Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Május 1.

Sheldan Nidle közvetítése

ashtar.jpg1 Kimi, 19 Kank'in, 8 Manik


Dratzo! Visszatérünk! Birodalmatok sok kavarodást mutat. A sötét összeesküvés ügynökei közelről figyelik, ahogyan a különféle fő kormányok ügynökei készülnek a letartóztatásokra, és aztán vádat emelnek a kormányban, a pénzügyben, és azok gazdaságaiban lévő prominens személyek ellen. Ez az eljárás egy olyan ponthoz ér, ahol hamarosan egy óriási letartóztatási ciklus megkezdésére számíthattok. A sötétség keményen próbálta pokróc alá söpörni ezt az eljárást, de képtelen volt rá. Egy sor távolra nyúló zálogjog lett rányomva hivatalosan számos olyan központi és magán bankra, melyekre a múltban azt a jelzőt akasztották, hogy túl nagy ahhoz, hogy tönkre menjen. Ezek a pénzügyi szolgáltató vállalatok sorozatosan megszegtek számos olyan törvényt, melyek arra lettek kialakítva, hogy a nemzetközi kereskedelmet felügyeljék, és a legnagyobb ilyen elkövető az US Federal Reserve Bank. Ez a magán vállalkozás volt sok olyan hírhedt terv főkolomposa, melyek világotok jólétének alapját veszélyeztették. Ez az amiért ezt a különös intézményt elsőként szerelik le, amit az összeesküvő társaik gyors ledöntése követ.


Ezek az intézményi átszervezések és letartóztatások jelentik az ék végét. Ezt új kormányok fogják követni, jóléti kézbesítések, és egy sor, számotokra talán megrázó bejelentés. Ezek tartalmazni fogják az adósság érvénytelenítést, az új bank és pénzügyi rendszert, és azokat a teljesen új politikákat, melyek a világbékéhez, az általános leszereléshez, és bolygótok romboló manipulációjának végéhez vezetnek. Az új kormányzás szándékában áll megújítani a törvényhozást, és a választási eljárás teljes működését. Továbbá az egyetemes szuverenitás bevezetése teljesen át fogja alakítani azt a módot, ahogyan a kormány a polgáraira tekint. Ezek a változások azon lendület felgyorsításának is eszközei, ami a teljes tudatosságotokba való visszatérésetekbe, és Gaia-val való felelős kölcsönhatáshoz vezet. Az Agarthaiak egy nyíltabb eszmecserébe kívánnak kezdeni veletek, amint ezek a részleges intézkedések biztosítottak. Akkor lesz itt az ideje a nép előkészítésének arra a hatalmas átalakulásra, ami az eltitkolt technológiáitok kiadása, mely azt hozza magával, hogy megismertetnek titeket más világokból való származásotokkal.


A közzétételtől azt várják, hogy a mi isteni, veletek való kapcsolatfelvételi küldetésünk bevezetője legyen. Úgy érezzük, hogy a hozzátok való újra-csatlakozásunk bőséges mennyiségű információt fog követelni rengeteg témában. Lényegében ez az eljárás azt igényli, hogy korrigáljunk sok történelmi hazugságot és elferdített hiedelmeket, melyeket a sötétség etetett meg veletek évezredek alatt, és a sok titkos szent társaság elő fog lépni azzal a céllal, hogy segítsen nektek ezekkel a tanításokkal. Ez a sok tanítás lesz az előfogása annak, amit a Felemelkedett Mestereitek hoznak nektek. A Szellem ezen férfi és női képviselői úgy kívánták, hogy először tapasztaljatok, és így jobban megértitek a sok különféle spirituális elvet, még mielőtt ők hivatalosan megjelennek világotok szerte. Nagyon különleges Lények vagytok, akik egy nagy tűz-teszten mennek keresztül a sötétség kezeiben, és ez a korszakokon át gyötrő kín a nagy spirituális hősiesség seregévé kovácsol titeket! Nektek isteni harcosoknak, arra kell használnotok első kézből szerzett tudásotokat, hogy átalakítsátok ennek a galaxisnak a korábbi sötét populációját, és Fénnyé változtassátok a fizikaiság ezen szektorát!


