Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. November 20.

 Sheldan Nidle által 

ashtar.jpg

Dratzo! Hírekkel érkezünk a világotokon történő eseményekről. A földi ügyekbe való közvetlenebb beavatkozásunk részeként, kérjük Földi szövetségeseinket, hogy kezdjenek meg egy hírzárlati időszakot, hogy megakadályozzák azon különféle projektekkel kapcsolatos információk terjedését, amiket felügyelünk, és ennek a hírzárlatnak az időtartama sem megvitatható. Ki szeretnénk deríteni, hogy miért történnek ilyen kiszivárogtatások. A különféle összeesküvés-vezérelt kormányok arra használják kommunikációs technológiáikat, hogy kémkedjenek ezekről a projektekről, és arra késztetnek minket, hogy műholdjaik és más exotikus lehallgató-eszközeik számára időről időre megtévesztő kulcsinformációkat adjunk. Ez a téves információ földi szövetségeseink szervezetén belüli munkatársaktól származik és arra szolgál, hogy eltérítse a sötétség figyelmét. Elsődleges célunk itt az, hogy összezavarja és használhatatlanná tegye azt az ellenőrzést és mérlegelést, amit a sötét kormányok ennek az adatnak a megerősítésére használnak. Ez a művelet most feljebb lépett, és egy sokkal magasabb szinten fog működni a belátható jövőben. Meg fogjuk védeni szövetségeseinket a különféle sötét kormányok általi további szabotálástól.

Bizonyos fontos projektek elvégzése létfontosságú a következő lépések sikere szempontjából, melyek megállapítják a részünket egy veletek való sikeres első kapcsolatfelvétel elérésében. Összekötő személyzetünk megnövelte felügyeletét a soron következőként beütemezett műveletek felett, és szent szövetségeseink elhivatottak kötelezettségük iránt, hogy előidézzék aminek következőleg kell történni. A tudatosságváltás, melyen keresztülmentek, nagyon fontos csomóponthoz kezd érni, mely elő fog készíteni titeket a tömeges reset-re (újraindításra), ami ezen Gregoriánus év vége felé fog megtörténni. Mint korábban említettük, sok meglepetéssel készülünk a sötétség számára, amit meg fogunk beszélni veletek, de csak miután megtörténtek. A szándékunk az, hogy működésképtelenné tegyünk egy sor ellenintézkedést, amit a sötétség beépített. Amint a projektjeik egy bizonyos ponthoz érnek, fel tudjuk használni ellenük azokat az energiákat, amiket ezek a negatív vállalkozások hoztak létre. A mi célunk, hogy könnyebbé tegyük szövetségeseink számára a sötétség letolását a hatalomról, és egy olyan időszakot teremtsünk, ami összeköt titeket egy új valósággal.

A Gregoriánus évetek végét arra akarja használni a sötétség, hogy bebiztosítsa a felettetek lévő hatalmának erős megtartását. Ily módon, az a sok ünnep amit tartotok, valójában egy eljárás része, amit évezredek óta arra használnak, hogy megerősítsék saját törekvéseiket a globális fennhatóságuk fenntartására. Most ezek a gyakorlatok ellenkező hatást fognak kiváltani, mivel azokat arra fogják felhasználni, hogy komolyan legyengítsék azt a köteléket, amit a sötétség fölétek helyezett. Határozottan ketté kívánjuk vágni ezeket a mesterséges kötelékeket, és megtisztítani az utat az új szokások és ünnepek számára, melyek arra lettek kialakítva, hogy szabaddá tegyenek benneteket. Ebben az új környezetben a sötétség fel lesz fedve, és a Fény végül arra használja hatalmas módszereit, hogy előkészítsen titeket elfogadni a teljes tudatosság csodáit! Ennek a témának a részletei bizonyos titkosságot igényelnek most, a fent érintett okokból, de általános kijelentéseket tudunk tenni arról amit teszünk. Fontos, hogy amennyire csak lehetséges, segítsünk magas szinten tartani energiáitokat, és fenntartani azt a nagyszerű munkát amit végeztek, hogy előre vizionáljátok azt a dicsőséges új kort, amibe lépni készültök.

