Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Október 23.

Sheldan Nidle által

ashtar.jpg 

Dratzo! Visszatérünk! Azok az események, amelyekért szent szövetségeseink évszázadokon át dolgoztak, most kell, hogy megtörténjenek, és örökre meg fogják változtatni világotokat. A bolygótokat uraló hatalmi struktúra magába roskad, mivel a központja nem tud már összetartani. A sötét összeesküvés már az Anunnaki távozása óta retteg ettől a pillanattól, amikor is ezek az e-világon kívüliek kikötötték, hogy a bolygón lévő kegyeltjeik vissza kell adják a valóságotok feletti fennhatóságot a Fény számára. Az Anunnakinak ezt a javaslatát megvétózta azon csoportok többsége, amiket a sötétségnek a bolygón lévő kegyeltjei alkottak; a vezetőik teljesen képtelenek voltak megérteni, hogy miért kértek tőlük bármit is azzal kapcsolatban, hogy adják fel azt ami számukra az életükhöz szükséges vért jelenti: a hatalmat. Alapjában véve a hatalom a minden amit tudnak. Korábbi e-világon kívüli mestereik égisze alatt, a kegyeltek tartották kézben a Föld és a felszíni emberiség feletti vezetést közel 13 évezreden át. Most megkérték őket, hogy adják át szó szerint a trónjukat! Ez a sötétek számára elképzelhetetlen volt. És felháborító is! Senki, még a korábbi mestereik sem választották el őket az identitásukat biztosító egyetlen dologtól: természetes felsőbbrendűségüktől. Ez képezte lényük magját. És közel 17 éven át küzdöttek, hogy megőrizzék azt az egyetlen világot, amiben ők jártasak voltak.

Időközben szent szövetségeseink megkértek, hogy használjuk fel előrehaladott tárgyalási módszereinket arra, hogy visszatartsuk ezeket a most bánkódó sötét Lényeket attól, hogy egy másik világháborút teremtsenek annak eszközéül, hogy fenntartsák vitathatatlan uralkodóitokként betöltött státuszukat. Ezek az egyének még mindig nagyon rosszul fogadják, hogy megparancsolták távozásukat. Mindazonáltal egy sor esemény, és dokumentumok láncolata áll készen arra, hogy elérjék felettébb szükséges eltávolításukat. Elérkezik a végső lecsapás ideje, ami elhajtja a sötétséget a hatalomról. Akkor szándékunkban áll lehetővé tenni szövetségeseinknek, hogy őrizetbe vehessék azokat és pert indítsanak azok ellen, akik oly könyörtelenül irányítottak titeket, és végre félre tehetitek a félelmet, mely oly régóta meghatározza életeteket. Ezektől a láncoktól szabadon, képesek lesztek örömmel elismerni létezésünket, és elkezdeni egy olyan társadalom megteremtését, ami a kapzsiság és manipuláció helyett a jót és a jóindulatot támogatja. Az új kormányzásotoknak el kell simítani az utat a teljes tudatossághoz az által, hogy először kibocsátja az egyetemes jólétet, és megszüntet minden háborút! Ezeket nem lesz könnyű véghezvinni, mivel világotok évezredek óta úgy van manipulálva, hogy a versenyt, az utálkozást, és a küzdelmet, a létezés elkerülhetetlen részeként tekintse.

Ezek a módszerek tartanak titeket megosztva, amiket át kell változtatni együttműködéssé, békévé, és Szeretetté. Rá kell ébredjetek, és képesnek kell lennetek beteljesíteni egy örömteli kreatív élet iránti legbenső igényeteket. Itt vagyunk, ebben a megfelelő isteni pillanatban, hogy újra egyesüljünk veletek, és egy lényeges személyes tanításba kezdjünk mindegyikőtökkel, a teljes tudatosságba való visszatérésetek kellékeként. Ennek része lesz egy nagyszerű könyvbe való bevezetésetek: A Megértések Könyvébe. Ez egy összeállított könyv, amihez minden egyes csillagnemzet hozzájárult azoktól az időktől, amikor először népesítették be otthont adó világukat. Minden egyes könyv hatalmas mennyiségű bölcsességet tartalmaz az emberiségről, a fizikaiságról, és lényegében a galaktikus antropológia és történelem egy óriási kivonata. A Marson, Vénuszon, és a Földön összeállított művekkel szándékozunk elindítani titeket, azokból az időkből, amikor az Anchara Szövetség pusztító rajtaütést végzett naprendszereteken, egymillió évvel ezelőtt. Agartha története és az a könyv amibe új csillag-rendszeretek belekezd, társulni fog az egészhez, hogy létrehozza megdöbbentő odüsszeiátoknak és, hogy kik vagytok valójában, a teljes krónikáját!

