Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Október 2.

Sheldan Nidle közvetítése

ashtar.jpg 

 

Dratzo! Annak tudatában érkezünk ma, hogy nagyon sok dolog közelít ahhoz a ponthoz, ahol ezek kezdenek szemeitek előtt megformálódni. Titkos Szent Társaságaink Földi szövetségeseink támogatásával keményen dolgoznak, hogy véghez vigyék olyan tettek széles sorát, melyek egy meglepően új valóságot hoznak létre számotokra. Nagy örömben figyeljük, ahogyan ezek a projektek gyümölcsözni kezdenek, miközben tudjuk, hogy ezek mind a kezdete annak, hogy a közzététel lehetségessé váljon! Az a szándékunk ezzel a lehetősséggel, hogy megteszünk egy sor bejelentést, hogy informáljunk titeket arról a sok mindenről, amit felvállaltunk annak érdekében, hogy a Földanyát és az emberiséget erre a pontra juttassuk, és részletekkel szolgáljunk a sok változásról, melyek az új gondviselő kormányok vezetői által lesznek bejelentve. Ezek a hivatalos nyilatkozatok fogják megadni a keretet az új technológiák bemutatásához, a veletek való első kölcsönhatáshoz, és egy alap időbeosztás kifejtéséhez arról, hogy mi fog történni közvetlen a mi tömeges födreszállásunk előtt és után. Annak fényében hangoltuk össze ezeknek a híradásoknak a tartalmát, amit mondtak nekünk az új kormányotok vezetői, és ezért módosítottuk az idővonal aspektusait is, amit meg fogunk osztani veletek.

Fontos számunkra, hogy a kölcsönhatásunk már a legelejétől nyílt és elég rugalmas legyen, hogy alkalmazkodjon bármilyen szükségesnek ítélt megfontolt változáshoz az időbeosztásunk tekintetében. Ide jövetelünk elsődleges oka, hogy mentoraitok legyünk, és képességeinket alkalmazva tegyük olyan gyorssá, könnyűvé, és számotokra érthetővé a teljes tudatosságba való transzformációtokat, amennyire csak lehet. Ezen rendelkezés alatt, állandóan átalakítottuk a küldetésünket aszerint, hogy mi lett elrendelve istenileg lehetségesként. Összekötő személyzetünk folyamatosan ellát minket egy halom információval a másfajta tudatosságú csoportjaitokról és azok örökké változó különféle programjairól. Mi aztán arra használjuk ezt az adatot, hogy kialakítsuk és átalakítsuk közös küldetésünk céljait. A mi célunk a teljes tudatosság irányába juttatni titeket az isteni terv keretein belül, amit Lord Surea és AEON birodalma állított fel világotok számára. Ez a szent birodalom áll mindaz mögött amit teszünk. Az erre az időre vonatkozó isteni terv kiköti a Földanya és a ti sötétség általi fogva tartásotok megszüntetését, és a teljes tudatosságba való közös visszatéréseteket.

Amikor megérkeztünk ide az 1990-es Gregoriánus évben, az Anunnaki keze alá tartoztatok, és az ő bolygón lévő kegyeltjeinek a közvetlen irányítása alá. Ezek a kegyeltekből álló csoportok azt tervezték, hogy megszegik a Mennyország által kikötött feltételeket az ezen valóság feletti ideiglenes fennhatóságuk tekintetében. Mi akkor azt a javaslatot kaptuk a Mennyországtól, hogy a Lord Surea által adott útmutatások szerint hajtsuk végre itteni küldetésünket, és teljes mértékben informáltak róla, hogy mit szándékozik tenni a sötétség, és hogyan tervezi annak kivitelezését. Ezzel összhangban, felállítottunk egy parancsnoki hivatalt világotokon Agartha-ban, és megkértük az Agarthaiakat, hogy javasoljanak egy optimális akciótervet. Együttműködve, létrehoztunk egy közös irányítást, és elkezdtünk összekapcsolódni számos olyan csoporttal, melyek elkötelezték magukat ezen világ Fénybe való visszajuttatása iránt. Ennek az összetett műveletnek a logisztikáját jelentős mértékben megváltoztatta az Anchara Békeszerződése, és onnantól véghezvittünk egy csomó átszervezést, hogy a küldetést mind az isteni irányelveken, mind pedig földi keretek között tartsuk.

A sokrétű átszervezés sikeresen juttatott minket a jelenbe. Az aláírt megállapodások széles skálájában kifejtett előrejelzések közel állnak ahhoz, hogy megvalósuljanak, és bármilyen végső előkészület véget érjen. Az összekötő személyzet beékelődött sok létfontosságú helyre, és csoportok látnak el minket pontos friss információkkal, amiket arra használunk, hogy kiértékeljük mi várható amint ezek a csoportok üzembe kerülnek az ideiglenes kormányokban. Harmonikusan kívánunk együttműködni velük, és képességeinkkel hozzájárulni ahhoz, hogy előkészüljön birodalmatok az ő rövid, végső útjára a teljes tudatosságba. Az Agarthaiak hasonló módon alkalmazni kívánják saját beépített személyeiket arra, hogy segítsék az új vezetőket egy magasabb szintű kormányzásban, és felkészítsenek mindannyiótokat az új felelősségeitekre. Szándékunkban áll egy olyan környezet megteremtése, ami arra ösztönöz titeket, hogy örömben fedezzétek fel az izgalmas új világot, amit a Mennyország oly kegyesen megnyit számotokra. Az idő elérkezett egy bámulatos új valóságba való nagyon nagy tudatossági ugráshoz!

