Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Június 5.

Sheldan Nidle közvetítése

ashtar.jpg


9 Ahau, 13 Pax, 8 Manik


Selamat Balik! Visszatérünk! Nagy dolog történik! Ami hátravan, az némi belső papírmunka, mely olyan fontos törvényi kérdésekből ered, melyek közel állnak a megoldáshoz. Lényeges, hogy Földi szövetségeseink befejezzék ezeket a feladatokat, és megszerezzék a törvényes végső ítéletet, mivel ez az ami ideiglenesen lassítja a legutóbbi lendületet a mindannyiunk által vágyott változások felé. A sötét összeesküvés arra használta a mi hivatali menetrendünket, hogy összehívjon több konferenciát, hogy még egyszer felülvizsgálja a globális krízist annak módja után kutatva, hogy további aljas tetteket követhessen el. A mi védelmi erőink riadókészültségben vannak, és felügyelik a globális lobbanáspontokat, hogy bebiztosítsák, hogy semmi komoly dolog ne robbanhasson ki. Másrészről, az összekötő csapatunk és az új kormányaitok személyzete közötti utolsó megbeszéléseinkkel vagyunk elfoglalva. Létfontosságú, hogy jó összhangot tartsunk fenn közöttünk, mivel az első bejelentéseket létfontosságú tevékenységek szélrohama fogja követni, melyeket gyorsan, váratlan akadályok nélkül kell végrehajtani. Biztosítani fogjuk ezt, és ezért szoros együttműködésben dolgoznak a csapataink az új kormányaitokkal.


A flottánk arra lett kijelölve, hogy felügyelje Gaia-t és az ő Spirituális Hierarchiájának szükségleteit pillanatról pillanatra, hogy relatív stabilan tudjon maradni, mivel az erőforrásainak folytonos kizsákmányolása destabilizálja rendszereinek egymással való kölcsönösségét. A multinacionális vállalatok általi folytonos támadás bolygótok ellen megzavarja azt az ingatag egyensúlyt, ami létrehoztunk, és ezért folyamatosan ki kell javítanunk az újabb károsodást. Ez a helyzet addig fog tartani, amíg a világ kormányai arra nem kényszerülnek, hogy megváltoztassák azokat a törvényeket, melyek engedélyezik ennek a pusztításnak a folytatását. Másik részről, figyelmeztettük a sötét összeesküvést, hogy pereik ügyében változás történt, és akkor lesznek tájékoztatva az új helyzetről, miután a tömeges letartóztatások megtörténtek. Felfedeztük, hogy egy bizonyos csoport azt tervezi, hogy megszakítja ezeket a bírósági procedúrákat, és így ezen egyéneket őrizetbe fogják venni, még mielőtt a tárgyalások megkezdődnek. Azok akik a leendő bomlasztókat támogatják, úgy gondolják, hogy az ilyen tevékenységek valahogyan megmentik majd őket, de nem ez a helyzet.


Időközben Gaia lassan előkészíti a terepet az Ő hatalmas átalakításához. Planetáris tudósaink anomáliák megnövekedését veszik észre bolygótokon mindenütt, ami Gaia módszere az ötödik dimenzióba való nagy váltásra való felkészülésre. Ezen anomáliák mennyisége kiugróan nagy, ugyanis burjánzanak a világon mindenütt; ő nagyon komolyan veszi ezt a váltást, mivel alig várja, hogy újraegyesítse az ő belső és a felszíni világait. A váltásra való előkészületek komoly hatással vannak a Holdra, akinek az imbolygása sokkal kifejezőbbé válik, miközben a holdpályát felettébb szokatlanná teszi, ahogyan reagál Gaia változó gravitációs vonzásának szeszélyeire. Egy másik anomália az, hogy nagy sziklatörmelékek csoportja vonul át mögötte, vagy épp a Holddal szemben, a pályája különféle pontjain. Ezeknek az anyagoknak az áthaladása arra lesz felhasználva, hogy megteremtse a ti jövőbeli két-hold rendszereteket, és tipikus példája azoknak az óriási és meghökkentő változásoknak, melyek naprendszeretekben történnek.