Azok a csodálatos Lények vagytok, akik jelenleg azért inkarnálódtak ide, hogy előléptessenek egy új valóságot, és ezzel összhangban, a Mennyország nagyon szigorú volt azokkal, akiknek lehetővé tette, hogy megtestesüljenek itt ebben az időben. Ez az amiért olyan távolról eljöttünk ide segíteni, azon tény ellenére, hogy világotok elégtelennek bizonyul az első kapcsolatfelvétel bármely szokásos kondíciója tekintetében. A Mennyország felszólított minket, hogy használjuk fel flottánkat az istenileg kijelölt időpontban, hogy megszabadítsunk titeket ellenszegülő uralkodóitoktól. Amikor az Anchara csatlakozott a Fényhez a kijelölt időpontban, a Föld felszíni emberiségének is a Fénybe kellett lépnie. De mint azt korábban már említettük, ezeket a sötétségtől, valamint a Mennyországtól származó felszólításokat, a sötét földi kegyeltek, akik hallani sem akartak hatalomfüggésük feladásáról, figyelembe sem vették. Amikor a flottánk idekerült, naprendszereket egy nagy parkolóvá változtattuk, és türelmesen vártuk a tettekre szólító isteni jelet. Ennek a nagyszerű rendelkezésnek végre megengedték, hogy a Mennyországon és a fizikaiságon át hangozzon, és ez a harsonaszó kétségtelenül választ érdemel! Szabadságotok ezen pillanata biztosítva van!

Namaste! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk! Jó hírekkel érkezünk ezen a napon. Szent társaink elérték azt a stádiumot, ahol számos projektjük végre megnyilvánul. De először drága Szívek, el kell kezdenünk felhívni figyelmeteket a jelenlegi felállás néhány igazságára. A sötét összeesküvés egy évtizede eltervezte, hogy mozgásba hoz egy olyan eseménysorozatot, ami arra lett tervezve, hogy számos háborúhoz és végül egy olyan globális helyzethez vezessen, ami végleg rabszolgává tesz titeket. Aztán olyan körülmények lennének bevezetve, amik drasztikusan leredukálnák a világ jelenlegi népességét kevesebb, mint 600 millióra. Ezt a létszámot egy sor pestisjárvány által kell leszabályozni. Ezt a rettenetes tervet 2001. Szeptember 11. óta elhárították társaink tevékenységei. A Mennyországban lévő áldottak eljöttek, és arra használták képességeiket, hogy megakadályozzák ennek a horrornak a teljes megnyilvánulását. Most a szabadság szélén álltok, és készek vagyunk megvalósítani azokat az eseményeket, amik jólétet és teljes tudatosságot hoznak nektek.

A jólét egy természetes állapot a Mennyországban és a fizikaiságban. Világotokon mégis azt láttátok, hogy a sötétség a hatalmát arra használja, hogy ezt a természetes állapotot a visszájára fordítsa, szegénységet, tudatlanságot, és utálkozást teremtve bolygószerte. Ezeket a feltételeket azért rótták ki, hogy elrejtsék azt, hogy kik vagytok. Ebben a természetellenes mesterséges állapotban nőttetek fel, és tudva, hogy nincs más, elkezdtétek azt hinni, hogy amit magatok körül láttok, az normális. Semmi nem áll távolabb az igazságtól! Az élet ebben az univerzumban mérhetetlenül bőséges, és mind kölcsönhatásban van egymással. Egy bámulatos egység részei vagytok - ami egy olyan állapot, melyet a Teremtő kegyesen kiterjesztett sok fizikaiságot tartalmazó birodalomra. Amikor felemelkedtek, az egységnek ez a dicsőséges állapota válik gyakorlati alapjává annak, amit gondoltok és tesztek. Ez az egység egy lélekemelő melódia, mely minden sejteteken keresztüláramlik, az öröm véget nem érő érzését adva. Öröm áraszt el titeket, és más olyan dalok forrásává válik, melyek boldogságotokat a legmagasabb szintekre juttatják.

A Mennyország felkészít titeket a teljes tudatosságba vezető autópályára, ami eltekint attól a sok életidőtől, ami eljuttatott minket a jelenlegi szent állapotunkba. A Mennyország sok adományt rendelt el számotokra, amik lehetővé teszik nektek, hogy hasznotokra legyen egy egyénileg rátok szabott érző eszköz, mely eltávolítja a sok epigenetikus blokádot, és újraköti azt a sok DNS pozíciót, amit a múltban végrehajtottak rajtatok. Ez lehetővé teszi számotokra, hogy könnyedén eljussatok isten-Én állapototokba. Ez a kegyes tett ki lett kötve azon életszerződéseitekben, amiket jelenleg birtokoltok. Tudatába fogtok kerülni ezeknek a szerződéseknek, amint a gyors felemelkedési eljárásotok végbemegy. Oly sok dolog áll előttetek, beleértve a ti saját Megértésetek nagy Könyvének elkezdését is új csillagnemzetetek számára. Ott leszünk mellettetek mindez során, mivel azért vagyunk itt, hogy felhasználjuk sok földi életünkből származó kollektív bölcsességünket, hogy isteni szolgálatotokban vezessünk titeket, ahogyan kiveszitek részeteket ezen egész galaxis Fénybe juttatásában.

Ma átnéztük, mit történik világotokon. Nagy eseményeknek kell következniük, melyek gyorsan tudják módosítani valóságotokat. Ez az átalakulás örömet kell hozzon nektek, és annyira várt válaszokat a világ működési módjának megváltoztatásáért szóló imáitokra. Legyetek derűlátóak, és készítsétek magatokat egy új és örömteli világra! Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

 

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 13
Összes: 3061972
Hónap: 15243
Nap: 462