Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Június 26.

Sheldan Nidle közvetítése

ashtar.jpg


 
Dratzo! Visszatérünk! Sok minden készül történni világotokon! A sötét összeesküvők visszautasították a a Földi szövetségeseink által tett végső ajánlatot a lemondásra, és egy könnyű és békés hatalomátadás engedélyezésére. A visszautasításuk a mi törvényszékünk kezébe adta a labdát, és most komponáljuk válaszunkat. Összekötőink azzal töltötték az elmúlt néhány napot, hogy összeállítsák az őrizetbe vételi stratégiát azokkal, akik majd fizikailag végezni fogják. Ezt oly módon kívánjuk megtenni, hogy az ne vezessen azon hírhálózatok általi negatív propagandához, melyek felettébb közeli összeköttetésben vannak az összeesküvéssel. Ha az szükséges, igényelhetjük ennek a sok irányított médiának a hiteltelenítését és leállítását. Az összeesküvés-vezette rezsimek fő kormányzati hivatalnokainak is le kell mondaniuk, mivel nyilvánosan láthatónak kell lennie, hogy egy törvényes hatalomátadás van folyamatban. Sok előzetes megbeszélésünk volt a kijelölt hivatalnokokkal, és pozitív visszajelzéseket kaptunk erről a bizonyos opcióról. Ezt az opciót kívánjuk alkalmazni, és előkészíteni a gondviselő rezsimjeinket, hogy megkezdjék a hivatalos átvételi eljárást.Amint ezek a műveletek megkezdődnek, egy speciális csoport fogja koordinálni az összetett átvételi fázist Földi szövetségeseinkkel. Az első követelmény bármilyen sötét összeesküvés-média általi ellentámadás semlegesítése. A sötétség most szó szerint létéért küzd, és nem tolerál senkit, aki nem hajt végre engedelmesen egy pusztító propagandakampányt a meghatározó médiában és az Interneten. Teljesen felkészültünk erre, és megszereztük még a kampánytervüket is. Amint a kormányzati lemondások elkezdődnek, az első 72 órát nagyon gondosan kézben kell tartani. Eligazítottuk azokat az összekötőket, akik ebben részt vesznek, és készek leállítani egy sor kábeles és hálózati programot, még mielőtt esélyük lenne adásba kerülni. Az összeesküvésnek hatalmas propaganda hálózata van, és szándékukban áll azt teljes gázzal alkalmazni. A mi munkánk ennek megakadályozása, és el kell magyaráznunk teljes mértékben, hogy ez miért szükséges. Olyan video bizonyítékaink vannak a kezünkben, melyek felhasználhatók arra, hogy bemutassuk a tetteink mögött álló okokat. Ez egy olyan krízisidőszak, amit teljes felszereltséggel kell kézben tartani. Nem könnyű dolog megdönteni és visszájára fordítani egy bolygó 13 évezredes valóságát!


Az átmenet ezen fázisa egyre bonyolultabbá válik Földi szövetségeseink számára, és ezért mi beavatkoztunk. Ennek a fázisnak a főhadiszállása a mi fő Anyahajónk. Az összekötő csapataink, melyek ki lettek jelölve Földi szövetségeseink minden egyes szektorának, most a fedélzeten lévő technológiákat alkalmazva követik figyelemmel az összeesküvő csoportokat, és lehallgatják azok verbális és írott kommunikációikat, és telepatikusan is felügyelik ezen sötét csoportok vezetőit is. Ez ismét megerősíti, hogy milyen kivételesen körmönfontak is tudnak ezek a vezetők lenni. De biztosíthatunk titeket, hogy tudomásunk van mindenről amit ők hisznek, és amit tesznek. Ráadásul alkalmazni szándékozunk egy bizonyos technológiát, hogy biztosítsuk a gyors és sima lemondást. Mélyebb szinten folytunk bele ebbe a beavatkozásba, mivel olyan gyorsan kell félrelökni ezt a jelenlegi akadályt, amennyire csak lehet. A Mennyország adott nekünk egy isteni mandátumot, ami alapvetően azt kéri tőlünk, hogy juttassuk ezt a világot az átalakulási pontra.