Az egész naprendszeretek kulcsfontosságú változásokon megy keresztül, miközben előkészül az új 5-D valóságotokra. Elohimok számos csoportja foglalkozik a régi rácsok eltávolításával, és az új valóságotok elő-követelményeinek felállításával, és mi napi szinten figyeljük az ő együttműködésüket az Idő helyi Uraival, hogy előkészítsék elsődleges idővonalatokat. Ez az új idővonal fogja bevezetni a teljes tudatosság korát, és a Fény Galaktikus Föderációjának Főtanácsába való jelenlétetek szent visszatérését. Megjelenéseteknek kell megpecsételnie a Galaktikus Békét, és lehetővé kell tennie, hogy részt vegyetek a fizikaiság ezen szektora Fényének nagy visszatérésében. Ez cserébe be fogja harangozni az isteni terv következő kibontakozását. Büszkék vagyunk arra amit tesztek, hogy mindezeket az eseményeket amilyen gyorsan és istenileg csak lehet, manifesztáljátok. Mindannyiótok iránti Szeretettel és örömmel készítettük elő Fénykamráitokat. Az idő gyorsan közeleg egy sor bámulatos bejelentésre, ami egycsapásra, örökre meg fogja változtatni világotokat.


Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Jó kedvvel érkezünk ezen a napon, érdekes híreket hozva nektek! Jelenleg azok akik támogatásunk alatt dolgoznak, a kijelölt feladataik elvégzésének dátumait készítik elő. Ennek értelmében, Agarthai barátaink koordinálják ezeket a társainkat, hogy felállítsák az időbeosztását a tömeges letartóztatásoknak, és annak a sok bejelentésnek, amik azt követni fogják. A Galaktikus Föderáció összekötő csapatai flottáit pillanatról pillanatra informálva tartják a gyorsan fejlődő forgatókönyvvel kapcsolatban. Ezek valóban áldott és izgalmas idők ezen valóság számára! Egy olyan kalandot készültök megkezdeni, mely megszabadít titeket kegyetlen világi mestereitektől, és megadja nektek azt a Mennyország által adományozott lehetőséget, hogy helyreálljon az az isteni tudatosság, amit 13 évezreddel ezelőtt oly érzéketlenül kirántottak belőletek. Itt vagyunk áldott emberiség, hogy segítsünk nektek, és visszavezessünk titeket a teljes tudatosság állandó jókedvébe.


Közeledünk a sötét összeesküvés eltávolításának lezárulásához. Rövidesen letartóztatások fognak történni mindenütt, a következőket beleértve: Elnökök, Miniszterelnökök, kormányzati kabinettagok, bírók a bírósági rendszerben, nemzeti törvényhozás tagjai, és szintúgy fő bankok és multinacionális vállalatok vezetői és tisztviselői. A sötét összeesküvés uralkodó testületei is őrizetbe lesznek véve. Ezt azért teszik, hogy elkülönítsék ezeket az egyéneket azoktól az intézményektől, amelyeken keresztül uralták a világot, és mindegyikük szembe fog kerülni a vezeklés különféle fajtáival. A különböző típusú ítéletekben egyedülálló módon fognak dönteni speciálisan felkészített polgárjogi bírók, akik teljes mértékben tisztában vannak azon perek törvényes céljaival, melyek felett elnökölniük kell.


A különleges érdekeltségek kormányból való kirekesztésének eljárása egy fő tevékenysége lesz a gondviselő kormányoknak. Ez egy olyan periódus a történelmetekben, ami le fogja választani globális társadalmatokat mindarról, ami korábban folyt. Látszólag egy éj leforgása alatt, többé már nem lesztek ingóságai az összeesküvés szeszélyeinek; szabadok lesztek és szuverén egyének. Hatalmas mennyiségű információ lesz bemutatva nektek azok által, akik vezetni fogják az új kormányokat a következő 8 - 9 hónapban. Azt javasoljuk, hogy szenteljetek figyelmet ennek az információnak, mivel ez képezi alapját annak, ami a következő 6 - 9 hónap során napvilágra kerül. Ebbe az időintervallumba esik a mi eljövetelünk, a ti Felemelkedett Mestereitek eljövetele. Közöttetek fogunk testet ölteni azzal a céllal, hogy újra megismertessünk titeket egy sor spirituális ismerettel, mely először talán meghökkent titeket, de végül felemel és kikövezi az utat spirituális újjászületésetek számára. Bizony, az emberiség dőzsölni készül egy felettébb áldott pillanatban!


Ma folytattuk heti találkozónkat veletek, hogy informálva tartsunk arról, ami világotokon történik. Gaia készül minden módon az ő ötödik dimenzióba való dicsőséges felemelkedésére. Hasonlóképpen a Mennyország is előkészít mindegyikőtöket felemelkedésetekre, és vele együtt a teljes tudatosságba való visszatérésre. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 10
Összes: 3027948
Hónap: 15318
Nap: 502