Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Május 22.

 Sheldan Nidle közvetítése
 

ashtar.jpg

1 Pax, 10 Lamat, 8 Manik

Selamat Jarin! Visszatérünk! Sok minden történik világotokon. A Fény és a sötétség közti nagy konfrontáció erőteljes tettekhez közelít. Ez a küzdelem alaposan kimerítette a Nyugat kormányait. Ezek az összeesküvés-irányította rezsimek elérték értelmi képességeik határait, ahogyan az óriási pénzügyi krízis egyre csak mélyül. Stabilitásuk összetett fenyegetése megnövekedett, mivel az adósság-orientált gazdaság rideg fenntartói napi szinten találkoznak nemzeti lázadásokkal, mint Görögország, Izland, és Írország, és ezek teljesen felzaklatják őket. A nagy multinacionális bankok arroganciája is beleköp ebbe a támolygó kínos globális helyzetbe. Közben ugyanezek a bankok saját összeomlásuktól szenvednek, ahogyan a sok rájuk terhelt zálogjog halmozódik. Az egész az összeomlás szélén libikókázik! Ahogy ez a kártyavár inog, azok a nemzetek, melyek arra összpontosítanak, hogy térdre kényszerítsék a jelenlegi dollár alapú rendszert, csendesen élvezik azt, amit véghezvittek. A Fény támogatja ebben tett erőfeszítéseiket, és azokat is, akik azon dolgoztak, hogy egy új és tisztességesebb gazdasági rendszert teremtsenek.


A mi feladatunk ezekben az eljárásokban a támogatás, a tanácsadás, és egy segítő kéz, mely használható arra, hogy előtérbe kerüljenek ezen alaposan megriasztott nemzetek javaslatai. A múltban, az el nem kötelezett nemzeteket a Nyugat csupán utógondolatoknak tekintette. Ez a lekicsinylés most megváltozik, mivel a Nyugat hajdanán mindenható gazdaságai egy látszólag feneketlen víznyelő peremén állnak. A potenciális szerencsétlenségek jelenlegi sorát szándékosan konstruálta meg a sötét összeesküvés az elmúlt két évtized során, a világuralomért folyó arrogáns erőfeszítésük részeként. Most a Mennyei körülmények meghaladják fennhatóságukat, ezen célt elvetve természetesen, és az összeesküvést a saját ördögi trükközésük fennhatósága alá helyezte. Közben a Felemelkedett Mesterek tervei az új pénzügyi rendszert valóra fogják váltani, azon nemzetek titkos szent társaságai által felvázolt jó célokkal karöltve, melyek megszöktek az összeesküvéstől. A kocka el van vetve, és világotok egy évezredeken át elszenvedett valóság utolsó napjait éli.


Az első kapcsolatfelvételre előkészítő programok kitűnően haladnak. Állandóan felülvizsgáljuk őket, hogy lépést tartsunk orvosi dossziéitok örökké változó profiljaival. Az első hivatalos híradásoknak oly módon kell történniük, hogy lecsillapítsák megrökönyödöttségeteket és aggályaitokat. Mindegyikőtöknek olyan válaszokra van szüksége, melyek el fogják távolítani a fullánkot azzal kapcsolatban, amit nekünk tennünk kell, és szándékunkban áll személyes kapcsolatba lépni mindenkivel, aki azt szeretné. A művelet ezen része többszintű újraegyesülésről szól: a Belső Föld népei ismét egyesülni fognak a felszíni emberiséggel, amit kicsivel később a spirituális és űrcsaládjaitok visszatérése követ, akik kezdetben Szeretetben népesítették be csodálatos bolygótokat 900.000 évvel ezelőtt. Az amnézia fátyla, mely a földi síkon visszatart titeket, azt teszi veletek, hogy elfeledjétek kik vagytok valójában, és ezért kell az első dolognak lennie, hogy gyorsan egyenesbe kerüljetek ezzel a kulcsfontosságú témával, és azzal, hogy az első kapcsolatfelvétel hova juttat titeket. Aztán sokkal jobban ki tudjuk fejteni nektek, hogy miképpen történik meg ez az átalakulás. A Felemelkedett Mesterek fognak keresztülvezetni titeket ezen kezdeti szakaszon.


