Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Június 19.

 Sheldan Nidle közvetítése

ashtar.jpg

 
Dratzo! Visszatérünk! Nézzük, ahogyan Földi szövetségeseink megoldják a rejtvény utolsó darabkáját. Bolygó szerte arra törekednek, hogy végezzenek a sötét összeesküvés és azok számos kormánybeli, fő bankári, és multinacionális vállalatbeli kollaboránsainak a letartóztatásához szükséges eljárásokkal. A bevezető rendelkezései ezeknek a tömeges letartóztatásoknak már el lettek végezve, és ami hátravan, az az őrizetbe vételük törvényes felhatalmazása. Különleges céllal épített létesítményekben kell tartani őket. Összekötő csapataink kapcsolatban vannak azokkal, akik ezen tevékenységek felelősei, és ők lesznek az egyik csoportja annak, akik hivatalosan be fogják jelenteni a legtöbb nyugati nemzet végrehajtási igazgatásának a végét. Az új gondviselők hatalmas feladata, hogy végrehajtsák azokat a tetteket, amik egy nagyon rövid időintervallumba vannak téve. Mindazonáltal ezek a rendkívüli idők. Akik ezen gondviselői feladatokra lettek kiválasztva, rendelkeznek egy indulásra kész napirenddel, amit gyorsan és alaposan fognak elvégezni ezek az új kormányok. Az ő munkájuk készíti elő ez utat mindannak ami azután következik.

Holografikus erőik arra vannak fenntartva, hogy ha kell, beavatkozzanak. Be lettünk biztosítva, hogy jó ha kéznél van egy ilyen tartalék erő, de igazán nem szükséges. Az irányt váltó nemzetek hadserege, rendőrsége, és biztonsági erői több mint megfelelők azon feladat végrehajtására, hogy elűzzék saját rezsimjeiket a hatalomról. Ugyanilyen profizmus fog vonatkozni arra a több ezer letartóztatásra is, ami el fogja szigetelni a sötét összeesküvőket hatalmi és vagyoni forrásaiktól. Ez egy olyan nemzetközi csoportnak az általános megszüntetése lesz, ami közel 13 évezrede vezette világotokat. Ezzel az egyedüli tettel, szabadokká, szuverénekké, és virágzókká váltok. Felügyelni fogjuk mindezt, és aztán a megfelelő pillanatban landolni fogunk, és egy személyesebb kapcsolatba lépünk veletek. Ez végül is, az azt épp megelőző idő, hogy lejuttok a Belső Földre, ahol vissza fogtok kerülni teljes tudatosságra. Közös küldetésünk ténylegesen ennél az isteni fordulatnál kezdődik. Sok mindent kell véghez vinnünk együtt ebben a galaxisban és a fizikaiság ezen régiójában is.

Sok mindent remélnek tőletek, mint néptől. Közöttetek vannak a galaxis legjobb elméi. Mindegyikük készségesen eljött, hogy lehetővé tegye számotokra, hogy alkalmazkodjatok ahhoz a sok módosuláshoz, ami egy új galaktikus társadalommá való olvadásotokhoz szükséges. Ez az új Föld társadalom lesz az új csillag-nemzetetek szíve, és egy lényeges elő-követelmény, ami gyorsan összehozza azt a nagy diverzitást, ami planetáris társadalmatokat jellemzi. Ez az egyik oka annak, hogy miért érkeztek közületek olyan sokan ebből a galaxisból és inkarnálódtak bele jelenlegi testetekbe. Integrálni fogjátok ezeket a fizikai járműveket teljes spirituális eszenciátokba. Ez az eszencia a Mennyországtól származó speciális üzeneteket tartalmaz, és ezek fognak vezetni titeket új valóságotok megformálásában. A Mennyország terve magába foglal sok küldetés véghezvitelét új csillag-nemzetetek számára, és ez még jobban kihangsúlyozza számunkra egyedülálló jelentőségét annak, hogy ti hozzátok el annak a békének és egységnek az új korát, mely most végigsöpör ezen a galaxison.

