Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Május 31.

 Sheldan Nidle közvetítése

ashtar.jpg


Dratzo! Visszatérünk! Sok minden történik a zárt ajtók mögött világotokon. A sötét összeesküvő bankárok olyan rakoncátlan helyzetet teremtettek az illegális adósságeszközeikkel, hogy pont ők késztetik rá a bankvállalatokat, hogy új vezetőséget és drasztikus működésbeli változásokat vegyenek fel. Mi ezeket a fondorlatos banki gyakorlatokat arra használtuk fel, hogy megalapozzuk egy új globális pénzügyi rendszer eljövetelét. Az összeesküvés arroganciája olyan hatalmas adósságot eredményezett, ami súlyként nehezedik rájuk, és meg fogja törni a sötétség hatalmát, mely évszázadok óta oly brutálisan uralta világotokat. Arroganciájuk és bűntetteik mértéke már mindent felülmúlt, és több bátor lélek segítségével, összekötő személyzetünk elég kézzelfogható anyagot gyűjtött össze ahhoz, hogy térdre kényszerítse ezeket a semmirekellőket. Végül egy általános megoldási módszer világossá válik. Megkértük összekötőinket és felszínetek titkos szent társaságainak bizonyos tagjait, hogy találkozzanak ezekkel a dacoló személyekkel, hogy felszólítsák őket egy olyan megállapodás aláírására, mely lehetővé teszi az új rendszer megkezdését.


Ez a jólétalapjaitok kiadásához fog vezetni. Valamint pénzek kiosztásához speciális résztvevők számára, akik már mind pozícióban vannak, és amint a banki megállapodások alá lettek írva és megfelelően végre lettek hajtva, ki fogják azokat adni. Van egy másik csoportja összekötőinknek, akik arra vannak kijelölve, hogy a kezdetétől fogva felügyeljék ezt az eljárást. Különféle technológiai biztonsági intézkedéseink a helyükön vannak, és akkor fogjuk beindítani azokat, amikor a fent említett megállapodásokat összehozták. A jóléti kifizetéseket biztosítania kell az új kormányzásnak, és lehetővé kell tennie azt az új valóságot, amiről már régóta beszélünk nektek. Hogy biztosítsuk, hogy minden a megfelelő isteni időben történjen, egy sor mennyei Lény, a mi biztonsági csapatainkkal együtt, védelmezi ezeket az alapokat a sötétségtől, és annak alapvetően erkölcstelen módszereitől. Elsődleges feladatunk az, hogy végrehajtsunk egy első kapcsolatfelvételi küldetést veletek; bármi ami ezt a műveletet előbbre juttatja, a küldetés kulcsfontosságú pontjává válik, és így mindezt közelről felügyeljük, és készek vagyunk megtenni bármit, ami kell ahhoz, hogy sikeresen teljesítsük be ezt a küldetést.


Gondosan koordináljuk ezt a sok tevékenységet az Agarthaiakkal együtt, és szintúgy a Felemelkedett Mesterekkel. Ez a küldetés a teljes tudatosságról, és értékes naprendszeretek Fénybe való visszatéréséről szól. Mindegyikőtök speciális sorsot képvisel, ami a Fény által honorálva lesz, és így fontos, hogy a sötét uralkodók törvényesen el legyenek távolítva hatalmi trónjaikról. Ennek a hatalomnak a forrása egy magasan korrupt pénzügyi rendszer, háttér nélküli pénznemekkel párosítva, és arra van napi szinten használva, hogy fenntartsa ezt a hatalmat. Ezen pénzek fenntartói, bankok egymással összeköttetésben lévő csoportja, és azok kormányzati társai, és ez a hálózat olyan sok adósságot hozott létre, ami elérte azt a pontot, hogy már nincs visszaút. Ezt ismét megemlítjük, hogy elmagyarázzunk két létfontosságú pontot: első, hogy az összeesküvés kifogyott az óriási összeomlást visszatartó opciókból. Második, hogy ez az összeomlás olyan lehetőségeket fog nyitni, hogy valóságotokat egy új ösvényre juttatja. Teljes mértékben felkészültünk ennek elérésére, és felszabadulásotok pillanata gyorsan közeledik.