A vezető csoport most azon dolgozik, hogy mikor és hogyan landoljanak a speciális technikusok, akik telepíteni fogják az olyan technológiákat, mint a replikátorok, kommunikátorok, és a gyógyító eszközök. Ezek a technológiák javarészt telepátia használata által működtethetők, és nekünk kell bemutatnunk hogyan lehet helyreállítani ezt a képességet elmétekben, mivel ez is sokkal könnyebbé fogja tenni számotokra a velünk való kölcsönhatást. Mi ezen egyik természetes képességetek helyreállítását, a teljes tudatosság felé vezető első konkrét lépésnek tekintjük. Ezek az élő Lények (technikusok) fognak tanítani titeket azon különféle valóságokról is, melyek amint elkezditek használni ezeket az eszközöket, meg fognak nyilvánulni. Mondhatjuk, hogy ez a technológiaátadás jelzi annak pillanatát, amikor valóban elkötelezitek magatokat a teljes tudatosságba való visszatérésetekre. A Mennyország nagyban fel kívánja gyorsítani azt a sok dolgot, ami most történik veletek és bennetek. Egyre nyilvánvalóbbá válik, hogy nem csak az idő gyorsult fel, hanem új tudatosságotok is elér egy olyan pontot, amikor röviddel az érkezésünk után, el kell költöznötök a Belső Földön lévő saját Fénykamráitokba.


Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Társaink a sötét összeesküvés a Fénynek való önmegadásával kapcsolatos ajánlat elutasításának utóhatásaival foglalkoznak. Ez több tekintetben várható volt. Tudtuk, hogy annak ellenére, hogy a sötét összeesküvés kijelentette terveink jóváhagyását, valójában szándékában áll elindítani egy hamis információkból álló kampánysorozatot, melynek célja az, hogy összezavarja és megcáfolja azokat, akik a Változásokról szóló internetes információforrásokat követik. Ők abban reménykednek, hogy megrökönyödést és kételkedést idéznek elő az igazság egyre növekvő támadása által. Társaink is jól ismerik ezeket a sémákat, és egy sor olyan akciót indítanak, melyek gyorsan eltávolítják a sötétséget és annak kőkemény szövetségeseit. A mi szerepünk itt egyszerűen egy olyan terv előkészítése, ami beteljesíti a Mennyország kegyes rendelkezéseit, és megszabadít titeket sötétség évezredes szorításától.


Mint azt már jól tudjátok, ez a terv tartalmaz egy új globális pénzügyi rendszert, és új kormányzást. Mindez nagyon közel van a megvalósuláshoz. Társaink most végeznek azokkal az eszközökkel, amikkel megfelelő módon informálni tudnak titeket, és hogy hogyan lesznek ezek a tervek megvalósítva. Elkészültünk egy sor hivatalos bejelentéssel, melyek akkor kezdődnek meg, amint a sötét egyének el lettek távolítva a hatalomról bolygó szerte. Hogy ezt megtegyük, alkalmazunk bizonyos technikákat, melyek a Belső Földi Agarthaiak és azok galaktikus barátai által bemutatott protokoll részét képezik. Ez el fogja simítani az utat, és lehetővé teszi a letartóztatási fázis megkezdését. Amint ez megtörténik, el tudjuk végezni a többi fennmaradó tervet, melyet már említettünk korábban. Szabadságotok rövidesen beteljesül, és a Fény lehetetlenné fogja tenni a sötétség áruló terveit!


Naponta áldjuk a Földanyát és annak népeit. Azt kérjük, hogy csatlakozzatok ehhez az isteni tevékenységhez. Javarészt véletlenszerűen végzitek ezt, és most azt kérjük tőletek, hogy jöjjetek össze és szabadon válasszatok ki egy időpontot egy olyan áldáshullám számára, mely minden egyes nap körülveszi a bolygót. Használjátok fel csodás összhangotokat arra, hogy kijelöljetek erre egy időpontot, és aztán kezdjétek meg ezt az erőteljes gyakorlatot. Ahogy belekezdtek, csatlakozni fogunk hozzátok. Ez az áldás mindannyiunk szívéből ered. Használjuk ezt arra, hogy elhozzuk a békét és örömet mindenki számára. Ez a bámulatos energia képes egyesíteni mindannyiunkat, hogy valóra váltsunk egy új és szent Utat a Földanya számára! A Mennyország egy olyan isteni tervet ad nekünk, mely megszabadít minket a sötétség uralmától, és visszajuttat minket a teljes tudatosságba. Legyünk a Fény méltóságában, és annak végtelen csodáiban!


Ma folytattuk megbeszélésünket arról, hogy mi történik valóságotokban. Olyan események vannak folyamatban, melyek hamarosan megváltoztatják ennek a valóságnak az alaptermészetét, és visszajuttatnak titeket a teljes tudatosságba. Felettébb örvendünk, hogy hamarosan megtehetjük a részünket ebben. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

 

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3044572
Hónap: 11003
Nap: 469