Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Július 24.

Sheldan Nidle közvetítése

ashtar.jpg

Dratzo! Visszatérünk! Sok minden történik világotokban a színfalak mögött. A sötét összeesküvés globális bankrendszere egyre nagyobb mértékben omladozik, és a bankok vezetői lemondásra kényszerülnek. Az Interpol és társai, növelik a LIBOR botrány körüli vizsgálódásaikat, aminek úgy tűnik, nincsenek letisztázva a határai, és valójában ez e művelet összeomlással kezd fenyegetni számos kormányt Európában és Ázsiában. Ahogy a krízis növekszik, a BRIC nemzetek és azok szövetségesei, arról tájékoztatják az összeesküvést, hogy haladéktalanul betiltják az elektronikus rendelt pénznemeik visszaállítására tett kísérleteiket. Ezt tovább súlyosbítja az alaptőkéjük elérhetőségének hiánya. A politikai helyzet Európában, és rövidesen Észak Amerikában is eléri a forráspotot. Tenni kell gyorsan valamit, vagy a jelenlegi gazdasági struktúra biztosan összeomlik. Az új gazdasági rendszer, amit a BRIC nemzetek koalíciója támogat, most teljes mértékben készen áll egy szempillantás alatt beindulni, és ezzel összhangban, számos nemzet Ázsiában zálogjogot helyezett sok nagy nyugati bankra.

Ezek a fejlemények tovább bonyolódnak a Közel Keleten és Ázsia déli részein tornyosuló zavargások végett, és ez a növekvő instabilitás készül túlforrni magát. Eközben tartanak az egymással szoros kölcsönhatásban álló pénzügyi válságok Európában és a világ többi részén, ami hatalmas bankreformok és globális adósságérvénytelenítés nélkül nem fog megoldódni. Ez nem egy olyan helyzet, amit a világ egyszerűen a pokróc alá söpörhet, és a sötét összeesküvés ezt most fogja fel. Ezért tudja, hogy a világban betöltött hatalma a végéhez ér. Egy sor olyan esemény van folyamatban, ami nagyon hamarosan az összeesküvés bukását fogja eredményezni, először is az által, hogy izolálják annak tagjait, és aztán eltávolítják őket a hatalomról. Ezt a NESARA fogja véghez vinni Észak Amerikában, és egy tó hullámainak fodrozódásához hasonlóan, hasonló tettek fognak terjedni szerte a bolygón. Ez az új kormányzás, az emberiség globális felszabadulásához, és a mi jelenlétünk hivatalos bejelentéséhez fog vezetni. Aztán kezdhetjük meg a bejelentéseinket, melyek örökre átformálják világnézeteteket és valóságotokat!

Ahogy közeledtek a vízválasztó pillanathoz, emlékezzetek, hogy események teljes sorának kell megtörténnie még a közzététel előtt. Földi szövetségeseink teljesen értik, hogy most mi történik. Az a valóságkonstrukció, ami életeiteket és világotokat manipulálta, teljesen össze kell, hogy omoljon ahhoz, hogy lehetővé tegye az új rendszer beillesztését. Ezt az új rendszert jelenleg ugyanazok a körülmények bökdösik a helyére, amik a régit térde kényszerítik. Ez a művelet nagyon gyors léptékben történik. A jelenlegi helyzet nem bír ki még egy krízist, és nagyon közel van egy ilyen következő krízis. Ezért olyan döntés született, hogy az új rendszer szépen titokban bekerül a helyére, és csak a megfelelő pillanatra vár, hogy felfedje alkotórészeit: új pénz, új bankügy, és új kormányzás. Ennek az a szándéka, hogy lehetővé tegyék a régi rendszer teljes kétségbe vonását, és látható legyen annak működésképtelensége, hogy a lakosság hajlandó legyen az új üdvözítésére. A hajóink figyelemmel követik az összes globális lobbanáspontot, és meg fogják előzni a sötétség szokásos terrorizmust és háborús fenyegetést alkalmazó problémamegoldó taktikáit!

