Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Május 8.

 
Sheldan Nidle közvetítése

 
9 Ix, 7 Moan, 8 Manik


ashtar.jpgDratzo! Visszatérünk! Rossz érzés járja át a sötét összeesküvés sorait. Azok akik ezt a hajdanán legyőzhetetlen erőt gondnokságba helyezték, elindították a végső visszaszámlálást annak törvényes berekesztésére. Világotok G-8 kormányai, ami főleg Európára és Észak-Amerikára összpontosul, azt érzik, hogy hosszas libikókázásuknak valóban vége. Láthatják, hogy a hatalomról való hivatalos eltávolításuk eljárása, ami valójában már évtizedek óta zajlik, most a végső fokozatban van. A mi összekötőink és az ő vezetőik közötti legutóbbi privát találkozók sorozata ellenére, ezek a G-8 nemzetek megtagadták, hogy távol tartsák magukat azoktól, akik titokban uralkodnak felettük a banki és pénzügyi birodalmaik főhadiszállásairól. Ez a döntés végzetesnek bizonyul ezen hajdanán hatalmas nemzetek számára. Mindegyikük egykor egy nagy gazdaság gerincét alkotta, mely diadalmasan került a világ nemzetei fölé, de most el kell szenvedniük, hogy szerencséjük visszájára fordul, és ez meg fogja szabadítani bolygótokat a zsarnokság uraitól, mely visszatartotta szabadságotok és személyes szuverenitásotok megalapításának kiemelkedését.


A sötét összeesküvés halála a kezdete egy sor pozitív fejleménynek, melyek tovább bővülnek azon elektronikus technológiák szintjének egy hatalmas megugrása által, amiket elérhetővé fognak tenni számotokra. A tudatosság egy örökké növekedő ébredési folyamat, és ezt ezen elektronikus kommunikációs technológiákkal való kölcsönhatás stimulálja. Minden ember sok bölcsességet hordoz magában, ami felszínre hozható majd ezen egyre növekvő mesterséges intelligenciák merő jelenléte által; ahogy a velük való érintkezés egyre nő, a tudatosság is vele együtt emelkedik. A sötétség be-etetett titeket azzal, hogy ez a technológia hova is tartozik. Vissza lettetek tartva mind technológiailag, mind spirituálisan is egy sötét kormányzás által, mely fél a felébredésetektől, és szunnyadó kollektív erőtök után sóvárog. Ezek a félelmek arra késztették az összeesküvést, hogy egyfajta elmeirányítást használjon, ami lecsökkenti képességeiteket, és arra ösztönöz titeket, hogy uralmukat állandónak és megváltoztathatatlannak tekintsétek. Itt az idő, hogy meglássátok, hogy mindez illúzió, és teljesen új erkölcsi világkép kerüljön a helyére, ami sokkal jobban összeillik isteni természetetekkel. Ez az új erkölcsi világkép fogja egy teljes tudatosságú társadalom alapját képezni.


Új valóságotok túl fog lépni a csupán külső érzékelésen; tudatosságotok teljes átrendeződését fogja előidézni. A teljes tudatosság egy olyan világot nyit, ami jelenleg ismeretlen számotokra. Igen, olyan környezetet fogtok meglátni, melyben elmétek ereje mély hatással van a társadalmatokkal való együttműködésre, és csak az marad rejtély, hogy ez hogyan is működik. Azok akik egy ilyen létállapotban élnek, örömet és élvezetet találnak azon képességeikben, hogy környezetüket mindenki számára élvezetessé teszik. Egy ilyen létezési mód elhozása számotokra a mi jelenlegi feladatunk, és a megfelelő isteni időben szándékozunk ezt megtenni. Addig, felvilágosítást és leírást adhatunk a teljes tudatosságról, annak tudatában, hogy kíváncsiságotok kielégítése csak akkor elérhető, amint személyesen is megtapasztaljátok ezt a felettébb átható állapotot! Most azon a ponton vagyunk, ahol bele kell folynunk a sötétek hatalomról való eltávolításába, és akik elkötelezték magukat bolygótok jólétéért, készek megtenni ezt.