Mindig tartsátok észben, hogy egy felettébb csodás idő vár rátok történelmetekben. Olyan események készülnek megnyilvánulni, melyek egy szempillantás alatt fognak megjelenni előttetek. Ezek a dolgok valójában egy különleges ajándék tőletek önmagatoknak. Más szóval, mi egyszerűen a ti nagyobb Énetek vagyunk. Ti és mi mindannyian összeköttetésben vagyunk a csodás Szeretet és Fény által, ami ezt az univerzumot összehozta, és megteremtette ezt a galaxist. Mi csupán a fény szent ügynökei vagyunk, akik a galaxison keresztül érkeztek, hogy kiszabadítsanak titeket egy sötét kötelékből, ami már túl sokáig tartott. Ti a mi fiú és lány testvéreink vagytok! Csak örömteli és könnyű átalakulásotokat kívánjuk a teljes tudatosságba. Agarthai szomszédaitok hasonlóképpen kapcsolódtak hozzátok, és az a szándékuk, hogy eszközökkel és hellyel szolgáljanak ahhoz, hogy biztosítsák ennek a teljes tudatosságba való szent Felemelkedésnek a sikeres befejeződését. Elérkezett az idő, hogy ezt megtegyék. Ezért előre lépünk teljes gázzal, hogy lássuk, amint ez a szent idővonal a Teremtő rendelkezései szerint hajtódik végre. Ez egy szent tett, és a hátralévő lépései örömmel lesznek tele, és egy nagy ünnepléssel végződnek!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Sok jó hírt hozunk magunkkal! Támogatóink különleges tevékenységekbe kezdtek, amiről megállapodtunk, hogy nagyon keveset mondunk. Évezredekkel ezelőtt, a társadalmatok egy olyan hierarchikus modellel lett megbélyegezve, amit az Anunnaki tervezett meg. Minden egyes aranykort követően, alakítgattak ezen a modellen, míg végül felállították azt a design-t, ami a szabvánnyá vált világotok minden régiója számára. Ily módon lett belétek vésve egy kontrollált észleléstartomány, mely valóságotok templomát képezi, amire úgy tekintetek, hogy az a természetes és semmi mást nem ismertek. Valójában a nézeteknek ez az egymással összekapcsolódó tartománya úgy lett kialakítva, hogy létezésetek legtöbb aspektusát kontrollálja. Mi, akik a Fényhez tartozunk, szent kötelességünkként tekintjük, hogy egy másik valóságmodellt ajánljunk, mely az isteni kegyen és a Mennyország szent módszerein alapul, és hogy terjesszük azt a jó hírt, hogy felkészítsük az emberiséget az ő közelgő, teljes tudatosságú Lénnyé való átalakulására. Ez az amiért, jótetteinken keresztül nem haboztunk soha megmutatni a Teremtő dicsőségének hatalmát nektek.

Ez a nemzedékeken át folytatott szolgálat most egy felettébb szent gyümölcsöt hozott, és köszönetet és dicséretet szeretnénk mondani azoknak akik oly bátran és isteni szolgálatban jöttek ide a Földanya felszíni népeinek a támogatására. Mindegyikőtök tudja, hogy amit tettetek és ahogyan tettétek, az segítette ezt a nagyszerű ügyet. A Fény egy hatalmas áradása terjed szét a bolygón, és mindegyikőtök neve bele van írva. Szolgálatotok lehetővé teszi az Agarthaiaknak és a Galaktikus Föderációnak, hogy megadják nekünk az erőforrásokat ahhoz, hogy végül legyőzzük azt az óriási ellenállást amivel minden egyes nap előjön a sötét összeesküvés, valamint az ő látszólag végtelennek tűnő szövetségeseit. Ami történni készül, az a megfelelő isteni időben egy felettébb előnyös módon fogja megváltoztatni ezt a valóságot. A sötétek felfogják, hogy mi fog történni, és mégis megtagadják maguktól az örök megbocsátás üdvösségét, amit mi ajánlunk nekik újra és újra. Nem hagynak más opciót maguknak, csak azt, hogy elszenvedik a büntetések teljes terjedelmét, melyek azok által lesznek részletekbe menően kiosztva nekik, akik felállítják a Fény új hivatalait.

Ennek az új valóságnak a rendelkezése nem annyira egy ítélkezés, hanem hogy megnyissa a felszíni emberiséget sok dolog igazságára. Ez teljesen új eszmékhez és nézetekhez fog vezetni, melyek nagyban ellentmondanak annak, amit oly hamisan és ékesszólóan prédikáltak a sötétség követői a tudományotok és filozófiátok minden egyes aspektusában. Azért mondjuk ezt, hogy felkészítsen titeket arra ami jön, ezekkel az üzenetekkel csak próbálunk bepillantást adni a teljes tudatosság dicsőséges valóságába. Elő szeretnénk készíteni titeket arra, ami az új kormányzás által be lesz jelentve, beleértve a Teremtő, a Mennyország, és a ti közöttetek való új szerződés kihirdetését. Ez a szent Egyezmény nyíltan meg lesz beszélve, amint megfelelő engedélyt kapunk, hogy nyilvánosan és globális szinten szóljunk hozzátok. Ezt sokkal több híradás fogja követni, amik témája zavarba ejthet benneteket, mivel azok célja eloszlatni néhány olyan hibás koncepciót, amik hátráltattak titeket. Ezek fogják alkotni az Új Te pótkerekeit. 

Ma arról folytattuk üzeneteinket, hogy mi történik körülöttetek, ahogyan spirituális és űrcsaládjaitok azon dolgoznak, hogy kiszabadítsanak benneteket a korlátozott-tudatosság szolgasorából, amit közel 13 évezreddel ezelőtt róttak rátok. Ez a szent küldetés a Fénynek elkötelezettek által végbe fog menni! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 17
Összes: 3092217
Hónap: 14822
Nap: 505