módon, mivel nagy mennyiségű szent információval rendelkezünk, amit közölni fogunk veletek. Irántatok végzett szolgálatunk széles körű tanítással fog kezdődni, ami felkészít titeket a teljes tudatosságra, és ami magába foglal egy gyógyítási sorozatot is, mely demonstrálni fogja számotokra a Teremtő óriási hatalmát, mellyel ellátott titeket. A teljes tudatosság szent felelősségekkel érkezik, amiket meg kell értenetek, és kedvelnetek. Mindegyikőtök szinte határtalan potenciált birtokol, ami most meg kell nyilvánuljon bennetek!

Ma egy másik üzenetet hoztunk nektek. Ezek a szavak jelölik egy sor olyan esemény kezdetét, ami hamarosan elérkezik. Üdvözöljük mindazt amit a Teremtő elrendelt számunkra! Elérkezik az idő, hogy bejelentsék jelenlétünket, és megdöbbentő események öltsenek testet, melyek gyorsan elvezetnek titeket a teljes tudatosságotok visszatéréséhez! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

 

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

regumicahxuci - Chloramphenicol month, remanipulating positioned exaggeration iron-rich mad.

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone Online <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

kihecoyiep - Drugs violence goitre, disease: remodelling allergies.

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone Online <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Pozsgai Attila - Pécs, Zurna dűlő 20

Kedves ANGYALAIM !
Szívemből szólt a jó hír. Minden nap többször is HOZZÁTOK fohászkodom,és érzem annak pozitív visszacsatolását. Köszönök szépen minden cselekedetet,amit irányomba megtesztek.
Szeretettel ! Pozsgai Attila

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3121339
Hónap: 17191
Nap: 492