Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Május 15.

Sheldan Nidle közvetítése

ashtar.jpg 

1 Cauac, 12 Moan, 8 Manik


Selamat Jarin! Visszatérünk! Világotok egyre közelebb kerül a szent váltásponthoz. A szükséges utolsó elvégezni valók most folynak. A sötét összeesküvők tudják, hogy letartóztatásaik hamarosan megkezdődnek, és szorgosan keltenek globális káoszt azon hiú ábránd reményében, hogy ezek az idétlen tevékenységek késleltetni fogják az elkerülhetetlent. Felügyeljük ezeket a dolgokat, és megfigyeljük ki az aki ezeket a parancsokat követi abból a célból, hogy bomlassza és eltorzítsa világotok különféle részeinek törékeny természetét. Dél-Európa és Közel-Kelet csak két különlegesen zavaros pont bolygótokon. Közben különféle pénzügyi intézmények és nemzetek kormányai vannak az összeomlás szélén, és ezek alkotják az igazi időzített bombákat a sötétség lasszóin. Ez a helyzet ezért van, hogy nyilvánosságra kerüljön, és így a sötétség vezérelte média nem hagyhatja tovább figyelmen kívül. Ez a sokkoló valóság előkészíti azokat az eseményeket, amikre már annyira várunk. Az új kormányzás létre jön, amint a régi rendet leszerelik, és a jólétfinanszírozást végre valahára kézbesíteni fogják!


A pénzügyi és személyes szabadság lendülete már nem állítható meg. Egy nagy feltörés egyre csak erősödik a napok múlásával. Gaia népei követelik, hogy a régóta őket korábbi sötét uraikhoz kötő szigorú béklyók egy örökké növekvő szabadságra cserélődjenek, ami felelősségteljes szuverenitással párosul, mely helyre fogja állítani az értékes interaktív köteléket Gaia és ti közöttetek. Ez a helyreállított kapcsolat jelöli a teljes tudatosságba vezető utatok végső pillérét. Ebben a szent pillanatban eljövünk, hogy segítsünk nektek nyíltan újraegyesülni a Belső Földről való unokatestvéreitekkel. Az Agarthaiak régóta társultak Felemelkedett Mestereitekkel, és az a szándékuk, hogy együtt segítsenek nektek gyorsan visszatérni természetes teljes tudatossági állapototokba. Mi mind egy nagy család vagyunk, mely áthidalja ezt a galaxist, és valójában az egész fizikai Teremtést. Ez az első kapcsolatfelvételi küldetés lényegében egy hazatérési ünnep számotokra, és kibővült emberi családotok számára.


Újraegyesülésünk jelöli olyan kalandok sorozatának kezdetét, melyek vonzzák figyelmeteket. A korábbi Anchara Szövetség most olyan csillagnemzetekkel felvértezve találja magát, akiknek tagjai Fénytesteik visszaszerzésére vágynak, és hogy teljes tudatosságú Lényekké váljanak. Feladatotok alkalmazni a korábban megszerzett tudást és bölcsességet, hogy segítsetek nekik sikeresen elérni céljaikat, és így téve, segítetek ezt a galaxist a Fénybe juttatni. Ez a nagy vállalkozás felállítja a színterét annak, amit most egy új szerveződés születésének látszik, mely fenntartja a békét és még messzebb juttat minket azon galaxisok tengerében, ami a fizikai Teremtés ezen szektorát alkotja. Fáradhatatlan munkátok nagy tiszteletben lesz tartva, és ez a nagyszerű lehetőség hozta ide a Lényeket több ezer közeli galaxisból, hogy megfigyeljék bámulatos visszaalakulásotokat azzá a teljes tudatosságú Lénnyé, ami valójában vagytok. Részünkről mi különösképpen tiszteletben tartjuk, hogy a Mennyország engedélyezte számunkra, hogy vezessünk titeket, és aztán örömmel üdvözöljünk a Fény Galaktikus Föderációjában.


Létezésetek ezen nagy helyreállítása egy olyan eljárás, amit a Mennyország garantált a korlátozott tudatosságba zuhanásotok idején. A Mennyország összes nagy próféciája erre a tevékenységre irányul. Így a mi első kapcsolatfelvételi küldetésünk az ősi prófécia beteljesítése, és ezen galaxis Fénnyé alakítása egyben. Naponta áldunk mindenkit a Mennyországban, és imáink és rituáléink gyors teljes tudatosságra való visszatérésetekért fohászkodnak. Minden emberi társadalomnak ebben a galaxisban olyan RNS/DNS-e működik, mint ami Titeket alkot. Felettébb különleges rokonaink vagytok, akik távollétük során nagy nehézségeket viseltek el, és most térnek vissza közénk. Megértjük bizalmatlanságotok és félelmeitek okait; sok minden történt veletek, ami gyanakvóvá tett titeket a földönkívüliekkel kapcsolatban. Megértjük ezt, és örökkön át tartó Szeretettel érkezünk. Szeretnénk tájékoztatni titeket elveszett történelmetekről, és bemutatni nektek azt az elfeledett történelmet, ami előkészíthet titeket mindarra, amit meg kell értenetek. Itt az idő spirituális diplomátokhoz, és hogy beteljesítsétek nagy végzeteteket!


