Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Július 3.

Sheldan Nidle közvetítése

ashtar.jpg

Dratzo! Eljött a változás ideje mindannyiunk számára. A Mennyország eljött a Földre és kijelentette, hogy elérkezett a felszabadítás és a szabadság ideje. Így ennek híven elkötelezve magunkat, eljövünk a Földre, és szembeszállunk minden arroganciájával azoknak, akik sietségük és puszta arroganciájuk közepette elfelejtették, hogy ők csupán ideiglenes igazgatói ennek a felettébb fenséges birodalomnak. Eljövetelünknek ezt abszolút egyértelművé kell tennie számukra, és ki kell kövezni az utat a Föld felszíni emberiségének új korszaka számára. Közel 13 évezreddel ezelőtt kezdtetek belemerülni a korlátozott tudatosság nyugtalan világába. Ez egy olyan birodalom volt, ahol relatív könnyűvé vált új mestereiteknek és azok képzett kegyeltjeinek kontrollálni és manipulálni titeket. Ez most gyorsan közeledik egy isteni lezáruláshoz. Az akciók már megkezdődtek, melyekkel kényszerítve lesznek az oly régóta ezen földet büntetlenül uralók, hogy elengedjék gyeplőiket. Összekötő csapataink és szent társaik keményen dolgoznak, hogy véghez vigyék azokat a programokat, melyek világotokat revitalizálni fogják egy olyan világgá, ahol szabaddá váltok, és ahol szent céllal vihetitek végbe a teljes tudatosságba vezető utazásotokat.
Most azért jövünk, hogy befejezzünk egy eljárást, ami segíteni fog Földi szövetségeseinknek, hogy számos rezsimet kilakoltassanak, mely jelenleg a sötét összeesküvés irányítása alatt áll. Ez egy újfajta kormányzás létrehozását fogja lehetővé tenni, egy új pénzügyi rendszerrel együtt, ami a bőség korába juttat titeket. Ráadásul ez az új kormányzás be fogja mutatni és alkalmazni is fogja a most még rejtegetett Föld-bázisú technológiákat, melyeket végül kombinálni fogunk a mi sajátunkkal, hogy a béke, jólét, és a nemzetek közötti példátlan együttműködés korát adjuk nektek. Megajándékozunk titeket egy bőséges tudással, ami megszabadít titeket a hajótörést szenvedő mestereitek ostoba hazugságaitól és ferdítéseitől. Ez az összeesküvés azon csoportok utolsó maradványa, melyek oly rosszindulattal uraltak titeket, és most fog nyilvánosságra kerülni, hogy mik is ők igazán! Ez az arrogáns és beteges szándékú brancs azt tervezte, hogy olyannyira lecsupaszít titeket, hogy még távolabb kerüljetek a teljes tudatosság isteni adományától, és állandó szolgaságban tartson titeket. Ezeket a megvetendő terveket épp most zárják rövidre, ahogy most beszélünk, és soha nem valósulnak meg!

A mi küldetésünk végül az első kapcsolatfelvétellel kapcsolatos. Távolról jöttünk, hogy végrehajtsuk Lord Surea rendelkezéseit, és hogy elhozzuk nektek a szent kényelmet a Mennyország legmagasabb szféráiból. A nagy szeraphim AEON-ból megáldott titeket és minket egy isteni keggyel, mely egy új korszakot léptet elő a Földön. Ez az új kor egy 5D-s valóság és a teljes tudatosság idejét fogja bevezetni Gaia és az ő megannyi népe számára. Régen ezelőtt, a Galaktikus Föderációból mi gyarmatosítottuk be ezt a bolygót és hoztuk világra azt, amit ti leginkább Lemuriának hívtok. Ezen a mágikus földön mi virágoztunk, mind a felszínen, mid az alatt. Ez a magas szinttű kultúra őrködött a Földanya szent lényege és az ő sokféle öko-rendszere felett. Aztán egy Atlantisziakból álló csoport sötét elemek befolyása alá kerülve, néhányotokat ideiglenes szolgasági állapotba juttatott. Akkor következtek azok az események, melyek ezt a kis emberi csoportot nagy veszélybe sodorták. A Mennyország beavatkozott, és elrendelte, hogy ennek a kis csapatnak át kell mennie a korlátozott tudatosság egy periódusán.

