Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Október 16.

Sheldan Nidle által

ashtar.jpgDratzo! Több megbeszélni valóval érkezünk. Éppen befejeződik számos olyan tevékenység, mely új valóságotok alapjait formálja. Mint informáltunk titeket korábban, világotok bizonyos több ezer évre visszavezethető intézkedések eredeti törvényességén alapul. Azok az egyének, akik az ősi hatalmi bázisokat képviselik, olyan új dokumentumok létrehozásán dolgoznak, melyek felállítják a törvényes alapot az újfajta kormányzásotok számára. Olyan találkozók sora folyik, melyek kizárólagos napirendje annak összetettségére összpontosít, hogy egy új világot teremtsenek. Próbáljátok csak elképzelni az útvesztőket, melyek egy ilyen vállalkozás részei! Szent szövetségeseink egyesítik a sok törzsi nemzet ősi alapjait Európa, Ázsia, Amerika, és Afrika régi monarchiáinak alapjaival. Számos dokumentumot meg kell vitatni, módosítani, és egy olyan speciális prototípusba szőni, ami megmutatja a hibákat, és így kilakoltatja világotok jelenlegi jog szerinti rezsimjeit. Ennek a hitelesítési eljárásnak, megfelelően kell elkészülnie, és olyan hatásfokkal, hogy törvényességet biztosítson ennek a magas célnak.

Szent társaink értik, hogy amit tesznek, az teremti meg azoknak az elemeknek a törvényes fúzióját, melyek a modern nemzet-államok alapvető állványzatát alkotják, miközben a jelenlegi globális törzsi kormányzás korszerűsítésének törvényességét is biztosítják. Ezt igénylik azok a dokumentumok, melyek a szokásjog koncepcióit tisztelik, miközben egy új és egyedülálló globális kormányzási formát hoznak össze. Végül ez a művelet meg fogja változtatni a most ismert kormányzás alapkoncepcióját. A jelenlegi közvetett (képviselői) kormányzási rendszert meg kell változtatni egy jól kigondolt hatalomátvételen keresztül úgy, hogy lehetővé tegye a valódi átláthatóságot a létrejövő kormányzásban. A cél, egy szakértői nép-hatalmi szerződés létesítése veletek. A 18. századvégi nagy gondolkodók létrehoztak olyan dokumentumokat, melyek elérték ezt, az ő időkontextusukon belül. Most modernizálni kell ezeket a dokumentumokat, azon eljárás részeként, mely előkészít titeket a nagy tudatossági váltásra. Ez csak azon feladatok egyike, amiket a színfalak mögött visznek végbe.

Mint azt túlságosan is jól tudjátok, egy olyan társadalomban éltek, ami állandóan az alapvető emberi jogokkal küzd, és ez a romlottság tovább nem tartható. Egy valódi galaktikus társadalom kialakításának peremén is álltok. Olyan kormányzati dokumentumokra van szükségetek, melyek elég rugalmasan tükrözik növekvő igényeiteket, ahogy jelenlegi tudatossági állapototokról teljes tudatosságúvá alakultok. Az első lépés mindannak a helyreállítása, amit a sötét összeesküvés törvénytelenül elvett tőletek; a következő az, hogy megnöveljük a népközösséget úgy, hogy az tartalmazza Agarthai rokonaitokat és minket is. Világotok gyorsan halad át egy sor a Mennyország által elrendelt elkerülhetetlen eseményen, melyek felbomlasztják azt a gonoszságot, amit ez a globális összeesküvés vetett a legutóbbi néhány évszázadra. Gazdaságaitok omladoznak, és az összeesküvés gondosan kiválasztott vezetőinek rendszere képtelen megmenteni ezt a csoportot attól a többrétű katasztrófától, amit az okozott az elmúlt fél évtized során. A bomladozó homlokzat mögött egy új korszak formálódik az emberiség számára, és ez egy olyan eljárás, ami támogatást és aktív kezdeményezést igényel. Számos dolognak, és különösképpen a közzétételnek, ki kell kerülnie az árnyékból.