Sok Áldás mindannyiótoknak! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Bejelenteni jövünk, hogy egy sor áldott esemény rövidesen megnyilvánul ebben a valóságban! Régen ezelőtt, a sötétség egy különleges felelősséget kapott ezen birodalomban való tevékenykedését illetően, ami magába foglalta annak felismerését is, amikor vissza kell jutnia ennek a lecsökkentett világnak a Fénybe. Ezt a kikötést teljesen elutasította a sötét összeesküvés és annak sok kegyeltje világszerte. Ez az, amiért AEON az ő dicsőséges birodalmából elhozta a hét nagy Seraphim-ot. Ezek a Hatalmas Lények itt vannak, hogy hangszereljék ennek a világnak a Fénnyé való átalakulását, és kijavítsanak bármilyen olyan eseményt, mely valamilyen módon késleltette az isteni terv megnyilvánulását valóságotok számára. Ezzel összhangban, arra bíztatnak minket, hogy tegyük amit kell, hogy lehetővé váljon társaink számára azon változások véghezvitele, melyek valóságotokat kijuttatják a sötét összeesküvés által ráhelyezett satuból. Jelenleg a sötétség az arra kiagyalt forgatókönyveinek áradatát viszi színre, hogy megtartsa egyre csökkenő hatalmát.

A Seraphim már meglazította ezt a fojtó szorítást. A Mennyország módszere az, hogy először kegyesen megvárja, hogy azok akik úgy döntöttek, felfogják, hogy beteges módszereik tovább nem tarthatók. Aztán a Mennyország úgy cselekszik, hogy világosan megmutassa ezeknek az egyéneknek, hogy valóban itt az ideje felhagyni ezekkel a különböző módszerekkel. Ezt az AEON-ból lévők most elvégezték. Felkészítettük magunkat a szent rohamra és a kiemelkedésre, mely azt követni fogja. Ráadásul a Galaktikus Föderáció elemei tandemben dolgoznak ezekkel a felettébb szent lényekkel. Egy új nap pillanata érkezik ebbe a birodalomba. Az Igazság nagy Fénye rávetődik erre a sötét helyre, és egy felettébb szükséges nagytakarítás fog végbemenni! Ez az amiért egyre nagyobb az öröm a nyomdokainkban, és egy dal kel szárnyra kollektív Lelkünkben. Most van a kezdete sok olyan dolognak, mely köszönti a Fényt az új birodalmunk számára.

Ahogy előkészítjük magunkat ezekre a parádés eseményekre, örömmel imádkozunk a Mennyországhoz, és hogy az ezen birodalom számára Szeretettelien lehetővé tett isteni terv a teljes tudatosság abszolút örömét tapasztalja meg ismét. Az Istenség készen áll azokkal a különféle eszközökkel, melyek kijuttatnak minket egy olyan gonoszságból, amit csak ideiglenesen helyeztek az utunkba. Itt az idő újraindítani energiáinkat, és ismét megérteni azokat az érzéseket, melyek a szent szolgálatunkhoz való visszatéréshez társulnak, olyan fizikai Angyalok seregének egyikeként, akik a Mennyország áldott dicsőségét bontakoztatják ki a fizikaiság egészén át. Ez a csodálatos körülmény olyan, amit 13 évezreden át nem tapsztatlatok. Lelketek most visszatér természetes állapotába, és ti akkor teljes tudatába kerültök annak a boldogságnak, ami a Mennyországgal és a szent felmenőitekkel való közvetlen összeköttetés! Legyetek örömben, és nagy jókedvben felettébb erős Testvéreim!

Ma üzenetsorozatunkat folytattuk, melynek célja az, hogy segítsen kifejteni a sötétségről Fényre való nagy váltást. Ez a szent utazás számtalan inkarnáción át vitt titeket. Egyik generáció a másikat követve, egy nagy egységben, mely most visszajuttat benneteket Lelketek halhatatlanságának szívéhez. Legyetek örömben, és álljatok készen elfogadni a Mennyország adományait! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

http://www.foldimennyorszag.hu

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Figyelő - Ashtar???

Ashtar már rég az ötötdik dimenzióban van, még mindig nem nézett szembe tetteivel. Galaktikus Föderáció is felbomlott. Ez a "csatorna " sincs sajnos tisztában vele, hogy kitől mit közvetít. Bár inkább a Földimenyország fantazmagóriának tűnik a többi csatornázóhoz képest is . Sok embernek rossz hír: saját maguknak kell tenni azért, hogy fejlődjenek, ill. megmentsék magukat. A jó hír: saját maguk tehetnek azért, hogy fejlődjenek, és megmenthetik magukat! Földanya is ezt üzeni!

 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 7
Összes: 3061985
Hónap: 15240
Nap: 466