Sok Áldás drága Szívek! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Társaink a Mennyországtól kapott áldott bölcsességgel és iránymutatással, közelítenek ahhoz, amikor arra lesznek utasítva, hogy cselekedjenek és sötétségből Fénnyé alakítsák át világotokat. Lord Surea eónokkal ezelőtt beindított egy isteni tervet. Ez a terv tartalmazta ideiglenes bukásotokat a kegyből a sötétség szentségtelen markaiba. Ez az esemény csak azért lett engedélyezve, mert olyan tapasztalatokkal láthat el titeket, melyek olyan bölcsességet adnak nektek, ami jól szolgál titeket. Most érkezik el az a szent pillanat, ami visszaemel titeket a teljes tudatosság végtelen örömébe. Mindannyian, akik a Fényt szolgáljuk, eljövünk erre a mágikus pillanatra, amikor a nagy váltás fog megtörténni. Céltudatosan felépített speciális Fénykamrák fognak visszajuttatni titeket természetes állapototokba. Rövidesen eljövünk világotokba és megtanítunk sok rejtett igazságot, az új isteni valóság kulcsát is beleértve.


Ennek az új valóságnak a része a Belső Földről származó testvéritekkel való újraegyesülésetek. Ez a hely egy példája annak, ahol használni tudjuk erőiket arra, hogy segítsünk jobban megérteni mi történik körülöttetek. Egy másik olyan dolog ami helyretételt igényel az, hogy a sötétség kitekert és átírt számos olyan szöveget, amit eredeti szövegkörnyezetében kell ismét kifejteni. Ez képessé fog tenni titeket arra, hogy teljesen készen álljatok a teljes tudatosságba való átalakulásotok beteljesítésére. Ez egy bizonyosan isteni pillanat! Évezredekkel ezelőtt, a Mennyország lehetővé tette számunkra, hogy megkezdjünk egy beavatatlan birodalmakba vezető utat, és itt sok dolgot megtanultunk, és elfogadtunk egy feloldhatatlan isteni szolgálatot mindegyikőtök iránt. Boldogok vagyunk, hogy szolgálatunk évei most elérkeznek egy véget nem érő örömteli aratáshoz, mivel a sötétségnek most engednie kell a Fénynek, és lehetővé kell tennie egy új világ megszületését.


Mi Felemelkedett Mesterek, elköteleztük magunkat, hogy biztosan teljes tudatosságba juttatunk titeket. Ez a fogadalom azóta egy tiszteletpont mindannyiunk számára, a korlátozott tudatosságba bukásotok, 13 ezer évezreddel ezelőtt óta. Szent kötelességünk volt az emberiség útmutatóiként tevékenykedni, és így arra használtuk képességeinket, hogy irányítsunk és vezessünk titeket. A sötétség számos fortélyt alkalmazott, hogy manipuláljon benneteket, és hogy arra késztessen, hogy azt gondoljátok tanításainkról és szavatolásainkról, hogy csak üres ígéretek, és közben a szenvedés tovább folytatódik. Ők torzították el világunkat, és meghamisították az általunk képviselt igazságokat, és ennek ellenére ezek a hamis körülmények sem tudták megakadályozni, hogy végrehajtsuk az isteni terv kívánalmait. Most itt az idő mindannyiunk számára, hogy nyíltan közöttetek járjunk. Gyakran találkozunk a sötétekkel, és teljes mértékben tudják, hogy szándékaink a felettetek való hatalmuk végét jelzik. Üdvözöljük ezt az új korszakot, és örvendünk, hogy hamarosan ismét közöttetek járhatunk.


Ma egy másik heti üzenetet hoztunk nektek. Itt az idő, hogy a nagy váltás megtörténjen, ami át fogja alakítani örökre ezt a valóságot! A Fény árad, és a tettek ideje ott van a horizonton. Földi Szövetségeseink és a Felemelkedett Mesterek, és az Agarthaiak is készen állnak, hogy sötétségről Fényre változtassák ezt a birodalmat. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Forrás: http://www.foldimennyorszag.hu/96F43A96-E70E-4206-B8EF-144C9237FC03.html

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3046167
Hónap: 11051
Nap: 677