Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Június 12.

Sheldan Nidle közvetítése 

ashtar.jpg

Dratzo! Visszatérünk! Most végezzük el a jogászi munka végső szükséges szintjét. Sok minden hivatalos aktákba került, és jogász csapataink szorgosan állítják össze néhány utolsó akta dokumentumait. Úgyszintén minden nap találkozunk a jövőbeli ideiglenes kormányzati gondviselőkkel, és véglegesítjük azt a protokollt, amit a sok letartóztatási csapat követni fog. Azokat a különféle társadalmi programokat, amiket az új gondviselő kormány fog bevezetni, akták részletes feltöltéseinek kell kísérni ezen kormányok első bejelentései idején. Ezeket a dokumentumokat már előkészítette a személyzetünk, és Föld-bázisú szerverrendszerre kell feltöltve lenniük, hogy elérhetőek legyenek amikor az szükséges. Védelmi erőink begyakorolták az eljárásokban végzendő szerepüket, és közelről figyeljük az összeesküvés katonai erőit, és készek vagyunk semlegesíteni azokat, amikor összekötőink úgy parancsolják. A végső döfés akkor mehet, amikor a Mennyország megadja rá a jelet nekünk. Arra számítunk, hogy ez az esemény igen rövidesen megtörténik.

Titkos szent társaságaitok vezetői biztosítják az új pénzügyi rendszert, és készülnek elő az új kormányok értesítésére, hogy tegyék meg a nyilvános bejelentést az egyetemes adósságérvénytelenítést és az árucikk-hátterű kemény-valuta rendszert illetően. Ez lényeges, hogy menetre kész legyen, és csak néhány last-minute dolog van, ami késlelteti ezen projekt elvégzését. Komoly figyelmet fordítunk az összeesküvés tevékenységére, és arra a folyamatos csínytevésre, amit titokban elrendeltek a fő kormányaitok. Azok akik oly arrogánsan birodalmatok felett uralkodtak, most pánikban vannak, ami napról napra halmozódik. Ezen vezetők által elrendelt akcióknak az a szándéka, hogy elindítson egy olyan láncreakciót, ami nagymértékben megnyitja az utat a káosz számára bolygó szerte. Mindezt egy elfogadható szinten kell tartani. Azt mondtuk védelmi hajóinknak, hogy addig ne avatkozzanak be, amíg az teljes mértékben nem szükséges. Nekünk csupán megfigyelni és visszajelzést adni kell arról, ami világotok számos gyújtópontján történik.

Ennek a műveletnek egy másik oldala a Felemelkedett Mesterek irányítása alatt álló csoportokkal való együttműködés. Ők alig várják, hogy megkezdjék az évezredek alatt megtanult spirituális igazságok terjesztését. Tudják, hogy ezek a szent tények ellentmondanak számos vallási hitrendszereteknek, és úgy érezzük, hogy nem lehet azokat terjeszteni, amíg a közzététel meg nem történik. Teljes szándékunkban áll segíteni ezeket a szent társaságokat ezen csodálatos információk elhozásában, mivel ez állítja fel a terepet azon kinyilatkoztatások skálájának, amiket a Felemelkedett Mesterek fognak bejelenteni. Továbbá ez végül lehetővé fogja tenni számunkra is, hogy egy oktatási híradás-sorozatba kezdjünk a Föld valódi történelméről. Ezek a korai megbeszélések először felzaklathatnak titeket; mindazonáltal ezek alkotják olyan párbeszédek sorának bevezetőjét, melyek lehetővé fogják tenni, hogy jártasak legyetek valódi eredeteteket és történelmeteket illetően. Ez is valószínűleg meglep titeket, de biztosak vagyunk benne, hogy hosszú távon örömet fog jelenteni számotokra. Ez pozitív bizonyítéka lesz annak, hogy egy teljesen új kor köszönt rátok!