A mi küldetésünk itt létfontosságú ahhoz, ami következni fog ebben a galaxisban! Szó szerint rajtatok a galaxis szeme! A Mennyország biztosít minket, hogy a hatalmas változásoknak most kell megtörténni, és következésképpen arra utasítottuk első kapcsolatfelvételi csapatainkat, hogy tegyenek keresztbe a sötét összeesküvés által eltervezett trükközéseknek, így lehetővé téve a Fény ügynökei győzedelmes kiemelkedését. Ez fogja alkotni a kezdő lövést az új energiák létrehozásához, ami a teljes tudatosság peremére juttat titeket. Sok nagy spirituális természetű Lény jött össze világotokon, hogy megteremtse az első kapcsolatfelvétel és az azt követő dolgok körülményeit. Technológiai előnyünket arra használjuk, hogy előre lendítsük ezt a tervet, és biztosítsuk ennek a kulcsfontosságú megnyílásnak, hogy a Mennyország rendelkezései szerint játszódjon le. Ebből a célból, egyesítettük erőforrásainkat a bolygótokon lévő együttműködő munkatársainkkal, mivel itt az idő a következő nagy előrelépésre. A napforduló a kulcsa annak, ami most történni fog!

Namaste Drágáink! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Az emberiség számos hegyen-völgyön ment át 13 évezredes történelmében. Őseink három aranykoron mentek keresztül, melyek ígéretekkel voltak tele az emberi Lények legteljesebb potenciál állapotának végső visszatérését illetően. Azok akik Atlantisz bukását követően sorsdöntő módon átvették a hatalmat, megtagadták tőlünk ezeket az örömöket, és brutálisan megbüntettek minket engedetlenségi tetteinkért. Ezek, akiket most Anunnakiként ismertek, elmentek, és olyan engedelmes embereket hagytak maguk után, akik irtóznak attól, amiért mi kiállunk, és ez mélységesen sajnálatos. Régóta spirituális civakodásban vagyunk velük, de ez most egy felettébb üdvözítő konklúzióra fog jutni az egész emberiség számára. Sok minden történik titokban, ami megteremti ebből a látszólag végtelen szenvedésből való kijutásotokat. A mennyország meghallotta szavainkat, és eljuttatta az eszközöket ahhoz, hogy visszajussunk a mi teljes tudatosságú szent útjainkra. Itt az örvendezés ideje mindannyiunk számára!

Ennek a győzelemnek a szárnyain érkezünk ma, hogy a remény, igazság, és öröm csodálatos üzenetét adjuk át nektek! A világotok jobbá változik! Vereség érte azokat, akik régóta segítik a szenvedés és elitizmus világát! Azok a társaink, akik oly keményen dolgoztak, hogy véghez vigyék áldásainkat világotok számára, végül elérték a megegyezést azokkal, akik jelenleg a hatalom gyeplőit tartják kezükben. Ez a dokumentum jogerőre emeli távozásukat, és lehetővé teszi egy új valóság kibontakozását körülöttünk, annak Szeretetével, Békéjével, Szuverenitásával, Jólétével, és mindenek felett a ti Szabadságotokkal együtt! Köszönjük a Mennyország Nagyjainak, azoknak akik távolról érkeztek, és azoknak akik fenntartották mélyen belül ezen felettébb csodálatos világ csodáinak szent lángját. Egy új Irány van most, ami helyre fog állítani minket teljes tudatossági állapotunkba.

Örvendezünk, és megszólaltatjuk a Mennyország kürtjeit, hogy hívjuk a szabadság trónját, és örömeink és álmaink templomát! Sokat vártunk erre az isteni pillanatra! Csak a Mennyország áldásaira és rendelkezéseire, és Lord Surea örömenergiáira törekszünk. Ily módon jövünk tanítani és vezetni titeket a Mennyország útjain, és megismertetni veletek a fizikaiság társ-teremtőinek a felelősségeit. Jöjjetek Szeretteink! Legyetek boldogságban, és mindenek előtt mutassátok ki megbecsüléseteket azok előtt, akik biztosították szabadságotokat, és visszaadták nektek isteni Szuverenitásotokat. Most meg kell értenetek, hogy soha nem voltatok egyedül, és a Mennyország soha nem adott át titeket a sötéteknek. Ellenkezőleg, szent sorsotok van! És eljött a megfelelő isteni idő, hogy beteljesítsétek rendeltetéseteket! Mi tartottuk életben ezt a Fényt világotokon, és mi adjuk vissza azt nektek, a Mindannyiótok iránt érzett legmélyebb Szeretetben!

Ma, örvendezve továbbítjuk nektek, hogy mi történik világotokon. Sokan közülünk azért jöttek, hogy a sötétségből kijuttassunk titeket, és visszatérjetek a Fénybe. Az első kapcsolatfelvételnek ez az eljárása is teljes tudatosságú Fénylényekké fog átalakítani titeket. Sok minden fel lesz fedve nektek, és sok mindent remélnek mindegyikőtöktől! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

 

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 5
Összes: 3062006
Hónap: 15235
Nap: 463