Ettől az odüsszeiától azt várták, hogy kulcsként szolgáljon az állandó békéhez ezen galaxis számára. Úgy tűnik, hogy a sötét Anchara folyamatosan olyan galaktikus birodalmak sokaságát teremtette, melyeket olyan Lények népesítenek be, akiktől megtagadták a Fénybe jutáshoz szükséges Fénytestük visszaszerzését. A Mennyország terve az volt, hogy egy jövőbeli időben, az Emberek végtelen Szeretetét és a sötétségtől visszaszerzett bölcsességüket felhasználva, ezeket a megfosztott civilizációkat visszajuttatja a Fénybe. Ez az idő most van. Itt van az a pillanat számotokra, hogy beteljesítsétek isteni küldetéseteket, és a mi szent feladatunk az, hogy előkészítsünk titeket erre a mérhetetlen szolgálatra. Ebből a célból, erőinket és képességeinket felhasználva kell biztosítanunk egy új világot számotokra. Itt találkozni fogtok Lemuriai őseitekkel, és Agartha-ban Szeretetben és Fényben fürösztve, át fogtok alakulni teljes tudatosságú Lényekké. Ebben az eredeti állapototokban, találkozhattok új ügyfeleitekkel, és Szeretetben egy felettébb értékes ajándékot hozhattok el nekik: egy teljesen funkcionáló Fénytestet! Ez az isteni szolgálat gyönyörködteti a Mennyországot, és az egész galaxist nagy Egységbe juttatja, ami a Mennyország Igaz Fénye.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Néhány információval járulunk ma elétek arról, hogy mi folyik körülöttetek. Jelenleg nagyon sokan vannak akik csendben figyelik a sötétek óriási kapzsiságát és korrupcióját, ami hatalmas mennyiségű bizonyítékot eredményez pereikhez. Ez az adathalmaz is fel lett használva, hogy lenyomozzák és megszerezzék azt az arany tömeget és a vele kapcsolatos adósleveleket, amit az összeesküvők illegálisan szereztek, vagy osztottak ki. Ezek az alapok most a mi birtokunkban vannak, és különféle társ csoportjaink sok ilyen eszközt tesznek hozzá ahhoz az egyre növekvő pénzhez, amit rövidesen ki fognak osztani azoknak, akik a jóléti alapok kezdeti címzettjei. Ez egy hosszabb művelet két okból. Az első, hogy titokban kellett összegyűjtenünk azt a hatalmas pénzkészletet, amit a sötétség ellopott. A másik az, hogy össze kellett állítanunk és egybevetni a bizonyítékot arról, hogy a sötétség arroganciáján keresztül hogyan intézte el hatalma alapjának összeomlását!

A fennhatóság rétegei, melyekkel az összeesküvés uralt titeket, gyorsan felbomlanak, és ahogyan ezek a rétegek elvesztik hatékonyságukat, intézményeik hihetetlen mértékű kapzsisága és törvénytelensége elkezd kitudódni. A Mennyország kitüntetett minket egy bámulatos eszközzel, mely lehetővé teszi számunkra, hogy figyelemmel kövessük ezeket a gazembereket, és ebben a tekintetben megjegyezzük, hogy azok, akiknek mély vágya az emberiség szolgaságba juttatása, valójában egy felettébb hozzá nem értő csoport! Sok ügyrendi hibájuk és a hatáskörük nyilvánvaló jogtalan túllépése idézte elő a jelenlegi kínos helyzetüket, és azokat az illegális adóssághegyeket, amik ennek a zabolátlan kapzsiságnak a közvetlen eredményei. A Mennyország felettébb hatásos eszközöket szolgáltatott számunkra, hogy leigázzuk őket, és ráadásul a mi Belső Földi és Űr unokatestvéreink is eljártak az emberiség érdekében! Nagyon hálásak vagyunk ezért, és mélységesen áldva van mindenki a Mennyekben az ő csodás ajándékaiért, és a sötétségtől való megszabadításunkért.

A folyamatban lévő eljárások a végső fázisban vannak, és megkaptuk a zöld Jelzést. Tekintsetek erre úgy, mint egy emberi űrrepülésre Cape Carneval-nál, ahol minden végső visszaszámlálásban van. Sok dolgot kell sorrendben véghez vinni, és az úton néhány késedelem is történhet. Mindazonáltal minden indulásra kész, amint ezen végső összetett sorrendek ellenőrzése megtörtént. Őszinteséget és bizalmat igénylünk, és ezért azt kérjük tőletek, hogy használjátok hatalmas pozitív energiáitokat arra, hogy biztosítsátok, hogy ez az indítás a terv szerint történjen. Kollektív szándékunk teljesen erre fokuszál. A Galaktikus föderáció számos csoportja és társaink személyzete szorgalmasan dolgozik, hogy rövidesen olyan isteni események történjenek, melyek a béke, jólét, és mindenek felett szabadság valóságát teremtik!

Ma áttekintettük, hogy mi folyik világotokon. Olyan dolgok vannak folyamatban, melyek hamarosan biztosítani fogják a sötét összeesküvés és partnerei végét. Nagyon közel álltok ahhoz, hogy egy csodálatos esemény tanúi legyetek: a Fénynek a Föld bolygóra való visszatérésének! Ezzel gyorsan beteljesítitek rövid utazásotokat a teljes tudatosságba. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 3
Összes: 3046184
Hónap: 11054
Nap: 680