Az amit szent szövetségeseink végeznek, sokkal több annál, hogy csupán leváltják illegálisan kijelölt kormányok sorát. Ők nyitják meg valóságotokat arra a változásra, amit olyannyira igényeltek. A Mennyország jelölte ki ezt az időt tudatosságotok radikális módosítására, ami olyan lépések sorozatában kerül végrehajtásra, melyek két évtizedet vettek igénybe, hogy eljussanak eddig a pontig. A következő lépés meglehetősen gyorsan végbemegy, és ezért jöttünk ide felállítani egy első kapcsolatfelvételi küldetést egy olyan világ számára, mely jelenleg nem találkozik a kapcsolatfelvétel egyetlen normális kritériumával sem. Amint teljes tudatosságúvá váltok, igényt fogtok tartani azonnali tanácsainkra és javaslatainkra azzal kapcsolatban, hogy hogyan lehet gyorsan létrehozni saját galaktikus társadalmatokat. Közel két évtizede felügyeljük és támogatjuk Gaiat-t és titeket, és gondosan kölcsönhatásba léptünk azokkal világotokon, akik elkötelezték magukat társadalmatok működésének megváltoztatása iránt. Az átalakulás a Mennyország rendelkezései alapján, spirituális és technológiai egyaránt; közel egy évszázad eltitkolt eszközeinek gazdag állománya kerül kiadásra.

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Hírekkel jövünk egy sor eseményről, melyek hamarosan megtörténnek világotokban. Régen ezelőtt azért kerültünk a Földre, hogy eszközként szolgáljunk a Fény számára ahhoz, hogy előkészítsük az emberiséget a valóságukban való távoli változásra. Évezredeken át bölcsességben és számunkban is növekedtünk. A mi küldetésünk ugyanaz maradt; hírvivőknek lenni és tanácsadóknak minden felszíni ember számára. Az utóbbi hónapokban csatlakoztak hozzánk az ezen galaxis minden szegletéből érkező Felemelkedett Mesterek. Egy nagy megállapodást kötöttünk egymás között arra, hogy Fénybe juttatjuk ezt a birodalmat! Együtt a mi szent társainkkal olyan köteléket formáltunk, ami lehetővé teszi, hogy felhasználjuk képességeinket ezen birodalom megváltoztatására, és kiűzzük a sötétséget a még mindig meglévő nagy hatalmából. Ez a feladat egy felettébb izgalmas ponthoz ér. Bizonyos akciók készek megkezdődni, melyek számos vállalkozásunk sikeréhez vezetnek.

Mint azt említettük korábbi jelentéseinkben, a szent titkos társaságaink most számos olyan csoporttal dolgoznak együtt, melyek a jelenlegi hatalmi struktúrátok eredetét képviselik, és olyanokkal akik régóta gondosan tartják fenn az elmúlt korokból származó vagyont. Ezek az egyének és csoportok összejöttek, hogy elkezdjenek azon dolgozni, amit szent társaink már évtizedekkel ezelőtt elindítottak. Különféle törvényi döntéseket hoztak, melyek felállítják a terepet sok dokumentumnak, hogy most törvényes erejűvé váljon. Ezek az alapdokumentumok csak a kezdet. Sok más is készen áll a kibocsátásra, ami létre fogja hozni annak a kormányváltásnak a törvényességét, amit szándékunkban áll valóra váltani. Dokumentumok egész láncolata lett létrehozva, melyek nem hagynak más alternatívát a sötétség számra a lemondáson kívül. A másik téma pedig, hogy véget kell vetni az egyre romló pénzügyi rendszernek. A vége valóban közeli!

Áldott feladatunk látni, hogy amit leírtunk, az valóban meg is történik. Ez a valóság Fénnyel lett elárasztva, és a Mennyország által alakul át. Alig várjuk a tudatossági előrelépést. Szent társainkkal együtt biztosítjuk, hogy a Mennyország rendelkezései valóban megnyilvánuljanak ezen birodalmon. Ezért örömmel és elszántan dolgozunk, ahogyan előkészítjük a sötéteket elkerülhetetlen kilépésükre a hatalomból, annak ellenére, hogy ők továbbra is a kiutat keresik ebből. Valójában ilyen nincs. Egy új idővonal áll be, ami azonnali lemondásukat követeli; ebből ered áldott elszántságunk. Ez a dráma rövidesen véget ér. Egy új valóság ébred, ami új kormányzást, jólétet, és hivatalos közzétételt követel. Itt az idő a felszíni világ számára, hogy ismét csatlakozzon a galaktikus emberekhez az által, hogy visszaállítja az isteni szolgálat természetes állapotát és a teljes tudatosságot.

Ma arra használtuk ezt az üzenetet, hogy informáljunk titeket arról, mi készül világotokon. Sok különböző tevékenység folyik, melyek elhozzák a régóta várt nagy változásokat. Ezek elő fognak készíteni titeket egy teljes közzétételre, és a teljes tudatosságba való visszatérésetekre. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

 

http://www.foldimennyorszag.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3061977
Hónap: 15243
Nap: 466