Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Galaktikus Föderáció és a Spirituális Hierarchia Üzenete 2013. Augusztus 20.

 Sheldan Nidle által

ashtar.jpg

 


Selamat Balik! Visszatérünk! Világotok egy konfliktus végső stádiumába merült, mely még akkor kezdődött, amikor az Annunaki magára hagyta bolygón lévő kegyeltjeit és csatlakozott a Fény soraihoz. Ez a hirtelen váltás hatalmas káoszt okozott a hatalmi elit különféle csoportjai között világotokon, közel fél évtizeddel ezelőtt. A második Bush adminisztráció eljövetele ideiglenesen előnyt biztosított a sötét kegyeltek nyugati klikkjeinek az Ázsiai párjaik felett, de most a kocka fordult, és azok akik régen még a Nyugat hegemóniája előtt a hatalmat birtokolták, most visszakövetelik a korábban őket megillető helyüket. Mindazonáltal, most az ő fókuszuk megváltozott, az egymást elpusztító elképzelésekről egy szélesebb arénába léptek: egy új pénzügyi és kincstári rendszer megalapításába az egész bolygó számára, ami magába foglalja az új globális kormányzást. Az olyan különféle hirdetmények, mint a NESARA, a prototípusai annak, hogy mit terveznek. Egy ilyen hatalmas váltás mögött rejlő szándék az, hogy átalakítsák birodalmatokat a mi érkezésünkre úgy, hogy amint itt vagyunk, begyorsíthassuk a teljes tudatosságba vezető utatokat. Az első dolog ebben a napirendben az, hogy felszabadítsunk titeket bármilyen típusú szolgaságból, és abból a sok mindenből, ami jelenleg terhel benneteket.

A legnyilvánvalóbb ilyen rabszolgaság a jogi és a pénzügyi rendszereitek, úgyhogy ezek az elsők amit orvosolnunk kell. Veletek született szuverenitásotok helyreállítása a legmeghatározóbb a tetteink terén. Kezdve az anyagi aspektusokkal, teljes adósságérvénytelenítés lesz, egyetemes jólét, és vége az illegális adózásnak, és egy új kormányzási forma lesz hivatalos kormányzati módon meghatározva. Csak akkor lesznek teljesen helyreállítva a ti természetes, Teremtő-adta jogaitok. Amint életetek jóléttel lesz tele, és a túlélés nem lesz téma többé, képesek lesztek felismerni belül, hogy nagy szükségetek van válaszokra számos kérdés tekintetében, beleértve azt is, hogy mit fogunk mi ajánlani nektek. Sok tanulni valótok lesz, és egyéni mentorotok és mi, örömmel számítunk kötetlen és nyílt beszélgetésekre közöttünk. Ahogy megválaszoljuk kérdéseiteket, azok újabb kérdésekhez vezetnek, és teljesen új perspektívák fognak nyílni előttetek. Hasonlóan ahhoz, mint amikor kiéhezett vásárlók belépnek egy exkluzív delikátesz üzletbe, olyan más és egzotikus fajta táplálékok fognak hirtelen elérhetővé válni számotokra is! És valójában el fogjátok várni ettől a konkrét tápláléktól, hogy teljesen megérthessétek, amit a Mennyország eltervezett számotokra, beleértve a teljes tudatosság véget nem érő és természetes csodáit.

Arra kértek fel minket, hogy változtassuk meg a környezeteteket, és alakítsuk vissza azt természetes állapotába. Jogotok, hogy körülvegyen benneteket azon tudás egésze, melyet magatokba építhettek még mielőtt ez a szent művelet felterjeszt benneteket egy felettébb isteni mátrixba. A Vegán lévő kezdetetektől fogva több millió évvel ezelőtt, az egész kozmosz nyitva állt számotokra természetes Létállapototokban, és most ez a szent ajándék visszakerül hozzátok. Szuverén lényként, bepillantást kaphattok arról, hogy a Mennyország mit kíván tőletek, és így mi nem csak átalakítunk, hanem vezetünk is benneteket. Tartsátok észben, hogy ami veletek történik, az egy egyedülálló esemény: normál esetben ilyen adományok nincsenek olyanok számára, akik oly mélyre és oly sokáig merültek el a korlátozott tudatosság rettenetes agóniájában. Mindazonáltal a ti egyedülálló lenyomatotok és történelmetek garantálják ezt az ajándékot, valamint a mi részvételünk. Oly sok minden megbeszélni valónk van egy ilyen rövid időkeretben, és teljesen felkészültünk, hogy bármilyen kihívással szembenézzünk, amit ez az idő-csavar produkál. Ezért azzal foglalkozunk, hogy felállítsuk azokat az eszközöket, amik megadják nektek a szükséges tájékoztatást.

