Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2012. Szeptember 11.

Sheldan Nidle közvetítése

ashtar.jpg

Dratzo! Eljövünk ma, hogy átadjunk nektek egy üzenetet. Ez az üzenet a világotok közelgő átalakításáról szól. Jelenleg sok látványos esemény zajlik bolygótok szerte. Ezek harangozzák be azokat a nagy változásokat, amik készülnek megnyilvánulni. Az emberiség felébred hosszú szendergéséből, és többé nem kényszerül rá, hogy megengedje földi mestereinek, hogy ők diktálják nekik, hogy milyen utat kövessenek. Az emberiség most aktívan támogatja azt az igazi demokráciát, ami létrejövőben van világotokon, és a régi vezetőség, aki a korábbi globális kleptokráciát vezette, többé nem képes már rá, hogy arra késztessen titeket, hogy vakon kövessétek parancsait. A nagy többség egy általános vitát követel minden témával kapcsolatban. A tiltakozások Mexikóban, a korábbi rendelkezések Izlandon, és a jelenlegi lázadás Szíriában, mind annak az eltökéltségnek a nagyságát demonstrálják, ami az mögött rejlik, hogy az emberiség arra vágyik, hogy megszabaduljon az uralkodóitól való függőségtől. Eljött egy nagytakarítás ideje, mely egy teljesen új paradigmához vezet, ami képes valós megoldásokkal szolgálni az ősrégi problémákra; de mindenek felett, ez az idő amikor az egyetemes szuverenitás egy élő, lélegző valósággá válik, melyet minden nemzet tisztel és véd a bolygón.

Tizenegy évvel ezelőtt, ezen a dátumon, a sötét összeesküvés színre vitte puccsának második részét, melynek nyitó díszlövése John. F. Kennedy elnök meggyilkolása volt. Ez a puccs minden várakozáson felül sikeresnek bizonyult, és lecsökkentette világotokat arra pontra, ahol lehetségessé vált, hogy irányítsa és felügyelete alá vonja az összes megnyilvánuló eseményt. Ez az egyszerű felállás váratlanul megváltozott, amikor az Anunnaki és azok sötét hűbérurai letették a fegyvert és tárgyalásba kezdtek a Galaktikus Föderációval az Anchara Fegyverszünete idején. Hirtelen a földi kegyeltek azon szilárd vezetés nélkül maradva sodródtak, melyre nagyon is számítottak, és következő tetteik pont ennek a hiányzó vezettetésnek a hiányát tükrözik. Az eredmény egy felületesen előkészített eseménysorozat volt. Örülünk, mert most előnyünkre szolgál a sötét összeesküvés naív működési módja, mivel az nagyon együgyű, és az emberiség tudatosságának Mennyország általi komoly megnövelésével párosulva, megteremtette azt a paradigmát, ami letolja az összeesküvést a hatalomról. Most az összeesküvés kifogyott az opciókból, és minden ami hátravan számára az, hogy engedje el a globális ügyek feletti hajthatatlanságát, és a Mennyország igényeinek megfelelően, azonnal adja fel magát.

Mi a Galaktikus Föderációban vezettük erre a jelenlegi szintre az emberek lázadását. A Belső Földi családotok hasonlóképpen biztosította szaktudását arra, hogy a sok kormányt a megadás pontjára juttassa. Ezeknek a lemondásoknak a kulcsa a globális pénzügyi rendszer. Mivel a valós érték nélküli papírpénz rendszer irányítja gazdaságotokat, az az összeomlás szélén van, és a végső szalmaszál azok a változássorozatok lesznek, melyek a nemzetközi bankügyintézés módjában fognak bekövetkezni, az új nemesfém hátterű pénznemekre való átlépéssel párosulva. Ennek a nemesfém normának lesz két utóhatása: az első az, hogy a nemzetközi aranytőzsdét szigorú szabályzás alá kell hozni, hogy biztosítsák az új pénzügyi rendszer stabilitását. A második, hogy a kemény valuta eljövetele kimossa a valós érték nélküli papírpénzrendszert a pénzpiacokról. Értéket érték fog követni, és ez a világkereskedelmet és annak bankjait egy óriási válságba tudja taszítani. Lépjetek be az új rendszerbe, ami a háttérben vár rátok! Azok a bankok képtelenek biztosítani helyüket ebben a rendszerben, és le lesznek győzve, miközben óriási nyomás alá kerül minden nemzet központi bankja.