Ezek a közelgő változások azok, amikre mindegyikőtök oly mélyen vágyott. Még az összeesküvők is intuitívan felfogják, hogy mi fog történni. Csak az ő félelemmel-teli világnézetük az, ami oly aggodalmaskodóvá tette őket ezzel a váltással kapcsolatban. Egész egyszerűen ez egy olyan idő, amit korszakokon át megjövendöltek minden fő vallásban és tradícióban világotokon. Egy aranykor ez, amit készültök megtapasztalni, és ez az oka lényünk ittlétének, mint azt említettük már nektek azelőtt! Az előkészületek logisztikája összetett, de a dolog lényege igen egyszerű. Globális társadalmatok régi sötét útjai hirtelen eltűnnek, és valami egészséges és ésszerű fogja felváltani. Azt reméltük, hogy mindez másfél évtizeddel ezelőtt fog megtörténni, de a változékony kondíciók Földbolygótokon bizonyos rugalmasságot követeltek. Ez a hirtelen valóságátalakítás egy lényeges előkészítő lépés, ami a tömeges földreszállásunk nagy eseményéhez vezet. Ez egy olyan országútra helyez titeket, ami a teljes tudatosságba visz. Ez el fog juttatni titeket a Belső Földre, és teljes tudatosságú Fénylényekké való metamorfózisotokba.

Áldás Kedveseink! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Több jó hírrel érkezünk ezen a napon! Társaink most fejezik be a globális szabadságotok felé vezető utolsó lépéseket. A sok fő kormányzati és vállalati vezető letartóztatásának elrendelése lesz a jel arra, hogy világotok kijut a sötétség erkölcstelen szabályaiból. Az új kormányzás és az új globális gazdaság meg fogja törni azt a hatalmi struktúrát, ami közel 13 évezrede uralja világotokat. Ez a Mennyország által kiválasztott idő egy új korszak számára, ami a Szellem nagy Fényében érkezik, és egy olyan keggyel áldd meg mindannyiunkat, ami megszabadít minden szolgaságtól, és a sötétség és annak arrogáns kegyeltjei nagy csalásaitól. Örvendezünk, hogy ez az isteni tett utolért minket, és hogy egy új aranykor érkezett, hogy mindannyiótokat eljuttasson a teljes tudatosságba. Végül nyíltan találkozhatunk veletek ismét, és közvetlen módon továbbíthatunk titeket a szent bölcsesség korszakaiba.

A szabadságba való lépésetek örömteli pillanat lesz! Sok esemény fog következni, ami elhozza nektek a Mennyország által régóta megjövendölt jólétet és bőséget. Valóságotok egy nagy tanteremmé válik, ami lehetővé teszi számotokra, hogy tanuljatok világotokról, a fizikaiságról, és a Szellemről. Ez az isteni tudás csak egy oktatás kezdete, mely előkészít titeket teljes tudatosságú Lényként való új életetekre. A mi szent feladatunk, hogy vezessünk titeket és tanáccsal szolgáljunk, hogy lehetővé tegyük nektek a számos cél elérését, melyet még ezen birodalomba való leszületésetek előtt állítottatok fel magatoknak. Sok mennyei vezetőtök segíteni fog minket ebben a feladatban, és lehetségessé teszik számotokra, hogy hátralévő életeteket örömben és alapvető békében éljétek. Amikor végül ebből az életből felemelkedtek, számos képességetek lesz. A világ hasonlóképp fog átalakulni, és visszatér az ő természetes 5-D-s valóságába.

A Földanya egy nagyszerű Lény. Szelleme átjárt és vezetett mindannyiunkat születésünktől fogva. Tiszteljük az ő szépségét és bölcsességét. Ennek a világnak nagy szent útjait jártuk, és megkaptuk azt a privilégiumot, hogy imádkozzunk és meditáljunk a bolygó erőpontjain. Örülünk annak amit tanultunk az évszázadok során. A Földanya egy szigorú tanár. Teljes mértékben tudja mire van szükségünk, és nagyszerű képességeinket arra használja fel, hogy segítsen elérni ami ahhoz kell, hogy beteljesítsük dicsőséges és szent küldetéseinket. Az ő felszínén és az ő belső szent városaiban, mind a Szellemről, a becsületességről, és a bátorság valódi jelentéséről tanultunk. A Földanyának örökké hálásak leszünk ezért a bölcsességét, melyet átadott nekünk. Hamarosan ezek a nagy örömök veletek is megosztásra kerülnek!

Ma folytattuk üzeneteinket. Nagy örömmel és elszántsággal jövünk, hogy istenileg beteljesítsük azt, amit a Mennyország elrendelt ezen felettébb szent égitestek számára. Nagyon hamarosan landolni fogunk itt, és eljuttatunk titeket a teljes tudatosság végső lépéseibe! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Forrás: http://www.foldimennyorszag.hu/E58F7A1A-0C05-4FC8-A79F-9FB7CA163142.html

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3176464
Hónap: 37222
Nap: 737