A közelgő idő tele lesz jól megérdemelt győzedelmi ünnepségekkel az összes szövetség számára, mely a Fénnyel együtt vett részt mindebben. Mindenek felett, alig várjuk, hogy végül találkozzunk veletek! Létrehoztunk összeköttetéseket a különféle isteni Fénytestvériségek, és a ti személyes galaktikus mentoraitok között, akiket speciálisan képeztek ki arra, hogy szorosan együttműködjenek Felemelkedett Mestereitekkel. A mentoraitok képesek lesznek gyorsan kapcsolatot teremteni a Felemelkedett Mesterek számos Rendjével, hogy válaszokat kapjanak arra, amiket ti kérdésként intéztek feléjük. Ez az információhoz való hozzáférés csak egyike annak a sok összeköttetésnek, amiket a mentoraitok személyre fognak szabni, ahogyan teljes hozzáférést kaptok minden olyan szükségletetekhez, ami előkészít benneteket a teljes tudatosságra. Először egy kötetlen párbeszéd fog érkezni velünk együtt; aztán történik meg visszaformálásotok az eredeti isteni lenyomatotokra, ami Agarthában fog történni, melyet egy átfogó képzés követ a teljes tudatosság etikettről. Aztán készen álltok megtapasztalni a naprendszeretekben lévő más bolygókra való átköltözést, ha arra vágytok, és felállítjátok a ti saját csillag-nemzeteteket.

Sok Áldás drága Szívek! A Felemelkedett Mestereitek vagyunk, és jó híreket hozva érkezünk! Azok akik keményen azon fáradoznak, hogy kizárják a sötét összeesküvőket a hatalomból, egy újabb jogi győzelmet nyertek: az összeesküvés összes elvi kegyeltjét a közelgő letartóztatásuk veszélye fenyegeti. Továbbá megtörténtek az új pénzügyi rendszer felállítására vonatkozó megállapodások, és a dokumentumokat rövidesen aláírják, amik megalapítják a világ papírpénzeinek kemény-valutákra váltásának eljárását. Ezek a megállapodások akkor valósulnak meg, amint a szükséges aláírások megvannak. Minden egyes nemzet fog kapni egy részt a jelenleg titkos raktárakban tárolt színaranyakból, és ez garantálni fogja az új kemény-valutájuk követelményeit. Egy másik megállapítandó dolog az, hogy ennek dátuma mikorra kerül, és ez épp most lett eldöntve; mindazonáltal az időzítés titokban marad mindaddig, amíg ez a tevékenység be nem fejeződik.

Jelenleg mi Felemelkedett Mesterek épp végzünk az emberiség oktatásának előkészületeivel, a filozófiátok mögött rejlő rég titokban tartott igazságokkal kapcsolatban. Ezek a kétségbe vonható gondolkodásrendszerek különféle tevékenységek és politikák érvényben tartására voltak, amiket fő kormányaitok léptettek életbe. A titkos igazságok mindazonáltal a kulcs valóságotok működéséhez, és itt az idő, hogy megismertessenek titeket velük. A mi küldetésünk az, hogy előkészítünk mindegyikőtöket a teljes tudatosságba való szent utazásra, és az első lépés a kormányzás megváltozása, amit a közzététel és a titkos technológiák nyilvánosságra hozatala követ. A kinyilatkoztatások és leleplezések ezen légkörében, szabadon megkezdhetjük globális tanításainkat, amik közül néhány félresöpri azokat az alapkoncepciókat, amiket a fő filozófiáitok képviselnek. A tanításainkban megtalálható lesz az isteni igazság, mely valóságotokat szabaddá teszi!

A mi küldetésünk újra létrehozni ezen valóság és a Mennyország közti szent kapcsolatot. Mindegyikünk szent felemelkedési utat tett meg annak érdekében, hogy képes legyen tanítani és vezetni titeket ebben az időben, és készen állunk támogatni benneteket hatalmas átalakulásotokban. A teljes tudatosságba való visszajuttatásotok eljárása nem csak egy szent Felemelkedés, hanem hatalmas mennyiségű információval is ellát a Mennyország módszereit illetően. Újonnan teljes tudatosságú Lényként, képesek lesztek az elkötelezettség és összpontosítás csodálatos szintjeit előhozni magatokból, és könnyen meg fogjátok szerezni ezt a speciális tréninggel, amit kapni fogtok. A Mennyország létrehozott egy teljes tudatosság etikett iskolát, ahova mindenki el fog járni, amikor elhagyjátok a Fénykamrátokat. Mindenki aki megszerezte a teljes tudatosságot, és keresztülhalad az osztályokon, áhítattal és gyönyörrel tölti el annak csodálata, amit ott felfedez. Mindez rátok vár!

Ma folytattuk a frissítést arról, hogy mi történik. A sötétséget a maga által a ti szabályzásotokra felépített óriási erődítmény korlátjára tolták. Ez annak az eljárásnak a része, ami hamarosan elhozza a szabadságotokat, jóléteteket, és azon szent jogaitokat, amiket olyannyira megérdemeltek. Tudjátok Kedveseink a Szívetek Legmélyén, hogy a Mennyország számtalan Készlete, és soha véget nem érő Bősége valóban a Tiétek! Így Legyen! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Szíriusziul Legyetek Egyek! és Legyetek Örömben!)

 

foldimenyorszag.hu

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.
 


****


******

 


Angel


Angyalok


Élet virága


Energy


Fényt hozok


Fényváros

uj.jpg

 

" A Fény gyermeke vagyok.
Szeretem a Fényt.
Szolgálom a Fényt.
Fényben élek.
A Fény vezet, gyógyít,
átalakít és megvilágít.
Áldom a Fényt.
A Fény bennem van.
Egy vagyok a Fénnyel.
A Fény én magam vagyok!"


Őrangyalod vagyok


Sanat Sananda


Archívum

Naptár
<< Július >>
<< 2022 >>
Ke Sze Csü Szo Va
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statisztika

Online: 10
Összes: 3062012
Hónap: 15235
Nap: 465