Azok a változások, amik jönnek, a közzététel felé vezető első fő lépésként tekinthetők, mivel az új kormányok támogatni fogják a mi érkezésünket. Ekkor az időbeosztás nagyon tisztává válik számotokra az új technológiák elterjesztésével, és a tömeges földreszállás aktuális eseményének részleteivel kapcsolatban is. Mindkét dolog sok magyarázatot követel, még mielőtt megtörténik. Ez azért szükséges, mert hét évtizeden keresztül hazudtak nektek a mi szándékainkról, vagy akár a létezésünket illetően is. Tisztáznunk kell, hogy kik vagyunk, és miért vagyunk itt, és ennek tetejébe ki kell fejtenünk a Belső Földi családotok jelenlétét, amit úgyszintén visszatartottak tőletek. A sötétség nagyon jó munkát végzett azzal kapcsolatban, hogy tőrbecsalt titeket egy hazugságokból álló mentális ketrecbe, és az lesz a mi közös küldetésünk, hogy eloszlassuk ezeket a hazugságokat, egyiket a másik után, és bemutassuk nektek a ketrecen kívüli életet. Ez a munka összetett, és sok alapvető dolgot fedél alá kell hoznunk még az első kapcsolatfelvétel, és az azt követő dolgok előtt.


Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Néhány hírrel jövünk titkos szent társaságaink projektjeit illetően. Mint tudjátok, különféle programok egy új globális pénzügyi rendszer bevezetésére folyamatban vannak. Számos nemzet megállapodott, hogy teszteli az új nemzetközi bank-felügyeleti rendszer hatékonyságát az által, hogy ellenszegül azoknak az intézményeknek, melyek teljesítik az adósságszabályzásokat a sötétség számára. A kezdeti eredmények felettébb bátorítóak, és azt demonstrálják, hogy a sötétség végrehajtó ügynökségei gyorsan elvesztik vasmarkukat a globális adósság felett. Az új rendszer célja természetesen az adósságelengedés, és egy valódi saját tőke rendszer alapú bankügyintézés. Ezek a kezdeti sikerek bizonyítják társaink számára, hogy ennek az új rendszernek az alapterve szilárd, és készen áll a teljes használtba vételre. A Mennyország és mi áldjuk őket, és azt kértük tőlük, hogy teljes mértékben álljanak készen ezen prototípus globálissá tételére.


A másik oldala ennek az éremnek a pénzügyi reform. Először visszatér a nemes-fém-alapú pénz, de több kulcsfontosságú változással, ami véget vet a porciózós pénzváltásoknak, és hogy egy pénznemet adósságszinten állítsanak szembe egy másikkal. Ezek a koncepciók az adósságrendszeren alapulnak, és feleslegesek. Az új pénzügyi rendszer egy saját tőke rendszeren, és stabil értékű felhasználhatóságon alapul. A cél az, hogy átalakítsák a sok elsődleges pénznem szükségességét, és azt egy új értékhasználati rendszer helyettesítse. A pénznem önmagában, és az új pénzügyi rendszer, egy hidat alkot a jelenlegi kincstári státusz, és egy olyan állandó bőségállapot között, ami véget vet majd a pénz szükségességének. Olyan technológiák lesznek bemutatva, melyek lehetővé teszik mindenki számára, hogy könnyedén megteremtse saját élelmét, ruházatát, otthonát, és bármilyen más holmit, amire csak igénye és szüksége van.


Az új kondíciók, amiket itt leírunk, úgyszintén hidat képeznek a jelenlegi ismerős valóság és az általunk ismert, valamint egy olyan között, ami a teljes tudatosságba emelkedésetekre való felkészülésetekre összpontosít. Itt szabadon fogunk tanítani titeket minden nap arról a bölcsességről, amit a Mennyország átnyújtott nekünk. Mindannyian Szeretetben, és Kegyben, helyre fogjuk állítani ezt a Földet abba az eredeti szépségbe, amit az emberiség szándékos tudatlansága annyira megszentségtelenített az elmúlt néhány évezred során. Össze kell kapcsolódnunk Szeretetetekkel, és segíteni nektek előhozni belső szépségeteket. Határtalan potenciállal lettetek megteremtve, ami meg fog nyilvánulni, és kollektíven elvezeti a mi értékes birodalmunkat egy olyan pontra, ahol a belső és a külső Föld csodálatos fúziója lehetővé válik. Örömmel vállaljuk a feladatot, hogy vezetünk mindannyiótokat, hogy valóra váltsátok azt akik valójában vagytok. A felemelkedés nem több annál, mint hogy ráébredtek erre a belső erőre, és megtanuljátok hogyan kell használni azt, hogy megjavítsátok ezt a világot, és felettébb kétségtelenül a fizikaiságot!


Ma további részleteket adtunk arról, ami világotokban történik. Egy nagy változás van kilátásban! Sötét valóságotok Fényre változtatása egy nagyobb folyamat része, ami helyreállítja mindegyikőtök teljes tudatosságát. Rövidesen egyesülünk, és kollektíven fogunk megteremteni egy új valóságot az emberiség és Gaia számára. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

 

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 11
Összes: 3062002
Hónap: 15240
Nap: 466