Ebben a világban mindig olyan körülmények és lázító dolgok voltak, melyek megbízható módon, hasznos háborúkhoz, vagy akár globális tűzvészekhez vezettek. Ezekben az időkben arra lettünk ideküldve, hogy megakadályozzuk ezt, és bolygótokat elvezessük a békébe és a jólétbe. A sötétség számos olyan régi konfliktuszónát fűt, melytől azt reméli, hogy újra felélednek. Tájékoztatnunk kell őket arról, hogy sajnos ez is egy olyan terv, ami nem lehetséges! Világotok gyorsan változik, és amit a Mennyország előkészített, azt nem lehet visszacsinálni! A mi küldetésünk középpontjában a teljes tudatosságba való visszatérésetek áll, és ez a cél már pályán van. Indulásra kész a közlemények következő sorozata, mivel a világotokat a nagy váltáshoz csúsztató tettek, egyre közelebb vannak. A Mennyország elrendelte, hogy ezt most kell véghezvinni, és most kell minden akadályt eltávolítani. Számos egyénnek, akik széles körben most még nem ismertek, el kell készülniük azokkal a bejelentésekkel, melyek bevezetik az átmeneti kormányokat, és felszabadítják az emberiséget az eónok óta tartó önkéntelen szolgaságból.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Áldunk mindannyiótokat, mert szabadoknak kell lennetek! Olyan események történnek áldottaink, melyek velejéig meg fogják rázni a sötét összeesküvést, és olyan körülményeket állítanak, melyek térdre kényszerítik őket. Áldjuk a Mennyországot és mindazokat, akik eljöttek a Földre, hogy működtessék azt a sok csodát, ami áldás a mi szent terveink számára. Ahogyan itt nevezik, nemesfémeket halmoztak fel a sötét összeesküvők korokon át. Aztán egyre inkább helyettesítették azokat értéktelen csereeszközökkel, és bevezették annak szentségtelen módjait. Ezek azok a tényezők, melyek vesztükké váltak. Nagy bankok és tőzsdék kerültek hatalmas hiányba, ami a küszöbön álló és gyors összeomlásukat eredményezi. Közben társaink az elmúlt néhány hónapban a következő fázist tervezték elfoglaltan, és készen állnak rá, hogy eljárjanak az új pénzügyi rendszerrel kapcsolatban, ami a mentsvár az emberiség számára!

Nyilvánvaló okokból, még nem tudjuk közzé tenni ezeket a terveket. Csak tudjatok róla, hogy a világszintű körülmények, gyorsan nagy szerencsétlenség szélére juttatják a sötétséget. A fő nemzetek, a G-5-ön kívül, teljesen megértik, hogy mi történik, és vidáman készülnek az áru és értéktőzsdék összeomlására. Ez a seprűcsapás kilendíti társadalmatokat az aggodalmak jelenlegi mocsarából, egy gondosan hangszerelt világbékébe, jólétbe, és hihetetlen lehetőségek tárházába! Mindössze csak a helyükre kell csússzanak ennek elemei! Ezért azt kérjük tőletek, hogy maradjatok magabiztosak, és örömre számítsatok, mivel a sok hihetetlen esemény már közel van a megnyilvánuláshoz. Biztosítunk titeket, hogy a Galaktikus Föderáció és a mi Agarthai családunk megvéd minket a sötétség minden arra szolgáló utolsó kísérletétől, hogy robbanással távozzanak!

Használjátok ki ezt az időt arra, hogy felkészüljetek új valóságotokra. Ez sajnos legtöbb társatok megrázkódtatásával fog elérkezni. Legyetek hajlandók vitába bocsátkozni barátaitokkal és családotokkal arról, hogy mi várható, és némileg felkészüljenek a megrázó információkra, amiket rövidesen hallani fognak. És amint a dolgok megindulnak, használjátok intuíciótokat és az élet által tanított bölcsességeteket, hogy megvigasztaljátok és megszabadítsátok aggodalmaiktól azokat, akiknek a világa a fele tetejére állt. Képzeljétek csak el, milyen érzés amikor dédelgetett hiedelmeitek kétségessé válnak, és tudjátok, hogy higgadt jelenlétetek és nyugtató szavaitok lényegesek ahhoz, hogy segítsetek közösségeiteknek elfogadni egy olyan közeget, mely napról napra furcsábbnak látszik. A ti küldetésetek az, hogy derűsek maradjatok a körülöttetek lévő zűrzavar ellenére. Ez az amire oly sok életidő alatt gyakoroltatok, és most itt az idő számotokra. Ti vagyok azok az Áldottak, akiknek a képességei mássá és még annál is többé teszik ezeket a végső időket!

Ma felfrissítettünk titeket fontos eseményekről. Létfontosságú, hogy felismerjétek, hogy ami fost folyik, az olyan eltervezett események sora, melyek a dominósor végéhez vezetnek. Akkor az emberiség új korszaka csodásan a helyére csusszan! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 9
Összes: 3046160
Hónap: 11052
Nap: 679