Minden kormány kritikus napokon fog átmenni. A kormányok a nyomás alatt le fognak mondani; új gondviselő rezsimek fognak a helyükre kerülni; és a globális felfordulás segíteni fogja az Észak Amerikában lévő N.E.S.A.R.A. kiáltványának megismertetését. Röviden, Földi szövetségeseink összetett céljai meg fognak valósulni, ahogy ez az összes megváltozó rezsim lehetővé fogja tenni a N.E.S.A.R.A. egy globális verziójának a létrejövetelét. Ezt fogják követni a hivatalos bejelentések. Ezek a nyilatkozatok azok, amik lehetségessé teszik új valóságotok lehetségességét. A Fény akkor aduval tudja ütni azt, amit a sötét összeesküvés mozgásba hozott az 1960-as évek közepén Kennedy meggyilkolásával. Elő fog kerülni az igazság sok dologgal kapcsolatban, beleértve a 2000-es amerikai elnökválasztás zavaros eseményeit, és a New York-i World Trade Center lerombolását, és a Pentagonra mért támadást is. A célok egyike volt két törvénytelen háború, ami a növekvő korrupt globális pénzügyi rendszer felett iamerikai fennhatóság folytatását célozta. Mindezen bűntetteket el kell ítélni, amikor a Háborús Bűnök Bírósága rövidesen megkezdi speciális üléseit.

Namaste! A Felemelkedett Mesteritek vagyunk! Azért jövünk el a mai napon, hogy kifejtsünk néhány hírt világotokól. Gaia nagy változások közepette van, és mi megkértük őt, hogy ideiglenesen lassítsa le a felszíni változásainak léptékét. Ő alig várja, hogy átrendezze valóságát és újraegyesítse felszínét és belső birodalmait. Tudja, hogy mi mit teszünk, és ezért szívből arra kér minket, hogy gyorsítsuk be a felszíni népek átalakításának nagy jelentőségű műveletét. Így teszünk. Számos követőnk elfoglaltan dolgozik azon, hogy egy új társadalmat indítson be mindegyikőtök számára, és ez épp arra a pontra ér, ahol tettek sorának kell kikényszeríteniük a hatalmas változást. Ezen tettek kulcsa Quan Yinnal és egy mennyei segítővel Keleten, Szent Germain Gróffal és más Felemelkedett Mesterekkel pedig Nyugaton rejlik. Az ő közös tevékenységüket a Galaktikus Föderáció első kapcsolatfelvételi csapatai által számunkra kijelölt kapcsolattartók koordinálják.

Ezek az akciók fognak megteremteni egy új pénzügyi rendszert világotok számára, melynek dísze egy olyan nemesfémekkel összekötött globális pénzügyi rendszer lesz, mint az arany, ezüst, és a platina. Ez az új pénzügyi rendszer a sok nemzet által lesz igazgatva, és egy új bankrendszer által lesz működtetve. Ez véget fog vetni annak a dollár-orientált valós érték nélküli papírpénz rendszernek, melyet a II. világháború végén hozott létre az újonnan megalakult ENSZ. Az új rendszer fő meghatározója teljesen a központi bankokra orientált és velük együttműködő lesz. Olyan törvények alatt fog működni, melyek a teljes átláthatóságot ösztönzik, és az összes pénzügyi eljárás nyilvánossá tételét. Ezek az új törvények hatékonyan fogják a régi rendszer bankjait csődbe juttatni. Ez a fejlemény a felbomlásukhoz fog vezetni, és a jelenleg sokoldalú, bűnös pénzügyi vállalatok újjá-alakításához. Az új bankügyintézés új kormányzást fog kirobbantani.

Az új kormányok lesznek a természetes eredményei annak az egyre növekvő csalódottságnak, amit a lakosság érezni fog a nemzetközi politikai környezet azon képtelen, bűnös tevékenységével kapcsolatban, mely egy olyan bankrendszert hozott létre és támogatott, ami nyomorba dönthette volna egész világotokat. Az új kormányzási formátoknak az új pénzügyi rendszerhez hasonlóan, igazán átláthatónak kell lennie, és meg kell szabadítania a bolygót legnagyobb mételyétől: a professzionális politikusoktól! Ezeknek a válogatott csimpaszkodóknak és csirkefogóknak a dinoszauruszok sorsára kell jutniuk. Amiatt a számtalan kár miatt, amit okoztak a bolygón és az ő életformáin, és el kell ismerniük életellenes bűntetteiket és megbocsátásért kell fohászkodniuk azon áldott teremtményekhez, akiknek a kihalásukat támogatták. Ezért az a kötelességünk, hogy egy olyan birodalmat hozzunk létre, melynek áldottsága örömmel és jóléttel szolgál mindenki számára. Ezen mennyei áldások ideje elérkezett!

Ma a napi eseményekről folytattuk megbeszélésünket. Egy új valóság pillanata elérkezett. Itt az idő, hogy véget érjen a tudatlanság fátyla számotokra, mely elborít titeket, és meg kell tudnotok, hogy nem vagytok egyedül. Fizikai és éterikus Lények hatalmas kísérete jött el hozzátok, hogy segítsen nektek a teljes tudatosságra való visszatérésben. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

http://www.foldimennyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Március >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Statisztika

Online: 13
Összes: 3027942
Hónap: 15318
Nap: 502