Hol is tartunk mi most? Világotok egy morális fordulóponton van. Ez az első alkalom, hogy a sötétség rosszul mérte fel, hogyan használja fel ezt a helyzetet, hogy tovább nyomuljon előre egy még-elnyomóbb globális rendszerrel. Korábbi mesteri vezetőik, az Anunnaki elvesztése, még nagyobb nehézségeket jelentett annál, mint amire a Fény elfogadásának és a felettetek való végtelen hataloműzés feladásának ellenálló kegyeltek számítottak 1990 közepén. Ez az engedetlenség a vereségük okozója! A Fény és annak erői megérkeztek, és a Mennyország rendelkezései alatt arra használják hatalmukat, hogy eltávolítsák ezeket az ellenszegülőket, így nyitva utat annak az új valóságnak, mely a teljes tudatosságba vezető szent híddá válik. A teljes tudatosságba való visszatérésetek véget vet amnéziátoknak, és lehetővé fogja tenni, hogy újracsatlakozzatok spirituális és űrcsaládjaitokhoz. Aztán ti lesztek ennek a szent naprendszernek az őrzői, és a Fény Galaktikus Föderációjának kulcsfontosságú tagjai.


Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Áldott Emberek, jó hírekkel jövünk. Társaink képesek elegendő nyomást gyakorolni a sötétségre, hogy felfogják, hogy minden kétséget kizáróan hosszú uralkodásuk véget ért. Szándékunkban áll átvenni a nagyobb bankjait ennek a birodalomnak, és arra használni ezt a pozíciót, hogy bebiztosítsuk a gyors lemondását ezen szépséges bolygó fő rezsimjeinek. Régóta figyelünk és tartjuk fenn szándékainkat, melyek most kitűnő gyümölcsöket hoznak. Akik erre a hatalmas átvételre lettek kijelölve, elegendő terhelő bizonyítékot és elegendő hatalmat szereztek. A bankok, amiket hamarosan megszerzünk, nincsenek olyan pozícióban, hogy visszautasítsák a mi feltétel nélküli ajánlatunkat, különösképpen a kapitulálásukhoz kötött óriási pénzösszeget, ami egy perdöntő tényező. Mindennek fő támogatója a Mennyország és a Galaktikus Föderáció. Ők a szent sheriffek ezekben a tranzakciókban!


A Mennyország ellátott minket egy hihetetlen mértékű forrással, amit hozzátettünk a mi saját eszközeinkhez, hogy elcsábítsuk és levegyük a lábáról a sötétséget. Ennek csúcsa, hogy űrcsaládjaink arra használják felemelkedett technológiáikat, hogy győzelmünket bebiztosítsák. Az összpontosítás most azon van, hogy a sötétséget rávegyük, hogy aláírjon néhány speciális dokumentumot, ami a felbomlásukat eredményezi. Birtokunkban vannak olyan törvényes zálogjogok és hiteldokumentumok, melyek nemrég elkövetett törvénytelen tevékenységek zömét bizonyítják az összeesküvés bankárai részéről. Ez a dokumentáció megmutatja, hogyan éltetett az összeesküvés egy olyan pénzügyi rendszert, ami erkölcsileg és törvényesen is csődbe ment. Eljött a pillanat, hogy ilyen, vagy olyan módon, de ki kell törölni ennek a beteges szándékú entitásnak a falkáját ezen valóság legsötétebb szegletéből. Teljes mértékben szándékunkban áll rövidesen beteljesíteni ezeket, és megszabadítani titeket ezen alaposan zavarodott hatalom-őrült lények markától!


Áldjuk az egész emberiséget, és eksztázisban vagyunk azzal kapcsolatban, ami rövidesen történik, hogy megszabadítson titeket azoktól, akik az állandó leigázásotokat űzik. Mi mindannyian ezen isteni eljárások termékei vagyunk, és áldunk mindenkit a fizikaiságban, aki hozzájárult ezen Föld felszínén élő társadalom hallhatatlanságba emeléséhez. Mindegyikünk, aki már felemelkedett ebbe az áldásos állapotba, tudja, hogy mi sáll előttetek. Azok akik az elnyomó szerepét öltötték magukra, szívük mélyén jól ismerik azt a gonoszságot, melyet évezredeken át terjesztettek szét ebben a birodalomban, és azokat az évszázadokon át tartó kegyetlen igazságtalanságokat, melyeket a tudatlan emberiség elszenvedett. Ezen tények igazsága mindannyiótok elé lesz tárva, és a becsületesség hivatalos törvénye örökre ki fog szabadítani titeket ezen zord történelem zűrzavarából!


Ma felfrissítettünk titeket arról, hogy mi folyik világotokon. Birodalmatok készül felvenni új identitását, és a sötétségből a Fénybe kerül. A végső néhány lépése ennek a fázisnak ismert, és aztán részt vehettek benne és felügyelhetitek az emberiség és szeretett naprendszeretek új eposzát. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 13
Összes: 3027973
Hónap: 15320
Nap: 506