A sok dolog között, a közzététel vízválasztója megnyitja a zsilipeket isteni identitásotok, és annak Gaia-val való együttműködő kapcsolatának egy teljesen más felfogásához. A fizikaiság megszámlálhatatlan szinten létezik, mint a Menny is. Egy Lélek-gyermek vagy mindkettő számára, és a kölcsönösen összefüggő kapcsolatotok a Földanyával illusztrálja mindkettővel való veletek született összeköttetéseteket. Az, hogy vezetünk titeket, meg fogja világítani azt a sok szintet, melyen isteni szolgálatotok zajlik, és ez lehetővé fogja tenni számotokra, hogy kifaragjátok saját egyedülálló utatokat. A Mennyország felfogja, hogy ebben a pillanatban nem értitek teljesen a teljes tudatosság jelentését. A mi örömünk lesz eljuttatni a tudást, és aztán hagyni, hogy eldöntsétek melyik utat vállaljátok Gaia-val és valójában ennek a szépen megtervezett naprendszernek a többi részével együtt. Egy ilyen megnyílás az értékes dolgok megtalálására, egy fajta varázslatot produkál, így születnek meg csillag-nemzetek, és ahogyan jövőtökbe haladtok, tisztán megértitek az általunk mondott bölcsességet.


Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Több áldott hírrel jövünk ma. Közeledik az idő társaink számára, hogy megkezdjék a tömeges letartóztatásokat. Egy bevezető stádium van még folyamatban, melyben további nagy mennyiségű bizonyítékok kerülnek napvilágra a különféle nemzetközi rendőrségi ügynökeink egyre szélesedő hálózatának köszönhetően. Pont ahogyan a Mennyország kihirdette, épp azt figyeljük, ahogyan a sötétség mindent körülvevő irányítási hálózata felbomlik. Az a sok személy, akik jelentős szerepet játszottak jogellenes tettekben, igazán meg vannak szeppenve, és ügyelünk rá, hogy az isteni igazságszolgáltatás áldott keze segítsen társainknak összegyűjteni a bizonyítékok abszolút hegyeit. Ennek tetejébe, számos személyt letartóztattak az elmúlt hónapban, akik nyomra vezetéssel és nevekkel szolgáltak. Dossziék vannak a sötét összeesküvés teljes felső vezetéséről, és ez hamarosan tömeges letartóztatásukhoz vezet. A felettetek gyakorolt, leküzdhetetlen évezredes sötét hatalmat most rövidesen feloszlatják, és így szabadságotok gyorsan közeledik!


Ezek az áldásos hírek csak a kezdet. Azok az intézmények, amiket át kell reformálni, sok olyan nemzetközi bankot tartalmaznak, amikre zálogjogot ruháztak. Ez vagy csődbe kényszeríti őket, vagy arra készteti, hogy elfogadják az új menedzsmentet. Ez az új menedzsment társaink által lesz kiválasztva, és aztán az új pénzügyi rendszer készen áll a globális megnyilvánulásra. Társaink arról is informáltak minket, hogy az új globális gazdaság-politika prototípusai és keretei elkezdtek hatályba lépni néhány nemzetben. Ezek a nemzetek olyan bizonyos javaslatokat követnek, melyek kieszközölhetik a sötét összeesküvés általi állandó fenyegetésektől való gazdasági függetlenségüket. Sikereik bizonyítéka az, hogy ez az új gazdasági rendszer valóban lehorgonyzott. Társaink teljes mértékben készen állnak, hogy az istenileg helyes időpontban megosszák ezt a modellt a világgal.


A kormányzás átvétele hasonlóképp nagy lépéseket jelent. A különböző felek, melyek a világ arculatának megváltoztatását kívánják, csatlakoztak hozzánk. Jelenleg a sötét összeesküvés továbbra is számos katonai vállalkozást tervez, de ezek le lesznek állítva a mi galaktikus családunk, és ezen lépésekkel szimpatizáló számos nyugati nemzet hadserege által. Eljött az ideje, hogy megszabadítsuk a kormányokat azoktól, akik esztelenül használják fel azok hadseregeit. A háború korának vége, és így azokat a kormányokat is, melyek a háborút bátorítják, azonnal el kell távolítani. Ebből a célból különféle megállapodások most hatályba lépnek, és olyan törvény-végrehajtási és ügyészi ügynökségek is, amik közel állnak hozzá, hogy letartóztassák ezen harcias magatartás elsődleges felelőseit. Hamarosan, az új kormányzás békét, jólétet, és globális együttműködést biztosít!


Ma megbeszéltük azokat az eseményeket, melyek hamarosan átalakítják világotokat. Nagy lépések történtek, bizonyítékok gyűltek, és szervezetek kerültek a helyükre. A tettek ideje egy hatalmas skálán, már majdnem itt van. Áldottak legyünk mindannyian, és engedjétek ezeket az istenileg elrendelt eseményeket megnyilvánulni! Szabadságotok ideje közel van! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Forrás: http://www.foldimennyorszag.hu/ECBA7EAC-2242-4152-8D73-41B6DFA5876B.html

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3067169
Hónap: 15522
Nap: 634