Azok akik spirituálisan vezettek titeket korokon át, képesek lesznek megválaszolni a kérdéseiteket és aggodalmaitokat azzal kapcsolatban, hogy hogyan juttok vissza a teljes tudatosságra. Bár az eljárás összetett, nektek egyszerű, átfogó válaszokat kell kapnotok, és kaptok is majd a sok kérdésre. Létfontosságú, hogy megszabaduljatok bármilyen feszültségtől ezzel kapcsolatban, hogy vidám elmeállapotban teljesíthessétek be ezt a kalandot. A személyzetünk először a Felemelkedett Mestereknek fog segíteni, és ha szükséges, megmutatják nektek hol van az a hely, ahol a transzformációtok meg fog történni. Sokan közületek azon csodálkoznak, hogy miért szükségesek ezek a procedúrák, és teljesen készen állunk kielégíteni minden aggodalmat és kérdést, ami felmerülhet bennetek. A veletek való szándékaink Szeretetteliek és tiszteletteljesek lesznek, és csak teljes hozzájárulásotokkal teszünk bármit. A Mennyország is azt szeretné, hogy abszolút tisztában legyetek egy élő Fénykamra használatával. Ez a különleges burok gyógyítani fog titeket, és el fogja távolítani azt a számtalan mesterséges blokkot RNS/DNS-etek számára, ami a korlátozott tudatosságba való 13 évezreddel ezelőtti sorsdöntő bukásotok felelőse.


Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Eljövünk ezen a napon, hogy kifejtsünk néhány olyan tevékenységet, mely elhozza nektek szabadságotokat, és véget vet illegális adós-rabszolgaságotoknak. A 18. század végén, és a 19. század elején, egy olyan bankrendszer jött divatba, ami nagy gazdagságot halmozott fel arra kitervelt adósságeszközök által. Az idők során, ez egy globális növekedést produkált egyre nagyobb adósságeszközök kereskedelmében és felhalmozásában, és instabilitást, ami időről időre pánikot eredményezett. Ezek a ciklusok egy általános fellendülésből álltak a világkereskedelmi piacokon, amiket egy hirtelen hanyatlás követett, ami hihetetlen gazdagságot hozott néhányak számára. Ezek a ciklusok most véget érnek, mivel átfordítjuk ezt az adósság-vezérelte gazdaságot valódi tőkealapúra. Ennek a rendelt-pénz világnak meg vannak számlálva a napjai, és fel lesz váltva egy valós értékű pénzzel, és véget ér az adósság teljes fogalma!


Jelenleg világotokon létezik egy sor olyan banki törvény, ami az összes banki tranzakciót teljesen átláthatóvá fogja tenni, és szabályozni fogja a tőke típusát, melyet a banknak tartalékként fenn kell tartania. Az összes bankszámlának nyitottnak kell lennie, és egy új ügynökség fogja felügyelni azokat a bankokat, amik helyileg, vagy nemzetközileg működnek. Az alapok, melyeket ezek begyűjtenek, vagy kiosztanak, tőke alapúak lesznek: nemesfémek (arany, ezüst, platina), vagy olyan nagy értékű cikkek, mint a gyémánt. Hogy ezt az új rendszert beindítsák, egy mindent átölelő adósság-elengedés a lényeges előfeltétele, ami világszinten be lesz jelentve. Ez az új rendszer menetre kész, de biztosak vagyunk benne, hogy értitek, miért adunk nektek csak egy leegyszerűsített általános körvonalat arról, amit a jelenlegi pénzügyi összeomlás teremtett, és azokról az eszközökről, melyekkel ez globális szinten meg lesz oldva.


Ez az új saját-tőke rendszer és annak új saját-tőke gazdasága véget fog vetni azon jelenlegi visszaéléseknek, melyek lehetővé tették a keveseknek (a sötét összeesküvés), hogy felülkerekedjenek az összes nemzeten, és a bankrendszerük furfangos használata által irányítsák azokat. Ezért az első lépéseink világotok fő bankjainak az átvétele azzal a céllal, hogy biztosítsuk az új pénzügyi rendszer életképességét. De emlékezzetek, hogy még ez a tisztességes és jólét-orientált rendszer is csak egy hozzásegítő megoldás ahhoz a bőségállapothoz, ami a pénzen túllépve létezik. A mi mindent felülmúló érdekeltségünk itt a teljes tudatosságba való visszatérésetek. A Mennyország elrendelte, hogy visszajuttok egy olyan tudatállapotba, ami lehetővé teszi számotokra, hogy velünk dolgozzatok az isteni terv fizikaiság számára való kibontakoztatásában. Ez az elsődleges feladat az alapja a mi összes isteni szolgálatunknak, és elköteleztük magunkat, hogy az istenileg lehető legrövidebb idő alatt juttatunk vissza titeket a teljes tudatosságba. Megkaptuk a Galaktikus Föderáció támogatását, és képességeik lehetővé fogják tenni számunkra, hogy nagy sikerrel érjük el isteni céljainkat!


Ma frissítést adtunk nektek arról, hogy mi zajlik világszerte. Valóságotok olyan ponthoz ért, ahol az többé már nem életképes, és egy nagyon komoly beavatkozás van folyamatban, ami át fogja alakítani világotokat, és gyorsan kikövezi az utat a teljes tudatosságba történő áldott visszatérésetek számára. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)


Forrás: http://www.foldimennyorszag.hu/2C7FA777-5333-4DE3-B9E9-905BB0D2D451.html

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 6
Összes: 3044558
Hónap: 11002
Nap: 466